• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draad en kabels - aluminium

Resultaten voor

Draad en kabels - aluminium - Import export

 1. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Duitsland

  Al 17 jaar leveren wij aan de textiel- en metaalverwerkende industrie in heel Europa. Onze hoogwaardige producten worden afgenomen door bandweverijen, de kousenindustrie, stofweverijen, toeleveranciers van de automobielindustrie, draadkousfabrikanten en draadvlechters. Producten: Metaalgaren, aluminium draad, draad van edelstaal, ijzerdraad, koperdraad

 2. TIANJIN ZHONGHUAN ASCEND TECHNOLOGIES CO., LTD.

  China

  Ascend Technologies is de grootste fabrikant van schuimisolatie voedings- & lucht diëlektrische kabels van China sinds 1983 voor mobiele communicatie, Radio & TV zendsystemen. Onze producten omvatten: 50Ohm RF-kabel (Koper & Aluminium Schuimvoeding), Luchtkabel, Lekkende kabels, Gevlochten kabels, Testkabels & Hittebestendige kabels, Connectors (N, DIN, 4.3-10, EIA flens) en alle accessoires. Ascend richt zich op het bieden van volledige series schuim & geribde kabels van 1/4″ Superflexibel tot 3″. Ascend produceert tevens luchtdiëlektrische kabels van 1/2″ tot 5″. Ascend heeft luchtkabels & accessoires geleverd voor 90% van de Chinese ompakprojecten en teven geëxporteerd naar talloze overige landen. Met geavanceerde Duitse & VS uitrustingen, en meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van fabriceren & dienstverlening, via constante inzet & verbeteringen, heeft onze onderneming de certificering voor producten & leveranciers op basis van strenge normen van vele klanten uit Europa & de VS doorstaan en heeft duurzame strategische samenwerkingen met hen opgebouwd.

 3. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Shenzhen Tenking Tech heeft altijd het principe van "kwaliteit eerst, unieke producten, ononderbroken verwezenlijking" aangehangen, met 14 jaar van de ervaren uitvoer, zijn wij gegroeid tot 4 productielijnen en meer dan 200 arbeiders in 2022, hebben wij het vertrouwen van talrijke cliënten gewonnen en de OEM/ODM-diensten voor bekende merken voor klanten over 70 landen verleend. Voordelen bij ODM en OEM: 1.Goed uitgeruste 2.800 vierkante meter assemblage workshop, 4 productielijnen & 150.000 eenheid/maand capaciteit voor zorg alle ontvangen bestellingen op tijd levering. 2. De 1.200 vierkante meter injectiewerkplaats maakt ODM sneller, goedkoper en veiliger. 3. Professionele R&D- en engineeringteams maken al uw ideeën werkelijkheid. 4. 100% inspectie van afgewerkte producten om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit perfecte prestaties levert. 5. De lange termijn relatie met UPS / DHL koerier maakt de verzendkosten naar Europa in concurrerende prijs en on-time levering.

  Alle producten voor "draad en kabels - aluminium"

 4. VUKMETALS

  Oostenrijk

  Het bedrijf VUKMETALS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. ALGENMAX NORD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALGENMAX NORD GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, Transmissie, mechanisch - onderdelen, Gezondheid en veiligheid op het werk, Draad en kabels - aluminium, en Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Werdohl, Duitsland.

 2. CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Draad en kabels - aluminium, aluminium profielen, aluminiumstaven, Buizen en pijpen - aluminium, Draad en kabels - aluminium, messing profielen, buizen van messing, en stangen van messing. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabriek "EXPERT-CABLE LTD." is een moderne productie van hoogwaardige kabelproducten.Het is gelegen in de stad Orel, Rusland.Aan het begin van het jaar 2020 beschikt de fabriek over meer dan 25.000 m2 productie- en distributiefaciliteiten.Kabelfabriek 'EXPERT-CABLE' is een jonge hightech en multifunctionele productie.Koperproductie: Er is een partijproductie van walsdraad met een diameter van 8-25 mm georganiseerd.Metaalrol: Het fabricageproces van koperen profielen met verschillende vormen werd geïmplementeerd.De partijproductie van koperen rails werd georganiseerd volgens GOST 434-78.Het bereik van doorsneden is van 200 tot 3800 mm en de breedte is tot 240 mm.Bekabelings- en bedradingsproducten: We hebben meer dan 50 up-to-date productielijnen van toonaangevende wereldwijde producenten.Onze producten worden geleverd in heel Rusland en de wereld.De kabelproducten zijn in gebruik bij maatschappelijk belangrijke, militair-industriële faciliteiten, thermische energiesectoren, het ondergrondse systeem, zware industrie, huisvesting en gemeentelijke diensten.

 4. MG HANDEL AG

  Duitsland

  MG Handel AG – uw specialiteit in metaal zaken. We leveren metalen in alle vormen en legeringen van halffabricaten tot aan inbouwproducten. Alle bewerkingen - neem gerust contact met ons op.Producten: aluminium, aluminium draad, aluminium buizen, naadloze aluminium buizen, inox, elektronische installatiebuizen van aluminium, aardingskabels, bovenleidingen, koperdraad, koperen leidingen, koperen stangen, metaalhandel, NE-metalen, staalhandel

 5. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Produceert veerstaal- en staaldraad in alle gangbare diameters, oppervlakken en uitvoeringen. Productie conform geldende nationale en internationale normen en individuele specificaties.

 1. TELMAKSAN

  Turkije

 2. RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG

  Duitsland

 1. WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. ALTRATEC AUTOMATION GMBH

  Duitsland

 3. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Turkije

 4. GMBH CABLETRADE

  Duitsland

 5. SARCAM WINDING WIRES INC.

  Turkije

 6. KELLER ALUMINIUMGIESSEREI AG

  Zwitserland

 7. NASTA TRADINGS GMBH

  Duitsland

 8. ZET CONSULTING

  Turkije

 1. BERTOLI CAVI S.R.L.

  Italië

 2. ELTEC

  België

 3. TH ODESKABEL

  Oekraïne

 4. HONGLIANG CABLE CO., LTD

  China

 5. MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

 6. ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

 7. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgië

 8. BARANKABLO

  Turkije

 9. ESTANHEX

  Portugal

 10. BMS TEC SARL

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Draad en kabels - aluminium - Import export

Aantal resultaten

991 Bedrijven