• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • droogkasten voor wasgoed

Resultaten voor

Droogkasten voor wasgoed - Import export

 1. CANDY HOOVER BELGIUM

  België

  Vandaag speelt Candy Hoover Group, dankzij haar jarenlange ervaring in de huishoudelijke apparatensector, een leidende rol op internationaal niveau. Vooruitstrevend als steeds draagt Candy, bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën, de waarden en de behoeften van de consument hoog in het vaandel. Ze schenkt daarbij bijzonder veel aandacht aan de moderne leefstijl waarin relaties belangrijk zijn, net als de vrijheid om ze te ontwikkelen en de tijd om ze te koesteren. Hoover specialiseer zich sinds 100 jaar in het produceren en de verkoop van stofzuigers.

 2. KW IMMO GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf KW IMMO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogkasten voor wasgoed. Het is gevestigd in Golaten, Zwitserland.

 3. WEIFANG HONGWANG INDUSTRIAL TRADE CO., LTD

  China

  Het bedrijf WEIFANG HONGWANG INDUSTRIAL TRADE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogkasten voor wasgoed. Het is gevestigd in Weifang, China.

 4. ASKO APPLIANCES HOLDING AB

  Zweden

  Het bedrijf ASKO APPLIANCES HOLDING AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke - grote apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boenmachines - huishoudelijk, Droogkasten voor wasgoed, Boenmachines - huishoudelijk, en Droogkasten voor wasgoed. Het is gevestigd in Kvanum, Zweden.

 5. SPOLDZIELNIA SNB W BIALYMSTOKU

  Polen

  Het bedrijf SPOLDZIELNIA SNB W BIALYMSTOKU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke - grote apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogkasten voor wasgoed, en Droogkasten voor wasgoed. Het is gevestigd in Bialystok, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIKO AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BIKO AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke - grote apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogkasten voor wasgoed, en Droogkasten voor wasgoed. Het is gevestigd in Lyssach, Zwitserland.

 2. BRUSCIANO ANTONIO

  Italië

 3. EUDORA SOBA VERTRIEBS GMBH

  Oostenrijk

 4. NILFISK-ADVANCE A/S

  Denemarken

 5. LAPAUW INTERNATIONAL

  België

  Lapauw International is de Europese fabrikant van milieuvriendelijke wasmachines en levert een totaaloplossing voor het wasgoed van elk soort bedrijf: hotels, ziekenhuizen, cruiseschepen, spoorwegmaatschappijen, wassalons, textielfabrikanten enz. Lapauw International biedt een uitgebreid assortiment wasmachines, wastunnels, persen, droogkasten, tunnelfinishers en staat wereldwijd bekend voor zijn ruime aanbod aan strijkrollen (gas- of stoomverwarming) met geïntegreerde instekers en vouwmachines.