• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dranken - concentraten en poeders

Resultaten voor

Dranken - concentraten en poeders - Import export

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Ons bedrijf is een belangrijke en erkende producent en verdeler van vruchtensappenconcentraten in Centraal-Europa. Wij werken al 25 jaar lang met hart voor ons vak. Dankzij de jaren ervaring, kennis en zorgvuldige aandacht voor het productieproces, hebben wij altijd op dynamische wijze producten van topkwaliteit ontwikkeld en ontworpen. Wij zijn gespecialiseerd in sapconcentraat van donkerrood fruit, met name: •frambozen•cranberry •aardbeien •vlierbessen•zwarte en rode bessensap. Onze klanten gebruiken onze concentraten met veel succes voor de productie van: •siropen • sappen •gummies • ijs• snoepgoed. Onze concentraten zijn zuiver, verpakt in steriele zakken, in 250kg vaten of blikken. Wij onderscheiden ons op de markt door scherpe prijzen die we gedurende de hele contractperiode garanderen (dus langer dan een seizoen), de mogelijkheid producten aan te passen aan de specificaties van de klant evenals de brede beschikbaarheid van grondstoffen en de snelle verwerking. Wij hebben productiesites in Bulgarije, Oekraïne en pakhuizen in Polen waardoor de snel goederen naar elke plaats in Europa en elders in de wereld. Wij leveren klanten in de Europese Unie en uit verdere delen in de wereld. Wij werken onder andere in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Indië en China. De kwaliteit van onze concentraten wordt bevestigd door talloze certificaten en lidmaatschap in organisaties: ISO, AIJN, FDA, Nationale vakbond van sapproducenten en de Vereniging van Poolse Exporteurs.

 2. ANONA GMBH

  Duitsland

  Het merk Anona staat voor al meer dan 180 jaar voor een succesvol voedingsmiddelenbedrijf. Met de belofte om traditie en toekomstgerichte technologie te combineren, heeft Anona zich ontwikkeld van een voormalige korenmolen tot een modern voedingsmiddelenbedrijf. Tegenwoordig ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige, innovatieve voedingsmiddelen op het gebied van wellness- en fitnessvoeding voor klanten in Duitsland, Europa en de rest van de wereld, van sportvoeding en veganistisch voedsel evenals ijsproducten. Meer dan 400 medewerkers werken elke dag hard om te voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice ten behoeve van al onze klanten - met een innovatieve geest, precisie, knowhow en strikt kwaliteitsbeheer. Onze producten: Proteïnerepen, haverrepen, sportvoeding, grondstoffen voor consumptie-ijs, aminozuurpreparaten, drankconcentraten, vervangende voedingsmiddelen, sportdranken, tabletten in loonproductie (voedingsmiddelen)

 3. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Hubcycle is een startup die een upcycling structuur op basis van planten heeft ontwikkeld, dus via het recyclen van afval (bijvoorbeeld fruitschillen en lijnzaadkoeken) en het aanbieden ervan aan overige industrieën die ze hergebruiken. Het doel is een internationaal duurzaam netwerk te creëren waar de productie van bijproducten kan voldoen aan de vraag naar verantwoorde en schone plantaardige ingrediënten. Hubcycle brengt industrieën met elkaar in contact die niet hetzelfde deel van een plant gebruiken door het gft afval te verwerken tot innoverende grondstoffen voor levensmiddelen en lichaamsverzorgingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "dranken - concentraten en poeders"

 4. GFS LLC / YOGODA

  Oekraïne

  Het bedrijf GFS LLC / YOGODA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - concentraten en poeders, Thee, Honing, Specerijen, Tropische vruchten, thee, Vruchten- en groentesappen en -nectars, Dranken - concentraten en poeders, en drank en sap van exotisch fruit. Het is gevestigd in Zaporizhzhia, Oekraïne.

 5. ICONIC DRINKS GMBH

  Duitsland

  Bij Blue Farm gebruiken we alleen het pure, gefermenteerde haverdrankpoeder - de zogenaamde Oat Base - dat gewoon met water wordt gemengd. Zonder toevoeging van additieven, in conventionele vorm of afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Minder verpakkingsafval - onze 775 g verpakking maakt tot 8 liter haverdrank en bespaart net zo veel melkpakken. Vermindering van de CO2-uitstoot - door kleinere verpakkingen en een efficiënter vervoer, aangezien er geen water hoeft te worden vervoerd. Geen voedselverspilling - door de haverdrank vers te mengen, wordt voedselverspilling tot een minimum beperkt. Lange houdbaarheid - in poedervorm is Haver Base tot 9 maanden houdbaar (zelfs na opening). 100% Clean Label - dat betekent 100% haver - 100% natuurlijk, geen extra toegevoegde suikers of additieven. Onze haverbasis is ideaal voor verdere verwerking in bakkerijproducten, gemengde dranken, roomijs, chocolade enz. Blue Farm's Oat Base bestaat uit 100% haver zonder enige toevoeging.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V.

  Nederland

  Vantienen is sinds 1973 een vertrouwde naam voor een 'goeie' kop koffie & thee. Door onze ruime ervaring zijn wij, als Brabants familiebedrijf, in staat u te voorzien van een deskundig advies! Bij vantienen maakt u zelf de keuze voor het kopje koffie of thee dat u lekker vindt. Of uw voorkeur uitgaat naar een krachtige espresso of smaakvolle filterkoffie, wij hebben alle koffieconcepten in huis! Naast het grote assortiment (koffie)apparatuur en producten, bieden wij nog veel meer! Bezoek vrijblijvend onze sfeervolle showroom & ontdek de wereld van koffie!

 2. A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

 3. CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY

  Turkije

 4. SKN TUNING GMBH

  Duitsland

 5. MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD

  Turkije

 1. NEKTAR NATURA, D. O. O.

  Slovenië

 2. LAMATTINA BEVERAGES

  Australië

 1. ZIEMANN BAUER GMBH

  Duitsland

 2. FALKEN TRADE GMBH

  Duitsland

 3. GREAT PRODUCTION LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. PELISPEDIA.RIP

  Frankrijk

 5. LEMONCONCENTRATE

  Spanje

 6. FICURINIA

  Italië

 7. BAUER BEVERAGE INGREDIENTS LTD.

  Duitsland

 8. FROL EXPLORER LTD

  Portugal

 1. INODRINX / FUNCTIONAL BEVERAGES

  Duitsland

 2. CANTINE BRUSA

  Italië

 3. HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER

  Zwitserland

 4. ERNST & KÜHBANDNER CONSULTANTS UND DEVELOPERS GMBH

  Duitsland

 5. BERRYMIX LTD.

  Hongarije

 6. T. B. FRUIT

  Oekraïne

 7. METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR

  Turkije

 8. THE ISTANBUL SALE

  Turkije

 9. LL SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 10. XINJIANG GREENLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

  China

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis