• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • diverse producten van dierlijke afkomst

Resultaten voor

Diverse producten van dierlijke afkomst - Import export

 1. BIOTARIS BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIOTARIS BV, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, Voedings supplementen, Melk, Voedingsextracten, Melkproducten, melkproducten groothandel, Voedings supplementen, Melk, en Huismerk. Het is gevestigd in Elst, Nederland.

 2. XAVER SCHEULE GMBH

  Duitsland

  Wij – de Xaver Scheule GmbH – zijn gevestigd in Kirchheim, midden in het mooie Allgäu. Al meer dan 90 jaar houden wij ons bezig met de ontwikkeling en productie van diervoeders voor landbouwdieren en paarden. Met meer dan 10 miljoen jaaromzet en meer dan 50 medewerkers behoren wij tot de bekendste middenstanders in de regio.

 3. FAPRO

  België

  Fapro verwerkt dierlijk afval categorie 3, uitsluitend afkomstig van varkens, tot gesmolten varkensvet en varkensvleesbeendermeel volgens de geldende Europese Verordening EG/1774/2002. Arno staat enerzijds in voor de ophaling van dierlijk afval categorie 3 afkomstig van slachthuizen, uitsnijderijen en beenhouwerijen.

 4. OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY

  Wit Rusland

  Het bedrijf OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Diverse producten van dierlijke afkomst, Levensmiddelen - import-export, Diverse producten van dierlijke afkomst, gouda, en levensmiddelen - import/export. Het is gevestigd in Vysokoe, Wit Rusland.

 5. JAMÓNSHOP.ES

  Spanje

  Het bedrijf JAMÓNSHOP.ES, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Cuarte De Huerva, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. L.N.C LIANOPOULOS NATURAL CASINGS

  Griekenland

  Het bedrijf L.N.C LIANOPOULOS NATURAL CASINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke darmen, en collageendarmen. Het is gevestigd in Kamatero-Athens, Griekenland.

 2. IL FORTETO

  Italië

  Het bedrijf IL FORTETO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Vicchio, Italië.

 3. INSEKTPROTEIN APS

  Denemarken

  Het bedrijf INSEKTPROTEIN APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren gevriesdroogde levensmiddelen. Het is gevestigd in Sønderborg, Denemarken.

 4. TIERBEDARF-HEMA

  Duitsland

  Het bedrijf TIERBEDARF-HEMA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, diervoeding, producten voor de gezondheid en de schoonheid van het dier, Hondenvoer, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 5. HAMONBABY

  Oekraïne

  Het bedrijf HAMONBABY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diverse producten van dierlijke afkomst, Kaas, Diverse producten van dierlijke afkomst, olijven, en Kaas. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 1. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Duitsland

  Het bedrijf WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG, is een Multi-Category, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diervoeding - materiaal, paardenbox, Rieten omheiningen, box voor honden, en Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in Siegenburg, Duitsland.

 2. GEWEIH KAUKNOCHEN

  Duitsland

  Het bedrijf GEWEIH KAUKNOCHEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelp- en schaaldieren, Vis, Diverse producten van dierlijke afkomst, Voeder voor dierfokkerijen, Schelp- en schaaldieren, Vis, Diverse producten van dierlijke afkomst, en Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Idstein, Duitsland.

 1. LAUTLOS TIERKOMMUNIKATION

  Duitsland

  Het bedrijf LAUTLOS TIERKOMMUNIKATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Wedemark, Duitsland.

 2. SAB BUDELLA NATURALI DI GIUSSANI CAMILLA

  Italië

  Het bedrijf SAB BUDELLA NATURALI DI GIUSSANI CAMILLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, natuurlijke darmen, synthetische darmen, Specerijen, en darmen voor de voedingsmiddelensector. Het is gevestigd in Roccafranca (bs), Italië.

 3. TIER VITALSHOP KLAUS PETER RAAB

  Duitsland

  Het bedrijf TIER VITALSHOP KLAUS PETER RAAB, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Wangen, Duitsland.

 4. ADELLAGLOBAL DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ADELLAGLOBAL DIS TICARET LIMITED SIRKETI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ØSTERBRO DYREKLINIK

  Denemarken

  Het bedrijf ØSTERBRO DYREKLINIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in København Ø, Denemarken.

 6. MIGUEL SÁNCHEZ GARCÍA

  Spanje

  Het bedrijf MIGUEL SÁNCHEZ GARCÍA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, distributie voedingsmiddelen, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 7. PRODUCTOS ARTESANOS DE TERUEL

  Spanje

  Het bedrijf PRODUCTOS ARTESANOS DE TERUEL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren levensmiddelen dranken groot- en detailhandel. Het is gevestigd in Hospitalet Del Llobregat, Spanje.

 8. VGALLENT CASINGS

  Spanje

  Het bedrijf VGALLENT CASINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalfsdarmen. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 1. INFO@TRIPASGUERREROCASINGS.ES

  Spanje

  Het bedrijf INFO@TRIPASGUERREROCASINGS.ES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingewanden, en darmen voor de voedingsmiddelensector. Het is gevestigd in Torrente, Spanje.

 2. CARNES ROS

  Spanje

  Het bedrijf CARNES ROS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlees, en slachten vlees. Het is gevestigd in Benicarló, Spanje.

 3. CUOREIBERICO

  Italië

  Het bedrijf CUOREIBERICO, is een Distributeur, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren import van ham, en kazen. Het is gevestigd in Casale Sul Sile, Italië.

 4. TIBALDO PAOLO

  Italië

  Het bedrijf TIBALDO PAOLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Diverse producten van dierlijke afkomst, Vis, en Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Crespadoro, Italië.

 5. TÜBINGEN FÜR TIERE E. V.

  Duitsland

  Het bedrijf TÜBINGEN FÜR TIERE E. V., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Tübingen, Duitsland.

 6. MILANESE

  Italië

  Het bedrijf MILANESE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Diverse producten van dierlijke afkomst, Vis, en Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Bertiolo, Italië.

 7. TECHMA-MIKSTAT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf TECHMA-MIKSTAT SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - non-food, en ciccioli. Het is gevestigd in Mikstat, Polen.

 8. CREMASCHI VALENTINA

  Italië

  Het bedrijf CREMASCHI VALENTINA, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Diverse producten van dierlijke afkomst, Vis, en Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Offanengo, Italië.

 9. LANDDATA EUROSOFT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LANDDATA EUROSOFT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Programmering en programma's, Micro-informatica - adviesbureaus, Programmering en programma's, en Micro-informatica - adviesbureaus. Het is gevestigd in Pfarrkirchen, Duitsland.

 10. TROTICULTURA DAMIANI NINO S.S.

  Italië

  Het bedrijf TROTICULTURA DAMIANI NINO S.S., en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Diverse producten van dierlijke afkomst, Vis, en Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is gevestigd in Fivizzano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis