• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukkerijen

Resultaten voor

Drukkerijen - Import export

 1. SEKIL OFSET A.S

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1998 staat Şekil Ofset bekend als een vooraanstaande fabrikant van papierverpakkingen en offsetdrukwerk in Turkije, gesteund door meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Wij richten ons onophoudelijk op het leveren van topklasse productbescherming, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technieken zoals meerkleurendruk, schapklare verpakkingen en oplossingen met een hoge weerstand op maat voor farmaceutische producten, cosmetica en dozen voor voedingsmiddelen. Şekil Ofset heeft een gevarieerde productieportfolio met catalogi, tijdschriften, presentatiemappen en papieren boodschappentassen. Onze deskundigheid strekt zich uit over verschillende industrieën, waaronder voedingsmiddelen, farmaceutica, cosmetica en textiel. Onze toewijding om de industrienormen te overtreffen toont aan dat we de verwachtingen van de klant nauwgezet analyseren en prints en ontwerpen leveren die uitmuntendheid herdefiniëren. Efficiënt opererend onder één dak met een eigen high-tech machinepark van snijden tot warmdrukfolie, biedt Şekil Ofset gestroomlijnde oplossingen als een veelomvattende fabrikant van papierverpakkingen. Onze doorgewinterde consultants zetten hun kennis en ervaring in om via gerichte R&D de meest geschikte producten op maat te maken, afgestemd op uw specifieke behoeften. Begin aan een reis van innovatie, precisie en ongeëvenaarde klanttevredenheid met Şekil Ofset. Voor ons is uitmuntendheid niet slechts een doel, het is een vastberaden streven om aan uw verzoeken te voldoen met service en producten van topkwaliteit die een blijvende indruk achterlaten op de markt.

 2. GRIST 99 PRINTING HOUSE

  Polen

  Verified by europages badge

  GRIST99, gevestigd te Warschau in Polen, is een toonaangevende drukkerij met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie. Onze printexpertise: vellenoffset prints, ideaal voor medium tot grote formaten en digitaal drukwerk, ontworpen voor persoonlijk afgestemde, kleine hoeveelheden en tijdgevoelige orders. Onze producten omvatten: brochures, catalogussen, bladen, boeken met harde kaften, enveloppen en briefpapier. Wij bieden tevens kartonnen klemborden, ringmappen, papieren en katoenen tassen, presentatiefolders, kalenders, planners, flyers, folders, posters, labels, stickers, notitieboekjes, kladblokken en meer. Wij werken nauw samen met erkende grote koeriersbedrijven zoals DHL, DPD en UPS om snelle en beveiligde leveringen te garanderen om de logistieke efficiëntie te optimaliseren. Wij werken voor zowel Poolse als internationale bedrijven waaronder de Europese Commissie, Skanska, Iveco, Yves Rocher, Cemex, Mercedes Benz en Mint uit Poland, wij leveren ongeëvenaarde printoplossingen die nauw toegesneden zijn op uw vraag.

 3. METPACK

  Turkije

  Verified by europages badge

  De firma Met Pack, gevestigd in Istanboel, is een van de marktleiders in PE-gecoat karton in Turkije sinds 2016. Onze missie is om onze klanten te voorzien van producten van hoogwaardige kwaliteit dankzij geavanceerde technologieën, door de ontwikkelingen en technologische innovaties in de wereldwijde papiersector op de voet te volgen. Wij willen producten ontwikkelen die voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij produceren steriel karton voor voeding in overeenstemming met de internationale normen, geschikt voor direct contact met voedingsmiddelen. Al onze producten, waaronder kartonnen wegwerpbekers, soepkommen, pastadozen, ijscohouders, popcorndozen, enz., worden geproduceerd met lage dichtheid polyethyleen gecoat papier. Onze producten zijn beschikbaar in diverse maten en gewichten, naarmate de vraag van onze klanten. Het is ons doel om de coating die uiterst geschikt is voor voedingsmiddelen te combineren met papier. Wij willens constant investeren in geavanceerde productietechnologieën en tegelijkertijd onze traditie handhaven van innovatie en uitstekende dienstverlening wereldwijd om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Terwijl wij op zoek zijn naar nieuwe partnerschappen, is het ons doel onze activiteiten uit te breiden over de hele wereld. Verder zijn wij er trots op gecertificeerd zijn volgens de normen ISO 9001 en ISO 2200. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Hoe uw producten dan ook worden verpakt – in flessen, blikken, dozen, soepele verpakking, enz. – Accraply heeft altijd een industriële etiketteermachine voor u. Wij zijn een onderneming van Barry-Wehmiller Packaging Systems en leveren etiketteer- en krimphulsapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in etiketteermachines voor drukgevoelige etiketten, etiketteersystemen met rolvoeding en in de technologie voor krimphuls etikettering. Onze vertrouwde etiketteermachinemerken – Accraply, Harland, Trine en Graham & Sleevit – worden geleverd aan een vele verschillende bedrijfstakken, zoals die van voeding en dranken, farmaceutica, huishoudartikelen en consumptiegoederen, gezondheid en schoonheidsartikelen. Onze Stanford krimphuls omvormapparatuur stelt ons in staat onze klanten vol vertrouwen te begeleiden in alle aspecten van de technologie van krimphulsetikettering. Accraply oplossingen voldoen aan de specifieke behoeftes van de verschillende markten dankzij de URS Conformiteit, Serialisatie capaciteit, Validatie/Documentatie, CFR21 conformiteit en het zijn Track en eject/trace compatibele oplossingen.

 5. SINANGIN PRINTING AND PACKAGING

  Turkije

  Verified by europages badge

  SINANGIN Inc, opgericht in 1955 als familiebedrijf, is nu een toonaangevende drukkerij- en verpakkingsfabrikant in Türkiye, gevestigd in Istanboel. We begonnen onze reis met het drukken van visitekaartjes en huwelijksuitnodigingen en hebben het bedrijf door de jaren en generaties heen uitgebreid tot waar we nu zijn. De nieuwste technologie, machines van de beste merken en kundig personeel, samen met vele bekende klanten die echt onze partners zijn, zijn de oorsprong van ons krediet in deze sector. We zijn leverancier van veel bekende farmaceutische merken voor vouwdozen en bijsluiters, wat onze kwaliteit en nauwkeurigheid kan bewijzen omdat het moeilijk is om aan de hoge normen van farmaceutische bedrijven te voldoen. We leveren actief vouwdozen, stevige dozen en bijsluiters voor de cosmetica-, farmaceutische, industriële, voedingsmiddelen- en drankensector. - Kartonnen vouwdozen -Leaflets - Harde doos - Scheider/ inlay / liner - Gemetalliseerde dozen - Plaknotities - Hardcover reclameartikelen- Bureausets - Raamlap - Hot foil laminatie - Cellofaan laminatie - Gedeeltelijke UV - Glinstereffect - Soft touch - Matte / glanzende dispersie Vernis of UV **Promotieartikelen met karton en papier hebben een grote verscheidenheid van creatieve ideeën als beste recyclebare geschenken voor uw branding**Alle certificaten en benodigde ISO's zijn hier en op onze website toegankelijk. Sinangin co is SEDEX- en FSC-gecertificeerd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COSMOS COPY PAPERS SA

  Griekenland

  Verified by europages badge

  KARTEMPORIKI KOSMOS KOPY SA werd opgericht in 1991, in Attiki, 30 km van het centrum van Athene. Onze onderneming is gespecialiseerd in handtekeningpapier (Doorschrijfpapier) en Thermisch papier (Thermal paper), in handel, productie en in de Pack to Pack sector, met nadruk op de productie (in lengterichting snijden). Wij zijn de laatste 16 jaren hard gegroeid, met een sterke aanwezigheid op de lokale markt. Onze fabriek, met een oppervlakte van ​​3000 vierkante meter, is een essentieel bestanddeel van onze onderneming. Wij houden een voorraad van rond de 500-600MT van al onze papierproducten. Wij, ons personeel inbegrepen, zijn bewust van wat wij moeten doen en bereiken, met verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten, constant strevend om ons te verbeteren. Het vertrouwen dat onze klanten vertonen in onze producten en diensten is en zal de grootste motivatie voor ons zijn om onze grote inzet voort te zetten om zo goed mogelijk aan hun behoeftes te voldoen. Het is zeer belangrijk voor ons om onze klanten constant tevreden te stellen voor een samenwerking op lange termijn. Wij onderhouden een nauwe werkrelatie met onze medewerkers om de best mogelijke productiviteit te bereiken. Onze verantwoording ten opzichte van onze klanten, onze leverancier en onszelf is volledig. Het geheim van ons constante succes is: ONMIDDELLIJKE LEVERING VAN SPECIALE MATEN VAN 1 ROL TOT 1 VOLLE VRACHTWAGEN.

 2. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Verified by europages badge

  Graphic Invest is uw betrouwbare partner in België voor al uw drukkerij uitrustingen. Wij bieden een complete waaier aan diensten waaronder de verkoop, de installatie en het repareren van hoofdzakelijk nieuwe maar tevens tweedehands drukmachines. Onze service strekt zich uit tot heel Afrika en dekt alle aspecten van de drukkerijketen, van de prepress tot de afwerking. Of het nu offset machines, roterende of digitale drukpersen betreft, of machines voor papieren tassen, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onder onze klanten in Afrika, tellen we commerciële drukkerijen, uitgeverijen, industrieën, communicatie- en reclamebureas, overheids- en onderwijsinstellingen evenals kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) uit diverse sectoren… Ontdek meer over ons aanbod en onze diensten op onze website of neem direct contact met ons op via WhatsApp.

 3. KMK-R LTD.

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  KMK - R is een ontwerper en fabrikant van diverse reclamematerialen gevestigd in Bulgarije. Ons team heeft vijftien jaar ervaring in het vervaardigen van staalboeken, luxe dozen op maat, staalkaarten, hangers met een 'waterval' aan stoffen, menu's en overige artikelen voor uw bedrijf. Wij bieden met trots een nieuwe service aan onze klanten aan: sublimatie printen van kleding, mugs, sleutelhangers als reclamemateriaal. Sinds de oprichting in 2018, streven wij ernaar producten van topkwaliteit tegen scherpe prijzen te bieden en een goede communicatie met al onze klanten te onderhouden. Wij begeleiden en informeren onze klanten bij elke stap van hun projecten om de deadline te kunnen behalen. Daar we een klein bedrijf zijn, kunnen we uitstekend inspringen voor tijdgevoelige projecten. Als de termijn verandert, is dit geen probleem en zetten wij ons in om de nieuwe termijn te handhaven. Wij voeren uitvoerige kwaliteitschecks en controles uit om aan de vereisten van onze klanten te voldoen. Daar wij de producten zelf vervaardigen, zetten wij ons constant in om onze methodes en de aan onze klanten geboden oplossingen te verbeteren. Neem dus gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen bijstaan bij elke stap van uw project!

 4. PIA BOX

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Piabox, een toonaangevende fabrikant van kartonnen dozen en verpakkingen op maat gevestigd in Turkije die kan bogen op 12 jaar uitgebreide ervaring binnen de printindustrie. Onze inzet voor uitmuntendheid is duidelijk terug te zien in onze originele ontwerpen, geavanceerd vakwerk van topkwaliteit en flexibele service. Bij Piabox, zijn wij trots op onze oplossingsgerichte teamwerk, gebaseerd op een strak georganiseerd systeem om volledige klanttevredenheid te garanderen. Onze inzet om technologie te omarmen stelt ons in staat onze processen te optimaliseren en ongeëvenaarde service te bieden. Verken ons uiteenlopende aanbod verpakkingsoplossingen op onze website inclusief productboxen, stijve kartonnen dozen, dozen met magneetsluiting, tekendozen, dozen van golfkarton, actiedozen, modellen geschenkdozen, presentatiedozen, sponsdozen, parfumetuis, vensterdozen, chocoladedozen, draagdozen, kartonnen tassen, cilinderdozen en meer. Ons uitgebreide dienstverlening start bij het ontwerp, via printen, productie en nauwlettende kwaliteitscontrole. Wij leggen het accent op productie op maat en nemen de specifieke eisen van de klanten in acht zonder in te boeten op kwaliteit. Piabox garandeert dat producten op vakkundige wijze verpakt en tijdig aan de klanten geleverd worden. Bij Piabox, vervaardigen we niet alleen maar dozen; wij ontwerpen ervaringen. Werk met ons samen om innovatieve oplossingen te ontdekken die de verpakkingsnormen in een nieuw jasje steken en te zien hoe elke door ons geproduceerde doos een perfecte mix van creativiteit, efficiëntie en betrouwbaarheid is.

 5. NX PRINT & PACKAGING

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Wij zijn een drukkerij gevestigd in het noordoosten van Roemenië, in Iasi, gespecialiseerd in offsetdrukwerk, waaronder promotiemateriaal, etiketten en de productie van een breed scala aan dozen (voor de farmaceutische industrie, voedingsmiddelenindustrie, drankenindustrie). In de afgelopen 30 jaar is ons bedrijf erin geslaagd om alle soorten producten van hoge kwaliteit te leveren aan klanten in heel Europa en Roemenië, en dat kan worden gegarandeerd door onze TUV Management Services certificeringen. We produceren zelf veel luxe afwerkingen zoals warmdruk, selectieve UV-lak, reliëf, debossing en braille. We hebben ook een snelle levertijd volgens al onze klanten.

 1. TORRO SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. JOKERZ DESIGN

  België

  Verified by europages badge

  JokerZ Design is een onderneming voor grafische vormgeving/belettering gevestigd te 5370 Havelange, in de nabijheid van de hoofdstad van Condroz. Wij bieden een compleet gamma diensten voor grafische vormgeving en digitaal drukwerk in groot en klein formaat en op diverse ondergronden. Wij zijn tevens experts in het beletteren van voertuigen en etalageruiten evenals het personaliseren van textielproducten. Als u een nieuwe activiteit start, omvatten onze sets het ontwerp van uw logo, visitekaartjes, de website, de belettering van het voertuig en nog veel meer. Ons team staat voor u klaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Voor de huisstijl van uw bedrijf, uw evenementen en uw verkopen, bieden wij creatieve oplossingen zoals banners, gepersonaliseerde vlaggen en sandwichborden. Ontdek tevens onze waaier aan gepersonaliseerde stickers en labels, verkrijgbaar in diverse vormen, maten en materialen, perfect voor reclame- of informatiedoeleinden. Ons gamma kantoorartikelen omvat diverse schrijfwaren en artikelen voor het organiseren en presenteren van documenten. Van pennen tot enveloppen, agenda's tot kalenders via kladblokken, wij hebben alles wat u nodig heeft. Personaliseer uw armbanden, drinktickets en bekers voor uw evenementen. Wij zetten ons in om u een persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit te bieden. Neem vooral een kijkje om ons assortiment en de door ons uitgevoerde projecten te ontdekken. Offerte op aanvraag.

 1. EXPOSITE POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Exposite Polska is een bedrijf gevestigd in Chwaszczyn, Polen dat sinds 1999 actief is. Wij ontwerpen en produceren plastic goederen.Meestal zijn dit verkoopondersteunende materialen zoals: standers, displays, make-up displays, LED-matten en winkelmeubilair. Ons team bestaat uit specialisten die elke uitdaging aankunnen. We gebruiken apparaten waarmee we kunnen multitasken. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen. Wij bieden hulp en advies in elk stadium van de productie. Op verzoek van onze klanten voeren wij graag niet-standaard opdrachten uit. Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van 3D-visualisaties voor klanten, het assembleren van onderdelen, printen, buigen en snijden met behulp van CNC- en lasertechnieken. Creativiteit is onze grote troef en daarom zijn onze producten niet alleen tijdloos, maar ook functioneel.

 2. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  Homkey Packaging Co. Ltd. werd opgericht in 1997. Het is een van de toonaangevende fabrikanten in Zuid-China in de categorie verpakkingsdrukwerk. Onze producten omvatten een volledige lijn van stevige kartonnen dozen, papieren zakken, geschenkdozen, golfkartonnen dozen, vouwdozen, voorgevormde vezelverpakkingen, evenals tissuepapier en microvezelproducten op maat. Onze fabrieken zijn ISO, FSC, Sedex gecertificeerd.Wij bieden one-stop verpakkingsdiensten op maat, van ontwerp, prototyping, massaproductie, kwaliteitsinspectie tot verzending. Zodra we de definitieve product- en marketingvereisten hebben verkregen: 1. Creëren wij de verpakking van concept tot productie. Door een project vanaf het begin te ontwikkelen, kunnen wij variabelen verminderen en ontbrekende informatie vooraf beperken, zodat wij het project kunnen vastzetten in productie. 2.Nemen wij een ontwerp dat reeds bestaat of verpakt is voor productie. Vervolgens evalueren wij en vullen wij alle ontbrekende informatie uit het ontwerppakket aan. Dan maken we een offerte, bevestigen we de druk en voeren we de productie uit.

 3. LOUISON INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1880 heeft de firma V. Louison&Cie zijn knowhow aangetoond op het gebied van textiel- en lintindustrie. Wij ontwerpen en vervaardigen een uitgebreid assortiment van producten gebaseerd op de technologieën van de textielindustrie, de kunststofindustrie of de chemische industrie. Onze specialiteiten: linten, riemen, strengen, hijstouwen, industrieel verven, extrusie en coëxtrusie van profielbanden, klittenband, spuitgieten, ingieten, aanbrengen van hechtmiddelen, strijkvlies, zelfklevende middelen, valbrekers en technische textiel. Een bedrijfsstrategie in het bijzonder gericht op innovatie stelt de Groep Louison in staat om te voldoen aan de eisen van de nationale en internationale markten, met een constante zowel technische als kwalitatieve evolutie. De Groep Louison is actief in meerdere vakgebieden en bedrijfstakken om zodanig zo veel mogelijke aandacht te kunnen besteden aan de vraag van de klanten.

 4. AXRO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AXRO -Uw specialist voor originele kantoorbenodigdheden en dit al meer dan 25 jaar. Wij zijn een betrouwbare en competente partner voor resellers van originele verbruiksartikelen . 80 medewerkers werken op ons hoofdkantoor in Hamburg. Wij kennen de behoeften van onze klanten en stellen onze acties altijd ter discussie.Wij leveren dealers over de hele wereld met originele verbruiksartikelen van alle bekende fabrikanten. Onze doeltreffende centrale magazijn heeft bijna 6.000 OEM onderdelen in voorraad zoals toner, inkt, drums, evenals onderdelen is zo georganiseerd dat de levering van klantspecifieke vereisten gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd. Klanttevredenheid is onze kernzorg: dat zij vakkundig worden bediend en 100% tevreden zijn. competente, personeel dat al jarenlang in dienst is, maakt hierbij het verschil. U bent de basis van ons succes.

 5. BISS

  Polen

  Verified by europages badge

  BISS werkt al 29 jaar als verpakkingsfabrikant op de Poolse en Europese markten. Wij werken voor klanten uit de voedings- mode-, vlees, tuinier- en chemische industrie. Ons bedrijf heeft een saamhorig team samengesteld om de meest ambitieuze projecten aan te kunnen. Onze kracht schuilt in de samenwerking tussen een creatief managementsteam, zorgvuldige administratieve medewerkers en betrouwbare operators.

 6. BIETLOT SA

  België

  Verified by europages badge

  Een LEADER drukkerij voor de toekomst: Kwaliteit, service, prijs en levertijd! Sinds 1956 is drukkerij Bietlot betrokken bij alle stadia van de drukwerkproductie: - Redactie en drukken van catalogi- Promotionele flyers- Bedrijfsbrochures- Openbare publicaties / persberichten- Communautaire nieuwsbrieven- Evenementenprogramma's- Kunstpublicaties (kunst- en uitgeversboeken) - etc.... Neem contact met ons op en laten we samen uw project bespreken.

 7. PATRAS BAGS

  Griekenland

  Verified by europages badge

  De firma Patras Bags werd opgericht in 1991 te Patras met als hoofddoel de vervaardiging van: handgemaakte luxe papieren tassen, eco tassen, plastic tassen, ongeweven papieren dozen, verzendzakken, visitekaartjes, logomatten en geweven labels. Ons bedrijf werkt met zijn eigen productiesites en uitrustingen, gebruikt geavanceerde machines en alle geschikte uitrustingen en capaciteit om alle behoeften van de markt te beantwoorden dankzij het beheer van alle productiestappen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 8. ONE2ID B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  ONE2ID is een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van op maat gemaakte barcode-etiketten en blanco etiketten. Als u een vraag hebt over labelmaterialen en barcodes, dan heeft ONE2ID het antwoord. Onze missie is het ontwikkelen en vervaardigen van unieke barcode producten voor een selecte groep branches en bedrijven. Wij creëren klantgerichte identificatieoplossingen door unieke materialen en hoogwaardige productiemachines te combineren met onze diepgaande kennis van industriële en logistieke toepassingen.

 1. PRINTING HOUSE SPRECOGRAF

  Polen

  Verified by europages badge

  Spręcograf is een drukkerij met jarenlange ervaring, opgericht in 1983. We beschikken over een modern en gevarieerd machinepark, waardoor we zelfs verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Wij bieden: offsetdruk, digitaal drukwerk, hardcover boeken, verlijmde boeken, genaaide boeken, reclamecatalogi, wandkalenders, spiraalkalenders, gelamineerde kalenders, bureaukalenders, ringbanden, folders, flyers, posters, bedrijfsbrochures, siermappen - hot stamping, zelfkopiërende blokken, gelijmde notitieboekjes, notitieboekjes met spiraal, kartonnen dozen, reclamefolders, reclame- en promotiegadgets, trainingsmateriaal, notitieboekjes, roll-ups, uitnodigingen, briefpapier, visitekaartjes, tijdschriften, DTP-zetwerk en het breken van publicaties en boeken, grafisch ontwerp. We maken ook HoReCa-prints speciaal voor hotels en restaurants, inclusief menu's, sleutelhangers, deurhangers, obersblokken.

 2. STANDARD FORMS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STANDARD FORMS FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren POS - reclame op het verkooppunt, drukwerk, POS - reclame op het verkooppunt, accessoires en benodigdheden voor motorfietsen, en accessoires en benodigdheden voor voertuigen. Het is gevestigd in Chateau Renault, Frankrijk.

 3. PLDB CREATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLDB CREATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontwerp en uitvoering - grafisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen, Posters, reclame-artikelen, visuele communicatie, Drukkerijen, brochures, en Posters, reclame-artikelen. Het is gevestigd in Franconville, Frankrijk.

 4. ORNAMIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ORNAMIN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Minden, Duitsland.

 5. HERRMANN DRUCK+MEDIA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERRMANN DRUCK+MEDIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Sonnenbühl, Duitsland.

 6. DONICO DONIAT MARKETING UND MUSTER SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DONICO DONIAT MARKETING UND MUSTER SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Weselberg, Duitsland.

 7. BRUNNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRUNNER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Altdorf, Duitsland.

 8. JEGAB DISPLAY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JEGAB DISPLAY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Bergheim, Duitsland.

 9. DRUPAFLEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRUPAFLEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Gronau, Duitsland.

 10. DIE PHARMADRUCKER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIE PHARMADRUCKER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is gevestigd in Melsungen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Drukkerijen - Import export

Aantal resultaten

61.046 Bedrijven