• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • douchecabines op maat

Resultaten voor

Douchecabines op maat - Import export

 1. REFLEKS SERVIS D.O.O

  Slovenië

  REFLEKS SERVIS is een leverancier van metaal-glasproducten voor gebouwen die gerenoveerd moeten worden.Wij adviseren u bij de selectie en uitvoering van ALU-glas onderdelen van gebouwen (gevels glazen daken, ramen en deuren met specifieke eisen luifels, hekken, trappen, balkonleuningen, windschermen ...) evenals Jansen brandwerende glazen deuren en gevels met verschillende soorten beglazing en hoogwaardige op maat gemaakte douchecabines en glazen douchewanden. Wij bieden diensten en reparaties aan voor alle soorten glasproducten.

 2. DROP SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DROP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Douchecabines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Douchecabines - inbouw, Meubelen en accessoires - badkamers, Douchebakken, douchecabine, douchebakken, Douchecabines - inbouw, levering aan huis, Meubelen en accessoires - badkamers, en doucheaccessoires. Het is gevestigd in Castronno, Italië.

 3. PISHOUDT

  België

  Het bedrijf PISHOUDT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dubbele beglazing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas-in-lood, Glas-in-lood, glazen deuren, op maat gemaakte deuren voor douchecabines, en op maat gemaakte spiegels. Het is gevestigd in Evere, België.

 4. ARTDESIGN SRL

  Italië

  Het bedrijf ARTDESIGN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Douchecabines - inbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren glazen douchecabines, op maat gemaakte deuren voor douchecabines, en douchecabine met schuifdeur. Het is gevestigd in San Biagio Di Callalta, Italië.

 5. SANIKU

  Duitsland

  Het bedrijf SANIKU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Douchecabines. Het is tevens aanwezig in de sectoren op maat gemaakte deuren voor douchecabines. Het is gevestigd in Anhausen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOMANI

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DOMANI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Meubelen en accessoires - badkamers. Het is tevens aanwezig in de sectoren op maat gemaakte deuren voor douchecabines, en accessoires voor sanitairen. Het is gevestigd in North Shields, Verenigd Koninkrijk.

 2. OOO VILLA DECOR

  Oekraïne

  Het bedrijf OOO VILLA DECOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnendeuren - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren glazen deuren, en op maat gemaakte deuren voor douchecabines. Het is gevestigd in Dnepropetrovsk, Oekraïne.

 3. NOVIFOR

  België

  Innoverend sanitair...en meer Bij NOVIFOR ontwerpen, ontwikkelen en produceren we design sanitaire elementen in volkunststof. Sinds 1989 zijn we als Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in het verwerken de merknamen Corian® alsook aanverwante merken zoals Staron®, Hi-macs®, Kerrock®, Tristone®, Krion®, Pral®, Varicor® e.a. We leveren aan de hotelsector, de ziekenhuizen en diverse openbare projecten. Voor privé en particuliere realisatie werken we nauw samen met een netwerk van sanitaire professionals & groothandel. Samen hebben we een leuke collectie design wastafels - op maat - ontworpen met de merknaam : Pure White™. Naast deze specialiteit heeft het bedrijf bijkomende producten ontwikkeld steeds met aandacht voor hygiëne, onderhoudsvriendelijkheid en watervastheid : Sanitaire kleedcabines in watervaste volkern Trespa® bestemd voor de collectiviteiten zoals recreatie, campings, industrie, studentenhomes en publieke ruimten. Merknaam : Nordic ®. Hoogwaardige sanitaire douchecabines in glasvezelversterkte polyester bestemd voor de eindgebruiker en de B2B business. Merknamen : Monolith®, Duolith® & Inn&Out®. XXXL Jumbo composiet-sandwichwanden voor natte cel afwerking. Merknaam : Pliopal®. Patchwork panelen in solid surface, zeer trendy & design. Merknaam : OObOO®. Boat-teak, ons buitenbeentje als kunststofverwerker maar zo leuk en mooi in onze realisaties in Pure White™. Naam : Boat&Teak.

 4. ISER DI GHIDINI A & C. SAS

  Italië

  Sinds 1971 is ISER di Ghidini A & C. sas in Brescia actief in de groot- en kleinhandel in artikelen voor de badkamer voor mindervaliden, kranen voor water en gas, kogelkleppen en fittings, alle soorten verwarmingsketels, radiatoren van gietijzer en van aluminium, allerlei soorten buizen en fittings. Nieuwe en uitgebreide showroom met badkamermeubilair op maat, accessoires, badkuipen en douchecabines van alle soorten, Finse sauna's, radiatoren, handdoekdrogers, alles accessoires voor de inrichting van uw badkamer.

 5. WINDOWDESIGN

  Nederland

  Bent u opzoek naar een professioneel bedrijf dat uw woning kan voorzien van raamfolies, zoek dan niet verder. WindowDesign is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanbrengen van alle soorten raamfolies op de deuren en ramen van uw woning. Alle type woningen zijn welkom. Zo hebben wij complete nieuwbouwwijken voorzien van onze raamfolies. Ook douchecabines zijn uitermate geschikt om deze te voorzien van privacy folies. Omdat geen raam hetzelfde is vragen wij de klant altijd om een foto te maken van de ramen die beplakt moeten worden en deze zelf nauwkeurig in te meten. Zo bespaart u de eerste kosten en kunnen wij aan de slag met het opstellen van een gepaste offerte. Zit u het niet zitten om zelf de maten op te nemen kunt u ook gebruik maken van onze inmeetservice. Na het goedkeuren van de offerte gaat een van onze ontwerpers direct aan de slag om een voorstel te maken dat voldoet aan uw wensen. Wij streven er naar om binnen 24 uur na ontvangst van de foto's en maten, een offerte uit te brengen.

 1. STRONGLASAS, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf is werkzaam in de productie van plat gehard glas, plat glassnijden, snijden, harden & bijslijpen. We bewerken alle soorten plat glas: transparant, mat, getint, gecoat glas, glas met patroon & andere soorten glas. De hoofdgebruikers van de producten zijn fabrikanten van glazen gevels & wanden, fabrikanten van isolatieglas, fabrikanten van metalen & glazen constructies, balkons, conservatoria alsook meubelfabrikanten, fabrikanten van huishoudelijke apparatuur & douchecabines.