• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • druiven

Resultaten voor

Druiven - Import export

 1. Durdaslar

  Turkije

  Verified by europages badge

  Durdaslar is sinds 1989 een toonaangevende groente- en fruitgroothandelaar in Kumluca/Antalya en de omliggende regio. Opgericht door Durmuş Durdaş en zijn drie zonen. Dit familiebedrijf bestaat al drie generaties lang en dragen de tradities en kennis van generatie op generatie door. Durdaslar kende een aanzienlijke groei om een belangrijk bedrijf te worden in de regio en behoort tot de topbedrijven van het land. Onze jaarlijkse leverhoeveelheid bedraagt meer dan 120.000 ton groente en fruit en wij streven naar constante verbetering dankzij institutionalisering. In 2003, werd onze verpakkingssite een volwaardig bedrijf dat Kumluca dient met een 3000-ton koelruimte voor opslag. Wij openden een commissie in de regio van Elmali in 2011 en breidden uit met talloze filialen in Antalya. Wij hebben tevens een branche in Bulgarije, voor gekoelde opslagruimte voor onze klanten. Wij leggen ons toe op het leveren van verse groente en fruit aan consumenten dankzij productie, nauwkeurig afgestelde hoeveelheden en een perfecte timing. Ons assortiment omvat meerdere tomatensoorten (zoals normaal, roze, donkerpaars, ovale, Seyit, cocktail, ronde, enz.) peper- paprikasoorten (Californische peper, Charleston, Hete Charleston, groene puntpepers, paprika, Capia Rood, Rode Chili, Groene Chili, Hongaarse paprika, Hongaarse Charlie, Bianca, enz.), komkommersoorten (klassieke en snoepkomkommers, stekelige komkommers), courgettes, aubergines (Crystal en klassieke aubergine), watermeloen, meloen, granaatappels, sinaasappels, mandarijnen, citroenen, abrikozen, perziken, aardbeien, Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om onze producten te ontdekken!

 2. ENZO BELLUARDO

  Italië

  Onze onderneming strekt zich uit over meerdere zones tussen Mazzarrone, Valle dell’Acate en Chiaramonte, geselecteerd afhankelijk van de kwaliteit van de druiven. Wij hebben vroegrijpe en late druiven en onze productie is gespreid van mei t/m december. Wij kunnen naar alle Europese landen en ook daarbuiten exporteren, in diverse verpakkingen variërend van kartonnen dozen van 30x50 tot houten kratten van 30x40, 30x50 enz. Voor onze onderneming staan wijnstokken voor het leven.

 3. F.B. SRL

  Italië

  Het bedrijf F.B. SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druiven, uien, artisjokken, Druiven, en Tomatensaus. Het is gevestigd in Vimodrone, Italië.

 4. UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren druif, tafeldruiven, verpakte eieren, en Import/export van druiven. Het is gevestigd in La Romana, Spanje.

 5. TC FRUITS

  Spanje

  Het bedrijf TC FRUITS, is een Distributeur, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit en groenten - import-export, en Fruit en groenten - import-export. Het is gevestigd in Barro-Pontevedra, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIVAS PRIM SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf BIVAS PRIM SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, tafeldruiven, appels, Landbouw - import-export, en verpakte appels. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 2. FALCÓ FRUITS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FALCÓ FRUITS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Druiven. Het is gevestigd in La Romana, Spanje.

 3. PRIONIDIS GOLDEN FRUITS

  Griekenland

  Het bedrijf PRIONIDIS GOLDEN FRUITS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druiven, Tropische vruchten, Fruit en groenten - import-export, tafeldruiven, Druiven, Tropische vruchten, en Fruit en groenten - import-export. Het is gevestigd in Kavala, Griekenland.

 4. TERRE DEL MONGIBELLO

  Italië

  Het bedrijf TERRE DEL MONGIBELLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren rode wijnen. Het is gevestigd in Belpasso, Italië.

 5. ARYIL FRESH

  Turkije

  Het bedrijf ARYIL FRESH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druiven, Druiven, perziken, en tomaten. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 1. RO.GR.AN SR

  Italië

  Het bedrijf RO.GR.AN SR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druiven, Aardappelen, tafeldruiven, export van fruit, Druiven, en Aardappelen. Het is gevestigd in Parabita, Italië.

 2. PAPADOPOULOS APOSTOLOS

  Griekenland

  Het bedrijf PAPADOPOULOS APOSTOLOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijfolie, groothandel in fruit en groenten, vruchten en groenten, en distillaat. Het is gevestigd in Kavala, Griekenland.

 1. SERHANBEY

  Turkije

  Het bedrijf SERHANBEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druiven, Fruit en groenten - import-export, pruimen, Druiven, Fruit en groenten - import-export, en navel. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 2. HHY GROUP

  Turkije

  Het bedrijf HHY GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde vruchten, Reformartikelen, notenhout, amandelen, Gedroogde vruchten, en Reformartikelen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tomaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druiven, Import-export - levensmiddelen, appels, Druiven, Import-export - levensmiddelen, en navel. Het is gevestigd in Kepez, Turkije.

 4. JOSE ILLAN

  Frankrijk

  Het bedrijf JOSE ILLAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren abrikozen, sla, kersen, en asperges. Het is gevestigd in Oraison, Frankrijk.

 5. INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Landbouw - import-export, en groothandel in fruit en groenten. Het is gevestigd in San Ferdinando Di Puglia, Italië.

 6. CANTATORE FRUIT COMPANY SRL

  Italië

  Het bedrijf CANTATORE FRUIT COMPANY SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druiven, Druiven, en export van fruit. Het is gevestigd in Ruvo Di Puglia, Italië.

 7. TERA-PRODUKT

  Noord-Macedonië

  Het bedrijf TERA-PRODUKT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druiven, verse groente en fruit, perziken, import/export-productie en verkoop fruit en groente, en Druiven. Het is gevestigd in Negotino, Noord-Macedonië.

 8. MEK FRUIT GIDA SANAYI VE TICARET LTD

  Turkije

  Het bedrijf MEK FRUIT GIDA SANAYI VE TICARET LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Groenten, vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Citrusvruchten, Druiven, Granaatappels, Citrusvruchten, en Druiven. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 1. GRUPPO MURABITO GIUSEPPE SRL

  Italië

  Het bedrijf GRUPPO MURABITO GIUSEPPE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren abrikozen. Het is gevestigd in Mazzarrone, Italië.

 2. VLADALINA SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf VLADALINA SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren vers fruit, en pruimen. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 3. ORHANLAR FRESH

  Turkije

  Het bedrijf ORHANLAR FRESH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, kersen, pruimen, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. EXTREM LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf EXTREM LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, Import-export - levensmiddelen, citroenen, sinaasappels, en perziken. Het is gevestigd in Kherson, Oekraïne.

 5. KAV-KOMERC

  Noord-Macedonië

  Het bedrijf KAV-KOMERC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse groente en fruit. Het is gevestigd in Kavadarci, Noord-Macedonië.

 6. ÜVEYS GİRGİN

  Turkije

  Het bedrijf ÜVEYS GİRGİN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde vruchten, Fruit - gedroogd, notenhout, amandelen, Gedroogde vruchten, en Fruit - gedroogd. Het is gevestigd in Van, Turkije.

 7. TURKAYFOOD

  Turkije

  Het bedrijf TURKAYFOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren druif, gedroogde vruchten, rozijnen, en Import/export van druiven. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 8. OIRTOFRUTTAMERIDIONALE SNC

  Italië

  Het bedrijf OIRTOFRUTTAMERIDIONALE SNC, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druiven, en Druiven. Het is gevestigd in Corato, Italië.

 9. ÖZCAN TARIM ÜRÜNLERI

  Turkije

  Het bedrijf ÖZCAN TARIM ÜRÜNLERI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit en groenten - import-export, vruchtennectar, sinaasappels, en Fruit en groenten - import-export. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 10. FRUCAY S.L

  Spanje

  Het bedrijf FRUCAY S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Druiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren tafeldruiven, citroenen, en kiwi. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis