• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • distributie van elektriciteit

Resultaten voor

Distributie van elektriciteit - Import export

 1. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij 60 jaar deskundigheid op het gebied van inductie. Inductoheat Europe - Uw contactpersoon voor al uw vragen over inductieverwarming en thermobehandeling! Als onderdeel van de wereldwijd actieve Inductotherm-groep zijn wij in Europa technologieleider op het gebied van de inductieve verwarming. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen in onze fabriek in Reichenbach inductieverwarmingsinstallaties voor diverse industriële toepassingen. Wij produceren zowel standaard- als ook speciale harderij-installaties en omvormers in grote omvang. Daarnaast voert Inductoheat Europe twee loonharderijen in Reichenbach en Darmstadt waarin ijzermaterialen van onze klanten worden gehard. Onze inductorproductie produceert deze toepassingsspecifieke slijtageonderdelen in originele kwaliteit en op wens ook in "expressnelheid"!

 2. J. SCHNEIDER ELEKTROTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf J. SCHNEIDER ELEKTROTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Offenburg, Duitsland.

 3. MTM POWER MESSTECHNIK MELLENBACH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MTM POWER MESSTECHNIK MELLENBACH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Mellenbach-Glasbach, Duitsland.

 4. HVP HIGH VOLTAGE PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HVP HIGH VOLTAGE PRODUCTS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Planegg, Duitsland.

 5. MARX TRANSFORMATORENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARX TRANSFORMATORENBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Wittlich, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WIELAND ELECTRIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WIELAND ELECTRIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Bamberg, Duitsland.

 2. WEIDMÜLLER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEIDMÜLLER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Detmold, Duitsland.

 3. HY-LINE POWER COMPONENTS VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HY-LINE POWER COMPONENTS VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Unterhaching, Duitsland.

 4. ERFI ERNST FISCHER GMBH & CO KG.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERFI ERNST FISCHER GMBH & CO KG., is een Dienstverlener, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Freudenstadt, Duitsland.

 5. ELTRA ELEKTROMASCHINEN U. TRANSFORMATORENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELTRA ELEKTROMASCHINEN U. TRANSFORMATORENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Osann-Monzel, Duitsland.

 1. TRANSTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Hilden, Duitsland.

 2. ICS SCHNEIDER MESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ICS SCHNEIDER MESSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Hohen Neuendorf Ot Bergfelde, Duitsland.

 1. MARTIN KAISER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARTIN KAISER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Hochstadt, Duitsland.

 2. BONS & EVERS GROUP

  Nederland

  Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Hongarije is de Bons & Evers groep de one-stop-shop voor oplossingen op het gebied van non-ferromaterialen: messing, aluminium en koper metaalperswerk. Elke locatie is gespecialiseerd in een specifieke legering, waardoor expertise in elke stap gegarandeerd is. Als uw vaste oplossingspartner bieden wij één aanspreekpunt voor naadloze ondersteuning. Onze deskundige engineers blinken uit in het ontwerpen van complexe onderdelen en het oplossen van ingewikkelde puzzels. De hete billets worden gegoten, gevormd en verfijnd tijdens het casting- en bewerkingsproces. Voor extra gemak bieden we manual en gautomatiseerde assemblagediensten, die zijn aangepast aan klantspecifieke concepten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide expertise in Research & Development leveren we oplossingen op maat voor diverse industriële markten, waaronder de Automotive Industry, Home Technology (HVAC, huishoudelijke apparaten, sanitair systemen), Power Management en Valves & Fittings. We zetten designconcepten om in serieproducten en geven prioriteit aan hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Door middel van state-of-the-art technologie en zero-defect, zero-waste methodes streven we naar duurzaamheid. Met ons keer op keer behaalde ISO- en IATF-certificaten, voldoen we aan de milieuregelgeving en kwaliteitsnormen.

 3. KNIEL SYSTEM-ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  Kniel maakt het verschil. Kwaliteit zonder compromis, hooggekwalificeerde engineering, geavanceerde service - voedingen uit Kniel vormen de standaard. Voor uw succes. Kniel System-Electronic GmbH is een toonaangevende hightech fabrikant van voedingen in het vermogensbereik van 7 tot 3000 watt. Het bedrijf werd opgericht in 1975 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een standaardfabrikant tot een leverancier van innovatieve, op maat gemaakte voedingen, met expertise op technologische gebieden zoals automatisering, meet- en testtechnologie, sensortechnologie, voertuigconstructie en medische en laboratoriumtechnologie. Het assortiment van Kniel is onderverdeeld in de drie belangrijkste gebieden van voedingen en accessoires voor 19 "-systemen, DIN-rail en wandmontage. Klanten kunnen kiezen uit een gamma van meer dan 10.000 verschillende standaard apparaten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Karlsruhe, omdat voedingen van Kniel 100% Made in Germany zijn.

 4. OFFGRIDTEC GMBH

  Duitsland

  Als specialist voor zelfvoorzienende stroomvoorziening bieden wij onze klanten een ruime keuze aan perfect op elkaar afgestemde complete zonnesystemen volgens het plug & play- principe. Hier hebben we onder andere zonne-eilandsystemen, systemen voor stacaravans, back-upsystemen en balkoncentrales in ons assortiment. Wij hebben ook duizenden producten op het gebied van mobiele zonnepanelen, generatoren, accu's, krachtcentrales en alles wat nodig is voor onafhankelijke stroomvoorziening. Naast de zonnepanelen, batterijen, elektronica en installatieaccessoires die specifiek onder het merk Offgridtec worden geproduceerd, zijn wij in Duitsland en Europa dealer van gevestigde merken als Victron Energy, Votronic, EcoFlow, Hoymiles, Bluetti, Mastervolt en vele andere fabrikanten. Onze focus op uitgebreid en individueel klantenadvies en ondersteuning, voor en na een aankoop, bepaalt al vele jaren onze bedrijfscultuur.

 5. ELGRO ELEKTRO

  België

  Welkom bij ELGRO elektro groothandel Onze familiezaak werd in 1971 opgericht en was toen nog gelegen aan de Molsekiezel in Lommel. Al snel werd het pand te klein en werd een nieuwe, grotere zaak gebouwd aan de Norbert Neeckxlaan. Het bleek een goede zet te zijn want de bereikbaarheid is nog steeds prima en de parking is ruim bemeten. Ons gamma bestaat uit electromaterialen en verlichting voor particuliere , zelfstandigen en industrie. Het aanbod verlichting groeide gestaag en resulteerde in een volledig vernieuwde toonzaal begin 2013. Onze visie is steeds geweest : Wees eerlijk tegen de klant waardoor ze graag zullen terugkomen. Overtuig jezelf en breng eens een bezoekje aan de toonzaal of kom 's avonds eens onze prachtig verlichte parking bezichtigen. Enkele voorbeelden van producten die de klanten bij ELGRO elektro groothandel kunnen terugvinden: - Camerabewaking; - Kantoor en winkel-verlichting; - kabelgoot en buizen.

 6. HIMPE PHILIP

  België

  De firma Elektro Himpe Philip werd opgericht in 1997 door Philip Himpe, samen met zijn vrouw Nancy. Het bedrijf is blijven evolueren en mag zich nu rekenen bij één van de grootste elektriciteitszaken in de streek. Sinds 2001 zijn wij eigenaar van een gebouw van 1.200m² gelegen aan de R. Vansteenbruggestraat 115 te 8790 Waregem. Momenteel hebben wij 10 medewerkers in dienst en wij zijn actief over heel Europa Zowel als particulier of bedrijf kan u bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie. We zijn een bedrijf die in staat voor de uitvoeren van: Residentiële installaties Industriële installaties Van offerte tot eindproduct bij één en dezelfde persoon, dit is de sterkte van een perfect afgeleverd maatwerk. Onze bedrijfsstrategie steunt dan ook op 4 pijlers: Kwaliteit Veiligheid Flexibiliteit Service

 7. EGA -ELECTRO

  België

  Ega is groothandel in elektrische benodigheden van de merken: Siemens, Dimplex, Duracell, Legrand, Helia, GGK, en veel meer. Ega verkoopt installatiemateriaal, verlichting, led, parlofonie en videofonie, en toegangscontrole installaties.

 8. ELECTRA GIGANT

  Nederland

  `De electra gigant is een erkende electricien die de wensen van de klanten en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.Wij hebben ons gespecialiseerd in de electrische voorziening voor woningen en huizen. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van meterkasten, oude electriciteit vervangen voor nieuwe installaties en complete beveiligingsinstallaties.

 1. GUARCONSA

  Spanje

  Opslag en distributie van elektrisch materiaal en verlichting. Toelevering van elektrisch materiaal aan bouwondernemingen, installateurs, onderhoudsbedrijven, openbare instellingen en ziekenhuizen.

 2. VIGOR SYSTEMS

  Nederland

 3. TAVRIDA ELECTRIC

  Duitsland

  Het bedrijf TAVRIDA ELECTRIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - distributiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCH MATERIAAL, Distributie van elektriciteit, ELEKTRISCH MATERIAAL, Distributie van elektriciteit, Smeltveiligheden, en elektrische apparaten. Het is gevestigd in Tettnang, Duitsland.

 4. ROLLER & FISCHER TRANSFORMATORENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROLLER & FISCHER TRANSFORMATORENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Oberriexingen, Duitsland.

 5. BLUM GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BLUM GERMANY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Krumbach, Duitsland.

 6. EKIP ELEKTROMEKANIK LTD.

  Turkije

  Het bedrijf EKIP ELEKTROMEKANIK LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. ACAL BFI GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ACAL BFI GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Gröbenzell, Duitsland.

 8. AKKUTRON HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf AKKUTRON HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Wolkersdorf Im Weinviertel, Oostenrijk.

 9. OMNI RAY AG

  Zwitserland

  Het bedrijf OMNI RAY AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Dübendorf, Zwitserland.

 10. ABB LUXEMBOURG BRANCH

  Luxemburg

  Het bedrijf ABB LUXEMBOURG BRANCH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektriciteit, productie en transport elektrische energie, installatie elektrisch systeem, en elektrische laagspanningscabines. Het is gevestigd in Strassen, Luxemburg.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Distributie van elektriciteit - Import export

Aantal resultaten

14.891 Bedrijven