• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draad en kabels - koper

Resultaten voor

Draad en kabels - koper - Import export

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  De Patelec Groep is al meer dan 50 jaar actief op de markt.Wij houden ons bezig met de productie en verwerking van koper, en onze producten worden geleverd aan fabrieken die elektrisch gereedschap, dompelpompen, medische instrumenten en nog veel meer ontwerpen. Vermeldenswaard is dat alle door ons vervaardigde elektrische kabels, blanke draden en strips worden onderworpen aan sterkte- en verouderingstests, en dat de verwerking van koperstaafjes wordt uitgevoerd volgens EN 13602 en EN 60228. Door een strikte controle van het gehele productieproces, vervaardigen wij ook: – elektriciteitsstekkers; – platte kabels en gesplitste platte kabels; – kabels van PVC; – ronde kabels en spiraalkabels; – elektrische bedrading; – draadijzers. De belangrijkste producten in ons assortiment zijn laagspanningskabels met PVC of rubber isolatie voor 300/500 V- 450/750 V. Wij leveren kabels die voldoen aan normen als SPT, SV, VCTF en SJ.Wij produceren ook kabelbomen die geschikt zijn voor de bevoorrading van machines die in een natte omgeving werken, of werkzaamheden die volledig onder water worden uitgevoerd. Onze eigen technische oplossingen omvatten Ghelios-producten die worden vervaardigd voor gebruik in gebieden waar een lage rookontwikkeling en toxiciteit in geval van brand is vereist, en Thorex-producten die in gevaarlijke (ATEX) zones worden gebruikt. Daarnaast bevelen wij een gepatenteerd Hercules-ontwerp aan voor toepassingen met hoge belasting, gekenmerkt door water- en oliebestendigheid.

 2. BEMKA CABLE

  Turkije

  Emka Cable werd opgericht in 1986 en begon zijn productieproces in Istanboel, Turkije. Wij bedienen binnenlandse en internationale klanten met de productie van plug-in kabels volgens kwaliteitsnormen en een betaalbare, hoogwaardige productieaanpak. Bij Bemka Cable combineren we onze productiemogelijkheden met veranderende technologieën en bieden we onze klanten hoogwaardige en actuele producten volgens hun behoeften. Wij produceren kabels van wereldkwaliteit met onze technische infrastructuur in de productiefaciliteit van Bemka Cable. Lijnen en machines in onze vestiging: •4 Volautomatische stekker kabel productie machine •15 Hanke terminal pers machine •4 Spuitgietmachines •8 Verpakkingslijnen •4 Kabellijnen •1 Pvc-granulaatproductiemachine •1 Koper buiglijn •1 Geïsoleerde buiglijn We hebben een breed productportfolio: •PVC-kabels zoals H05VV-F / H05VVH2-F AND H03VVH2-F / H07VV-K - H05VV-K / H05V2V2-F producten van 2x0.50 tot 3G1.5 als kabels. •Plugkabels: 2.5A / 16A HYDROPONIC / 16A EUROPEES TYPE / 16A TURKS TYPE en nog veel meer dat u kunt ontdekken op onze website! Onze missie is om kwaliteitsnormen en beheersystemen te volgen op een manier die vertrouwen en tevredenheid zal geven aan binnenlandse en buitenlandse klanten met een begrip van productie en post-productie service aan onze klanten te dienen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabriek "EXPERT-CABLE LTD." is een moderne productie van hoogwaardige kabelproducten.Het is gelegen in de stad Orel, Rusland.Aan het begin van het jaar 2020 beschikt de fabriek over meer dan 25.000 m2 productie- en distributiefaciliteiten.Kabelfabriek 'EXPERT-CABLE' is een jonge hightech en multifunctionele productie.Koperproductie: Er is een partijproductie van walsdraad met een diameter van 8-25 mm georganiseerd.Metaalrol: Het fabricageproces van koperen profielen met verschillende vormen werd geïmplementeerd.De partijproductie van koperen rails werd georganiseerd volgens GOST 434-78.Het bereik van doorsneden is van 200 tot 3800 mm en de breedte is tot 240 mm.Bekabelings- en bedradingsproducten: We hebben meer dan 50 up-to-date productielijnen van toonaangevende wereldwijde producenten.Onze producten worden geleverd in heel Rusland en de wereld.De kabelproducten zijn in gebruik bij maatschappelijk belangrijke, militair-industriële faciliteiten, thermische energiesectoren, het ondergrondse systeem, zware industrie, huisvesting en gemeentelijke diensten.

 4. GINEXO

  Frankrijk

  GINEXO, als specialist in koper, biedt u soepele en harde verbindingen, halffabricaten van koper en legeringen en kan u van advies dienen bij de uitvoering van deze producten, alsook bij uw aankoopstrategie van koper.Soepele aansluitingen: massavlechten, vermogensshunts, shunts met lamellen, die drukgelast zijn of met klinknagels, composiete soepele of harde onderdelen, gekoelde kabels via water/lucht, hoge intensiteitskabels, koperen vlechtwerk. Harde verbindingen: uitgevoerd vanuit stangen, plaatstaal, profielen, buizen, platen, banden... via bewerking, draaiwerk, uitsneden met waterstraal, laser, drukwerk, via ponsen, vouwen, hardsolderen. Halffabricaten van koper: profielen, holle profielen, industriële buizen, vierkante, rechthoekige buizen, profielbuizen, platen, naakte of beklede draden, stangen, platte vlechten, ronde vlechten, pantserkokers, geschroefdraaide kabels, draadbomen, Litz draden, diameters: CuA1, CuOF, CuBe, CuCrZr, CuTe… Service: opslag, logistiek, advies voor de uitvoering van soepele onderdelen

 5. PENA METAUX SAS

  Frankrijk

  PENA METAUX, internationale handelsmaatschappij in metaal, gerecycleerd metaal, hedging grondstoffen. Inkoop, ophaling, voorbereiding van non-ferrometaal, algemene dienstverlening aan de industrie. Onze 50-jarige ervaring geeft ons de mogelijkheid allerlei producten die non-ferrometalen bevatten van u terug te kopen. Terugwinning, recycling, inkoop, handel in resten, afval, nieuw industrieel afval, vuil, as, kathode, koper, aluminium, zink, lood, tin, messing, speciale staalsoorten, nikkel, legeringen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DE BO

  België

  De producent en groothandel voor alle omsnoeringsproblemen. Onze producten: - Binddraad Binddraad voor de recyclingindustrie in verschillende opmaken en dit voor het inpersen van plastiek, kledij, karton, schuimrubber, oud papier ... - Persdraad Zacht gegloeide ijzerdraad getrokken op lengten met één oog - al dan niet geolied - uitvoerbaar in diverse diameters en lengten - verkrijgbaar in gegloeid of verzinkt. - Pet- en staalband Snel, eenvoudig en efficient verpakken met kunststof- of staalband. - Bindtouw - Brehmerringen - Rozetten - Snelbinders

 2. LAMIFIL

  België

  Lamifil is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het transport van energie en specifieke mechanische toepassingen. Het bedrijf ontwerpt, vervaardigd en levert hoogwaardige producten voor een breed scala van wereldwijde markten: aluminium geleiders die worden gebruikt als core power voor kabels, bovengrondse leidingen voor de transmissie en distributie van elektriciteit, aluminium draden voor mechanische toepassingen zoals hekwerk, sluiting oplossingen, warmtewisselaars, ... aluminium walsdraad gebruikt voor staal desoxidatie, aluminium draden voor optische gronden en fase draden, koperlegering draden voor de automobielsector, elektronica en luchtvaart kabels, koper en koperlegeringen draden en geleiders voor spoorwegen elektrificatie.

 3. ELEKTROSHOP.NL

  Nederland

  Elektrotechnische groothandel in elektromaterialen en verlichting met een groot assortiment. Schakelmateriaal van diverse merken zoals Berker, Gira, jung, Klein, Presto Vedder, Opus, Mennekens, Merten etc etc Draad en kabel vd draad, aluminium kabel, koper kabels, xmvk, ymvk in diverse maten. LED verlichting in opbouw en inbouw uitvoering zoals inbouwspots voor kleine en grote gaten die hun toepassing vinden in de renovatie, LED panelen voor het vervangen van bestaande TL verlichting

 4. BOBIMAT

  België

  bobimat is uw partner voor koperlakdraad en elektrische isolatie. Ons productassortiment omvat naast soldeerbare en hittebestendige koperlakdraad, aluminium lakdraad en baklakdraad ook koperdraad, aluminiumdraad, koperbanden, aluminiumbanden, HF litzedraden, isolatiematerialen en isolerende lakken en harsen. Vertind koperdraad maakt eveneens deel uit van ons productassortiment.

 5. KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - koper, en Draad en kabels - koper. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 1. PHOENIX DYNAMICS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PHOENIX DYNAMICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren optische glasvezel. Het is gevestigd in Newcastle-Under-Lyme, Verenigd Koninkrijk.

 2. ENERCABLES

  Frankrijk

  Het bedrijf ENERCABLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en verbindingen voor geleiders, bedrading en elektriciteitskabels, en speciale elektriciteitskabel. Het is gevestigd in Montpellier, Frankrijk.

 1. KABLOMAK

  Turkije

  Het bedrijf KABLOMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de productie van multipolaire kabels, en touwslagmachines. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 2. TESORAX

  Frankrijk

  Het bedrijf TESORAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromotoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - koper, Kopervlecht, Litzedraad, en Draad en kabels - koper. Het is gevestigd in Thionville, Frankrijk.

 3. FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren draad van brons, ijzerdraad, draden van messing, en gegalvaniseerd rasterwerk. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 4. BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren geemailleerd koperdraad. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 5. BORSAN SRL

  Italië

  Het bedrijf BORSAN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale bedrading, en elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Paderno Dugnano, Italië.

 6. HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, handdoeken, elektrische kabels, Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, en huishoudtextiel. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 7. ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 8. TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren coaxiaalkabels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. SM CABLES LTD.

  Malta

  Het bedrijf SM CABLES LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Signaalkabels, kabels van pvc, extra flexibele kabels, en energiekabels. Het is gevestigd in Zejtun, Malta.

 2. ALVES CABLE ENERGY CABLE MANUFACTURING CO

  Turkije

  Het bedrijf ALVES CABLE ENERGY CABLE MANUFACTURING CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren draden en kabels voor de industrie van elektronica en telecommunicatie. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. ERCOPPER

  Turkije

  Het bedrijf ERCOPPER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en machines voor vermessingen van metalen. Het is gevestigd in Kartepe, Turkije.

 4. DENKAB

  Turkije

  Het bedrijf DENKAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. MXN KABLO SAN VE TIC LTD ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf MXN KABLO SAN VE TIC LTD ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren laagspanningskabels voor de geleiding van elektriciteit, en coaxiaalkabels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. RN KABLO SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf RN KABLO SAN. VE TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische laagspanningskabels, speciale kabels met laag/middelspanning, elektriciteitskabels, en elektrische draden voor wikkelingen. Het is gevestigd in Denizli/turkey, Turkije.

 7. ELKAKON D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf ELKAKON D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, koperdraden, Draad en kabels - ferro, en ijzerdraad. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

 8. TISAMETAL

  Spanje

  Het bedrijf TISAMETAL, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - koper, extra flexibele kabels, energiekabels, Draad en kabels - koper, en Aansluitkabels. Het is gevestigd in Cervelló-Barcelona, Spanje.

 9. TUSTA TRADING S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TUSTA TRADING S.L., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Handel, internationaal - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - koper, Lood en -legeringen, Buizen en pijpen - koper, Ferrochroom, Draad en kabels - koper, Lood en -legeringen, en Buizen en pijpen - koper. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 10. CGP

  Frankrijk

  Het bedrijf CGP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels en draad - elektrisch en telefonisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - koper, Elektriciteitskabels, Draad en kabels - koper, Elektriciteitskabels, speciale kabels, en extrusie. Het is gevestigd in Saint-Chamond, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis