• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draad en kabels - messing

Resultaten voor

Draad en kabels - messing - Import export

 1. BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Kabelproducent SAB - We zijn wereldwijd een van de toonaangevende producenten op het gebied van elektrische kabels en leidingen, geconfectioneerde kabels en temperatuurmeettechniek. Meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van kabel- en leidingenproductie en op het gebied van temperatuurmeet- en regeltechniek hebben een eenmanszaak doen uitgroeien tot een onderneming met bijna 500 medewerkers. Onze kracht is niet alleen de productie van standaardkabels en -leidingen, maar ook de constructie van speciale artikelen. Per jaar produceren we meer dan 1500 speciale kabels op basis van wensen van klanten. De kwaliteit van onze producten is bekend in meer dan 40 landen wereldwijd. Onze klanten, die onze producten intensief hebben getest, bevestigen dan ze een langere levensduur hebben dan andere producten. Elektrische kabels en leidingen: halogeenvrije kabels, dataleidingen, besturingsleidingen, flexibele kabels, speciale kabels, thermoleidingen, voedingsleidingen, buskabels, elektrokabels, geconfectioneerde kabels, hittebestendige kabels

 2. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadveren, en Draadveren. Het is gevestigd in Tipton, Verenigd Koninkrijk.

 3. GUZEL METAL BRASS MILL

  Turkije

  Het bedrijf GUZEL METAL BRASS MILL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. FLEXAL SPRINGS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FLEXAL SPRINGS UK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. PRECISION BRASS WIRE MESH FACTORY

  China

  Het bedrijf PRECISION BRASS WIRE MESH FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is gevestigd in Hengshui, China.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HANSON SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HANSON SPRINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Rochdale, Verenigd Koninkrijk.

 2. GRIPPLE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GRIPPLE LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 3. METAALPERSWERK BONS EN EVERS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf METAALPERSWERK BONS EN EVERS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - messing, Vervormen - staal- en metaalbewerking, Draad en kabels - messing, en Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Borne, Nederland.

 4. CALEDONIAN PETROLEUM SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CALEDONIAN PETROLEUM SERVICES LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 5. HUDDERSFIELD WIRE SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HUDDERSFIELD WIRE SUPPLIES, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Huddersfield, Verenigd Koninkrijk.

 1. C NORRIS SPRING SPECIALIST LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf C NORRIS SPRING SPECIALIST LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Rochdale, Verenigd Koninkrijk.

 2. MAINCO WIRE ROPES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MAINCO WIRE ROPES LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Redditch, Verenigd Koninkrijk.

 1. TESTED SPRING CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TESTED SPRING CO LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Oldbury, Verenigd Koninkrijk.

 2. HARPSCREEN GB LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HARPSCREEN GB LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in St. Helens, Verenigd Koninkrijk.

 3. HY-TEN WELDED MESH CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HY-TEN WELDED MESH CO LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk.

 4. BARON SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BARON SPRINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 5. D FAULKNER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf D FAULKNER, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Chichester, Verenigd Koninkrijk.

 6. HAMPSHIRE RIGGING SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HAMPSHIRE RIGGING SERVICES, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Romsey, Verenigd Koninkrijk.

 7. ORMISTON WIRE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ORMISTON WIRE LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Isleworth, Verenigd Koninkrijk.

 8. EXTENSION SPRINGS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EXTENSION SPRINGS, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Keighley, Verenigd Koninkrijk.

 1. OWEN SPRINGS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OWEN SPRINGS, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Gateshead, Verenigd Koninkrijk.

 2. MORTIMER SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MORTIMER SPRINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. TELBANT A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf TELBANT A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren volledige draad, en installaties en machines voor draadtrekkerij van metaaldraad. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. VIPER MOTORSPORT WIRING SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VIPER MOTORSPORT WIRING SYSTEMS, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Wellingborough, Verenigd Koninkrijk.

 5. ALBERTA SPRINGS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALBERTA SPRINGS, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Colchester, Verenigd Koninkrijk.

 6. J E S MANUFACTURING CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J E S MANUFACTURING CO LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 7. ADVANEX EAUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ADVANEX EAUROPE LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 8. EUROPEAN SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EUROPEAN SPRINGS & PRESSINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Beckenham, Verenigd Koninkrijk.

 9. ANGLIA SPRINGS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANGLIA SPRINGS, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Norwich, Verenigd Koninkrijk.

 10. HARLOW SPRINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HARLOW SPRINGS LTD, en actief in de sector Draad en kabels - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadkettingen met ongelaste schakels, Draadveren, Draadkettingen met ongelaste schakels, en Draadveren. Het is gevestigd in Harlow, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis