• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draad en kabels - non-ferro

Resultaten voor

Draad en kabels - non-ferro - Import export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabriek "EXPERT-CABLE LTD." is een moderne productie van hoogwaardige kabelproducten.Het is gelegen in de stad Orel, Rusland.Aan het begin van het jaar 2020 beschikt de fabriek over meer dan 25.000 m2 productie- en distributiefaciliteiten.Kabelfabriek 'EXPERT-CABLE' is een jonge hightech en multifunctionele productie.Koperproductie: Er is een partijproductie van walsdraad met een diameter van 8-25 mm georganiseerd.Metaalrol: Het fabricageproces van koperen profielen met verschillende vormen werd geïmplementeerd.De partijproductie van koperen rails werd georganiseerd volgens GOST 434-78.Het bereik van doorsneden is van 200 tot 3800 mm en de breedte is tot 240 mm.Bekabelings- en bedradingsproducten: We hebben meer dan 50 up-to-date productielijnen van toonaangevende wereldwijde producenten.Onze producten worden geleverd in heel Rusland en de wereld.De kabelproducten zijn in gebruik bij maatschappelijk belangrijke, militair-industriële faciliteiten, thermische energiesectoren, het ondergrondse systeem, zware industrie, huisvesting en gemeentelijke diensten.

 3. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Ons uitgangspunt is om mensen met onze producten te beschermen en om ervoor te zorgen dat de omgang met machines veilig is. Bovenal is het belangrijk dat iedereen kan profiteren van het gebruik van onze systemen en diensten en daardoor tevredenheid voor zichzelf of bij zijn klanten creëert. Wij zien onze klanten als individuen. Dus streven wij ernaar de behoeften van onze partners en systeemoverschrijdend samenwerkingsproces over te nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze klanten en dat is waarom wij hechten aan een hoge kwaliteitsnorm die alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en geteste componenten in TIEMANN beschermingssystemen gebruikt. Dit is altijd een voordeliger alternatief op de lange termijn. We weten dat wanneer zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten willen voldoen, dit afhankelijk is van de creativiteit, vaardigheden, diversiteit en het teamwork van onze medewerkers.

 4. A. VAN DER HOF KABELFABRIEK

  Nederland

  A. van der Hof Kabelfabriek B.V. is al sinds 1934 producent van zwakstroomkabel . Onze kabels zijn geschikt voor de meest uiteenlopende soorten van informatieoverdracht. Als zelfstandige producent en allround kabel leverancier heeft Van der Hof een zeer flexibele productie capaciteit, waar plaats is voor het maken van standaard signaalkabels, speciaalkabels en voor bewerkingen op bestaande of aangeleverde elementen. Een overzicht van producten: - Instrumentatiekabel - Telecommunicatiekabel - Signaalkabel - Laagspanningskabel - Compensatiekabel - Functiebehoudkabel - Thermokoppelkabel.

 5. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Duitsland

  2012 ontwikkelt Allplastik, de detecteerbare snelbinder®. Dit FDA- en EUR 10/2011-conforme assortiment wordt met een innovatief materiaalmengsel geproduceerd die het detecteren van deze producten bijv. in de levensmiddelenindustrie mogelijk maken. Als ISO 9001: 2008 gecertificeerde onderneming staat Allplastik voor hoogwaardige grondstoffen, hoge productkwaliteit, snelle productbeschikbaarheid en betrouwbare levering.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - non-ferro, getrokken stangen legering, en Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Brierley Hill, Verenigd Koninkrijk.

 2. BIRIKIM KABLO

  Turkije

  Het bedrijf BIRIKIM KABLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. INCOFIL TECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INCOFIL TECH S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - non-ferro, Draad en kabels - non-ferro, en kabels en accessoires van roestvrij staal. Het is gevestigd in Pergine Valsugana, Italië.

 4. AQUITAINE RESSORT

  Frankrijk

  Het bedrijf AQUITAINE RESSORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Veringen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Kettingen, Veringen, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Beychac-Et-Caillau, Frankrijk.

 5. LEWIS WIRE LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEWIS WIRE LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrij stalen draad. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 1. JINGDA GROUP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JINGDA GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. BEKON KABEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEKON KABEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - koper, Draad en kabels - koper, en kabels en draden voor elektriciteit. Het is gevestigd in Nuthe-Urstromtal, Duitsland.

 1. RESSORTS MASSELIN

  Frankrijk

  Het bedrijf RESSORTS MASSELIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - non-ferro, Draad en kabels - ferro, en Draad en kabels - non-ferro. Het is gevestigd in Petit Quevilly Cédex, Frankrijk.

 2. OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spouwmuurisolatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - non-ferro, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Vuurvaste materialen en producten, Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - non-ferro, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, en Vuurvaste materialen en producten. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 3. ARMACENTRE

  Frankrijk

  Het bedrijf ARMACENTRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - non-ferro, Draad en kabels - non-ferro, metalen geraamte voor de bouwindustrie, en balken. Het is gevestigd in Colombe, Frankrijk.

 4. FILS ET CABLE DE LORRAINE

  Frankrijk

  Het bedrijf FILS ET CABLE DE LORRAINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - staal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, roestvrije kabels, Draad en kabels - staal, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Schoeneck, Frankrijk.

 5. DROME ARMATURES BETON

  Frankrijk

  Het bedrijf DROME ARMATURES BETON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - non-ferro, Draad en kabels - non-ferro, bewapening voor beton, metalen geraamte voor de bouwindustrie, en buiging van staal. Het is gevestigd in Eurre, Frankrijk.

 6. EKTRO

  Frankrijk

  Het bedrijf EKTRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - non-ferro, Draad en kabels - non-ferro, en monteren. Het is gevestigd in Monistrol-Sur-Loire, Frankrijk.

 7. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf ELECTRO SHUNT INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, en Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Bazeilles, Frankrijk.

 8. PROMETAL

  Frankrijk

  Het bedrijf PROMETAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - non-ferro, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draad en kabels - non-ferro, wapeningen voor de bouwindustrie, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en gewapend beton. Het is gevestigd in Heimsbrunn, Frankrijk.

 1. 2M KABLO

  Turkije

  Het bedrijf 2M KABLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteitskabels, koperdraad, Elektriciteitskabels, gewapende kabels, en coaxiaalkabels. Het is gevestigd in Silivri, Turkije.

 2. LLC "TEHPROVOD"

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC "TEHPROVOD", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumdraad, en draadgetrokken bewerkte draden van koper. Het is gevestigd in Zaporizhzhia, Oekraïne.

 3. H.SELISKAR METALLBAU

  Duitsland

  Het bedrijf H.SELISKAR METALLBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - non-ferro, Band- en plaatstaal - ferro, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - non-ferro, Band- en plaatstaal - ferro, en Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 4. J & W METALL UND DRAHTVERARBEITUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf J & W METALL UND DRAHTVERARBEITUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - non-ferro, Industriebouw, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - non-ferro, en Industriebouw. Het is gevestigd in Klingenthal, Duitsland.

 5. GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ

  Duitsland

  Het bedrijf GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, Draad en kabels - non-ferro, Kettingen, Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, Draad en kabels - non-ferro, en Kettingen. Het is gevestigd in Görlitz, Duitsland.

 6. WILLY WEBER

  Duitsland

  Het bedrijf WILLY WEBER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - non-ferro, Veringen, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Rasterwerk - metaal, Draad en kabels - non-ferro, Veringen, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, en Rasterwerk - metaal. Het is gevestigd in Konstanz, Duitsland.

 7. THOMAS FILTER

  Duitsland

  Het bedrijf THOMAS FILTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - non-ferro, Veringen, Bevestigingsmaterialen, Bouten en moeren, Draad en kabels - non-ferro, Veringen, Bevestigingsmaterialen, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Wathlingen, Duitsland.

 8. ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER

  Duitsland

  Het bedrijf ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Stoppen en doppen - kunststof, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, en Stoppen en doppen - kunststof. Het is gevestigd in Winterbach, Duitsland.

 9. KURZWARENLAND.DE

  Duitsland

  Het bedrijf KURZWARENLAND.DE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - non-ferro, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Kantoorartikelen - papierwaren, Textieldraad en garens, Draad en kabels - non-ferro, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Kantoorartikelen - papierwaren, en Textieldraad en garens. Het is gevestigd in Griesheim, Duitsland.

 10. KATHLEEN JÄNICKE

  Duitsland

  Het bedrijf KATHLEEN JÄNICKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - non-ferro, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Draad en kabels - ferro, en Draad en kabels - non-ferro. Het is gevestigd in Weißenfels, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis