• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukgietmatrijzen

Resultaten voor

Drukgietmatrijzen - Import export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenië

  Kofra - livarna D.O.O. is een familiebedrijf, gevestigd in 1999 in Slovenië door Dhr. Gregor Fras en Dhr.Blaž Fras. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoge druk gieten, oppervlakte behandeling en persoonlijk aangepaste producten gemaakt van aluminium legeringen. De hoofdactiviteit van het bedrijf Kofra - livarna d.o.o. is het spuitgieten van aluminium. Wij werken met diverse types aluminium legeringen, maar we zijn gespecialiseerd in de legeringen EN AB 46100, EN AB 47100 en EN AB 44300. Wij produceren een breed aanbod van aluminium gietwerk voor motoronderdelen, elektrode onderdelen, auto-onderdelen, tractoronderdelen, pompen, elektrisch en handgereedschap en veel meer...Wij passen het gietwerk aan de behoeften en de eisen van de klanten aan. De maandelijkse productie van onze gieterijen bedraagt meer dan 130 ton. Ons bedrijf is gecertificeerd voor ons kwaliteitsbeheersysteem - ISO 9001/2008 en de certificering voor ISO / TS 16949 en ISO 14001 is in behandeling. De grootste markten van het bedrijf zijn de Sloveense en Duitse markt maar wij willen onze markt uitbreiden. Ons productieprogramma is aangepast aan de eisen van de elektrische en auto-industrie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie, we staan u met veel plezier te woord.

 2. VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC)

  Rusland

  Vladimir fabriek van Rubber Technische Industrie (VladRTI) ontwerpt en maakt mallen, en vervaardigt rubber producten.Het bedrijf richt zich op de volgende activiteiten: —produceert rubbermengsels van verschillende kwaliteiten die voldoen aan alle GOST-normen en -vereisten; —vervaardigt zowel standaardrubberproducten als artikelen volgens tekening van de klant (flexibele slangen, hogedrukslangen, transportbanden, rubberen afdichtingsringen, V-snaren, moffen, gasmaskers en ademhalingsapparatuur, diverse rubberproducten); —ontwerpt, creëert 3D-modellen, ontwikkelt en vervaardigt mallen voor rubberproducten; —maakt verkeersdrempels; —produceert kruimelrubber en kleefstoffen daarvoor en brengt voegloze rubberbekledingen aan.De fabriek levert niet alleen zelf geproduceerde rubberproducten van hoge kwaliteit aan haar klanten, maar vermindert ook de hoeveelheid afval op de planeet door rubberbanden te recyclen en te verwerken tot kruimelrubber, dat vervolgens wordt gebruikt om rubbervloeren te maken ter voorkoming van verwondingen. De onderneming produceert sinds 2005 rubberartikelen.De onderneming heeft hooggekwalificeerde specialisten in dienst. De fabriek maakt gebruik van ultramoderne apparatuur, waarbij meer dan de helft van de processen is geautomatiseerd, hetgeen het mogelijk maakt de kwaliteit van de producten constant hoog te houden en ze lager te prijzen dan die van de concurrenten.

 3. TRANCERIE EMILIANE

  Italië

  Al meer dan 60 jaar is Trancerie Emiliana actief op het gebied van: afkorten, persen, snijlijnen, bouw van matrijzen. Uitwerken van nieuwe projecten voor de optimalisatie van de producten. Na een minutieuze analyse van de eisen van de klant, komt de onderzoeksafdeling met een oplossing voor elk verzoek. De factoren die ons onderscheiden zijn flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en het vermogen om onszelf ter discussie te stellen

 4. S.C.S. SRL

  Italië

  40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van spuitgietmatrijzen voor metaallegeringen en de injectie van plastic materialen, hoge kwaliteitsnormen, efficiënte tijdschema's en concurrerende prijzen maakten van S.C.S. Srl een referentiepunt van de Europese markt voor: het ontwerp, de toepassing van technologische machines en staal van de beste kwaliteit en gecertificeerde warmtebehandelingen. S.C.S. fabriceert matrijzen van elk formaat tot een maximumgewicht van 55 ton. ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

 5. C.M.O. SRL

  Italië

  C.M.O bouwt spuitgietmatrijzen voor lichte legeringen, voornamelijk voor de automobiele sector, huishoudtoestellen en elektronische toestellen. Het bedrijf werd in de jaren 80 opgericht en is erin geslaagd om zich met uitstekende resultaten in de Europese markten te integreren. Dat heeft het te danken aan zijn noeste en voortdurende inzet, zijn dynamische structuur en eigen technologie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Italië

  MCS heeft zich ervoor ingespannen een voorloper te worden in de sector van het ontwerp en de vervaardiging van mallen. De precisie van de projecten, de snelheid van de ontwikkeling en de kwaliteit van de mallen maken dat deze worden gebruikt door de voornaamste autofabrikanten. Projecten worden samen bestudeerd en veel marktsectoren stellen vertrouwen in de bekwaamheid en de vakkundigheid van MCS Facchetti. Onze kernactiviteit is het ontwerpen en construeren van matrijzen voor het spuitgieten van aluminium- en magnesiumlegeringen.

 2. LKR D.O.O.

  Slovenië

 3. HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI

  Italië

 4. CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

 5. LA SPADA S.R.L.

  Italië

 1. CLM COSTRUZIONI MECCANICHE

  Italië

 2. PADOIN S.R.L.

  Italië

 1. ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG

  Zwitserland

 2. ISTANBUL VIZYON

  Turkije

 3. FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. GEBRÜDER NELLES WERKZEUGBAU GMBH

  Duitsland

 5. DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG

  Duitsland

 6. VILLA

  Italië

 7. ELCEE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 8. ASTRIA GMBH

  Oostenrijk

 1. AEGEAN CASTING

  Turkije

 2. SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

 3. RZL GMBH

  Duitsland

 4. STAMMOR S.R.L.

  Italië

 5. AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI.

  Turkije

 6. STOROGKO FOP

  Oekraïne

 7. HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY

  China

 8. SOLTOFORM

  Bulgarije

 9. KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK

  Duitsland

 10. YILSAM DÖKÜM

  Turkije