• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draadveren

Resultaten voor

Draadveren - Import export

 1. TEVEMA

  Nederland

  Verified by europages badge

  TEVEMA is een van Europa's grootste leveranciers van technische veren. TEVEMA heeft productiefaciliteiten in Nederland en in Polen. Ons doel is om tegen redelijke prijzen zo snel mogelijk een breed scala van kwaliteitsproducten te leveren. Bekijk onze catalogus https: //bit.ly/2wOGH7j Naast ons standaardassortiment is TEVEMA in staat om grote en kleine partijen compressie-, extensie-, torsie- en bladveren, verendraden, klokveren, precisieveren, medische veren en ophangveren enz. te produceren volgens specificaties van onze klanten. Ons productiebereik omvat draden met diameters tussen 0, 05 en 20 mm. Met meer dan 80 jaar ervaring helpt TEVEMA zijn onze klanten met gespecialiseerd technisch advies. ------------------------------------------------------------------------------------------- TEVEMA is one of Europe's largest suppliers of technical springs. TEVEMA has production facilities in the Netherlands and Poland. Our goal is to deliver a wide range of quality products as quickly as possible at reasonable prices at https: //bit.ly/2wOGH7j In addition to our standard range, TEVEMA is able to produce large and small batches of compression, extension, torsion and leaf springs, spring wires, clock springs, precision springs, medical springs and suspension springs etc. according to our customers' specifications. Our production range includes wires with diameters between 0.05, 20 mm. With more than 80 years experience, TEVEMA helps customers with specialized technical advice.

 2. RÖHRS, DR. WERNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1919 wereldwijd bekend als specialist voor zwaar belaste technische veren. Het productaanbod bevat veren in allerlei vormen en maten. Tot het productieprogramma tellen vooral drukveren uit ronde en platte draad, schijfveren, schroefschijfveren, multidraadveren en nog vele andere veren. Producten: Blad-, platte en vormveren, dempingsveren, drukveren, platte draadveren, multidraadveren, nivelleerschoenen, schroefveren, schijfveren, torsieveren, wirbulatoren en nog veel meer.

 3. MONNINGER FEDERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 75 jaar is Monninger DE competentie voor roestvrij staal en stalen veren. Ervaring, klantrelaties en kwaliteitsbewustzijn zijn altijd de basis van succes geweest. Al in 1994 waren we voor het eerst ISO 9001 gecertificeerd. In 2012 zijn we een nieuw tijdperk ingegaan met de certificering volgens ISO TS 16949, die al onze acties kenmerkt. Het solide bedrijf is al lang een merk dat naam heeft gemaakt zowel bij klanten als in gespecialiseerde kringen. De goede reputatie is gebaseerd op solide constanten - vanaf de oprichting in 1945 tot vandaag: precisie. dynamiek. ingenieurspirit. Enabling dynamics. Tijd om meer tijd te besteden aan deze kerncompetenties, het bedrijf strategisch in lijn te brengen met de toekomst en het zichtbaar extern te positioneren. In nauwe samenwerking met het merkadviesbureau Solldesign heeft Monninger een herlancering van het merk ontwikkeld, die identiteit creëert en duidelijke tekenen geeft.

 4. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In een geglobaliseerde wereld voldoen we sinds 1876 dagelijks aan de eisen van de wereldmarkt.Al meer dan 140 jaar staat PÖSAMO VAUKA synoniem voor kwaliteits- en fabricage-expertise op het gebied van kettingen, touwen, gebogen draaddelen en accessoires, evenals hun assemblage.De verwerkende industrie en de professionele handel in binnen- en buitenland zijn onze partners.Onze acties worden gekenmerkt door standvastigheid, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu, de maatschappij en de toekomst.De consistente vervulling van de vereisten van onze partners, de gezamenlijke ontwikkeling en implementatie van oplossingen voor u zijn een dagelijkse uitdaging voor PÖSAMO VAUKA, maar bovenal een passie.Een in-house galvanisatie, CNC-gestuurde draadbuig- en lasmachines en nauwe logistieke netwerken binnen de groep van bedrijven stellen ons in staat om flexibel en individueel te reageren op uw wensen.Dit geldt zowel voor massaproductie als voor kleine hoeveelheden.

 5. DIETZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De productie van veren vereist de hoogste nauwkeurigheid om te voldoen aan alle vereisten voor complexe structuren en hun functionaliteit. Vanwege de toenemende kwaliteitseisen worden door ons voortdurend materialen en producten ontwikkeld. Hun functionaliteit wordt verzekerd door permanente kwaliteitscontroles. Uiteraard geven wij u graag de testresultaten. Bij het maken van veren en onderdelen voor het buigen van draden garanderen we dat onze producten hun belofte waarmaken. We hebben als doel onze klanten zo tijdig mogelijk te leveren tegen de laagst mogelijke verwerkingskosten. We streven dit na met ons database-ondersteunde opslagsysteem - zowel in het grondstofmagazijn als in het prefab magazijn. Dankzij onze lean structuren en processen kunnen wij uiterst flexibel inspelen op uw logistieke eisen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een middelgrote fabrikant van technische veren uit Schwabach bij Neurenberg en presenteren ons vandaag met ca. 50 medewerkers als een traditionele en competente fabrikant van technische veren en gebogen onderdelen van staal, roestvrij staal en non-ferro metalen van speciale probleemoplossingen tot groot schalige productie.Innovatie zit bij Löhr GmbH & Co.Precisieveren KG beveiligd door knowhow.Knowhow is het gebruik van ervaring en het anticiperen op de laatste ontwikkelingen.Innovatieve oplossingen hebben beide nodig.Maak dus gebruik van onze ervaring, onze kennis, onze kwaliteit en onze leveringszekerheid.

 2. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Adriatica Molle werd in 1977 als familiebedrijf opgericht en nam na amper tien jaar al een belangrijke plaats in op de Italiaanse markt in de industriesector van de productie van veren en het bewerken van metaaldraden. Door in te zetten op onderzoek en ontwerp kan Adriatica Molle dankzij technologisch geavanceerde installaties vlot beantwoorden aan de behoeften van de meest uiteenlopende industriesectoren met passende constructieve oplossingen.

 3. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Veren - fabricage volgens specificatie, Draadveren, veringen volgens tekening, torsieveren, Precisieveren, roestvrijstalen veren, Veren - fabricage volgens specificatie, en precisieveren. Het is gevestigd in Selvazzano Dentro, Italië.

 4. DÖPKE METALLWAREN UND LADENBEDARF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DÖPKE METALLWAREN UND LADENBEDARF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadveren. Het is gevestigd in Bünde, Duitsland.

 5. BIEGEFORM SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIEGEFORM SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadveren. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 1. PEHA-METALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PEHA-METALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadveren. Het is gevestigd in Rietberg, Duitsland.

 2. LK MECHANIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LK MECHANIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Draadveren. Het is gevestigd in Heuchelheim, Duitsland.

 1. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikant van veringen, precisieveren, industriële veren, draadveringen, en veringen volgens tekening. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 2. DRAHTBIEGETECHNIK LUEGER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRAHTBIEGETECHNIK LUEGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadveren. Het is gevestigd in Waidhofen/ybbs, Oostenrijk.

 3. MOLLIFICIO SO.MI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLLIFICIO SO.MI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren veringen, torsieveren, drukveren, trekveren, bandveren, veringen voor landbouw, fabrikant van veringen, microveren, en draadveringen. Het is gevestigd in Montecarotto, Italië.

 4. CALIFIL

  Frankrijk

  De groep Califil is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van artikelen van roestvrije metaaldraad. De volgende vormen van oppervlaktebehandeling zijn mogelijk: verchromen, verzinken, elektropolijsten, epoxylak. De twee industriële dochterondernemingen Caliste Marquis en Aplifil richten zich tot de belangrijkste economische sectoren: voedingsmiddelenindustrie (opslag in koelcellen, installatie/onderhoud van slachthuizen, ophangsystemen voor vlees en voor de culinaire sector), huishoudapparatuur, farmaceutische industrie (rekken voor de opslag in een schone ruimte), automobielsector (toeleveranciers) en de industrie in het algemeen. De groep Califil kan bogen op jarenlange ervaring en hanteert bij de eigen ontwikkeling nog steeds de volgende waarden: een uiterst nauwkeurige aanpak, hoge kwaliteitseisen, milieubescherming, doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid. De groep Califil beschikt over belangrijke machineparken en vervaardigt standaard producten en producten op maat in kleine, middelgrote en grote oplagen.

 5. PRESSIRESSORT

  Frankrijk

  Onderzoek, ontwerp, vervaardiging en commercialisering van alle soorten veringen voor de industrie, de luchtvaart, kernenergie, mechanica, transport, veringen voor de reparatie van schepen, petrochemie, voedingsmiddelenindustrie, medische apparatuur. PRESSIRESSORT is ook actief op het gebied van hydro-elektrische dammen. Wij bieden de productie van veringen op maat en computerondersteunde ontwerpen. Veren ijken. Vervaardiging van borgpennen, betaveren, borgveren, spiraalveren, metalen veren, veren van draad of vormgegeven strips. Materiaal: staal, rvs, Inconel, fosforbrons, koper, beryllium en andere. Creëren van hightech verende oplossingen, prototypeberekeningen of onderdelen voor kleine en grote series. Onze inkopers, technici of ingenieurs van onze onderzoeksafdeling beschikken over de specifieke knowhow op het gebied van het productontwerp en het bedenken van nieuwe oplossingen. : Van een uniek onderdeel tot een grote serie van draad van 0, 2 tot 50 mm.

 6. OY LESJÖFORS AB

  Finland

  LESJÖFORS heeft een brede ervaring in de productie van veren en heeft als prioriteit de technologische ontwikkelingen op dit gebied. Onze belangrijkste concurrentievoordelen zijn onze brede assortiment, hoge kwaliteit en service. Ons veerassortiment heeft een unieke breed assortiment en staat bekend om zijn duurzaamheid, aanpassingsvermogen en variatievermogen. Onze veren worden gebruikt in bijna elke industriesector, voor het gebruik in de elektriciteitsproductie, de papier- en pulpindustrie industrie, maar ook de offshore, automatisering en infrastructuren. Onze veren zijn gericht op de productie, opslag en distributie. We slaan allerlei soorten veren op en verkopen veren die aan alle eisen van onze klanten voldoen. Lesjöfors bevoorraden meer dan 10.000 standaardartikelen voor directe levering.

 7. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Oostenrijk

  Hutter & Schrantz Stahlfedern ontwikkelt en produceert kwaliteitsveren en gebogen draaddelen voor de industrie en de nijverheid. Belangrijke bedrijven uit verschillende bedrijfstakken vertrouwen op de marktleider en zijn daardoor succesvol. Onze producten: autoveren, buigveren, blad-, platte en vormveren, draaddelen voor technische doeleinden, drukveren voor technische doeleinden, conische veren, schroefveren, speciale veren, torsieveren, trekveren, spiraalveren, stansbuigdelen en nog veel meer.

 8. RPK SDAD COOP

  Spanje

  De groep RPK vervaardigt aangepaste producten voor verschillende sectoren zoals de automobielsector, de sectoren elektriciteit en geneeskunde, of nog, de industrie in het algemeen. Om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen ontwikkelt RPK voortdurend nieuwe producten.

 1. ANTWERPS TECHNISCH VERENBEDRIJF

  België

  Sedert meerdere decennia is ATV producent van een brede waaier van technische veren: drukveren, trekveren, torsieveren, bladveren, draadvormen in alle mogelijke soorten en vormen.

 2. HANS SCHLENK TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf HANS SCHLENK TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadveren. Het is gevestigd in Blaustein, Duitsland.

 3. SAM HWA STEEL S.A.

  Luxemburg

  Het bedrijf SAM HWA STEEL S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadveren, en Draadveren. Het is gevestigd in Bettembourg, Luxemburg.

 4. SEEMANN GESTELLBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SEEMANN GESTELLBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadveren. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 5. SPRING GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SPRING GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadveren, Schroefveren, Bladveren, Draadveren, Schroefveren, en Bladveren. Het is gevestigd in San Giovanni In Persiceto, Italië.

 6. KRUGINKA

  Wit Rusland

  Het bedrijf KRUGINKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Benodigdheden voor matrassen en bedveringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren matrasveringen, draadveringen, schroefdrukveren, en veermatras. Het is gevestigd in Mogilev, Wit Rusland.

 7. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turkije

  Het bedrijf MERTYAY SPRING INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Draadveren, Precisieveren, fabrikant van veringen, Draadveren, en verenstaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. MÖSSLER DRAHT GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MÖSSLER DRAHT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadveren. Het is gevestigd in Treffen, Oostenrijk.

 9. LACHANT SPRING GROUPE

  Frankrijk

  Het bedrijf LACHANT SPRING GROUPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren draadveringen, buigveren, en trekveren. Het is gevestigd in Châteaudun, Frankrijk.

 10. RESSORTS HUON DUBOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf RESSORTS HUON DUBOIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, Springveren, drukveren, torsieveren, en draadveringen. Het is gevestigd in Conflans Ste Honorine, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis