• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • droogdokken

Resultaten voor

Droogdokken - Import export

 1. I.M.S. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf I.M.S. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in TRIESTE, Italië.

 2. C.N.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.N.A. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in San Mauro Pascoli, Italië.

 3. CINQUEPALMI FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf CINQUEPALMI FRANCESCO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Mola Di Bari, Italië.

 4. FAGGIANI SUSI

  Italië

  Het bedrijf FAGGIANI SUSI, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzekeringsagenten, Droogdokken, Verzekeringsagenten, en Droogdokken. Het is gevestigd in Latisana, Italië.

 5. YATLIFT

  Turkije

  Het bedrijf YATLIFT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Droogdokken. Het is gevestigd in Bodrum, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FOR SEA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FOR SEA S.R.L., en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 2. LOADING SYSTEMS OFFICES B.V.

  Nederland

  Het bedrijf LOADING SYSTEMS OFFICES B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, en Droogdokken. Het is gevestigd in Lelystad, Nederland.

 3. NAUTICA COSTA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NAUTICA COSTA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Monforte San Giorgio, Italië.

 4. LO COCO FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf LO COCO FRANCESCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Santa Flavia, Italië.

 5. TECNASERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNASERVICE S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Augusta, Italië.

 1. GENARAL WORKS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GENARAL WORKS S.R.L., en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Viareggio, Italië.

 2. F.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf F.M. S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Camaiore, Italië.

 1. SHIPPING SERVICES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SHIPPING SERVICES S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 2. ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO

  Italië

  Het bedrijf ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Loreo, Italië.

 3. NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO

  Italië

  Het bedrijf NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Agropoli, Italië.

 4. MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, en Droogdokken. Het is gevestigd in Hull, Verenigd Koninkrijk.

 5. KHERSON STATE PLANT PALLADA

  Oekraïne

  Het bedrijf KHERSON STATE PLANT PALLADA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogdokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw- reparatiedokken, en Dokken. Het is gevestigd in Kherson, Oekraïne.

 6. CAR.MET S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAR.MET S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 7. LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO

  Italië

  Het bedrijf LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 8. VDV S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VDV S.R.L., en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Venezia, Italië.

 1. CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Nettuno, Italië.

 2. GESTIONE BACINI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GESTIONE BACINI S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Droogdokken, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 3. LYMINGTON MARINA LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LYMINGTON MARINA LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, en Droogdokken. Het is gevestigd in Lymington, Verenigd Koninkrijk.

 4. RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogdokken, en Droogdokken. Het is gevestigd in Bremerhaven, Duitsland.

 5. NAVAL MECCANICA SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

 6. KOTHON NAUTICA S.R.L.

  Italië

 7. CRI.MAR. S.R.L.

  Italië

 8. PASTINE EMANUELA

  Italië

 9. ASSOCIATED PETROLEUM TERMINALS (IMMINGHAM) LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. CIVITANOVA YACHT SERVICE S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis