• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draadstangen

Resultaten voor

Draadstangen - Import export

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkije

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS werd opgericht in 1995 en is een toonaangevende fabrikant van stalen bevestigingsmiddelen gevestigd in Ankara, Turkije. We leveren producten van hoge kwaliteit en worden wereldwijd de voorkeursleverancier van bevestigingsartikelen. Met een productiefaciliteit van 14.000 m2, inclusief een overdekte ruimte van 10.000 m2 in Ankara/Saray, combineren we ons rijke erfgoed met een klantgerichte aanpak. Bij KALELILER FASTENERS staat klanttevredenheid voorop. We blinken uit in de productie van bouten, tapbouten, ankerbouten en moeren met behulp van warm- en koudvervormingsmethoden. Onze expertise strekt zich uit tot diverse soorten stalen bevestigingsmiddelen, met elektrolytisch verzinkte en thermisch verzinkte coatings. We zijn ook gespecialiseerd in geometrische en Zn-nikkelcoatingstoepassingen en richten ons op grootschalige bouten en speciale bevestigingsmiddelen door middel van warm smeden. We leveren aan verschillende industrieën, zoals energie, bouw, industriële onderdelen, staalbouw, luchthavenbouw, raffinaderijen en de machine-industrie. Dankzij onze geavanceerde machines en apparatuur kunnen we efficiënt op maat gemaakte onderdelen van superieure kwaliteit produceren. Onze capaciteiten omvatten automatisch snijden, warm smeden, koud vormen, machinale bewerking, draad walsen, warmtebehandeling, coating en kwaliteitscontrole. Onder de KLR-markering leveren we bouten en schroeven met een diameter van M 12 tot M 80, draadstangen en -bouten van M 8 tot M 220 mm en moeren met een lengte van M 20 tot M 80. We bieden ook verankeringsbouten, U-bouten en J-bouten en houden een uitgebreide voorraad aan van diverse bevestigingsmiddelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Codipro, Europese specialist in topklasse producten, produceert hijsringen van zeer hoogwaardige kwaliteit, voor het hijsen van zeer zware lasten. Alle Codipro ringen zijn geleed en zijn draaibaar terwijl ze belast zijn. CODIPRO biedt een uitgebreid assortiment hefringen en is in staat binnen korte termijnen hefringen op maat te vervaardigen.

 3. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters is uw partner voor roest- en zuurbestendige bevestigingsmiddelen, DIN en standaard onderdelen zoals bv.: Houtschroeven, metrische schroeven, plaatschroeven, sluitringen, moeren of producten zoals zware bevestigingen, veiligheidsschroeven en bevestigingen voor zonnepanelen, evenals speciale onderdelen en componenten volgens tekening - allemaal in verschillende uitvoeringen.We onderhouden een roestvrije verbinding met onze klanten! Daarvoor zorgen we met meer dan 32.000 verschillende artikelen op voorraad, meer dan 200 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en modern kwaliteitsmanagement.In onze webshop vindt u alle voorraadartikelen zoals diverse RVS schroeven, RVS moeren, RVS sluitringen, RVS bouten, RVS touwen, RVS kettingen, RVS pinnen en vele andere verbindingselementen van RVS.Neem voor toegang tot de S+P online shop contact op met ons verkoopteam.

 4. EWG EDELSTAHLSCHRAUBENFABRIK WINTERBERG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EWG EDELSTAHLSCHRAUBENFABRIK WINTERBERG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadstangen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroeven, schroefsteunbouten, schroeven van RVS, ringen, en Schroeven. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 5. ERAX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 17 jaar ondersteunt ERAX GmbH u met de juiste duivenbeschermingsproducten om uw gebouwen te beschermen! Rechtstreeks van de fabrikant - voordelige bestrijdingssystemen van duiven zoals spikes van ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (elektrische systemen), BIRDWIRE (spankabelsysteem), CABLE BIRD.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Onze onderneming, opgericht in Frankrijk in 1996, is gespecialiseerd in de fabricage van en groothandel in flenzen en gegoten artikelen bestemd voor projecten in de petroleum- en gasindustrie, petrochemie, energie- en watersector wereldwijd. • Een compleet assortiment standaardproducten is te verkrijgen overeenkomstig de normen EN1092-1 /DIN, ANSI/ASME, BS en JIS in koolstofstaal, legering, RVS, Duplex / Super Duplex en nikkellegering. De nominale afmeting ligt tussen DN15 en DN 3000 of ½” en 196” en de nominale druk varieert van PN2, 5 tot PN400 of van 150Lbs tot 2500Lbs. • Ook zijn speciale gegoten artikelen te verkrijgen in complete staalnuances volgens de normen en tekeningen van de klant, tot 36 ton per stuk en van 2 000 psi tot 15 000 psi. • Onze fabriek is TÜV PED, BV, LR, DNV/GL, NORSOK M650, API, ISO14001, ISO9001 gecertificeerd en is officieel goedgekeurd of gekozen door o.m. Shell, CNPC, Sinopec, BP, ExxonMobil, Total, Technip, Basf, Linde, Samsung en Krohne. Bovendien zijn wij ook fabrikant van en groothandel in schroefwerk en bevestigingsmateriaal voor toeleveranciers van de auto-industrie, ISO9001 en IATF16949 gecertificeerd en vereerd als Tier 2 Supplier van o.m. Ford, GM, Fiat-Chrysler en Toyota. Dankzij onze geoptimaliseerde productie, grote flexibiliteit en uitstekende kwaliteit zijn wij een van de belangrijkste leveranciers in deze industrietakken.

 2. WALTHER WINKEMANN METALLWARENFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Walther Winkemann Metallwarenfabrik GmbH & Co KG is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige precisiedraai-onderdelen voor diverse industrieën. Met bijna 100 jaar ervaring staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Ons brede assortiment omvat standaard en speciale gedraaide onderdelen van messing, aluminium, roestvrij staal, staal, koperlegeringen en kunststof. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn bijzonder belangrijk voor ons, daarom zijn we ISO 9001: 2008 gecertificeerd en bieden we persoonlijk advies en ondersteuning bij productontwikkeling. We bedienen klanten uit diverse industrieën, zoals de auto-industrie, fittingenindustrie, scheepsbouw, elektrische industrie, kunststofindustrie en meubelindustrie.Naast productie bieden we ook vervolgwerk zoals vernikkelen, verzinken, harden, polijsten en verchromen. Ons streven naar uitmuntendheid wordt ook weerspiegeld in ons milieubewustzijn - we zijn ISO 14001 gecertificeerd. Neem contact met ons op voor hoogwaardige precisieonderdelen en eersteklas service. Walther Winkemann Metallwarenfabrik GmbH & Co KG - Uw partner voor oplossingen op maat in metaalbewerking.

 3. JUNASPIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JUNASPIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadstangen. Het is gevestigd in Pfinztal, Duitsland.

 4. ACTON S.A.

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACTON S.A., is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bootbeslag, Moeren, Draadstangen, Bouten en moeren, houtschroeven, IJzerwaren - industriële, roestvrij stalen bouten en moeren, en Bootbeslag. Het is gevestigd in L' Horme, Frankrijk.

 5. MÄDLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÄDLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, Draadstangen, Tandriemwielen, tandheugels, ringen, conische tandwieldrijfwerken, Koppelingen, tandriemen, en scharnierogen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 1. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Springveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroeven, Bouten - fabricage volgens specificatie, Draadstangen, Schroeven, Bouten - fabricage volgens specificatie, moeren, Draadstangen, CNC-draaidelen, en meerspillige draaischijven. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 2. NEFF GEWINDETRIEBE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEFF GEWINDETRIEBE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadstangen. Het is gevestigd in Weil Im Schönbuch, Duitsland.

 1. KAISER SPEZIALARTIKEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAISER SPEZIALARTIKEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draadstangen. Het is gevestigd in Arnsberg, Duitsland.

 2. ERNST THOMAS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERNST THOMAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Draadstangen, Moeren, Schroeven, Muurankers, Draadstangen, Moeren, Schroeven, en schroefdraadonderdelen. Het is gevestigd in Hemer, Duitsland.

 3. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bevestigingsbouten, Draadstangen, Moeren, Bootbeslag, Metaalschroeven, Houtschroeven, zelftappende schroeven, en Rvs schroeven. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 4. SCHRAUBEN UND DRAHT UNION GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHRAUBEN UND DRAHT UNION GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadstangen, schroeven, Draadstangen, Speciale schroeven, speciale schroeven, elastische ringen, moeren, schroefsteunbouten, en Stud Bolts. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 5. HANS-PETER SCHARWATH E. K. INH. OLIVER MÜNCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANS-PETER SCHARWATH E. K. INH. OLIVER MÜNCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadstangen. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 6. 4FASTENING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 4FASTENING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draadstangen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ringen. Het is gevestigd in Pohlheim, Duitsland.

 7. LAMINADOS ASENSIO SL

  Spanje

  Het bedrijf Laminados Asensio, S.L., dat in 1994 is opgericht en is gespecialiseerd in de productie van verankeringsbouten voor de bouw, rechte of gebogen bouten en schroefdraad met een diameter van 6 tot 120 millimeter. De fabriek staat op een terrein van 15 000 m², met een bebouwd oppervlak van 3 000 m². De fabriek is van recente datum en uitgerust met de modernste en efficiëntste fabricagesystemen die toegepast worden door onze vijfentwintig hooggekwalificeerde medewerkers: al deze elementen garanderen u een snelle levering en een materiaal van de hoogste kwaliteit.

 8. HENSEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en werd in 1986 veranderd in Hensen GmbH, waarmee het behoort tot de leidende producenten van hoogwaardige producten op het gebied van draai- en schroefdraadtechniek.Aanvankelijk was het bedrijf regionaal georiënteerd, maar tegenwoordig worden meer dan 2000 klanten uit Duitsland, Europa en landen overzee vanuit Mönchengladbach bediend.Op ons eigen ca. 25000 vierkante meter grote bedrijfsterrein werd ons productportfolio voortdurend verruimd voor de productie van precisiedraaidelen als ook draai- en schroefdelen volgens DIN, tekening of voorbeeld.Om aan de groeiende vraag van de markt te kunnen voldoen, hechten wij grote waarde aan een modern machinepark en goed opgeleide vakmensen.De mogelijkheid onze productie direct op locatie te onderwerpen aan een permanente kwaliteits- en eindcontrole is voor onze klanten een garantie voor een hoge kwaliteitsstandaard.Voor HENSEN GmbH gaat het erom ook in de toekomst met de vervaardiging van topproducten “Made in Germany” het vertrouwen van onze klanten te versterken.

 1. GTM (LA GTM FRANCE)

  Duitsland

  La GTM France is bijvoorbeeld specialist in inductieve warmtebehandeling voor stalen staven en buizen met eigen verwerkingsmogelijkheden. Schilinstallaties die worden gebruikt om blank staal te produceren.Afmetingen: Lengten tot 15m. Doorsnede van 10mm-354mm. We bieden ook diensten aan zoals: conventionele warmtebehandeling met gasovens, gloeien, spanningsvrij maken, GZZ gloeien en rechttrekken, draadsnijden, draadwalsen, smeden, zagen, demagnetiseren. Wij ontwikkelen individuele oplossingen en passen ons aan de wensen van de klant aan met betrekking tot mechanische waarden en doorloop- / levertijden. Een andere divisie van La GTM France is het submerk Filtaro, dat verankeringssystemen biedt zoals draadstangen, ankers en voorgespannen staven. Alle producten zijn te vervaardigen met een lengte tot 16 meter en een diameter van 10 mm tot 354 mm. Met> 25 jaar onderzoek en ervaring op het gebied van civiele techniek is La GTM France een wereldwijd bekende leverancier.

 2. BODEGRAVEN METAAL

  België

  Bodegraven Metaal is een productiebedrijf, gespecialiseerd in draadstangen (DIN976-1) en gecertificeerd in ISO9001: 2008. Wij hebben ons gespecialiseerd in de productie van draadeinden, en dit samen met constante investeringen in de modernste technologieën en automatisering, heeft ons tot een belangrijke speler in de markt gebracht. De 8.8-kwaliteit en RVS soorten A2-304 en A4-316 worden onder een kwaliteitssysteem geproduceerd, waardoor wij ten allen tijde certificaten kunnen verstrekken. Echter is de hoofdbrok de productie van 4.8 draadstangen, voor 100% volgens de geldende EU-normen, waardoor wij u de gebruikelijke Europese kwaliteit en verpakking kunnen aanbieden. Dit, in combinatie met snelle levertijden, is onze sterkte.

 3. IAV DREHTEILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IAV DREHTEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadstangen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-draaidelen, Schroefspillen, en onderdeelreiniging. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 4. DAVREUX NOIZET

  Frankrijk

  Het bedrijf DAVREUX NOIZET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haken - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Draadstangen, stalen flenzen, Muurankers, buisbevestigingskragen, en Draadstangen. Het is gevestigd in Thilay, Frankrijk.

 5. INTENFA GROUP LIMITED COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf INTENFA GROUP LIMITED COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadstangen, zeskantmoeren, schroeven zonder kop, parkerschroef, en Draadstangen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. INOX BOUTS FILETES (IBF)

  Frankrijk

  Het bedrijf INOX BOUTS FILETES (IBF), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadstangen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Bouten en moeren, tapbouten, stengels, en metalen trekstangbevestigingen. Het is gevestigd in Belley, Frankrijk.

 7. NSG CELIK

  Turkije

  Het bedrijf NSG CELIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadstangen, Moeren, stutbalken, Draadstangen, en Moeren. Het is gevestigd in Seyhan/adana, Turkije.

 8. GROW TRADE FASTENER

  Turkije

  Het bedrijf GROW TRADE FASTENER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadstangen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kranen en koppelingen. Het is gevestigd in Mugla, Turkije.

 9. ISG-SCHÄFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ISG-SCHÄFER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadstangen. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 10. I+F ANTRIEBS- UND MASCHINENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf I+F ANTRIEBS- UND MASCHINENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadstangen. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis