• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draad en kabels - non-ferro

Resultaten voor

Draad en kabels - non-ferro - Import export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabriek "EXPERT-CABLE LTD." is een moderne productie van hoogwaardige kabelproducten.Het is gelegen in de stad Orel, Rusland.Aan het begin van het jaar 2020 beschikt de fabriek over meer dan 25.000 m2 productie- en distributiefaciliteiten.Kabelfabriek 'EXPERT-CABLE' is een jonge hightech en multifunctionele productie.Koperproductie: Er is een partijproductie van walsdraad met een diameter van 8-25 mm georganiseerd.Metaalrol: Het fabricageproces van koperen profielen met verschillende vormen werd geïmplementeerd.De partijproductie van koperen rails werd georganiseerd volgens GOST 434-78.Het bereik van doorsneden is van 200 tot 3800 mm en de breedte is tot 240 mm.Bekabelings- en bedradingsproducten: We hebben meer dan 50 up-to-date productielijnen van toonaangevende wereldwijde producenten.Onze producten worden geleverd in heel Rusland en de wereld.De kabelproducten zijn in gebruik bij maatschappelijk belangrijke, militair-industriële faciliteiten, thermische energiesectoren, het ondergrondse systeem, zware industrie, huisvesting en gemeentelijke diensten.

 3. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Ons uitgangspunt is om mensen met onze producten te beschermen en om ervoor te zorgen dat de omgang met machines veilig is. Bovenal is het belangrijk dat iedereen kan profiteren van het gebruik van onze systemen en diensten en daardoor tevredenheid voor zichzelf of bij zijn klanten creëert. Wij zien onze klanten als individuen. Dus streven wij ernaar de behoeften van onze partners en systeemoverschrijdend samenwerkingsproces over te nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze klanten en dat is waarom wij hechten aan een hoge kwaliteitsnorm die alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en geteste componenten in TIEMANN beschermingssystemen gebruikt. Dit is altijd een voordeliger alternatief op de lange termijn. We weten dat wanneer zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten willen voldoen, dit afhankelijk is van de creativiteit, vaardigheden, diversiteit en het teamwork van onze medewerkers.

 4. A. VAN DER HOF KABELFABRIEK

  Nederland

  A. van der Hof Kabelfabriek B.V. is al sinds 1934 producent van zwakstroomkabel . Onze kabels zijn geschikt voor de meest uiteenlopende soorten van informatieoverdracht. Als zelfstandige producent en allround kabel leverancier heeft Van der Hof een zeer flexibele productie capaciteit, waar plaats is voor het maken van standaard signaalkabels, speciaalkabels en voor bewerkingen op bestaande of aangeleverde elementen. Een overzicht van producten: - Instrumentatiekabel - Telecommunicatiekabel - Signaalkabel - Laagspanningskabel - Compensatiekabel - Functiebehoudkabel - Thermokoppelkabel.

 5. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Duitsland

  2012 ontwikkelt Allplastik, de detecteerbare snelbinder®. Dit FDA- en EUR 10/2011-conforme assortiment wordt met een innovatief materiaalmengsel geproduceerd die het detecteren van deze producten bijv. in de levensmiddelenindustrie mogelijk maken. Als ISO 9001: 2008 gecertificeerde onderneming staat Allplastik voor hoogwaardige grondstoffen, hoge productkwaliteit, snelle productbeschikbaarheid en betrouwbare levering.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 2. BIRIKIM KABLO

  Turkije

 3. AQUITAINE RESSORT

  Frankrijk

 4. BEKON KABEL GMBH

  Duitsland

 5. JINGDA GROUP

  Verenigd Koninkrijk

 1. LLC "TEHPROVOD"

  Oekraïne

 2. DROME ARMATURES BETON

  Frankrijk

 1. PROMETAL

  Frankrijk

 2. SYNFLEX

  Frankrijk

 3. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Frankrijk

 4. RESSORTS MASSELIN

  Frankrijk

 5. 2M KABLO

  Turkije

 6. LEWIS WIRE LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 7. CHEMTEC SICHERUNGSSYSTEME

  Duitsland

 8. METALUX SOCIÉTÉ OFFSHORE

  Tunesië

 1. ASIM RECYCLING OY

  Finland

 2. NORDIC TRAAD & TRAADVARER APS

  Denemarken

 3. ELISENTAL

  Duitsland

 4. ALPIFUNI S.N.C. DI PFEIFER ULRIKE & KOFLER PAOLO

  Italië

 5. CORNA FUNI DI TERZI MASSIMO

  Italië

 6. EUROSAF S.R.L.

  Italië

 7. LIETKABELIS AB AKCINE BENDROVE

  Litouwen

 8. FILOFIORI S.R.L.

  Italië

 9. MARCHELLI TECNA

  Italië

 10. F.A.C.

  Frankrijk