• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • diverse producten van dierlijke afkomst

Resultaten voor

Diverse producten van dierlijke afkomst - Import export

 1. XAVER SCHEULE GMBH

  Duitsland

  Wij – de Xaver Scheule GmbH – zijn gevestigd in Kirchheim, midden in het mooie Allgäu. Al meer dan 90 jaar houden wij ons bezig met de ontwikkeling en productie van diervoeders voor landbouwdieren en paarden. Met meer dan 10 miljoen jaaromzet en meer dan 50 medewerkers behoren wij tot de bekendste middenstanders in de regio.

 2. FAPRO

  België

  Fapro verwerkt dierlijk afval categorie 3, uitsluitend afkomstig van varkens, tot gesmolten varkensvet en varkensvleesbeendermeel volgens de geldende Europese Verordening EG/1774/2002. Arno staat enerzijds in voor de ophaling van dierlijk afval categorie 3 afkomstig van slachthuizen, uitsnijderijen en beenhouwerijen.

 3. OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY

  Wit Rusland

  Het bedrijf OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Diverse producten van dierlijke afkomst, Levensmiddelen - import-export, Diverse producten van dierlijke afkomst, gouda, en levensmiddelen - import/export. Het is gevestigd in Vysokoe, Wit Rusland.

 4. JAMÓNSHOP.ES

  Spanje

  Het bedrijf JAMÓNSHOP.ES, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Cuarte De Huerva, Spanje.

 5. L.N.C LIANOPOULOS NATURAL CASINGS

  Griekenland

  Het bedrijf L.N.C LIANOPOULOS NATURAL CASINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke darmen, en collageendarmen. Het is gevestigd in Kamatero-Athens, Griekenland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INSEKTPROTEIN APS

  Denemarken

  Het bedrijf INSEKTPROTEIN APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren gevriesdroogde levensmiddelen. Het is gevestigd in Sønderborg, Denemarken.

 2. TIERBEDARF-HEMA

  Duitsland

  Het bedrijf TIERBEDARF-HEMA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, diervoeding, producten voor de gezondheid en de schoonheid van het dier, Hondenvoer, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 3. IL FORTETO

  Italië

  Het bedrijf IL FORTETO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Vicchio, Italië.

 4. TIER VITALSHOP KLAUS PETER RAAB

  Duitsland

  Het bedrijf TIER VITALSHOP KLAUS PETER RAAB, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Wangen, Duitsland.

 5. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Duitsland

  Het bedrijf WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG, is een Multi-Category, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diervoeding - materiaal, paardenbox, Rieten omheiningen, box voor honden, en Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in Siegenburg, Duitsland.

 1. HAMONBABY

  Oekraïne

  Het bedrijf HAMONBABY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diverse producten van dierlijke afkomst, Kaas, Diverse producten van dierlijke afkomst, olijven, en Kaas. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 2. SAB BUDELLA NATURALI DI GIUSSANI CAMILLA

  Italië

  Het bedrijf SAB BUDELLA NATURALI DI GIUSSANI CAMILLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, natuurlijke darmen, synthetische darmen, Specerijen, en darmen voor de voedingsmiddelensector. Het is gevestigd in Roccafranca (bs), Italië.

 1. ADELLAGLOBAL DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ADELLAGLOBAL DIS TICARET LIMITED SIRKETI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. LAUTLOS TIERKOMMUNIKATION

  Duitsland

  Het bedrijf LAUTLOS TIERKOMMUNIKATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Wedemark, Duitsland.

 3. GEWEIH KAUKNOCHEN

  Duitsland

  Het bedrijf GEWEIH KAUKNOCHEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelp- en schaaldieren, Vis, Diverse producten van dierlijke afkomst, Voeder voor dierfokkerijen, Schelp- en schaaldieren, Vis, Diverse producten van dierlijke afkomst, en Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Idstein, Duitsland.

 4. CARNES ROS

  Spanje

  Het bedrijf CARNES ROS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlees, en slachten vlees. Het is gevestigd in Benicarló, Spanje.

 5. VGALLENT CASINGS

  Spanje

  Het bedrijf VGALLENT CASINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalfsdarmen. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 6. PRODUCTOS ARTESANOS DE TERUEL

  Spanje

  Het bedrijf PRODUCTOS ARTESANOS DE TERUEL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren levensmiddelen dranken groot- en detailhandel. Het is gevestigd in Hospitalet Del Llobregat, Spanje.

 7. ØSTERBRO DYREKLINIK

  Denemarken

  Het bedrijf ØSTERBRO DYREKLINIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in København Ø, Denemarken.

 8. LANDDATA EUROSOFT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LANDDATA EUROSOFT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Programmering en programma's, Micro-informatica - adviesbureaus, Programmering en programma's, en Micro-informatica - adviesbureaus. Het is gevestigd in Pfarrkirchen, Duitsland.

 1. MIGUEL SÁNCHEZ GARCÍA

  Spanje

  Het bedrijf MIGUEL SÁNCHEZ GARCÍA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, distributie voedingsmiddelen, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 2. SOCIETA' AGRICOLA S.G. DISCUSCOLTURA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SOCIETA' AGRICOLA S.G. DISCUSCOLTURA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Diverse producten van dierlijke afkomst, Vis, en Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Lainate, Italië.

 3. TÜBINGEN FÜR TIERE E. V.

  Duitsland

  Het bedrijf TÜBINGEN FÜR TIERE E. V., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Tübingen, Duitsland.

 4. SCUBLA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SCUBLA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Diverse producten van dierlijke afkomst, Vis, en Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Remanzacco, Italië.

 5. TECHMA-MIKSTAT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf TECHMA-MIKSTAT SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - non-food, en ciccioli. Het is gevestigd in Mikstat, Polen.

 6. SC COMPRODCOOP SA

  Roemenië

  Het bedrijf SC COMPRODCOOP SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - diepvries, Eieren - producten, Groenten - diepvries, en Eieren - producten. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 7. C.I.R.S.PE

  Italië

  Het bedrijf C.I.R.S.PE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Diverse producten van dierlijke afkomst, Vis, en Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 8. CUOREIBERICO

  Italië

  Het bedrijf CUOREIBERICO, is een Distributeur, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren import van ham, en kazen. Het is gevestigd in Casale Sul Sile, Italië.

 9. BELA VISTA PRODUTOS ENZIMATICOS INDUTRIA E COMERCIO LTDA

  Brazilië

  Het bedrijf BELA VISTA PRODUTOS ENZIMATICOS INDUTRIA E COMERCIO LTDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in São Paulo, Brazilië.

 10. HEALTHFOOD24 GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEALTHFOOD24 GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren zootechnisch voeder, en diervoeding. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis