• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dieselolie

Resultaten voor

Dieselolie - Import export

 1. AL BIOSERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  AL-Bioservices is een ervaren team dat adviesdiensten biedt voor technische en commerciële oplossingen binnen de olie/biodiesel industrie. Na te hebben samengewerkt met een aantal van de leidende Britse fabrikanten en dienstverleners beschikt de firma over meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van olie en 5 jaar op het gebied van biodiesel. De firma is uitgerust voor een hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening aan zijn klanten in verschillende sectoren. Voor meer informatie kunt u AL-Bioservices bellen of vandaag nog een bezoek brengen aan hun website.

 2. JSC MOZYR OIL REFINERY

  Wit Rusland

  Een strategische richting in de ontwikkeling van JSC Mozyr Refinery is de doelgerichte activiteit om het concurrentievermogen van het product te verhogen door verbetering van de kwaliteit. Alle benzinesoorten met hoog octaangehalte, diesel, stookolie, olie en bitumen geproduceerd door JSC Mozyr Refinery zijn in overeenstemming met de laatste Europese eisen. Het ontwikkelingsprogramma van de Raffinaderij voorziet de bouw van nieuwe eenheden en de invoer van technologie onder vergunning voor: totale motor benzine productie conform EN 228, Europese normeisen.

 3. DE KORTINGSMAKELAAR

  Nederland

  DKM is het bedrijf dat zijn uiterste best doet om scherp voor u in te kopen en u helpt uw vaste lasten te verlagen. Hoe groter het aantal deelnemers binnen DKM des te meer invloed wij kunnen uitoefenen op verschillende leveranciers om zo goedkoop mogelijk voor u brandstof in te kopen: de wet van de grote getallen.Geen bonnen, spaarpunten, stickers of andere acties maar direct je korting via DKM op uw afname! Heeft u uw dieseltank bijna leeg? DKM gaat voor u opzoek naar de beste deal. U profiteert gelijk van de aantrekkelijke korting via DKM.DKM onderscheid zich door; - De maximale bereikbaarheid- Lid worden kost niks- We komen graag en kosteloos langs bij onze klanten- Pas op het moment dat wij beiden weten dat u gaat besparen door de diensten van DKM en u doet via ons een inkoop gaat onze abonnementen dienst inU zult flink besparen op uw diesel inkoop!

 4. ANDICO

  België

  Andico bvba te Wilrijk levert kwaliteitsbrandstof in de regio Antwerpen. Andico levert mazout, oliën en vetten van de merken Shell en Argos premium. Bestellen is online, via fax of telefoon mogelijk.

 5. OELHELD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OELHELD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Smeermiddelen, Oliën - industrieel, Smeermiddelen voor auto's, Dieselolie, Smeermiddelen, Oliën - industrieel, en Smeermiddelen voor auto's. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOZYR OIL REFINERY JSC

  Wit Rusland

  Het bedrijf MOZYR OIL REFINERY JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieselolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Stookolie, vloeibaar gas, Gassen - samengeperst en vloeibaar, huisbrandolie brandstof, en Stookolie. Het is gevestigd in Mozyr-11, Gomel Region, Wit Rusland.

 2. ORBIS MERCATUS

  Nederland

  Het bedrijf ORBIS MERCATUS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dieselolie. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

 3. CODISOIL S.A.

  Spanje

  Het bedrijf CODISOIL S.A., is een Distributeur, en actief in de sector Dieselolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, beheer van afval, en Reiniging - industrieel. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 4. FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas - winning en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolstofderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Dieselolie, Koolstofderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, en Dieselolie. Het is gevestigd in Langenburg, Duitsland.

 5. FREEDOM GLOBAL TRADE LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf FREEDOM GLOBAL TRADE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieselolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal en metaal, en Staal en metaal. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 1. SERVUS EUROPA GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf SERVUS EUROPA GMBH & CO KG, is een Distributeur, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Stookolie, Dieselolie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Stookolie, en Dieselolie. Het is gevestigd in Wals, Oostenrijk.

 2. PFEIFFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PFEIFFER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Stookolie, Dieselolie, Gas en olie - exploitatie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Stookolie, en Dieselolie. Het is gevestigd in Wilzenberg-Hußweiler, Duitsland.

 1. UFS UNITED FUEL SERVICES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf UFS UNITED FUEL SERVICES GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Smeermiddelen, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 2. FSR MINERALÖLTRANSPORTE U. HANDEL GMBH U.CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf FSR MINERALÖLTRANSPORTE U. HANDEL GMBH U.CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Gas en olie - exploitatie, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Dieselolie. Het is gevestigd in Vallendar, Duitsland.

 3. HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE

  Duitsland

  Het bedrijf HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Friedberg, Duitsland.

 4. LBI LUELSDORF BUEFFOR INDUSTRIEKOMPONENTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LBI LUELSDORF BUEFFOR INDUSTRIEKOMPONENTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Smeermiddelen, Vetten - industrieel, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Smeermiddelen, en Vetten - industrieel. Het is gevestigd in Dirmstein, Duitsland.

 5. EXCLUSIVAS BAYMAR SA

  Spanje

  Het bedrijf EXCLUSIVAS BAYMAR SA, is een Distributeur, en actief in de sector Dieselolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren distributie van stookolie. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 6. GRENACHER MAZOUT SA

  Zwitserland

  Het bedrijf GRENACHER MAZOUT SA, is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, Gas en olie - exploitatie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Voeder voor dierfokkerijen, Gas en olie - exploitatie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Dieselolie. Het is gevestigd in St-Blaise, Zwitserland.

 7. ECOBENZ AUTOESTACIÓN

  Spanje

  Het bedrijf ECOBENZ AUTOESTACIÓN, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Dieselolie. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 8. LABOR

  België

  Het bedrijf LABOR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dieselolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stookolie, Stookolie, stookolie voor verwarming, en brandstof voor verwarming. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. HBS HAMBURG BUNKER-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HBS HAMBURG BUNKER-SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Smeermiddelen, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. ANKO INDUSTRY SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ANKO INDUSTRY SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Gas en olie - exploitatie, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Dieselolie. Het is gevestigd in Laatzen, Duitsland.

 3. TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG

  Duitsland

  Het bedrijf TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. ING. ROMAN KAUBEK SCHMIERMITTEL

  Oostenrijk

  Het bedrijf ING. ROMAN KAUBEK SCHMIERMITTEL, is een Distributeur, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Smeermiddelen, Oliën - industrieel, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Smeermiddelen, en Oliën - industrieel. Het is gevestigd in Neunkirchen, Oostenrijk.

 5. WILHELM HOYER KG

  Duitsland

  Het bedrijf WILHELM HOYER KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Stookolie, Dieselolie, Gas en olie - exploitatie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Stookolie, en Dieselolie. Het is gevestigd in Visselhövede, Duitsland.

 6. STARKE UND SOHN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STARKE UND SOHN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Stookolie, Dieselolie, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Stookolie, Dieselolie, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Niebüll, Duitsland.

 7. OT ENERGIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OT ENERGIE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Smeermiddelen, Gas en olie - exploitatie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 8. COMBUSTIBLES PÉREZ SANTIAGO

  Spanje

  Het bedrijf COMBUSTIBLES PÉREZ SANTIAGO, is een Distributeur, en actief in de sector Dieselolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren distributie van stookolie, stookolie voor verwarming, en dieselolie voor tractoren. Het is gevestigd in Santa Marta De Tormes, Spanje.

 9. EUROLLUBRICANTS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf EUROLLUBRICANTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Smeermiddelen, Oliën - industrieel, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Smeermiddelen, en Oliën - industrieel. Het is gevestigd in Ried Im Innkreis, Oostenrijk.

 10. PFLIPSEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PFLIPSEN GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Dieselolie, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Dieselolie, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis