• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dragees

Resultaten voor

Dragees - Import export

 1. MARCO

  België

  Verified by europages badge

  Marco is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in doop-, communie- en huwelijksartikelen, alsook seizoengebonden collecties. Met een uitgebreid assortiment aan concurrentiële prijzen, richt Marco zich uitsluitend naar groot- en kleinhandel. Maak verder kennis met onze website en ontdek welke ondersteuning Marco u kan bieden bij uw professionele activiteiten. Import & export.

 2. GHS TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GHS Trading GmbH, gevestigd in Hamburg, Duitsland, is een gespecialiseerde handelsonderneming die zich bezighoudt met de wereldwijde distributie van FMCG-producten (Fast-Moving Consumer Goods), waaronder zowel levensmiddelen als niet-eetbare producten vallen. We blinken vooral uit in dranken, snoep, snoepgoed en aanverwante artikelen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en eerlijke B2B-groothandel voor FMCG-producten, dan zijn wij uw eerste aanspreekpunt. Bij GHS Trading onderhouden we relaties met leveranciers en klanten op gelijke voet, waarbij we veel nadruk leggen op het leveren van kwaliteit en tegelijkertijd de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. We zorgen voor een voortdurend groeiend productassortiment dat niet alleen wordt gekenmerkt door aantrekkelijke prijzen, maar ook altijd een selectie met hoge marges biedt in de segmenten zoetwaren, dranken en sterke dranken. Een bijzonder kenmerk van ons is ons competente en gemotiveerde personeel. Ze houden de wereldwijde markten nauwlettend in de gaten, signaleren opkomende trends en ontdekken innovatieve aanbiedingen. We hebben een echte passie voor onze producten en houden van uitdagingen. Of u nu op zoek bent naar een gerenommeerde B2B-groothandelaar of een specifiek product, of wilt samenwerken aan productplaatsing, we nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Onze missie is gericht op het samenbrengen van fabrikanten en detailhandelaren.

 3. CANDYVILLE

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CANDYVILLE, is een Multi-Category, en actief in de sector Suikerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dragees, en Dragees. Het is gevestigd in Gierle, België.

 4. DRAGEES REYNAUD

  Frankrijk

  Met chocolade omhulde specialiteiten (puur, melk, nogacrème, karamel, truffel…) en sierparels (zilver, goud, meerkleurig, gevuld met suiker of chocolade), chocoladehartjes meerkleurig. Wij werken met geselecteerde amandelen: Avola, amandelen uit Frankrijk en Spanje gekozen voor de originaliteit van hun smaak. Wat betreft onze specialiteiten met chocolade, deze maken we met extra fijne chocolade. De grondstof voor onze chocoladedragees is op basis van cacao 70%.

 5. CONFETTI MUCCI ALBERTO

  Italië

  De suikerwarenfabriek Mucci Alberto kan bogen op meerdere jaren ervaring die het bedrijf in staat stellen vol enthousiasme overheerlijke suikerwaren en ambachtelijke chocolaatjes en bonbons te bereiden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ITALDOLCI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITALDOLCI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren chocolade, dragees, Biologische chocolade, en chocoladerepen. Het is gevestigd in Barletta, Italië.

 2. LES DRAGEES COLCHQIUES

  Frankrijk

  Het bedrijf LES DRAGEES COLCHQIUES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dragees. Het is tevens aanwezig in de sectoren decoratie ceremonie, huwelijksaankondiging, en Doopaccessoires. Het is gevestigd in Gemenos, Frankrijk.

 3. KOENIG BACKMITTEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf KOENIG BACKMITTEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dragees. Het is gevestigd in Werl, Duitsland.

 4. OTAC ASCENSEURS ET MONTE-CHARGES

  Frankrijk

  Het bedrijf OTAC ASCENSEURS ET MONTE-CHARGES, is een Distributeur, en actief in de sector Liften. Het is tevens aanwezig in de sectoren lift, dragees, en bouw van pleinen. Het is gevestigd in Mandres Les Roses, Frankrijk.

 5. GORYAL GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf GORYAL GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Dragees. Het is gevestigd in Biberist, Zwitserland.

 1. NASTRI PORTACONFETTI

  Italië

  Het bedrijf NASTRI PORTACONFETTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dragees. Het is tevens aanwezig in de sectoren bonbonnieres, en artikelen voor huwelijk. Het is gevestigd in Revello, Italië.

 2. ZUCKERHANDELSUNION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZUCKERHANDELSUNION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Suiker, Import-export - levensmiddelen, Suiker, dragees, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. CONFISERIE DES ARCADES

  Frankrijk

  Het bedrijf CONFISERIE DES ARCADES, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren snoepgoed, chocolade, dragees, en koffie. Het is gevestigd in Saint-Etienne, Frankrijk.

 2. SUESS-VERSAND

  Duitsland

  Het bedrijf SUESS-VERSAND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Snoepgoed zonder chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren lekkernijen met chocolade en cacao, dragees, en chocolade. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 3. CONFISERIES DRAGÉES ADAM

  Frankrijk

  Het bedrijf CONFISERIES DRAGÉES ADAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dragees. Het is tevens aanwezig in de sectoren bonbons, en ambachtelijke chocolade. Het is gevestigd in Herrlisheim Près Colmar, Frankrijk.

 4. TURRONES SAN ANDRÉS

  Spanje

  Het bedrijf TURRONES SAN ANDRÉS, en actief in de sector Noga. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dragees, Gekonfijte vruchten, Dragees, Gekonfijte vruchten, Zachte Noga, en chocolade. Het is gevestigd in TOBARRA - ALBACETE, Spanje.

 5. CONFISEUR LÄDERACH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf CONFISEUR LÄDERACH GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed met chocolade, Snoepgoed met chocolade, lekkernijen met chocolade en cacao, dragees, en cadeau-artikelen. Het is gevestigd in Dillenburg, Duitsland.

 6. MATEDIN

  Turkije

  Het bedrijf MATEDIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren dragees. Het is gevestigd in Mardin, Turkije.

 7. YERNAUX

  België

  Het bedrijf YERNAUX, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Decoratieve artikelen van tin. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dragees, pralines, chocoladedragees, cadeau-artikelen, en Dragees. Het is gevestigd in Auvelais, België.

 8. CRIDECOR SRL. DI CRISPO

  Italië

  Het bedrijf CRIDECOR SRL. DI CRISPO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Dragees. Het is tevens aanwezig in de sectoren feestartikelen, bonbonnieres, ballon, en versiering van gebak. Het is gevestigd in San Giuseppe Vesuviano, Italië.

 1. CONFETTI CRISPO

  Italië

  Het bedrijf CONFETTI CRISPO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dragees. Het is gevestigd in San Giuseppe Vesuviano, Italië.

 2. ETABLISSEMENTS HAVARD SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS HAVARD SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dragees, producten voor bakkerijen, en Dragees. Het is gevestigd in Damigny, Frankrijk.

 3. SEIDL CONFISERIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SEIDL CONFISERIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren gevulde chocolaatjes, ambachtelijke, met de hand bereide chocolade, Dragees, en suikergoed. Het is gevestigd in Laaber, Duitsland.

 4. 3 PAGEN VERSAND UND HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG.

  Duitsland

  Het bedrijf 3 PAGEN VERSAND UND HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG., is een Groothandelaar, en actief in de sector Supermarkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren decoraties, en dragees. Het is gevestigd in Alsdorf-Begau, Duitsland.

 5. ERNESTO BRUSA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ERNESTO BRUSA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dragees. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikant van dragees met amandelen, chocoladedragees, en Fabrikant van dragees voor ceremonies. Het is gevestigd in Varese, Italië.

 6. HISPALPAN

  Spanje

  Het bedrijf HISPALPAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakkerij - Machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren montagewerkplaats, machinereparatie, bakkerijen, en dragees. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 7. BOMBONIERE LA ROSA

  Italië

  Het bedrijf BOMBONIERE LA ROSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dragees. Het is gevestigd in Porcari, Italië.

 8. REID LIFTING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf REID LIFTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren dragees. Het is gevestigd in Chepstow, Verenigd Koninkrijk.

 9. CONFISERIE DE MEDICIS

  Frankrijk

  Het bedrijf CONFISERIE DE MEDICIS, en actief in de sector Suikerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren dragees, en ambachtelijke vervaardiging van chocoladesnoepjes. Het is gevestigd in Saint Maur Des Fossees, Frankrijk.

 10. GESLOT

  Frankrijk

  Het bedrijf GESLOT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Suikerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren chocolade, snoepgoed, en Dragees. Het is gevestigd in Aubervilliers, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis