• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukkerijen

Resultaten voor

Drukkerijen - Import export

 1. RGF KFT

  Hongarije

  RGF KFT is gespecialiseerd in custom-made kleding, wij bieden een bede waaier opties om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Wij bieden T-shirts, hoodies, jassen en werkkleding met print op maat van bekende merken zoals Malfini, B&C, Fruit of the Loom, Gildan, Stedman, SG en tal van opties voor werkkleding. Wij leggen het accent op duurzaamheid door biologische en gerecyclede textiel voor onze producten te bieden. Naast onze kant-en-klaar te bedrukken kleding, bieden wij tevens volledig op maat ontworpen kleding en accessoires die geïmporteerd worden uit China en Turkije. Onze producten kunnen geleverd worden als white label of merkproduct met het label en het merk van de klant. Wij bieden scherpe prijzen voor al onze producten en verzenden naar heel Europa naar gelang de behoeften van onze klanten. Als u op zoek bent naar kleding met uw eigen logo bieden wij zeefdruk, en warmtetransfer opties zoals digitaal drukken, foliedruk en DTF printen. Naast kleding bieden wij tevens overige diensten zoals de productie van reclamemateriaal, breedscherm printen, productie van stickers, labels en informatieborden evenals de productie van vlaggen op maat. Wij zijn één van de meest ervaren textielprint bedrijven in Hongarije en breiden ons dienstenaanbod op constante wijze uit. Als u niet precies weet wat u wilt, kunnen wij uw dromen tot leven brengen, of het nu het ontwerp of het produceren van een logo, visitekaartjes, kledinglabels, etalagebekleding, auto decoraties of overige bedrukte producten betreft. Als u al een ontwerp heeft, volstaat het dit ons toe te sturen om de productie op te starten.

 2. GRIST 99 PRINTING HOUSE

  Polen

  GRIST99, gevestigd te Warschau in Polen, is een toonaangevende drukkerij met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie. Onze printexpertise: vellenoffset prints, ideaal voor medium tot grote formaten en digitaal drukwerk, ontworpen voor persoonlijk afgestemde, kleine hoeveelheden en tijdgevoelige orders. Onze producten omvatten: brochures, catalogussen, bladen, boeken met harde kaften, enveloppen en briefpapier. Wij bieden tevens kartonnen klemborden, ringmappen, papieren en katoenen tassen, presentatiefolders, kalenders, planners, flyers, folders, posters, labels, stickers, notitieboekjes, kladblokken en meer. Wij werken nauw samen met erkende grote koeriersbedrijven zoals DHL, DPD en UPS om snelle en beveiligde leveringen te garanderen om de logistieke efficiëntie te optimaliseren. Wij werken voor zowel Poolse als internationale bedrijven waaronder de Europese Commissie, Skanska, Iveco, Yves Rocher, Cemex, Mercedes Benz en Mint uit Poland, wij leveren ongeëvenaarde printoplossingen die nauw toegesneden zijn op uw vraag.

  Alle producten voor "drukkerijen"

 3. METPACK

  Turkije

  De firma Met Pack, gevestigd in Istanboel, is een van de marktleiders in PE-gecoat karton in Turkije sinds 2016. Onze missie is om onze klanten te voorzien van producten van hoogwaardige kwaliteit dankzij geavanceerde technologieën, door de ontwikkelingen en technologische innovaties in de wereldwijde papiersector op de voet te volgen. Wij willen producten ontwikkelen die voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij produceren steriel karton voor voeding in overeenstemming met de internationale normen, geschikt voor direct contact met voedingsmiddelen. Al onze producten, waaronder kartonnen wegwerpbekers, soepkommen, pastadozen, ijscohouders, popcorndozen, enz., worden geproduceerd met lage dichtheid polyethyleen gecoat papier. Onze producten zijn beschikbaar in diverse maten en gewichten, naarmate de vraag van onze klanten. Het is ons doel om de coating die uiterst geschikt is voor voedingsmiddelen te combineren met papier. Wij willens constant investeren in geavanceerde productietechnologieën en tegelijkertijd onze traditie handhaven van innovatie en uitstekende dienstverlening wereldwijd om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Terwijl wij op zoek zijn naar nieuwe partnerschappen, is het ons doel onze activiteiten uit te breiden over de hele wereld. Verder zijn wij er trots op gecertificeerd zijn volgens de normen ISO 9001 en ISO 2200. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Hoe uw producten dan ook worden verpakt – in flessen, blikken, dozen, soepele verpakking, enz. – Accraply heeft altijd een industriële etiketteermachine voor u. Wij zijn een onderneming van Barry-Wehmiller Packaging Systems en leveren etiketteer- en krimphulsapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in etiketteermachines voor drukgevoelige etiketten, etiketteersystemen met rolvoeding en in de technologie voor krimphuls etikettering. Onze vertrouwde etiketteermachinemerken – Accraply, Harland, Trine en Graham & Sleevit – worden geleverd aan een vele verschillende bedrijfstakken, zoals die van voeding en dranken, farmaceutica, huishoudartikelen en consumptiegoederen, gezondheid en schoonheidsartikelen. Onze Stanford krimphuls omvormapparatuur stelt ons in staat onze klanten vol vertrouwen te begeleiden in alle aspecten van de technologie van krimphulsetikettering. Accraply oplossingen voldoen aan de specifieke behoeftes van de verschillende markten dankzij de URS Conformiteit, Serialisatie capaciteit, Validatie/Documentatie, CFR21 conformiteit en het zijn Track en eject/trace compatibele oplossingen.

 5. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Graphic Invest, Experts sinds meer dan 60 jaar in Grafische Kunst. Dankzij onze lange vakervaring en uitmuntende reputatie, zijn wij wereldwijd bekend als Adviseurs en Experts voor COMPLETE en "bedrijfsklare" oplossingen voor drukkerijen. We verzorgen uw project en adviseren u naargelang uw budget en de mogelijke markten om zo uw idee uit te werken: van het ontwerp van nieuwe ruimtes, tot het aanstellen van uw personeel, tot het opstellen van de organisatie van uw productie en de controle voor het behouden van een uitstekend rendement. Ons technische team controleert en test uw materiaal in onze hal van 2.500 m² in de omgeving van Brussel alvorens het te verzenden. Onze Europese en/of Afrikaanse technici verplaatsen zich naar uw bedrijf. Zonder te pochen: zijn wij de BESTE, de meest BEKWAME, de meest SERIEUZE en meest TOEGEWIJDE onderneming binnen de sector. Drukwerk is bovenal onze PASSIE!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COSMOS COPY PAPERS SA

  Griekenland

  KARTEMPORIKI KOSMOS KOPY SA werd opgericht in 1991, in Attiki, 30 km van het centrum van Athene. Onze onderneming is gespecialiseerd in handtekeningpapier (Doorschrijfpapier) en Thermisch papier (Thermal paper), in handel, productie en in de Pack to Pack sector, met nadruk op de productie (in lengterichting snijden). Wij zijn de laatste 16 jaren hard gegroeid, met een sterke aanwezigheid op de lokale markt. Onze fabriek, met een oppervlakte van ​​3000 vierkante meter, is een essentieel bestanddeel van onze onderneming. Wij houden een voorraad van rond de 500-600MT van al onze papierproducten. Wij, ons personeel inbegrepen, zijn bewust van wat wij moeten doen en bereiken, met verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten, constant strevend om ons te verbeteren. Het vertrouwen dat onze klanten vertonen in onze producten en diensten is en zal de grootste motivatie voor ons zijn om onze grote inzet voort te zetten om zo goed mogelijk aan hun behoeftes te voldoen. Het is zeer belangrijk voor ons om onze klanten constant tevreden te stellen voor een samenwerking op lange termijn. Wij onderhouden een nauwe werkrelatie met onze medewerkers om de best mogelijke productiviteit te bereiken. Onze verantwoording ten opzichte van onze klanten, onze leverancier en onszelf is volledig. Het geheim van ons constante succes is: ONMIDDELLIJKE LEVERING VAN SPECIALE MATEN VAN 1 ROL TOT 1 VOLLE VRACHTWAGEN.

 2. SCHILDMANN GMBH

  Duitsland

  Schildmann GmbH biedt als vakhandel advies en verkoop van alle voor de zeefdruk benodigde materialen en apparaten voor de drukvormproductie en de druk. Kopieerlagen, capillairfilmen, inkjetfilmen voor de filmproductie, zeeflaboratorium-uitrusting, „materialen rondom de machine“, alsmede kleinere drukmachines voor zeef- en tampondruk. Onze producten: Zeefdruksjablonen; Zeefspanservice; Zeefdrukmachinetoebehoren; Speciale coating, klantspecifieke Zeefdruk; Zeefdrukfolies

 3. TORRO SP. Z O.O.

  Polen

  Wij bieden UV-offsetdruk van hoge kwaliteit. Het merendeel van onze producties zijn PREMIUM verpakkingen op kartonnen dozen gemetalliseerd met zilver-, goud- en regenboogfolie.Wij bedrukken VERPAKKINGEN met een breed scala aan verfijningen met hybride UV-vernissen, parelmoer vernissen, zware vernissen, verrijkt met mica of ijzersnippers, vernissen die een 3D-effect creëren (reliëf) en convexe vernissen. Wij zijn een fabrikant van PET-, PVC- en PP-verpakkingen.Ons bedrijf produceert ook POS-materiaal voor PET-, PVC- en lenticulaire bedrukkingen.

  Alle producten voor "drukkerijen"

 4. MAGNETIQUES.FR

  Frankrijk

  Het bedrijf MAGNETIQUES.FR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bewegwijzering - bouwplaatsen, Bewegwijzering - spoorwegen, Digitaal drukwerk, Magnetische uitrustingen, Magneten, drukwerk, gezeefdrukte toepassingen, zeefdrukken, en afdrukken van zeefdruk met speciaal effect. Het is gevestigd in Sassenage, Frankrijk.

 5. SINANGIN PRINTING AND PACKAGING

  Turkije

  SINANGIN Inc, opgericht in 1955 als familiebedrijf, is nu een toonaangevende drukkerij- en verpakkingsfabrikant in Türkiye, gevestigd in Istanboel. We begonnen onze reis met het drukken van visitekaartjes en huwelijksuitnodigingen en hebben het bedrijf door de jaren en generaties heen uitgebreid tot waar we nu zijn. De nieuwste technologie, machines van de beste merken en kundig personeel, samen met vele bekende klanten die echt onze partners zijn, zijn de oorsprong van ons krediet in deze sector. We zijn leverancier van veel bekende farmaceutische merken voor vouwdozen en bijsluiters, wat onze kwaliteit en nauwkeurigheid kan bewijzen omdat het moeilijk is om aan de hoge normen van farmaceutische bedrijven te voldoen. We leveren actief vouwdozen, stevige dozen en bijsluiters voor de cosmetica-, farmaceutische, industriële, voedingsmiddelen- en drankensector. - Kartonnen vouwdozen -Leaflets - Harde doos - Scheider/ inlay / liner - Gemetalliseerde dozen - Plaknotities - Hardcover reclameartikelen- Bureausets - Raamlap - Hot foil laminatie - Cellofaan laminatie - Gedeeltelijke UV - Glinstereffect - Soft touch - Matte / glanzende dispersie Vernis of UV **Promotieartikelen met karton en papier hebben een grote verscheidenheid van creatieve ideeën als beste recyclebare geschenken voor uw branding**Alle certificaten en benodigde ISO's zijn hier en op onze website toegankelijk. Sinangin co is SEDEX- en FSC-gecertificeerd.

 1. KMK-R LTD.

  Bulgarije

  KMK - R is een ontwerper en fabrikant van diverse reclamematerialen gevestigd in Bulgarije. Ons team heeft vijftien jaar ervaring in het vervaardigen van staalboeken, luxe dozen op maat, staalkaarten, hangers met een 'waterval' aan stoffen, menu's en overige artikelen voor uw bedrijf. Wij bieden met trots een nieuwe service aan onze klanten aan: sublimatie printen van kleding, mugs, sleutelhangers als reclamemateriaal. Sinds de oprichting in 2018, streven wij ernaar producten van topkwaliteit tegen scherpe prijzen te bieden en een goede communicatie met al onze klanten te onderhouden. Wij begeleiden en informeren onze klanten bij elke stap van hun projecten om de deadline te kunnen behalen. Daar we een klein bedrijf zijn, kunnen we uitstekend inspringen voor tijdgevoelige projecten. Als de termijn verandert, is dit geen probleem en zetten wij ons in om de nieuwe termijn te handhaven. Wij voeren uitvoerige kwaliteitschecks en controles uit om aan de vereisten van onze klanten te voldoen. Daar wij de producten zelf vervaardigen, zetten wij ons constant in om onze methodes en de aan onze klanten geboden oplossingen te verbeteren. Neem dus gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen bijstaan bij elke stap van uw project!

 2. EXPOSITE POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Exposite Polska is een bedrijf gevestigd in Chwaszczyn, Polen dat sinds 1999 actief is. Wij ontwerpen en produceren plastic goederen.Meestal zijn dit verkoopondersteunende materialen zoals: standers, displays, make-up displays, LED-matten en winkelmeubilair. Ons team bestaat uit specialisten die elke uitdaging aankunnen. We gebruiken apparaten waarmee we kunnen multitasken. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen. Wij bieden hulp en advies in elk stadium van de productie. Op verzoek van onze klanten voeren wij graag niet-standaard opdrachten uit. Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van 3D-visualisaties voor klanten, het assembleren van onderdelen, printen, buigen en snijden met behulp van CNC- en lasertechnieken. Creativiteit is onze grote troef en daarom zijn onze producten niet alleen tijdloos, maar ook functioneel.

 1. AXRO BÜROKOMMUNIKATION DISTRIBUTION IMPORT EXPORT GMBH

  Duitsland

  AXRO -Uw specialist voor originele kantoorbenodigdheden en dit al meer dan 25 jaar. Wij zijn een betrouwbare en competente partner voor resellers van originele verbruiksartikelen . 80 medewerkers werken op ons hoofdkantoor in Hamburg. Wij kennen de behoeften van onze klanten en stellen onze acties altijd ter discussie.Wij leveren dealers over de hele wereld met originele verbruiksartikelen van alle bekende fabrikanten. Onze doeltreffende centrale magazijn heeft bijna 6.000 OEM onderdelen in voorraad zoals toner, inkt, drums, evenals onderdelen is zo georganiseerd dat de levering van klantspecifieke vereisten gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd. Klanttevredenheid is onze kernzorg: dat zij vakkundig worden bediend en 100% tevreden zijn. competente, personeel dat al jarenlang in dienst is, maakt hierbij het verschil. U bent de basis van ons succes.

  Alle producten voor "drukkerijen"

 2. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  China

  Homkey Packaging Co. Ltd. werd opgericht in 1997. Het is een van de toonaangevende fabrikanten in Zuid-China in de categorie verpakkingsdrukwerk. Onze producten omvatten een volledige lijn van stevige kartonnen dozen, papieren zakken, geschenkdozen, golfkartonnen dozen, vouwdozen, voorgevormde vezelverpakkingen, evenals tissuepapier en microvezelproducten op maat. Onze fabrieken zijn ISO, FSC, Sedex gecertificeerd.Wij bieden one-stop verpakkingsdiensten op maat, van ontwerp, prototyping, massaproductie, kwaliteitsinspectie tot verzending. Zodra we de definitieve product- en marketingvereisten hebben verkregen: 1. Creëren wij de verpakking van concept tot productie. Door een project vanaf het begin te ontwikkelen, kunnen wij variabelen verminderen en ontbrekende informatie vooraf beperken, zodat wij het project kunnen vastzetten in productie. 2.Nemen wij een ontwerp dat reeds bestaat of verpakt is voor productie. Vervolgens evalueren wij en vullen wij alle ontbrekende informatie uit het ontwerppakket aan. Dan maken we een offerte, bevestigen we de druk en voeren we de productie uit.

 3. PRIMA IP D.O.O.

  Slovenië

  Wij zijn een one-stop shop voor al uw drukwerk - wij zijn experts gespecialiseerd in uitgebreide drukwerk- en grafische oplossingen. Van grote nationale campagnes tot kleine eenmalige opdrachten, wij maken gebruik van conventioneel en digitaal drukwerk om u één enkele bron te bieden voor al uw drukwerk. Wij investeren in de modernste technologie en kennis van onze medewerkers om een product van de hoogste kwaliteit en de best mogelijke klantervaring te garanderen. Wij bieden commercieel drukwerk (een full package drukservice die voorziet in al uw bedrijfs- en merkbehoeften), grafisch ontwerp (wij ontwerpen alle soorten drukwerk en digitaal materiaal, huisstijlen, verpakkingen en merkoplossingen), promotionele producten (wij bieden een breed scala aan relatiegeschenken en textiel in verschillende kwaliteits- en prijsvarianten met de mogelijkheid van branding met logo of motief) en op maat gemaakte eco papieren tassen, die gemaakt zijn van gemakkelijk te recyclen papier en FSC en/of PEFC gecertificeerd zijn.

 4. BISS

  Polen

  BISS werkt al 29 jaar als verpakkingsfabrikant op de Poolse en Europese markten. Wij werken voor klanten uit de voedings- mode-, vlees, tuinier- en chemische industrie. Ons bedrijf heeft een saamhorig team samengesteld om de meest ambitieuze projecten aan te kunnen. Onze kracht schuilt in de samenwerking tussen een creatief managementsteam, zorgvuldige administratieve medewerkers en betrouwbare operators.

 5. PATRAS BAGS

  Griekenland

  De firma Patras Bags werd opgericht in 1991 te Patras met als hoofddoel de vervaardiging van: handgemaakte luxe papieren tassen, eco tassen, plastic tassen, ongeweven papieren dozen, verzendzakken, visitekaartjes, logomatten en geweven labels. Ons bedrijf werkt met zijn eigen productiesites en uitrustingen, gebruikt geavanceerde machines en alle geschikte uitrustingen en capaciteit om alle behoeften van de markt te beantwoorden dankzij het beheer van alle productiestappen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 6. BIETLOT SA

  België

  Een LEADER drukkerij voor de toekomst: Kwaliteit, service, prijs en levertijd! Sinds 1956 is drukkerij Bietlot betrokken bij alle stadia van de drukwerkproductie: - Redactie en drukken van catalogi- Promotionele flyers- Bedrijfsbrochures- Openbare publicaties / persberichten- Communautaire nieuwsbrieven- Evenementenprogramma's- Kunstpublicaties (kunst- en uitgeversboeken) - etc.... Neem contact met ons op en laten we samen uw project bespreken.

 7. IAG IMPRESSION

  Spanje

  Internationale onderneming in Spanje, die trots is overal in Europa drukwerk te leveren. Of u nu catalogi wilt laten drukken of brochures voor beurzen, bij ons bent u zeker dat u de beste kwaliteit en installatie krijgt. Ons team van experts en ons technisch team geven ons de mogelijkheid om aan de meeste drukprojecten in Europa te werken. Welke werkzaamheid u ons ook toevertrouwt, wij leveren een eindproduct van hoogwaardige kwaliteit.

 8. MASTER SERVICE DI SIMONETTI SILVIO E MELLONI ANNALISA S.N.C.

  Italië

  Master Service houdt zich bezig met digitaal drukwerk op klein en groot formaat. Ze maken vergrotingen, totems, spandoeken, graphics op vrachtwagens en andere voertuigen, raamborden, commercieel drukwerk, bewegwijzering, kunstdrukken, werfborden, raamstickers, lichtreclameborden, reclamestickers, affichedrukwerk en posters. Ze bieden ook kopieerdiensten aan (inbinden van dossiers, fotokopiëren, enz.). De winkel bevindt zich inMontecchio Emilia (RE), in via Galvani 7. Tel.: 0522 863539.

 1. ONE2ID B.V.

  Nederland

  ONE2ID is een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van op maat gemaakte barcode-etiketten en blanco etiketten. Als u een vraag hebt over labelmaterialen en barcodes, dan heeft ONE2ID het antwoord. Onze missie is het ontwikkelen en vervaardigen van unieke barcode producten voor een selecte groep branches en bedrijven. Wij creëren klantgerichte identificatieoplossingen door unieke materialen en hoogwaardige productiemachines te combineren met onze diepgaande kennis van industriële en logistieke toepassingen.

 2. JANTAR PRINTING POLAND

  Polen

  Al 20 jaar winnen wij voortdurend het vertrouwen van onze klanten - drukken is onze familiepassie, en wij zijn er trots op dat wij elke opdracht goed uitvoeren. Wij benaderen elke klant individueel en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze services van de hoogste kwaliteit zijn. Wij zijn gespecialiseerd in drukwerk: Boeken, tijdschriften, handleidingen, mappen, verpakkingen, etiketten.Uw materialen worden gedrukt op moderne Japanse machines, wij verbeteren onze productietechnologie en machines voortdurend. Neem contact met ons op!

 3. PRINTING HOUSE SPRECOGRAF

  Polen

  Spręcograf is een drukkerij met jarenlange ervaring, opgericht in 1983. We beschikken over een modern en gevarieerd machinepark, waardoor we zelfs verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Wij bieden: offsetdruk, digitaal drukwerk, hardcover boeken, verlijmde boeken, genaaide boeken, reclamecatalogi, wandkalenders, spiraalkalenders, gelamineerde kalenders, bureaukalenders, ringbanden, folders, flyers, posters, bedrijfsbrochures, siermappen - hot stamping, zelfkopiërende blokken, gelijmde notitieboekjes, notitieboekjes met spiraal, kartonnen dozen, reclamefolders, reclame- en promotiegadgets, trainingsmateriaal, notitieboekjes, roll-ups, uitnodigingen, briefpapier, visitekaartjes, tijdschriften, DTP-zetwerk en het breken van publicaties en boeken, grafisch ontwerp. We maken ook HoReCa-prints speciaal voor hotels en restaurants, inclusief menu's, sleutelhangers, deurhangers, obersblokken.

 4. EUROPE PRINT SHOP

  Turkije

  Het bedrijf EUROPE PRINT SHOP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Digitaal drukwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdruk op papier en karton, Drukkerijen, Drukkerij - offset, pamfletten, afgedrukte ondersteuning voor reclame en promotie, visitekaartjes, artikelen en voorwerpen voor reclame en promotie, gepersonaliseerde enveloppen, en offset druk. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ORNAMIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ORNAMIN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Minden, Duitsland.

 6. HERRMANN DRUCK+MEDIA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERRMANN DRUCK+MEDIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Sonnenbühl, Duitsland.

 7. SOIL TEXTILE LABELS

  Turkije

  Het bedrijf SOIL TEXTILE LABELS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier en karton - afgewerkte producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen, Dozen - karton, Conceptie van packaging, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Etiketten en merketiketten - kleding, etiketbedrukkingssystemen, gepersonaliseerde reproducties, Drukkerijen, en etiketten voor verpakking. Het is gevestigd in Esenler, Turkije.

 8. DIE PHARMADRUCKER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIE PHARMADRUCKER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Melsungen, Duitsland.

 9. DRUPAFLEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRUPAFLEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Gronau, Duitsland.

 10. PRÜFTECHNIK ELISABETH KOCH

  Duitsland

  Het bedrijf PRÜFTECHNIK ELISABETH KOCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Drukkerijen - Import export

Aantal resultaten

61.628 Bedrijven