• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukkerij - benodigdheden

Resultaten voor

Drukkerij - benodigdheden - Import export

 1. BIRKAN GMBH

  Duitsland

  BIRKAN GmbH is een van de oudste grafische dealers in Duitsland. Het werd in 1924 opgericht als rubberdoekenhandelaar Birkner & Kandlbinder OHG met een eigen patent voor de toen revolutionaire Triumph-rubberdoeken. BIRKAN is nog steeds succesvol met offset doeken, die worden geassembleerd in de eigen productie en die naar meer dan 100 landen over de hele wereld worden geëxporteerd. BIRKAN biedt een uitgebreid assortiment van verschillende doekenkwaliteiten, niet alleen voor gewone offsettoepassingen, maar ook voor speciale vereisten van kunststof, metaal tot diepdruk. Ook ondermateriaal (vellen, folies, press-chip, doeken) en meetinstrumenten behoren tot het leveringsprogramma. Een uitgebreid magazijn maakt tijdige leveringen wereldwijd mogelijk.Als een speciale service biedt BIRKAN de optie picking-magazijn.Een recente tak van het bedrijf, laser directe gravure, is gewijd aan de productie van elastomeer drukplaten.

 2. KURZ TYPOFOL GMBH

  Duitsland

  Thermotransfer knowhow uit Duitsland. De KURZ-groep is een internationaal opererende onderneming en de enige producten van thermotransfer-folie in Duitsland. Sinds 1991 fabriceren wij printerlinten voor de thermotransfer-druk: met onze producten en diensten zijn wij wereldwijd vertegenwoordigd. Bij KURZ zijn wij trots op onze 120-jarige firmageschiedenis en de grote expertise waarover wij met name in de hotstamptechniek beschikken. Door het steeds groeiende productaanbod en onze diensten zijn wij in dit segment wereldleider. Daarvan profiteert ook het bedrijfsonderdeel thermotransfer-printlinten: De grote druktechnische kennis en de internationale netwerken van de ondernemingsgroep zorgen ervoor dat wij de technische ontwikkeling steeds een stap voor blijven. Veilige, schone en gecertificeerde printlinten. KURZ stelt hoge eisen aan kwaliteit, milieubescherming en veiligheid.

 3. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Graphic Invest, Experts sinds meer dan 60 jaar in Grafische Kunst. Dankzij onze lange vakervaring en uitmuntende reputatie, zijn wij wereldwijd bekend als Adviseurs en Experts voor COMPLETE en "bedrijfsklare" oplossingen voor drukkerijen. We verzorgen uw project en adviseren u naargelang uw budget en de mogelijke markten om zo uw idee uit te werken: van het ontwerp van nieuwe ruimtes, tot het aanstellen van uw personeel, tot het opstellen van de organisatie van uw productie en de controle voor het behouden van een uitstekend rendement. Ons technische team controleert en test uw materiaal in onze hal van 2.500 m² in de omgeving van Brussel alvorens het te verzenden. Onze Europese en/of Afrikaanse technici verplaatsen zich naar uw bedrijf. Zonder te pochen: zijn wij de BESTE, de meest BEKWAME, de meest SERIEUZE en meest TOEGEWIJDE onderneming binnen de sector. Drukwerk is bovenal onze PASSIE!

 4. VIPCOLOR TECHNOLOGIES

  Spanje

  VIPColor Technologies heeft sinds 1989 innovatieve digitale oplossingen ontwikkeld voor het printen van kleurenlabels. Wij ontwerpen, vervaardigen en verkopen printers die labels in kleur printen voor diverse toepassingen: glanzende labels voor top of the range producten voor de detailhandel en duurzame labels voor gebruik buiten en in maritieme omstandigheden. In de loop der jaren zijn onze industriële printers wereldwijd gebruikt door ondernemingen uit de FORTUNE 500 ranking. Onze printers hebben tegelijk bijgedragen tot een geoptimaliseerde workflow en een verbetering van de productiviteit en kwaliteit van de producten, terwijl ze ook nog de bedrijfsresultaten verbeterden. Door het onze klanten-kleine of middelgrote ondernemingen mogelijk te maken snel, custommade en rendabel te printen, willen we hun comfort en soepelheid bieden.

 5. BELTEX DISTRIBUTION

  België

  Sinds 2008 commercialiseert Beltex kwaliteitsproducten en geeft het de garantie om in alle transparantie samen te werken met betrouwbare partners. Onze catalogus biedt een breed gamma producten voor digitaal drukwerk, aangepast aan UV-, latex-, sublimatie-, solvent- en eco-solventdruktechnologieën. Beschikbaar in breedtes tot 5 meter, commercialiseren wij textiel, gecoat textiel, PVC en niet-PVC media die het best voldoen aan uw projectvereisten. Dankzij deze winnende strategie bevoorraadt het familiebedrijf vandaag zijn klanten in België en in tal van Europese landen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TEKNOVA PRINTING AND CHEMICAL INDUSTRY TRADE

  Turkije

  Het bedrijf TEKNOVA PRINTING AND CHEMICAL INDUSTRY TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukwerk - flexografie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukinkten, Drukkerij - benodigdheden, offsetdruk met rollen, Drukinkten, industriële tapijten, groothandel inkten, Drukkerij - benodigdheden, oplosmiddelen, en uv-lak. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ALTIEL LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 3. CHINA CANVAS PRINTS

  China

 4. PRINT INSTRUCTOR® GLOBAL SERVICES IN PRINTING INDUSTRY

  Duitsland

 5. SENSER DRUCK GMBH

  Duitsland

 1. DUROPHAN HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 2. OKC REKLAM URUNLERI SAN TIC LTD STI

  Turkije

 1. E.U.R.O. S.R.L.

  Italië

 2. STREB AG

  Duitsland

 3. ZECHER GMBH

  Duitsland

 4. MIG D.P.

  België

 5. MIRAGE GROUP LTD.

  Bulgarije

 6. DIAMODESIGN

  Canada

 7. SIGN FACTORY WERBETECHNIK

  Duitsland

 8. KURZ FRANCE

  Frankrijk

 1. INTECH3D

  Spanje

 2. MEDIA PROCESS

  België

 3. ONE STEP IT SOLUTIONS

  Verenigde Staten

 4. METALOGRAFIJA, UAB

  Litouwen

 5. SIGNGROUND

  Bulgarije

 6. DÍLNA, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 7. TWS S.P.A.

  Italië

 8. AMPLA.SK

  Slowakije

 9. AJA CODING SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

 10. KLEIN & JACOB GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Drukkerij - benodigdheden - Import export

Aantal resultaten

774 Bedrijven