• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dozen en bakken voor opslag

Resultaten voor

Dozen en bakken voor opslag - Import export

 1. TBA PLASTOVE OBALY S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  TBA Plastové obaly is een dynamisch productie- en handelsbedrijf dat tot de beste leveranciers van transport-, bewerking- en opslagcontainers behoort. Onze klanten zijn bedrijven die werkzaam zijn in de voedings-, engineerings-, automobiel, technische en consumentenindustrie. We streven er altijd naar plastic verpakkingen te ontwerpen en te gebruiken met de beste winst-kosten verhouding. Bedrijvigheid in deze sector, kennis en ervaring hebben ons in staat gesteld optimale & uitgebreide oplossingen voor uw logistiek vereisten te selecteren.

 2. SSI SCHÄFER

  België

  SSI SCHÄFER is wereldwijde totaalaanbieder en specialist op het gebied van: - bakken voor transport, opslag en orderverzamelen - palletstellingen - legbordstellingen - doorrolstellingen - draagarmstellingen - tussenvloeren en veel meer. Van eenvoudige magazijninrichtingen tot compleet automatische magazijnoplossingen. Of het nu de industrie, kleine en middelgrote bedrijven of overheidsinstellingen betreft, onze producten worden op alle continenten toegepast en verrichten hun taken efficiënt en competent. Wereldwijd zijn wij een van de grootste, totaalaanbieders en fabrikanten van componenten op de volgende gebieden: - Logistieke systemen - opslaan en transporteren - werkplaatsinrichting - logistieke software - afvaltechniek.

 3. LOODS 038 SELF-STORAGE B.V

  Nederland

  Loods 038 is het nieuwe self-storage bedrijf in Zwolle. Bij ons kunt u terecht voor tijdelijke opslagruimte voor al uw goederen. Voor elke soort van opslag, klein of groot, lang of kort, zakelijk of particulier, bieden we mogelijkheden. Wij bieden u een ideale oplossing voor al uw opslag in de regio Zwolle. U kunt kiezen uit veel verschillende formaten opslag: We hebben opslagruimtes beschikbaar vanaf 1m3 tot en met 100 m3. Uw opslag is 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 - 23.00 uur. Uw opslag staat veilig. Door 24-uurs camerabeveiliging en toegangscontrolesysteem wordt alles goed in de gaten gehouden. Uw goederen staan droog en verwarmd opgeslagen onder goed gecondtioneerde omstandigheden. U bent flexibel, want u kunt kosteloos wisselen naar grotere of kleinere opslag. Met 2 weken opzegtermijn zit u ook niet lang aan de opslagruimte vast. U maakt gratis gebruik van veel van onze services, als: gebruik aanhangwagen, transportkarren, goederenontvangstservice en heftruckservice.

 4. KUKRAS, JSC

  Litouwen

  KUKRAS, JSC, opgericht in 2000, heeft een lange geschiedenis als leverancier van eerste kwaliteit balken van hard of zacht hout. Ons bedrijf staat bekend bij onze trouwe klanten als betrouwbare leverancier van houten pallets, palletverhogers, half afgewerkte pallets en elementen voor de productie van pallets door heel Europa.

 5. TAVSAN

  Turkije

  Het bedrijf TAVSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen en bakken voor opslag, Dozen en bakken voor opslag, dozen voor berging en opslag, en koudvervormen van staalplaten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALU.LOGIC LTD.

  Hongarije

  Het bedrijf ALU.LOGIC LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Kecskemet, Hongarije.

 2. RBL PLASTIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf RBL PLASTIQUES, is een Distributeur, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen en bakken voor opslag, thermovorming van kunststoffen, Plastic onderdelen voor de auto-industrie, Dozen en bakken voor opslag, en verpakkingen van kunststof. Het is gevestigd in Chateaubriant, Frankrijk.

 3. MELFORM BONETTO SRL

  Italië

  Het bedrijf MELFORM BONETTO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen en bakken voor opslag, Dozen en bakken voor opslag, geïsoleerde recipiënten voor voedingsmiddelen, en Gekoelde opslagplaatsen en kamers met gecontroleerde temperatuur. Het is gevestigd in Monasterolo, Italië.

 4. MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren werktuigbouwkunde, en Transportonderstellen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. REA PLASNET

  Frankrijk

  Het bedrijf REA PLASNET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rekken en bakken, Stellingen, Dozen en bakken voor opslag, Rekken en bakken, Stellingen, en Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Eschbach, Frankrijk.

 1. EGEMEN PLASTIK

  Turkije

  Het bedrijf EGEMEN PLASTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren spaghettirestaurant, en keukenvoorwerpen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. LINNEX UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LINNEX UK LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Meubels voor verticaal klasseren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen en bakken voor opslag, Opslagsystemen en materialen, Opslag en overslag, Stellingen, Dozen en bakken voor opslag, Opslagsystemen en materialen, Opslag en overslag, en Stellingen. Het is gevestigd in Glenfield, Verenigd Koninkrijk.

 1. CROWN RECORDS MANAGEMENT - BROMLEY-BY-BOW

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CROWN RECORDS MANAGEMENT - BROMLEY-BY-BOW, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Bromley-By-Bow, Verenigd Koninkrijk.

 2. POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU

  Turkije

  Het bedrijf POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren safe, Controle en sertificatie, snelle levering, en professionele kwaliteit. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. SAFEBOX-SELFSTORAGE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAFEBOX-SELFSTORAGE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 4. LAGERRÄUME HAMBURG ODER LAGERRÄUME HAMBURG SABINE OESER

  Duitsland

  Het bedrijf LAGERRÄUME HAMBURG ODER LAGERRÄUME HAMBURG SABINE OESER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur van opslagruimte, en Verhuur van opslagruimte. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. CROWN RECORDS MANAGEMENT - DUBLIN

  Ierland

  Het bedrijf CROWN RECORDS MANAGEMENT - DUBLIN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stellingen, Dozen en bakken voor opslag, Management Advies, Stellingen, Dozen en bakken voor opslag, en Management Advies. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 6. APPARATE- & BEHÄLTERTECHNIK HELDRUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf APPARATE- & BEHÄLTERTECHNIK HELDRUNGEN GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren rvs bakken. Het is gevestigd in Heldrungen, Duitsland.

 7. CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Fotokopieermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reproductieapparatuur - kantoormachines, Dozen en bakken voor opslag, Reproductieapparatuur - kantoormachines, en Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Fareham, Verenigd Koninkrijk.

 8. DG$PIC

  Oekraïne

  Het bedrijf DG$PIC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Gadiach, Oekraïne.

 1. PLASNOR

  Spanje

  Het bedrijf PLASNOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Legazpi, Spanje.

 2. ALKOTAS GEPGYARTO KFT

  Hongarije

  Het bedrijf ALKOTAS GEPGYARTO KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Dozen en bakken voor opslag, Reiniging, industrieel - machines, en Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Bekes, Hongarije.

 3. J. NICKLIN & SONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J. NICKLIN & SONS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kisten en kratten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen en bakken voor opslag, Opslagsystemen en materialen, Verpakking - hout, Dozen en bakken voor opslag, Opslagsystemen en materialen, en Verpakking - hout. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 4. TITAN SELF STORAGE POOLE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TITAN SELF STORAGE POOLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Poole, Verenigd Koninkrijk.

 5. KRUIZINGA B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KRUIZINGA B.V., is een Distributeur, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Wapenveld, Nederland.

 6. TERPLA SA

  Spanje

  Het bedrijf TERPLA SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - kunststof, Dozen en bakken voor opslag, Verpakking - kunststof, en Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Silla, Spanje.

 7. BESPOKE BRITISH BOXES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BESPOKE BRITISH BOXES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Milton Keyens, Verenigd Koninkrijk.

 8. PROTECT GRP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PROTECT GRP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Llanelli, Verenigd Koninkrijk.

 9. SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen en bakken voor opslag, Opslagsystemen en materialen, Dozen en bakken voor opslag, en Opslagsystemen en materialen. Het is gevestigd in Nuenen, Nederland.

 10. MONT SZERELO ÉS VALLALKOZO KFT

  Hongarije

  Het bedrijf MONT SZERELO ÉS VALLALKOZO KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen en bakken voor opslag, en Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Szolnok, Hongarije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis