• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draad en kabels - messing

Resultaten voor

Draad en kabels - messing - Import export

 1. BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Kabelproducent SAB - We zijn wereldwijd een van de toonaangevende producenten op het gebied van elektrische kabels en leidingen, geconfectioneerde kabels en temperatuurmeettechniek. Meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van kabel- en leidingenproductie en op het gebied van temperatuurmeet- en regeltechniek hebben een eenmanszaak doen uitgroeien tot een onderneming met bijna 500 medewerkers. Onze kracht is niet alleen de productie van standaardkabels en -leidingen, maar ook de constructie van speciale artikelen. Per jaar produceren we meer dan 1500 speciale kabels op basis van wensen van klanten. De kwaliteit van onze producten is bekend in meer dan 40 landen wereldwijd. Onze klanten, die onze producten intensief hebben getest, bevestigen dan ze een langere levensduur hebben dan andere producten. Elektrische kabels en leidingen: halogeenvrije kabels, dataleidingen, besturingsleidingen, flexibele kabels, speciale kabels, thermoleidingen, voedingsleidingen, buskabels, elektrokabels, geconfectioneerde kabels, hittebestendige kabels

 2. GUZEL METAL BRASS MILL

  Turkije

  Het bedrijf GUZEL METAL BRASS MILL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadveren, en Draadveren. Het is gevestigd in Tipton, Verenigd Koninkrijk.

 4. FLEXAL SPRINGS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FLEXAL SPRINGS UK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. HANSON SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HANSON SPRINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Rochdale, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MORRIS SPRINGS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MORRIS SPRINGS, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in West Bromwich, Verenigd Koninkrijk.

 2. MULTI MESH UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MULTI MESH UK LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in St. Helens, Verenigd Koninkrijk.

 3. VIPER MOTORSPORT WIRING SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VIPER MOTORSPORT WIRING SYSTEMS, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Wellingborough, Verenigd Koninkrijk.

 4. PRIME WIRE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PRIME WIRE LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Chesterfield, Verenigd Koninkrijk.

 5. INDUSTRIAL GAS SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INDUSTRIAL GAS SPRINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Mitcham, Verenigd Koninkrijk.

 1. MARINECO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MARINECO LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Torpoint, Verenigd Koninkrijk.

 2. T COLE & SON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf T COLE & SON, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Carrickfergus, Verenigd Koninkrijk.

 1. MORTIMER SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MORTIMER SPRINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. J W LISTER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J W LISTER LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Brighouse, Verenigd Koninkrijk.

 3. I M I SCOTT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf I M I SCOTT LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 4. METROL SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf METROL SPRINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Northampton, Verenigd Koninkrijk.

 5. HAMPSHIRE RIGGING SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HAMPSHIRE RIGGING SERVICES, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Romsey, Verenigd Koninkrijk.

 6. HARPSCREEN GB LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HARPSCREEN GB LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in St. Helens, Verenigd Koninkrijk.

 7. G JOHN POWER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G JOHN POWER LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Halesowen, Verenigd Koninkrijk.

 8. G M E SPRINGS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G M E SPRINGS, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Coventry, Verenigd Koninkrijk.

 1. EUROPEAN SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EUROPEAN SPRINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in St. Columb, Verenigd Koninkrijk.

 2. MESH SUPPLIES & FABRICATIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MESH SUPPLIES & FABRICATIONS, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Billingham, Verenigd Koninkrijk.

 3. PORTLAND WIRE PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PORTLAND WIRE PRODUCTS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Burntwood, Verenigd Koninkrijk.

 4. BLENDOLOGY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLENDOLOGY, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

 5. THE METALLIC WOOL CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE METALLIC WOOL CO LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Gillingham, Verenigd Koninkrijk.

 6. G BOPP & CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G BOPP & CO LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Alfreton, Verenigd Koninkrijk.

 7. HARLOW SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HARLOW SPRINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Harlow, Verenigd Koninkrijk.

 8. A S K SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf A S K SPRINGS & PRESSINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Redditch, Verenigd Koninkrijk.

 9. JAMES MURPHY OF FALKIRK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JAMES MURPHY OF FALKIRK LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Larbert, Verenigd Koninkrijk.

 10. UNITED WIRE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf UNITED WIRE LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Edinburgh, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis