• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukgietmatrijzen

Resultaten voor

Drukgietmatrijzen - Import export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. is een familiebedrijf, gevestigd in 1999 in Slovenië door Dhr. Gregor Fras en Dhr.Blaž Fras. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoge druk gieten, oppervlakte behandeling en persoonlijk aangepaste producten gemaakt van aluminium legeringen. De hoofdactiviteit van het bedrijf Kofra - livarna d.o.o. is het spuitgieten van aluminium. Wij werken met diverse types aluminium legeringen, maar we zijn gespecialiseerd in de legeringen EN AB 46100, EN AB 47100 en EN AB 44300. Wij produceren een breed aanbod van aluminium gietwerk voor motoronderdelen, elektrode onderdelen, auto-onderdelen, tractoronderdelen, pompen, elektrisch en handgereedschap en veel meer...Wij passen het gietwerk aan de behoeften en de eisen van de klanten aan. De maandelijkse productie van onze gieterijen bedraagt meer dan 130 ton. Ons bedrijf is gecertificeerd voor ons kwaliteitsbeheersysteem - ISO 9001/2008 en de certificering voor ISO / TS 16949 en ISO 14001 is in behandeling. De grootste markten van het bedrijf zijn de Sloveense en Duitse markt maar wij willen onze markt uitbreiden. Ons productieprogramma is aangepast aan de eisen van de elektrische en auto-industrie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie, we staan u met veel plezier te woord.

  Website Open In New icon
 2. IMSA MACHINE MODEL AND CASTING

  Turkije

  Verified by europages badge

  IMSA MACHINE MODEL AND CASTING is sinds 2003 gespecialiseerd in design, aluminium zwaartekracht gieten, zandgieten, zwaartekracht zandgieten, aluminium spuitgieten, aluminium zandgieten en aluminium gieten en zwaartekracht matrijzen.Onze focus heeft altijd op kwaliteit gelegen.Bovendien volgen we de laatste ontwikkelingen in onze sector om ons aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen, zodat we blijven voldoen aan deze hoge kwaliteitsnormen. We investeren continu in technologie voor de tevredenheid van onze klanten.Door zandgieten kunnen we onderdelen produceren van 400gr tot 400 kg en onderdelen van 100gr tot 40 kg door middel van zwaartekrachtgieten. We zijn uitgerust met onze eigen vijf-assige en drie-assige cnc-banken om te garanderen dat we onze klant binnen de kortste termijnen leveren tegen de meest concurrerende prijzen. Ons doel is om een leider te worden in onze sector en onze export van machinaal bewerkt aluminium gietwerk te vergroten. Met bijna 20 jaar ervaring helpt ons bekwame team u om snel de oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.

  Website Open In New icon
 3. VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC)

  Rusland

  Verified by europages badge

  Vladimir fabriek van Rubber Technische Industrie (VladRTI) ontwerpt en maakt mallen, en vervaardigt rubber producten.Het bedrijf richt zich op de volgende activiteiten: —produceert rubbermengsels van verschillende kwaliteiten die voldoen aan alle GOST-normen en -vereisten; —vervaardigt zowel standaardrubberproducten als artikelen volgens tekening van de klant (flexibele slangen, hogedrukslangen, transportbanden, rubberen afdichtingsringen, V-snaren, moffen, gasmaskers en ademhalingsapparatuur, diverse rubberproducten); —ontwerpt, creëert 3D-modellen, ontwikkelt en vervaardigt mallen voor rubberproducten; —maakt verkeersdrempels; —produceert kruimelrubber en kleefstoffen daarvoor en brengt voegloze rubberbekledingen aan.De fabriek levert niet alleen zelf geproduceerde rubberproducten van hoge kwaliteit aan haar klanten, maar vermindert ook de hoeveelheid afval op de planeet door rubberbanden te recyclen en te verwerken tot kruimelrubber, dat vervolgens wordt gebruikt om rubbervloeren te maken ter voorkoming van verwondingen. De onderneming produceert sinds 2005 rubberartikelen.De onderneming heeft hooggekwalificeerde specialisten in dienst. De fabriek maakt gebruik van ultramoderne apparatuur, waarbij meer dan de helft van de processen is geautomatiseerd, hetgeen het mogelijk maakt de kwaliteit van de producten constant hoog te houden en ze lager te prijzen dan die van de concurrenten.

  Website Open In New icon
 4. TRANCERIE EMILIANE

  Italië

  Verified by europages badge

  Al meer dan 60 jaar is Trancerie Emiliana actief op het gebied van: afkorten, persen, snijlijnen, bouw van matrijzen. Uitwerken van nieuwe projecten voor de optimalisatie van de producten. Na een minutieuze analyse van de eisen van de klant, komt de onderzoeksafdeling met een oplossing voor elk verzoek. De factoren die ons onderscheiden zijn flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en het vermogen om onszelf ter discussie te stellen

  Website Open In New icon
 5. C.M.O. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  C.M.O bouwt spuitgietmatrijzen voor lichte legeringen, voornamelijk voor de automobiele sector, huishoudtoestellen en elektronische toestellen. Het bedrijf werd in de jaren 80 opgericht en is erin geslaagd om zich met uitstekende resultaten in de Europese markten te integreren. Dat heeft het te danken aan zijn noeste en voortdurende inzet, zijn dynamische structuur en eigen technologie.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. S.C.S. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van spuitgietmatrijzen voor metaallegeringen en de injectie van plastic materialen, hoge kwaliteitsnormen, efficiënte tijdschema's en concurrerende prijzen maakten van S.C.S. Srl een referentiepunt van de Europese markt voor: het ontwerp, de toepassing van technologische machines en staal van de beste kwaliteit en gecertificeerde warmtebehandelingen. S.C.S. fabriceert matrijzen van elk formaat tot een maximumgewicht van 55 ton. ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

  Website Open In New icon
 2. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Italië

  Verified by europages badge

  MCS heeft zich ervoor ingespannen een voorloper te worden in de sector van het ontwerp en de vervaardiging van mallen. De precisie van de projecten, de snelheid van de ontwikkeling en de kwaliteit van de mallen maken dat deze worden gebruikt door de voornaamste autofabrikanten. Projecten worden samen bestudeerd en veel marktsectoren stellen vertrouwen in de bekwaamheid en de vakkundigheid van MCS Facchetti. Onze kernactiviteit is het ontwerpen en construeren van matrijzen voor het spuitgieten van aluminium- en magnesiumlegeringen.

  Website Open In New icon
 3. LKR D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge
 4. HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI

  Italië

  Verified by europages badge
 5. CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. CLM COSTRUZIONI MECCANICHE

  Italië

  Verified by europages badge
 3. ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG

  Zwitserland

  Verified by europages badge
 4. DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. GEBRÜDER NELLES WERKZEUGBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. VILLA

  Italië

  Verified by europages badge
 8. CORRADI REMO & C. S.N.C.

  Italië

  De firma Corradi Remo is al sinds 1971 gespecialiseerd in het recycleren van matrijzen voor glazen flessen. Naast het herstellen van matrijzen en koppelingen realiseert het bedrijf ook lasnaden van acetyleenoxide met poeder op basis van nikkel ter versteviging van randen en profielen in gietijzer. Verder kan het bedrijf, op aanvraag, ook polijstwerk uitvoeren voor ronde oppervlakken van gietijzer en staal.

 9. ASTRIA GMBH

  Oostenrijk

 10. ELCEE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 1. AEGEAN CASTING

  Turkije

 2. RZL GMBH

  Duitsland

 3. STAMMOR S.R.L.

  Italië

 4. STOROGKO FOP

  Oekraïne

 5. AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI.

  Turkije

 6. HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY

  China

 7. SOLTOFORM

  Bulgarije

 8. KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK

  Duitsland

 9. ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italië

 10. C&C BARK METALL-DRUCKGUSS UND FORMENBAU GMBH

  Duitsland