• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draad en kabels - aluminium

Resultaten voor

Draad en kabels - aluminium - Import export

 1. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al 17 jaar leveren wij aan de textiel- en metaalverwerkende industrie in heel Europa. Onze hoogwaardige producten worden afgenomen door bandweverijen, de kousenindustrie, stofweverijen, toeleveranciers van de automobielindustrie, draadkousfabrikanten en draadvlechters. Producten: Metaalgaren, aluminium draad, draad van edelstaal, ijzerdraad, koperdraad

 2. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Shenzhen Tenking Tech heeft altijd het principe van "kwaliteit eerst, unieke producten, ononderbroken creativiteit" aangehangen, met 14 jaar ervaring binnen de export, zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 4 productielijnen en meer dan 200 arbeiders. In 2022, hebben wij het vertrouwen van talrijke cliënten gewonnen en de OEM/ODM-diensten voor bekende merken voor klanten over 70 landen verleend. Voordelen bij ODM en OEM: 1.Goed uitgeruste montageruimte van 2.800 vierkante meter, 4 productielijnen & een capaciteit van 150.000 stuks/maand om te garanderen dat alle bestellingen tijdig geleverd worden. 2. De 1.200 vierkante meter injectiewerkplaats maakt ODM sneller, goedkoper en veiliger. 3. Professionele R&D- en engineeringteams zetten al uw ideeën om in werkelijkheid. 4. 100% inspectie van afgewerkte producten om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit perfecte prestaties levert. 5. De lange termijn relatie met UPS / DHL koeriers zorgt voor gunstige verzendkosten naar Europa en on-time levering.

 3. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dankzij onze jarenlange samenwerking met fabrieken en partners in de metaalhandel hebben we de beste contacten op de inkoopmarkt. Speciale oplossingen en dringende vereisten kunnen daarom op korte termijn worden gerealiseerd.. Hedendaags servicedenken is meer dan alleen materialen leveren en verhandelen. Als goede consultants en probleemoplossers zien we uw vereisten als onze taak. Het is meestal de perfecte combinatie die van een service een kwaliteitsservice maakt: Het gewenste product van de juiste kwaliteit beschikbaar hebben op het juiste moment en tegen de juiste prijs. Het samenspel van deze factoren garandeert het succes van onze klanten op de lange termijn. Ons buitengewoon brede assortiment in een uitgebreid materiaalmagazijn voor non-ferro halffabricaten zorgt voor een snelle en flexibele verwerking van bestellingen. We leveren je aluminium, koper, messing, brons, nikkelzilver, roestvrij staal en vele andere speciale materialen of legeringen in de vorm van strips, platen, staven, buizen, profielen en nog veel meer. We bieden niet alleen standaardproducten, maar ook minder gangbare, dunne en dikke diameters, tussen- en speciale afmetingen, speciale formaten en producten op maat. Profiteer van de adviesdienst van onze ervaren metaalspecialisten - ongeacht of je geïnteresseerd bent in loodvrije legeringen of de mogelijke toepassingen van verschillende legeringen of sterktes.

 4. ENGSTKABEL GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  engstKabel GmbH & Co. KG werd in 2016 opgericht door de managing partnerdr. Wilhelm Engst. Het concept van rubberen kabels met een zeer flexibele aluminium geleider werd ongeveer 20 jaar geleden ontwikkeld, wat betekent dat het innovatieve ALUKAFLEX® kabelconcept nu de kern van onze bedrijfsactiviteiten vormt. ALUKAFLEX® aluminiumkabels bestaan uit zeer flexibele, fijnaderige aluminium geleiders (klasse 5, volgens DIN VDE 0295 of IEC 60228) en zijn ommanteld met hoogwaardige rubber- of PUR-materialen.In combinatie met de betrouwbare verbindingstechnologie voor aluminium vormen ze een innovatief kabelconcept dat het werk aanzienlijk vereenvoudigt en de kosten verlaagt voor professionele en industriële gebruikers. De kabels zijn tot 60% lichter dan conventionele rubberen slangkabels met koperen geleiders en hebben ten minste dezelfde stroombelastbaarheid bij dezelfde doorsnede dankzij de gebruikte mantel- en isolatiematerialen, die bijzonder goed bestand zijn tegen temperatuur en weersinvloeden. Dit maakt het ALUKAFLEX® productassortiment ideaal voor tijdelijke en mobiele stroomvoorziening, bijvoorbeeld op bouwterreinen en bij evenementen, en in de machine- en installatiebouw, waar een hoge flexibiliteit van de elektrische kabels vereist is. Aluminium, dat aanzienlijk goedkoper is dan koper, verlaagt de aanschafkosten. Het risico op diefstal is ook aanzienlijk kleiner.Ontdek het zelf. Informatie: www.engst-kabel.de

 5. TIANJIN ZHONGHUAN ASCEND TECHNOLOGIES CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Ascend Technologies is de grootste fabrikant van schuimisolatie voedings- & lucht diëlektrische kabels van China sinds 1983 voor mobiele communicatie, Radio & TV zendsystemen. Onze producten omvatten: 50Ohm RF-kabel (Koper & Aluminium Schuimvoeding), Luchtkabel, Lekkende kabels, Gevlochten kabels, Testkabels & Hittebestendige kabels, Connectors (N, DIN, 4.3-10, EIA flens) en alle accessoires. Ascend richt zich op het bieden van volledige series schuim & geribde kabels van 1/4″ Superflexibel tot 3″. Ascend produceert tevens luchtdiëlektrische kabels van 1/2″ tot 5″. Ascend heeft luchtkabels & accessoires geleverd voor 90% van de Chinese ompakprojecten en teven geëxporteerd naar talloze overige landen. Met geavanceerde Duitse & VS uitrustingen, en meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van fabriceren & dienstverlening, via constante inzet & verbeteringen, heeft onze onderneming de certificering voor producten & leveranciers op basis van strenge normen van vele klanten uit Europa & de VS doorstaan en heeft duurzame strategische samenwerkingen met hen opgebouwd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VUKMETALS

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VUKMETALS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, Transmissie, mechanisch - onderdelen, Gezondheid en veiligheid op het werk, Draad en kabels - aluminium, en Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Werdohl, Duitsland.

 3. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, Constructiestaal, Gereedschapsstaal, blank staal, draad voor veren, draad voor koorden, automatische staal, staaldraad, en aluminiumdraad. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 4. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabriek "EXPERT-CABLE LTD." is een moderne productie van hoogwaardige kabelproducten.Het is gelegen in de stad Orel, Rusland.Aan het begin van het jaar 2020 beschikt de fabriek over meer dan 25.000 m2 productie- en distributiefaciliteiten.Kabelfabriek 'EXPERT-CABLE' is een jonge hightech en multifunctionele productie.Koperproductie: Er is een partijproductie van walsdraad met een diameter van 8-25 mm georganiseerd.Metaalrol: Het fabricageproces van koperen profielen met verschillende vormen werd geïmplementeerd.De partijproductie van koperen rails werd georganiseerd volgens GOST 434-78.Het bereik van doorsneden is van 200 tot 3800 mm en de breedte is tot 240 mm.Bekabelings- en bedradingsproducten: We hebben meer dan 50 up-to-date productielijnen van toonaangevende wereldwijde producenten.Onze producten worden geleverd in heel Rusland en de wereld.De kabelproducten zijn in gebruik bij maatschappelijk belangrijke, militair-industriële faciliteiten, thermische energiesectoren, het ondergrondse systeem, zware industrie, huisvesting en gemeentelijke diensten.

 5. LAMIFIL

  België

  Lamifil is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het transport van energie en specifieke mechanische toepassingen. Het bedrijf ontwerpt, vervaardigd en levert hoogwaardige producten voor een breed scala van wereldwijde markten: aluminium geleiders die worden gebruikt als core power voor kabels, bovengrondse leidingen voor de transmissie en distributie van elektriciteit, aluminium draden voor mechanische toepassingen zoals hekwerk, sluiting oplossingen, warmtewisselaars, ... aluminium walsdraad gebruikt voor staal desoxidatie, aluminium draden voor optische gronden en fase draden, koperlegering draden voor de automobielsector, elektronica en luchtvaart kabels, koper en koperlegeringen draden en geleiders voor spoorwegen elektrificatie.

 1. BOBIMAT

  België

  bobimat is uw partner voor koperlakdraad en elektrische isolatie. Ons productassortiment omvat naast soldeerbare en hittebestendige koperlakdraad, aluminium lakdraad en baklakdraad ook koperdraad, aluminiumdraad, koperbanden, aluminiumbanden, HF litzedraden, isolatiematerialen en isolerende lakken en harsen. Vertind koperdraad maakt eveneens deel uit van ons productassortiment.

 2. MG HANDEL AG

  Duitsland

  MG Handel AG – uw specialiteit in metaal zaken. We leveren metalen in alle vormen en legeringen van halffabricaten tot aan inbouwproducten. Alle bewerkingen - neem gerust contact met ons op.Producten: aluminium, aluminium draad, aluminium buizen, naadloze aluminium buizen, inox, elektronische installatiebuizen van aluminium, aardingskabels, bovenleidingen, koperdraad, koperen leidingen, koperen stangen, metaalhandel, NE-metalen, staalhandel

 1. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Produceert veerstaal- en staaldraad in alle gangbare diameters, oppervlakken en uitvoeringen. Productie conform geldende nationale en internationale normen en individuele specificaties.

 2. FOKA SP. Z O.O.

  Polen

  In de Europese Unie is Foka één van de grootste fabrikanten van draad voor het vastbinden van hopplanten – geleidend draad, binddraad en nagels.

 3. N&H TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf N&H TECHNOLOGY GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren membraantoetsenborden, Behuizingen van plastic, en Vandaalbestendige toetsen. Het is gevestigd in Willich, Duitsland.

 4. TELMAKSAN

  Turkije

  Het bedrijf TELMAKSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumlegeringen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ALGENMAX NORD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALGENMAX NORD GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 6. WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Itzehoe, Duitsland.

 7. RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG

  Duitsland

  Het bedrijf RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Wallscheid, Duitsland.

 8. ALTRATEC AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALTRATEC AUTOMATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Schwieberdingen, Duitsland.

 1. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Turkije

  Het bedrijf CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Wikkelingen - elektrisch, olietransformators, en Energietransformators. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. GMBH CABLETRADE

  Duitsland

  Het bedrijf GMBH CABLETRADE, is een Distributeur, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren kabels voor de industrie. Het is gevestigd in Duesseldorf, Duitsland.

 3. BRANCH PLANT POWER PLANT JSC BELSELELEKTROSETSTROY

  Wit Rusland

  Het bedrijf BRANCH PLANT POWER PLANT JSC BELSELELEKTROSETSTROY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels en draad - elektrisch en telefonisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, Draad en kabels - staal, Draad en kabels - aluminium, Draad en kabels - staal, installaties en apparaten voor commutatiesystemen, en elektrisch materiaal. Het is gevestigd in Gomel, Wit Rusland.

 4. ESTANHEX

  Portugal

  Het bedrijf ESTANHEX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, tin, en Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Argoncilhe, Portugal.

 5. TH ODESKABEL

  Oekraïne

  Het bedrijf TH ODESKABEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels en draad - elektrisch en telefonisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, Hoogspanningsleidingen, kabels en draden voor elektriciteit, luchtkabels, Draad en kabels - aluminium, en Hoogspanningsleidingen. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 6. SPECIALIST CABLE SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPECIALIST CABLE SUPPLIES, is een Multi-Category, en actief in de sector Kabels en draad - elektrisch en telefonisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - staal, Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - aluminium, Draad en kabels - staal, kabels voor de industrie, Draad en kabels - ferro, en Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Slough, Verenigd Koninkrijk.

 7. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgië

  Het bedrijf JSC SAKCABLE (SAKCABLE), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels, gedraaid, Draad en kabels - koper, Kabels, gedraaid, Draad en kabels - koper, halogeenvrije kabels om vorming van giftige gassen te voorkomen, en kabels voor binnen. Het is gevestigd in Tbilisi, Georgië.

 8. ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren coaxiaalkabels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Klettgau, Duitsland.

 10. SARCAM WINDING WIRES INC.

  Turkije

  Het bedrijf SARCAM WINDING WIRES INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis