• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukgietmatrijzen

Resultaten voor

Drukgietmatrijzen - Import export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenië

  Kofra - livarna D.O.O. is een familiebedrijf, gevestigd in 1999 in Slovenië door Dhr. Gregor Fras en Dhr.Blaž Fras. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoge druk gieten, oppervlakte behandeling en persoonlijk aangepaste producten gemaakt van aluminium legeringen. De hoofdactiviteit van het bedrijf Kofra - livarna d.o.o. is het spuitgieten van aluminium. Wij werken met diverse types aluminium legeringen, maar we zijn gespecialiseerd in de legeringen EN AB 46100, EN AB 47100 en EN AB 44300. Wij produceren een breed aanbod van aluminium gietwerk voor motoronderdelen, elektrode onderdelen, auto-onderdelen, tractoronderdelen, pompen, elektrisch en handgereedschap en veel meer...Wij passen het gietwerk aan de behoeften en de eisen van de klanten aan. De maandelijkse productie van onze gieterijen bedraagt meer dan 130 ton. Ons bedrijf is gecertificeerd voor ons kwaliteitsbeheersysteem - ISO 9001/2008 en de certificering voor ISO / TS 16949 en ISO 14001 is in behandeling. De grootste markten van het bedrijf zijn de Sloveense en Duitse markt maar wij willen onze markt uitbreiden. Ons productieprogramma is aangepast aan de eisen van de elektrische en auto-industrie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie, we staan u met veel plezier te woord.

 2. C.M.O. SRL

  Italië

  C.M.O bouwt spuitgietmatrijzen voor lichte legeringen, voornamelijk voor de automobiele sector, huishoudtoestellen en elektronische toestellen. Het bedrijf werd in de jaren 80 opgericht en is erin geslaagd om zich met uitstekende resultaten in de Europese markten te integreren. Dat heeft het te danken aan zijn noeste en voortdurende inzet, zijn dynamische structuur en eigen technologie.

 3. S.C.S. SRL

  Italië

  40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van spuitgietmatrijzen voor metaallegeringen en de injectie van plastic materialen, hoge kwaliteitsnormen, efficiënte tijdschema's en concurrerende prijzen maakten van S.C.S. Srl een referentiepunt van de Europese markt voor: het ontwerp, de toepassing van technologische machines en staal van de beste kwaliteit en gecertificeerde warmtebehandelingen. S.C.S. fabriceert matrijzen van elk formaat tot een maximumgewicht van 55 ton. ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

 4. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Italië

  MCS heeft zich ervoor ingespannen een voorloper te worden in de sector van het ontwerp en de vervaardiging van mallen. De precisie van de projecten, de snelheid van de ontwikkeling en de kwaliteit van de mallen maken dat deze worden gebruikt door de voornaamste autofabrikanten. Projecten worden samen bestudeerd en veel marktsectoren stellen vertrouwen in de bekwaamheid en de vakkundigheid van MCS Facchetti. Onze kernactiviteit is het ontwerpen en construeren van matrijzen voor het spuitgieten van aluminium- en magnesiumlegeringen.

 5. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Italië

  FPT Die Casting Tapparo, met meer dan 50 jaar ervaring in de sector, voert contractgietwerk uit met aluminiumlegeringen, zamak en speciale anticorrosieve legeringen. Het bedrijf, dat rechtstreeks wordt geleid door de eigenaars, die in direct contact staan met de productieafdeling, is er in de loop der jaren in geslaagd om zowel het kwalitatieve aspect van haar producten als het dimensionale aspect van haar werknemers te verbeteren en implementeren

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI

  Italië

  Het bedrijf HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukgietmatrijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van gietvormen, draadelektro-erosie, ontwerp van vormen, ontwerp gietvormen voor persgietwerk, pasvormen, en gieten onder druk. Het is gevestigd in Bolzano, Italië.

 2. CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukgietmatrijzen. Het is gevestigd in Nettetal, Duitsland.

 3. LA SPADA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA SPADA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, Drukgietmatrijzen, gieterij, spuitgietwerk aluminium, Precisiemechanica, aluminiumlegeringen, Drukgietmatrijzen, aluminiumgieterijen, en precisiegietwerk. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 4. CORRADI REMO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CORRADI REMO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukgietmatrijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pasvormen, ontwerp van vormen, bouw van gietvormen, en mechanisch precisiewerk. Het is gevestigd in Borgo Mantovano, Italië.

 5. ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG

  Zwitserland

  Het bedrijf ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukgietmatrijzen. Het is gevestigd in Liesberg, Zwitserland.

 1. DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukgietmatrijzen. Het is gevestigd in Herford, Duitsland.

 2. FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukgietmatrijzen. Het is gevestigd in Kaufbeuren, Duitsland.

 1. VILLA

  Italië

  Het bedrijf VILLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukgietmatrijzen, bouw van gietvormen, Drukgietmatrijzen, mechanisch precisiewerk, en ontwerp van vormen. Het is gevestigd in Carate Brianza, Italië.

 2. BONS & EVERS GROUP

  Nederland

  Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Hongarije is de Bons & Evers groep de one-stop-shop voor oplossingen op het gebied van non-ferromaterialen: messing, aluminium en koper metaalperswerk. Elke locatie is gespecialiseerd in een specifieke legering, waardoor expertise in elke stap gegarandeerd is. Als uw vaste oplossingspartner bieden wij één aanspreekpunt voor naadloze ondersteuning. Onze deskundige engineers blinken uit in het ontwerpen van complexe onderdelen en het oplossen van ingewikkelde puzzels. De hete billets worden gegoten, gevormd en verfijnd tijdens het casting- en bewerkingsproces. Voor extra gemak bieden we manual en gautomatiseerde assemblagediensten, die zijn aangepast aan klantspecifieke concepten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide expertise in Research & Development leveren we oplossingen op maat voor diverse industriële markten, waaronder de Automotive Industry, Home Technology (HVAC, huishoudelijke apparaten, sanitair systemen), Power Management en Valves & Fittings. We zetten designconcepten om in serieproducten en geven prioriteit aan hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Door middel van state-of-the-art technologie en zero-defect, zero-waste methodes streven we naar duurzaamheid. Met ons keer op keer behaalde ISO- en IATF-certificaten, voldoen we aan de milieuregelgeving en kwaliteitsnormen.

  Alle producten voor "drukgietmatrijzen"

 3. VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC)

  Rusland

  Vladimir fabriek van Rubber Technische Industrie (VladRTI) ontwerpt en maakt mallen, en vervaardigt rubber producten.Het bedrijf richt zich op de volgende activiteiten: —produceert rubbermengsels van verschillende kwaliteiten die voldoen aan alle GOST-normen en -vereisten; —vervaardigt zowel standaardrubberproducten als artikelen volgens tekening van de klant (flexibele slangen, hogedrukslangen, transportbanden, rubberen afdichtingsringen, V-snaren, moffen, gasmaskers en ademhalingsapparatuur, diverse rubberproducten); —ontwerpt, creëert 3D-modellen, ontwikkelt en vervaardigt mallen voor rubberproducten; —maakt verkeersdrempels; —produceert kruimelrubber en kleefstoffen daarvoor en brengt voegloze rubberbekledingen aan.De fabriek levert niet alleen zelf geproduceerde rubberproducten van hoge kwaliteit aan haar klanten, maar vermindert ook de hoeveelheid afval op de planeet door rubberbanden te recyclen en te verwerken tot kruimelrubber, dat vervolgens wordt gebruikt om rubbervloeren te maken ter voorkoming van verwondingen. De onderneming produceert sinds 2005 rubberartikelen.De onderneming heeft hooggekwalificeerde specialisten in dienst. De fabriek maakt gebruik van ultramoderne apparatuur, waarbij meer dan de helft van de processen is geautomatiseerd, hetgeen het mogelijk maakt de kwaliteit van de producten constant hoog te houden en ze lager te prijzen dan die van de concurrenten.

 4. SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

 5. ASTRIA GMBH

  Oostenrijk

 6. ELCEE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 7. AEGEAN CASTING

  Turkije

 8. RZL GMBH

  Duitsland

 1. STAMMOR S.R.L.

  Italië

 2. AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI.

  Turkije

 3. STOROGKO FOP

  Oekraïne

 4. YILMAZER METAL

  Turkije

 5. HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY

  China

 6. SOLTOFORM

  Bulgarije

 7. KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK

  Duitsland

 8. KILICLAR DOKUM SANAYI

  Turkije

 9. C&C BARK METALL-DRUCKGUSS UND FORMENBAU GMBH

  Duitsland

 10. GEBRÜDER NELLES WERKZEUGBAU GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis