• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • distributie van elektriciteit

Resultaten voor

Distributie van elektriciteit - Import export

 1. KNIEL SYSTEM-ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  Kniel maakt het verschil. Kwaliteit zonder compromis, hooggekwalificeerde engineering, geavanceerde service - voedingen uit Kniel vormen de standaard. Voor uw succes. Kniel System-Electronic GmbH is een toonaangevende hightech fabrikant van voedingen in het vermogensbereik van 7 tot 3000 watt. Het bedrijf werd opgericht in 1975 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een standaardfabrikant tot een leverancier van innovatieve, op maat gemaakte voedingen, met expertise op technologische gebieden zoals automatisering, meet- en testtechnologie, sensortechnologie, voertuigconstructie en medische en laboratoriumtechnologie. Het assortiment van Kniel is onderverdeeld in de drie belangrijkste gebieden van voedingen en accessoires voor 19 "-systemen, DIN-rail en wandmontage. Klanten kunnen kiezen uit een gamma van meer dan 10.000 verschillende standaard apparaten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Karlsruhe, omdat voedingen van Kniel 100% Made in Germany zijn.

 2. OFFGRIDTEC GMBH

  Duitsland

  Als specialist voor zelfvoorzienende stroomvoorziening bieden wij onze klanten een ruime keuze aan perfect op elkaar afgestemde complete zonnesystemen volgens het plug & play- principe. Hier hebben we onder andere zonne-eilandsystemen, systemen voor stacaravans, back-upsystemen en balkoncentrales in ons assortiment. Wij hebben ook duizenden producten op het gebied van mobiele zonnepanelen, generatoren, accu's, krachtcentrales en alles wat nodig is voor onafhankelijke stroomvoorziening. Naast de zonnepanelen, batterijen, elektronica en installatieaccessoires die specifiek onder het merk Offgridtec worden geproduceerd, zijn wij in Duitsland en Europa dealer van gevestigde merken als Victron Energy, Votronic, EcoFlow, Hoymiles, Bluetti, Mastervolt en vele andere fabrikanten. Onze focus op uitgebreid en individueel klantenadvies en ondersteuning, voor en na een aankoop, bepaalt al vele jaren onze bedrijfscultuur.

 3. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Duitsland

  Welkom bij 60 jaar deskundigheid op het gebied van inductie. Inductoheat Europe - Uw contactpersoon voor al uw vragen over inductieverwarming en thermobehandeling! Als onderdeel van de wereldwijd actieve Inductotherm-groep zijn wij in Europa technologieleider op het gebied van de inductieve verwarming. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen in onze fabriek in Reichenbach inductieverwarmingsinstallaties voor diverse industriële toepassingen. Wij produceren zowel standaard- als ook speciale harderij-installaties en omvormers in grote omvang. Daarnaast voert Inductoheat Europe twee loonharderijen in Reichenbach en Darmstadt waarin ijzermaterialen van onze klanten worden gehard. Onze inductorproductie produceert deze toepassingsspecifieke slijtageonderdelen in originele kwaliteit en op wens ook in "expressnelheid"!

 4. ELECTRIS - PRODUCER OF CUSTOM-MADE COPPER, ALUMINUM PARTS

  Polen

  ELECTRIS is een groeiende internationale onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van uiterst gespecialiseerde energiedistributie oplossingen. Wij verwerken koper, aluminium en overige non-ferrometalen en hun legeringen. Wij zijn een gecertificeerde contractfabrikant van koperen elementen en stroomrails. Onze klanten zijn internationale ondernemingen. Als Europese marktleider binnen onze industrie, beschikken we over een modern machinepark en de volledige productie van de koperelementen wordt uitgevoerd met gebruik van innoverende technologieën. Snijden, ponsen, draaien of frezen zijn enkele van de door ons aangeboden processen. Wij werken met betrouwbare partners voor de galvaniseringen van tin- tot nikkel- en zilverplatingen. Onze sectoren: Energieproductie, mijnbouw, infrastructuur, automatisering, hernieuwbare energie, bouw, luchtvaartindustrie, telecommunicatie, vervoer, zware industrie, spoorwegen. Electris telt tegenwoordig 130 werknemers en werkt samen met 70 klanten wereldwijd.

 5. HVP HIGH VOLTAGE PRODUCTS GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MTM POWER MESSTECHNIK MELLENBACH GMBH

  Duitsland

 2. MARX TRANSFORMATORENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. J. SCHNEIDER ELEKTROTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. WIELAND ELECTRIC GMBH

  Duitsland

 5. WEIDMÜLLER GMBH & CO KG

  Duitsland

 1. ELTRA ELEKTROMASCHINEN U. TRANSFORMATORENBAU GMBH

  Duitsland

 2. ERFI ERNST FISCHER GMBH & CO KG.

  Duitsland

 1. HY-LINE POWER COMPONENTS VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 2. OMNI RAY AG

  Zwitserland

 3. ICS SCHNEIDER MESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. TRANSTEC GMBH

  Duitsland

 5. MARTIN KAISER GMBH & CO KG

  Duitsland

 6. ELGRO ELEKTRO

  België

  Welkom bij ELGRO elektro groothandel Onze familiezaak werd in 1971 opgericht en was toen nog gelegen aan de Molsekiezel in Lommel. Al snel werd het pand te klein en werd een nieuwe, grotere zaak gebouwd aan de Norbert Neeckxlaan. Het bleek een goede zet te zijn want de bereikbaarheid is nog steeds prima en de parking is ruim bemeten. Ons gamma bestaat uit electromaterialen en verlichting voor particuliere , zelfstandigen en industrie. Het aanbod verlichting groeide gestaag en resulteerde in een volledig vernieuwde toonzaal begin 2013. Onze visie is steeds geweest : Wees eerlijk tegen de klant waardoor ze graag zullen terugkomen. Overtuig jezelf en breng eens een bezoekje aan de toonzaal of kom 's avonds eens onze prachtig verlichte parking bezichtigen. Enkele voorbeelden van producten die de klanten bij ELGRO elektro groothandel kunnen terugvinden: - Camerabewaking; - Kantoor en winkel-verlichting; - kabelgoot en buizen.

 7. GUARCONSA

  Spanje

  Opslag en distributie van elektrisch materiaal en verlichting. Toelevering van elektrisch materiaal aan bouwondernemingen, installateurs, onderhoudsbedrijven, openbare instellingen en ziekenhuizen.

 8. VIGOR SYSTEMS

  Nederland

 1. TAVRIDA ELECTRIC

  Duitsland

 2. ROLLER & FISCHER TRANSFORMATORENBAU GMBH

  Duitsland

 3. BLUM GERMANY GMBH

  Duitsland

 4. PEPPERL+FUCHS GMBH

  Duitsland

 5. ACAL BFI GERMANY GMBH

  Duitsland

 6. AKKUTRON HANDELS GMBH

  Oostenrijk

 7. EKIP ELEKTROMEKANIK LTD.

  Turkije

 8. SIGNELEC

  België

 9. ELEKTRO-APPARATE-SCHALTANLAGEN GMBH

  Duitsland

 10. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

Filters

Resultaten voor

Distributie van elektriciteit - Import export

Aantal resultaten

14.899 bedrijven