• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draad en kabels - koper

Resultaten voor

Draad en kabels - koper - Import export

 1. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Kabelfabriek "EXPERT-CABLE LTD." is een moderne productie van hoogwaardige kabelproducten.Het is gelegen in de stad Orel, Rusland.Aan het begin van het jaar 2020 beschikt de fabriek over meer dan 25.000 m2 productie- en distributiefaciliteiten.Kabelfabriek 'EXPERT-CABLE' is een jonge hightech en multifunctionele productie.Koperproductie: Er is een partijproductie van walsdraad met een diameter van 8-25 mm georganiseerd.Metaalrol: Het fabricageproces van koperen profielen met verschillende vormen werd geïmplementeerd.De partijproductie van koperen rails werd georganiseerd volgens GOST 434-78.Het bereik van doorsneden is van 200 tot 3800 mm en de breedte is tot 240 mm.Bekabelings- en bedradingsproducten: We hebben meer dan 50 up-to-date productielijnen van toonaangevende wereldwijde producenten.Onze producten worden geleverd in heel Rusland en de wereld.De kabelproducten zijn in gebruik bij maatschappelijk belangrijke, militair-industriële faciliteiten, thermische energiesectoren, het ondergrondse systeem, zware industrie, huisvesting en gemeentelijke diensten.

  Website Open In New icon
 2. CTI WIRE & CABLE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by Europages badge

  Opgericht als een bedrijf gespecialiseerd in staalkabels in de jaren 60; CTi is een wereldleider geworden in de productie van hoogwaardige en zeer betrouwbare kabels. Sinds onze oprichting hebben we ons aanbod uitgebreid met een breed scala aan onderling verbonden oplossingen. Tegenwoordig vindt u onze kabels in ziekenhuizen, luchthavens, datacentra, operatiekamers, commerciële en residentiële projecten over de hele wereld. We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die betrouwbaar en duurzaam zijn!

  Website Open In New icon
 3. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgië

  Verified by Europages badge
 4. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 5. GINEXO

  Frankrijk

  GINEXO, als specialist in koper, biedt u soepele en harde verbindingen, halffabricaten van koper en legeringen en kan u van advies dienen bij de uitvoering van deze producten, alsook bij uw aankoopstrategie van koper.Soepele aansluitingen: massavlechten, vermogensshunts, shunts met lamellen, die drukgelast zijn of met klinknagels, composiete soepele of harde onderdelen, gekoelde kabels via water/lucht, hoge intensiteitskabels, koperen vlechtwerk. Harde verbindingen: uitgevoerd vanuit stangen, plaatstaal, profielen, buizen, platen, banden... via bewerking, draaiwerk, uitsneden met waterstraal, laser, drukwerk, via ponsen, vouwen, hardsolderen. Halffabricaten van koper: profielen, holle profielen, industriële buizen, vierkante, rechthoekige buizen, profielbuizen, platen, naakte of beklede draden, stangen, platte vlechten, ronde vlechten, pantserkokers, geschroefdraaide kabels, draadbomen, Litz draden, diameters: CuA1, CuOF, CuBe, CuCrZr, CuTe… Service: opslag, logistiek, advies voor de uitvoering van soepele onderdelen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. PENA METAUX SAS

  Frankrijk

  PENA METAUX, internationale handelsmaatschappij in metaal, gerecycleerd metaal, hedging grondstoffen. Inkoop, ophaling, voorbereiding van non-ferrometaal, algemene dienstverlening aan de industrie. Onze 50-jarige ervaring geeft ons de mogelijkheid allerlei producten die non-ferrometalen bevatten van u terug te kopen. Terugwinning, recycling, inkoop, handel in resten, afval, nieuw industrieel afval, vuil, as, kathode, koper, aluminium, zink, lood, tin, messing, speciale staalsoorten, nikkel, legeringen.

 2. DE BO

  België

  De producent en groothandel voor alle omsnoeringsproblemen. Onze producten: - Binddraad Binddraad voor de recyclingindustrie in verschillende opmaken en dit voor het inpersen van plastiek, kledij, karton, schuimrubber, oud papier ... - Persdraad Zacht gegloeide ijzerdraad getrokken op lengten met één oog - al dan niet geolied - uitvoerbaar in diverse diameters en lengten - verkrijgbaar in gegloeid of verzinkt. - Pet- en staalband Snel, eenvoudig en efficient verpakken met kunststof- of staalband. - Bindtouw - Brehmerringen - Rozetten - Snelbinders

 3. LAMIFIL

  België

  Lamifil is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het transport van energie en specifieke mechanische toepassingen. Het bedrijf ontwerpt, vervaardigd en levert hoogwaardige producten voor een breed scala van wereldwijde markten: aluminium geleiders die worden gebruikt als core power voor kabels, bovengrondse leidingen voor de transmissie en distributie van elektriciteit, aluminium draden voor mechanische toepassingen zoals hekwerk, sluiting oplossingen, warmtewisselaars, ... aluminium walsdraad gebruikt voor staal desoxidatie, aluminium draden voor optische gronden en fase draden, koperlegering draden voor de automobielsector, elektronica en luchtvaart kabels, koper en koperlegeringen draden en geleiders voor spoorwegen elektrificatie.

 4. TRESSAGE DU DORLAY

  Frankrijk

  Tressage du Dorlay, al 40 jaar specialist in het ontwerp en de productie van metalen en textiel vlechtwerk. Productie van metalen vlechten, rvs vlechten, koperen vlechten, textiel vlechten, maar ook vlechtwerk op buizen, hydraulische slangen, van pantsering van staal en rvs en van shunts.Van producties op maat om zo goed mogelijk te voldoen aan specifieke behoeften van onze klanten uit de industrie en apparatuurfabrikanten.

 5. BOBIMAT

  België

  bobimat is uw partner voor koperlakdraad en elektrische isolatie. Ons productassortiment omvat naast soldeerbare en hittebestendige koperlakdraad, aluminium lakdraad en baklakdraad ook koperdraad, aluminiumdraad, koperbanden, aluminiumbanden, HF litzedraden, isolatiematerialen en isolerende lakken en harsen. Vertind koperdraad maakt eveneens deel uit van ons productassortiment.

 1. ELEKTROSHOP.NL

  Nederland

  Elektrotechnische groothandel in elektromaterialen en verlichting met een groot assortiment. Schakelmateriaal van diverse merken zoals Berker, Gira, jung, Klein, Presto Vedder, Opus, Mennekens, Merten etc etc Draad en kabel vd draad, aluminium kabel, koper kabels, xmvk, ymvk in diverse maten. LED verlichting in opbouw en inbouw uitvoering zoals inbouwspots voor kleine en grote gaten die hun toepassing vinden in de renovatie, LED panelen voor het vervangen van bestaande TL verlichting

 2. KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 3. PHOENIX DYNAMICS

  Verenigd Koninkrijk

 4. ENERCABLES

  Frankrijk

 5. KABLOMAK

  Turkije

 6. FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. TESORAX

  Frankrijk

 8. BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH

  Duitsland

 9. HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 10. BORSAN SRL

  Italië

 1. CEKOTECH

  China

 2. ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş.

  Turkije

 3. TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 4. BALKAN CABLES LTD

  Griekenland

 5. ADAYLAR BAKIR SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkije

 6. ERC CABLE

  Turkije

 7. SUMGAIT TECHNOLOGIES PARK

  Azerbeidzjan

 8. TISAMETAL

  Spanje

 9. ERCAS BAKIR

  Turkije

 10. ALVES CABLE ENERGY CABLE MANUFACTURING CO

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Draad en kabels - koper - Import export

Aantal resultaten

1.064 bedrijven