• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draadstangen

Resultaten voor

Draadstangen - Import export

 1. GTM (LA GTM FRANCE)

  Duitsland

  La GTM France is bijvoorbeeld specialist in inductieve warmtebehandeling voor stalen staven en buizen met eigen verwerkingsmogelijkheden. Schilinstallaties die worden gebruikt om blank staal te produceren.Afmetingen: Lengten tot 15m. Doorsnede van 10mm-354mm. We bieden ook diensten aan zoals: conventionele warmtebehandeling met gasovens, gloeien, spanningsvrij maken, GZZ gloeien en rechttrekken, draadsnijden, draadwalsen, smeden, zagen, demagnetiseren. Wij ontwikkelen individuele oplossingen en passen ons aan de wensen van de klant aan met betrekking tot mechanische waarden en doorloop- / levertijden. Een andere divisie van La GTM France is het submerk Filtaro, dat verankeringssystemen biedt zoals draadstangen, ankers en voorgespannen staven. Alle producten zijn te vervaardigen met een lengte tot 16 meter en een diameter van 10 mm tot 354 mm. Met> 25 jaar onderzoek en ervaring op het gebied van civiele techniek is La GTM France een wereldwijd bekende leverancier.

 2. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Duitsland

  Schäfer + Peters is uw partner voor roest- en zuurbestendige bevestigingsmiddelen, DIN en standaard onderdelen zoals bv.: Houtschroeven, metrische schroeven, plaatschroeven, sluitringen, moeren of producten zoals zware bevestigingen, veiligheidsschroeven en bevestigingen voor zonnepanelen, evenals speciale onderdelen en componenten volgens tekening - allemaal in verschillende uitvoeringen.We onderhouden een roestvrije verbinding met onze klanten! Daarvoor zorgen we met meer dan 32.000 verschillende artikelen op voorraad, meer dan 200 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en modern kwaliteitsmanagement.In onze webshop vindt u alle voorraadartikelen zoals diverse RVS schroeven, RVS moeren, RVS sluitringen, RVS bouten, RVS touwen, RVS kettingen, RVS pinnen en vele andere verbindingselementen van RVS.Neem voor toegang tot de S+P online shop contact op met ons verkoopteam.

 3. ERAX GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 17 jaar ondersteunt ERAX GmbH u met de juiste duivenbeschermingsproducten om uw gebouwen te beschermen! Rechtstreeks van de fabrikant - voordelige bestrijdingssystemen van duiven zoals spikes van ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (elektrische systemen), BIRDWIRE (spankabelsysteem), CABLE BIRD.

 4. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wilhelm Modersohn GmbH & Co. KG werd in 1970 opgericht door Wilhelm Modersohn sen. opgericht. De belangrijkste activiteit in die tijd was de productie en verkoop van ankers voor prefabbetonnen gevels. Tegenwoordig heeft het in Spenge gevestigde bedrijf al meer dan 140 mensen in dienst. Tegenwoordig verkoopt Modersohn fabrikanten van gevel- en heavy-duty bevestigingsmiddelen, evenals op maat gemaakte producten van roestvrij staal, ook artikelen zoals deuvels en draadstangen.Bekende projecten zoals de Frauenkirche Dresden, de Stadtschloss Berlin of het V & A Design Museum in Dundee maken deel uit van het uitgebreide portfolio van het door de eigenaar geleide bedrijf. In samenwerking met geaccrediteerde testinstituten ontwikkelt Modersohn voortdurend nieuwe bevestigingstechnologieproducten, waardoor kosten- en prestatie-geoptimaliseerde oplossingen voor verankeringen en bevestigingsmiddelen in de bouwsector worden geboden.

 5. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Codipro, Europese specialist in topklasse producten, produceert hijsringen van zeer hoogwaardige kwaliteit, voor het hijsen van zeer zware lasten. Alle Codipro ringen zijn geleed en zijn draaibaar terwijl ze belast zijn. CODIPRO biedt een uitgebreid assortiment hefringen en is in staat binnen korte termijnen hefringen op maat te vervaardigen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Onze onderneming, opgericht in Frankrijk in 1996, is gespecialiseerd in de fabricage van en groothandel in flenzen en gegoten artikelen bestemd voor projecten in de petroleum- en gasindustrie, petrochemie, energie- en watersector wereldwijd. • Een compleet assortiment standaardproducten is te verkrijgen overeenkomstig de normen EN1092-1 /DIN, ANSI/ASME, BS en JIS in koolstofstaal, legering, RVS, Duplex / Super Duplex en nikkellegering. De nominale afmeting ligt tussen DN15 en DN 3000 of ½” en 196” en de nominale druk varieert van PN2, 5 tot PN400 of van 150Lbs tot 2500Lbs. • Ook zijn speciale gegoten artikelen te verkrijgen in complete staalnuances volgens de normen en tekeningen van de klant, tot 36 ton per stuk en van 2 000 psi tot 15 000 psi. • Onze fabriek is TÜV PED, BV, LR, DNV/GL, NORSOK M650, API, ISO14001, ISO9001 gecertificeerd en is officieel goedgekeurd of gekozen door o.m. Shell, CNPC, Sinopec, BP, ExxonMobil, Total, Technip, Basf, Linde, Samsung en Krohne. Bovendien zijn wij ook fabrikant van en groothandel in schroefwerk en bevestigingsmateriaal voor toeleveranciers van de auto-industrie, ISO9001 en IATF16949 gecertificeerd en vereerd als Tier 2 Supplier van o.m. Ford, GM, Fiat-Chrysler en Toyota. Dankzij onze geoptimaliseerde productie, grote flexibiliteit en uitstekende kwaliteit zijn wij een van de belangrijkste leveranciers in deze industrietakken.

 2. JUNASPIN GMBH

  Duitsland

 3. ACTON S.A.

  Frankrijk

 4. MÄDLER GMBH

  Duitsland

 5. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Duitsland

 1. NEFF GEWINDETRIEBE GMBH

  Duitsland

 2. ERNST THOMAS GMBH

  Duitsland

 1. KAISER SPEZIALARTIKEL GMBH

  Duitsland

 2. INOX BOUTS FILETES (IBF)

  Frankrijk

 3. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrijk

 4. SCHRAUBEN UND DRAHT UNION GMBH & CO KG

  Duitsland

 5. HANS-PETER SCHARWATH E. K. INH. OLIVER MÜNCH

  Duitsland

 6. 4FASTENING GMBH

  Duitsland

 7. LAMINADOS ASENSIO SL

  Spanje

  Het bedrijf Laminados Asensio, S.L., dat in 1994 is opgericht en is gespecialiseerd in de productie van verankeringsbouten voor de bouw, rechte of gebogen bouten en schroefdraad met een diameter van 6 tot 120 millimeter. De fabriek staat op een terrein van 15 000 m², met een bebouwd oppervlak van 3 000 m². De fabriek is van recente datum en uitgerust met de modernste en efficiëntste fabricagesystemen die toegepast worden door onze vijfentwintig hooggekwalificeerde medewerkers: al deze elementen garanderen u een snelle levering en een materiaal van de hoogste kwaliteit.

 8. HENSEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en werd in 1986 veranderd in Hensen GmbH, waarmee het behoort tot de leidende producenten van hoogwaardige producten op het gebied van draai- en schroefdraadtechniek.Aanvankelijk was het bedrijf regionaal georiënteerd, maar tegenwoordig worden meer dan 2000 klanten uit Duitsland, Europa en landen overzee vanuit Mönchengladbach bediend.Op ons eigen ca. 25000 vierkante meter grote bedrijfsterrein werd ons productportfolio voortdurend verruimd voor de productie van precisiedraaidelen als ook draai- en schroefdelen volgens DIN, tekening of voorbeeld.Om aan de groeiende vraag van de markt te kunnen voldoen, hechten wij grote waarde aan een modern machinepark en goed opgeleide vakmensen.De mogelijkheid onze productie direct op locatie te onderwerpen aan een permanente kwaliteits- en eindcontrole is voor onze klanten een garantie voor een hoge kwaliteitsstandaard.Voor HENSEN GmbH gaat het erom ook in de toekomst met de vervaardiging van topproducten “Made in Germany” het vertrouwen van onze klanten te versterken.

 1. BODEGRAVEN METAAL

  België

  Bodegraven Metaal is een productiebedrijf, gespecialiseerd in draadstangen (DIN976-1) en gecertificeerd in ISO9001: 2008. Wij hebben ons gespecialiseerd in de productie van draadeinden, en dit samen met constante investeringen in de modernste technologieën en automatisering, heeft ons tot een belangrijke speler in de markt gebracht. De 8.8-kwaliteit en RVS soorten A2-304 en A4-316 worden onder een kwaliteitssysteem geproduceerd, waardoor wij ten allen tijde certificaten kunnen verstrekken. Echter is de hoofdbrok de productie van 4.8 draadstangen, voor 100% volgens de geldende EU-normen, waardoor wij u de gebruikelijke Europese kwaliteit en verpakking kunnen aanbieden. Dit, in combinatie met snelle levertijden, is onze sterkte.

 2. IAV DREHTEILE GMBH

  Duitsland

 3. DAVREUX NOIZET

  Frankrijk

 4. INTENFA GROUP LIMITED COMPANY

  Turkije

 5. FILET SRL

  Italië

 6. NSG CELIK

  Turkije

 7. GROW TRADE FASTENER

  Turkije

 8. SOCIETE EUROPÉENNE DE CONSTRUCTION (S.E.C.)

  Frankrijk

 9. ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES

  Frankrijk

 10. LENZ STAHLHANDEL GMBH

  Duitsland