• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draadtrekkerij - ferro

Resultaten voor

Draadtrekkerij - ferro - Import export

 1. HOLDENRIEDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOLDENRIEDER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Bergkirchen/munich, Duitsland.

 2. RESTRADE AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RESTRADE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Breitenbach, Zwitserland.

 3. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  België

  Van Meirvenne is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Dit betonstaal is gehomologeerd voor de Belgische markt (BENOR) en eveneens voor de Nederlandse markt (KOMO). U kan dit product verkrijgen in de vorm van gespoelde rollen, op maat geknipte staven of staven op standaardlengten.

 4. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - non-ferro, getrokken stangen legering, en Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Brierley Hill, Verenigd Koninkrijk.

 5. C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK

  Duitsland

  Het bedrijf C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Schwerte, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UNIVERSAL CENTER LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf UNIVERSAL CENTER LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Dnepropetrovsk, Oekraïne.

 2. SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 3. CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - non-ferro, nikkellegeringen, Draadtrekkerij - non-ferro, en roestvrije staaldraad. Het is gevestigd in Rotherham, Verenigd Koninkrijk.

 4. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

  Het bedrijf METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - ferro, en Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Ledro, Italië.

 5. ROTHSTEIN DRAHT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROTHSTEIN DRAHT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Gummersbach, Duitsland.

 1. BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerdraad, Galvaniseerde draad, Gegalvaniseerd staaldraad met weinig koolstof, en oppervlaktebehandeling hot-dip galvanisatie. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 2. DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S

  Turkije

  Het bedrijf DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren staaldraad, en getrokken draden van ijzer en staal. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 1. TRAFILERIE GALLI SRL

  Italië

  Het bedrijf TRAFILERIE GALLI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren verchroombare glanzende draden, en verzinkte draden. Het is gevestigd in Torre De' Picenardi, Italië.

 2. METALURGIA SA

  Polen

  Het bedrijf METALURGIA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren gegloeid ijzerdraad, spijkers, gegalvaniseerde omheiningen en panelen, en glansgaren. Het is gevestigd in Radomsko, Polen.

 3. FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ

  Frankrijk

  Het bedrijf FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - ferro, Draadtrekkerij - ferro, roosterwerk, en omheiningen. Het is gevestigd in Berthelming, Frankrijk.

 4. INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA

  Roemenië

  Het bedrijf INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren gegloeid ijzerdraad. Het is gevestigd in Campia Turzii, Roemenië.

 5. DRUTECH REJS PIECE C.O.

  Polen

  Het bedrijf DRUTECH REJS PIECE C.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Rypin, Polen.

 6. ROIG MAPREM S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ROIG MAPREM S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren staaldraad voor koud stampen. Het is gevestigd in Silla-Valencia-España, Spanje.

 7. FRIGERIO & DURONI SNC

  Italië

  Het bedrijf FRIGERIO & DURONI SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren in een draadbank koudbewerkte metalen kabels. Het is gevestigd in Meda, Italië.

 8. METIZ PLANT

  Oekraïne

  Het bedrijf METIZ PLANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Kamenskoe, Oekraïne.

 1. WEBSTER AND HORSFALL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WEBSTER AND HORSFALL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - ferro, ijzerdraad, staaldraad voor veren, draden voor veren, en Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 2. CONFLANDEY INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf CONFLANDEY INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren trekplaten voor draadtrekbanken. Het is gevestigd in Port Sur Saône, Frankrijk.

 3. TAS

  Oekraïne

  Het bedrijf TAS, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstraalmiddelen, spijkers, en Kogelstraalmiddelen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 4. SVISHCH V.B.

  Oekraïne

  Het bedrijf SVISHCH V.B., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf van thermohardende poeder. Het is gevestigd in Uman, Oekraïne.

 5. BROWN EUROPE

  Frankrijk

  Het bedrijf BROWN EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren draadtrekkerij, staaldraad, getrokken draad, en draadtrekken van metalen. Het is gevestigd in Laval-de-cère, Frankrijk.

 6. GERVOIS SA

  Frankrijk

  Het bedrijf GERVOIS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Abbeville, Frankrijk.

 7. DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L.

  Spanje

  Het bedrijf DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerdraad, en walsen van ijzerdraad. Het is gevestigd in NAVARRETE(LA RIOJA), Spanje.

 8. DESIMETAL

  Portugal

  Het bedrijf DESIMETAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren artikelen van metaaldraad, en gebruiksmodellen en siermodellen. Het is gevestigd in Mem Martins, Portugal.

 9. TRAFILERIE DELL'ADDA SRL

  Italië

  Het bedrijf TRAFILERIE DELL'ADDA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren plat bandkoper. Het is gevestigd in Verdellino, Italië.

 10. TRAFILERIA SACCHI C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf TRAFILERIA SACCHI C. S.A.S., is een Onderaannemer, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trekken - staal- en metaalbewerking, Draadtrekkerij - ferro, Trekken - staal- en metaalbewerking, en Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Lecco, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis