• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draad en kabels - aluminium

Resultaten voor

Draad en kabels - aluminium - Import export

 1. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Duitsland

  Al 17 jaar leveren wij aan de textiel- en metaalverwerkende industrie in heel Europa. Onze hoogwaardige producten worden afgenomen door bandweverijen, de kousenindustrie, stofweverijen, toeleveranciers van de automobielindustrie, draadkousfabrikanten en draadvlechters. Producten: Metaalgaren, aluminium draad, draad van edelstaal, ijzerdraad, koperdraad

 2. TIANJIN ZHONGHUAN ASCEND TECHNOLOGIES CO., LTD.

  China

 3. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Shenzhen Tenking Tech heeft altijd het principe van "kwaliteit eerst, unieke producten, ononderbroken verwezenlijking" aangehangen, met 14 jaar van de ervaren uitvoer, zijn wij gegroeid tot 4 productielijnen en meer dan 200 arbeiders in 2022, hebben wij het vertrouwen van talrijke cliënten gewonnen en de OEM/ODM-diensten voor bekende merken voor klanten over 70 landen verleend. Voordelen bij ODM en OEM: 1.Goed uitgeruste 2.800 vierkante meter assemblage workshop, 4 productielijnen & 150.000 eenheid/maand capaciteit voor zorg alle ontvangen bestellingen op tijd levering. 2. De 1.200 vierkante meter injectiewerkplaats maakt ODM sneller, goedkoper en veiliger. 3. Professionele R&D- en engineeringteams maken al uw ideeën werkelijkheid. 4. 100% inspectie van afgewerkte producten om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit perfecte prestaties levert. 5. De lange termijn relatie met UPS / DHL koerier maakt de verzendkosten naar Europa in concurrerende prijs en on-time levering.

  Alle producten voor "draad en kabels - aluminium"

 4. ALGENMAX NORD GMBH

  Duitsland

 5. VUKMETALS

  Oostenrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgië

 3. CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 4. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabriek "EXPERT-CABLE LTD." is een moderne productie van hoogwaardige kabelproducten.Het is gelegen in de stad Orel, Rusland.Aan het begin van het jaar 2020 beschikt de fabriek over meer dan 25.000 m2 productie- en distributiefaciliteiten.Kabelfabriek 'EXPERT-CABLE' is een jonge hightech en multifunctionele productie.Koperproductie: Er is een partijproductie van walsdraad met een diameter van 8-25 mm georganiseerd.Metaalrol: Het fabricageproces van koperen profielen met verschillende vormen werd geïmplementeerd.De partijproductie van koperen rails werd georganiseerd volgens GOST 434-78.Het bereik van doorsneden is van 200 tot 3800 mm en de breedte is tot 240 mm.Bekabelings- en bedradingsproducten: We hebben meer dan 50 up-to-date productielijnen van toonaangevende wereldwijde producenten.Onze producten worden geleverd in heel Rusland en de wereld.De kabelproducten zijn in gebruik bij maatschappelijk belangrijke, militair-industriële faciliteiten, thermische energiesectoren, het ondergrondse systeem, zware industrie, huisvesting en gemeentelijke diensten.

 5. MG HANDEL AG

  Duitsland

  MG Handel AG – uw specialiteit in metaal zaken. We leveren metalen in alle vormen en legeringen van halffabricaten tot aan inbouwproducten. Alle bewerkingen - neem gerust contact met ons op.Producten: aluminium, aluminium draad, aluminium buizen, naadloze aluminium buizen, inox, elektronische installatiebuizen van aluminium, aardingskabels, bovenleidingen, koperdraad, koperen leidingen, koperen stangen, metaalhandel, NE-metalen, staalhandel

 1. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Produceert veerstaal- en staaldraad in alle gangbare diameters, oppervlakken en uitvoeringen. Productie conform geldende nationale en internationale normen en individuele specificaties.

 2. TELMAKSAN

  Turkije

 1. WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG

  Duitsland

 3. ALTRATEC AUTOMATION GMBH

  Duitsland

 4. GMBH CABLETRADE

  Duitsland

 5. HONGLIANG CABLE CO., LTD

  China

 6. ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

 7. NASTA TRADINGS GMBH

  Duitsland

 8. E KABLO

  Turkije

 1. ELTEC

  België

 2. TH ODESKABEL

  Oekraïne

 3. KELLER ALUMINIUMGIESSEREI AG

  Zwitserland

 4. BMS TEC SARL

  Frankrijk

 5. BERTOLI CAVI S.R.L.

  Italië

 6. BARANKABLO

  Turkije

 7. SARCAM WINDING WIRES INC.

  Turkije

 8. ESTANHEX

  Portugal

 9. MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

 10. MXN CABLE LTD

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Draad en kabels - aluminium - Import export

Aantal resultaten

1.241 bedrijven