• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukkerijen

Resultaten voor

Drukkerijen - Import export

 1. METPACK

  Turkije

  Verified by europages badge

  De firma Met Pack, gevestigd in Istanboel, is een van de marktleiders in PE-gecoat karton in Turkije sinds 2016. Onze missie is om onze klanten te voorzien van producten van hoogwaardige kwaliteit dankzij geavanceerde technologieën, door de ontwikkelingen en technologische innovaties in de wereldwijde papiersector op de voet te volgen. Wij willen producten ontwikkelen die voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij produceren steriel karton voor voeding in overeenstemming met de internationale normen, geschikt voor direct contact met voedingsmiddelen. Al onze producten, waaronder kartonnen wegwerpbekers, soepkommen, pastadozen, ijscohouders, popcorndozen, enz., worden geproduceerd met lage dichtheid polyethyleen gecoat papier. Onze producten zijn beschikbaar in diverse maten en gewichten, naarmate de vraag van onze klanten. Het is ons doel om de coating die uiterst geschikt is voor voedingsmiddelen te combineren met papier. Wij willens constant investeren in geavanceerde productietechnologieën en tegelijkertijd onze traditie handhaven van innovatie en uitstekende dienstverlening wereldwijd om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Terwijl wij op zoek zijn naar nieuwe partnerschappen, is het ons doel onze activiteiten uit te breiden over de hele wereld. Verder zijn wij er trots op gecertificeerd zijn volgens de normen ISO 9001 en ISO 2200. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. G BRANDED GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  G BRANDED ontwerpt, ontwikkelt en produceert individuele textiel, accessoires en horloges in het premiumsegment! Onze klanten zijn autofabrikanten, mode- en industriële klanten. G BRANDED biedt producten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van uw doelgroep, die visueel, haptisch en functioneel uitstekend zijn en dus ideale representatieve objecten voor uw merk worden. ONZE SERVICE - Veel stappen.Een doel. Een partner. G BRANDED biedt u een complete portfolio met alles van projectplanning tot ontwerp en productontwikkeling, productie en kwaliteitscontrole tot logistiek, alles wat nodig is op weg van het eerste idee tot het moment waarop de eindklant zijn product in handen heeft houdt.

  Website Open In New icon
 3. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Verified by europages badge

  Graphic Invest, Experts sinds meer dan 60 jaar in Grafische Kunst. Dankzij onze lange vakervaring en uitmuntende reputatie, zijn wij wereldwijd bekend als Adviseurs en Experts voor COMPLETE en "bedrijfsklare" oplossingen voor drukkerijen. We verzorgen uw project en adviseren u naargelang uw budget en de mogelijke markten om zo uw idee uit te werken: van het ontwerp van nieuwe ruimtes, tot het aanstellen van uw personeel, tot het opstellen van de organisatie van uw productie en de controle voor het behouden van een uitstekend rendement. Ons technische team controleert en test uw materiaal in onze hal van 2.500 m² in de omgeving van Brussel alvorens het te verzenden. Onze Europese en/of Afrikaanse technici verplaatsen zich naar uw bedrijf. Zonder te pochen: zijn wij de BESTE, de meest BEKWAME, de meest SERIEUZE en meest TOEGEWIJDE onderneming binnen de sector. Drukwerk is bovenal onze PASSIE!

  Website Open In New icon
 4. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Hoe uw producten dan ook worden verpakt – in flessen, blikken, dozen, soepele verpakking, enz. – Accraply heeft altijd een industriële etiketteermachine voor u. Wij zijn een onderneming van Barry-Wehmiller Packaging Systems en leveren etiketteer- en krimphulsapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in etiketteermachines voor drukgevoelige etiketten, etiketteersystemen met rolvoeding en in de technologie voor krimphuls etikettering. Onze vertrouwde etiketteermachinemerken – Accraply, Harland, Trine en Graham & Sleevit – worden geleverd aan een vele verschillende bedrijfstakken, zoals die van voeding en dranken, farmaceutica, huishoudartikelen en consumptiegoederen, gezondheid en schoonheidsartikelen. Onze Stanford krimphuls omvormapparatuur stelt ons in staat onze klanten vol vertrouwen te begeleiden in alle aspecten van de technologie van krimphulsetikettering. Accraply oplossingen voldoen aan de specifieke behoeftes van de verschillende markten dankzij de URS Conformiteit, Serialisatie capaciteit, Validatie/Documentatie, CFR21 conformiteit en het zijn Track en eject/trace compatibele oplossingen.

  Website Open In New icon
 5. SCHILDMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schildmann GmbH biedt als vakhandel advies en verkoop van alle voor de zeefdruk benodigde materialen en apparaten voor de drukvormproductie en de druk. Kopieerlagen, capillairfilmen, inkjetfilmen voor de filmproductie, zeeflaboratorium-uitrusting, „materialen rondom de machine“, alsmede kleinere drukmachines voor zeef- en tampondruk. Onze producten: Zeefdruksjablonen; Zeefspanservice; Zeefdrukmachinetoebehoren; Speciale coating, klantspecifieke Zeefdruk; Zeefdrukfolies

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TORRO SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij bieden UV-offsetdruk van hoge kwaliteit. Het merendeel van onze producties zijn PREMIUM verpakkingen op kartonnen dozen gemetalliseerd met zilver-, goud- en regenboogfolie.Wij bedrukken VERPAKKINGEN met een breed scala aan verfijningen met hybride UV-vernissen, parelmoer vernissen, zware vernissen, verrijkt met mica of ijzersnippers, vernissen die een 3D-effect creëren (reliëf) en convexe vernissen. Wij zijn een fabrikant van PET-, PVC- en PP-verpakkingen.Ons bedrijf produceert ook POS-materiaal voor PET-, PVC- en lenticulaire bedrukkingen.

  Website Open In New icon
 2. COSMOS COPY PAPERS SA

  Griekenland

  Verified by europages badge

  KARTEMPORIKI KOSMOS KOPY SA werd opgericht in 1991, in Attiki, 30 km van het centrum van Athene. Onze onderneming is gespecialiseerd in handtekeningpapier (Doorschrijfpapier) en Thermisch papier (Thermal paper), in handel, productie en in de Pack to Pack sector, met nadruk op de productie (in lengterichting snijden). Wij zijn de laatste 16 jaren hard gegroeid, met een sterke aanwezigheid op de lokale markt. Onze fabriek, met een oppervlakte van ​​3000 vierkante meter, is een essentieel bestanddeel van onze onderneming. Wij houden een voorraad van rond de 500-600MT van al onze papierproducten. Wij, ons personeel inbegrepen, zijn bewust van wat wij moeten doen en bereiken, met verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten, constant strevend om ons te verbeteren. Het vertrouwen dat onze klanten vertonen in onze producten en diensten is en zal de grootste motivatie voor ons zijn om onze grote inzet voort te zetten om zo goed mogelijk aan hun behoeftes te voldoen. Het is zeer belangrijk voor ons om onze klanten constant tevreden te stellen voor een samenwerking op lange termijn. Wij onderhouden een nauwe werkrelatie met onze medewerkers om de best mogelijke productiviteit te bereiken. Onze verantwoording ten opzichte van onze klanten, onze leverancier en onszelf is volledig. Het geheim van ons constante succes is: ONMIDDELLIJKE LEVERING VAN SPECIALE MATEN VAN 1 ROL TOT 1 VOLLE VRACHTWAGEN.

  Website Open In New icon
 3. ATELIERS LES GAILLETTES

  België

  Verified by europages badge

  De sociale werkplaats 'Atelier les Gaillettes' is in de eerste plaats een sociaal project dat via werk, een aangepaste begeleiding, een prestatievolle en professionele omgeving een kwetsbaar publiek de kans biedt een plaats te hebben in de samenleving en diensten van topkwaliteit te leveren. Met onze productieruimte van 13.000 m² verdeeld over 2 sites, onze 180 werknemers (werkneemsters) en ons machinepark – professionele gereedschappen, zijn wij in staat om aan talloze vragen in uiteenlopende sectoren te voldoen. Onze diensten zijn even divers als gevarieerd. Onze teams bieden de uitvoer van talrijke diensten in verscheidene sectoren aan: Verpakking: gekoelde verpakking, verpakking van levensmiddelen, vullen van vitrines, co-packing… Timmerwerk voor binnenshuis: meubels en decorvoorwerpen voor uw interieurs, reclame-items… Timmerwerk voor buitenshuis: Chalet, producten voor dieren, moestuinen, plantenbakken…

  Website Open In New icon
 4. KMK-R LTD.

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  KMK - R is een ontwerper en fabrikant van diverse reclamematerialen gevestigd in Bulgarije. Ons team heeft vijftien jaar ervaring in het vervaardigen van staalboeken, luxe dozen op maat, staalkaarten, hangers met een 'waterval' aan stoffen, menu's en overige artikelen voor uw bedrijf. Wij bieden met trots een nieuwe service aan onze klanten aan: sublimatie printen van kleding, mugs, sleutelhangers als reclamemateriaal. Sinds de oprichting in 2018, streven wij ernaar producten van topkwaliteit tegen scherpe prijzen te bieden en een goede communicatie met al onze klanten te onderhouden. Wij begeleiden en informeren onze klanten bij elke stap van hun projecten om de deadline te kunnen behalen. Daar we een klein bedrijf zijn, kunnen we uitstekend inspringen voor tijdgevoelige projecten. Als de termijn verandert, is dit geen probleem en zetten wij ons in om de nieuwe termijn te handhaven. Wij voeren uitvoerige kwaliteitschecks en controles uit om aan de vereisten van onze klanten te voldoen. Daar wij de producten zelf vervaardigen, zetten wij ons constant in om onze methodes en de aan onze klanten geboden oplossingen te verbeteren. Neem dus gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen bijstaan bij elke stap van uw project!

  Website Open In New icon
 5. EXPOSITE POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Exposite Polska is een bedrijf gevestigd in Chwaszczyn, Polen dat sinds 1999 actief is. Wij ontwerpen en produceren plastic goederen.Meestal zijn dit verkoopondersteunende materialen zoals: standers, displays, make-up displays, LED-matten en winkelmeubilair. Ons team bestaat uit specialisten die elke uitdaging aankunnen. We gebruiken apparaten waarmee we kunnen multitasken. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen. Wij bieden hulp en advies in elk stadium van de productie. Op verzoek van onze klanten voeren wij graag niet-standaard opdrachten uit. Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van 3D-visualisaties voor klanten, het assembleren van onderdelen, printen, buigen en snijden met behulp van CNC- en lasertechnieken. Creativiteit is onze grote troef en daarom zijn onze producten niet alleen tijdloos, maar ook functioneel.

  Website Open In New icon
 1. AXRO BÜROKOMMUNIKATION DISTRIBUTION IMPORT EXPORT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AXRO -Uw specialist voor originele kantoorbenodigdheden en dit al meer dan 25 jaar. Wij zijn een betrouwbare en competente partner voor resellers van originele verbruiksartikelen . 80 medewerkers werken op ons hoofdkantoor in Hamburg. Wij kennen de behoeften van onze klanten en stellen onze acties altijd ter discussie.Wij leveren dealers over de hele wereld met originele verbruiksartikelen van alle bekende fabrikanten. Onze doeltreffende centrale magazijn heeft bijna 6.000 OEM onderdelen in voorraad zoals toner, inkt, drums, evenals onderdelen is zo georganiseerd dat de levering van klantspecifieke vereisten gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd. Klanttevredenheid is onze kernzorg: dat zij vakkundig worden bediend en 100% tevreden zijn. competente, personeel dat al jarenlang in dienst is, maakt hierbij het verschil. U bent de basis van ons succes.

  Website Open In New icon
 2. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  Homkey Packaging Co. Ltd. werd opgericht in 1997. Het is een van de toonaangevende fabrikanten in Zuid-China in de categorie verpakkingsdrukwerk. Onze producten omvatten een volledige lijn van stevige kartonnen dozen, papieren zakken, geschenkdozen, golfkartonnen dozen, vouwdozen, voorgevormde vezelverpakkingen, evenals tissuepapier en microvezelproducten op maat. Onze fabrieken zijn ISO, FSC, Sedex gecertificeerd.Wij bieden one-stop verpakkingsdiensten op maat, van ontwerp, prototyping, massaproductie, kwaliteitsinspectie tot verzending. Zodra we de definitieve product- en marketingvereisten hebben verkregen: 1. Creëren wij de verpakking van concept tot productie. Door een project vanaf het begin te ontwikkelen, kunnen wij variabelen verminderen en ontbrekende informatie vooraf beperken, zodat wij het project kunnen vastzetten in productie. 2.Nemen wij een ontwerp dat reeds bestaat of verpakt is voor productie. Vervolgens evalueren wij en vullen wij alle ontbrekende informatie uit het ontwerppakket aan. Dan maken we een offerte, bevestigen we de druk en voeren we de productie uit.

  Website Open In New icon
 3. GRIST 99 PRINTING HOUSE

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij hebben GRIST99 opgericht in Blizne Laszczynskiego, dichtbij Warschau. Wij zijn gespecialiseerd in offset drukkerij, voor relatief lage kosten en voor grote hoeveelheden drukwerk met korte leveringstermijnen. Wij verzorgen opdrachten voor het drukken van marketing materiaal. Wij voorzien de klant van professionele adviezen voor het ontwerp van een perfect grafisme en voor de keuze van materiaal. Ons aanbod bestaat uit gedrukte bladen, folders, brochures, bestanden, papieren tassen, kalenders, stickers en andere specifieke opdrachten.

  Website Open In New icon
 4. BIETLOT SA

  België

  Verified by europages badge

  Een LEADER drukkerij voor de toekomst: Kwaliteit, service, prijs en levertijd! Sinds 1956 is drukkerij Bietlot betrokken bij alle stadia van de drukwerkproductie: - Redactie en drukken van catalogi- Promotionele flyers- Bedrijfsbrochures- Openbare publicaties / persberichten- Communautaire nieuwsbrieven- Evenementenprogramma's- Kunstpublicaties (kunst- en uitgeversboeken) - etc.... Neem contact met ons op en laten we samen uw project bespreken.

  Website Open In New icon
 5. IAG IMPRESSION

  Spanje

  Verified by europages badge

  Internationale onderneming in Spanje, die trots is overal in Europa drukwerk te leveren. Of u nu catalogi wilt laten drukken of brochures voor beurzen, bij ons bent u zeker dat u de beste kwaliteit en installatie krijgt. Ons team van experts en ons technisch team geven ons de mogelijkheid om aan de meeste drukprojecten in Europa te werken. Welke werkzaamheid u ons ook toevertrouwt, wij leveren een eindproduct van hoogwaardige kwaliteit.

  Website Open In New icon
 6. PATRAS BAGS

  Griekenland

  Verified by europages badge

  De firma Patras Bags werd opgericht in 1991 te Patras met als hoofddoel de vervaardiging van: handgemaakte luxe papieren tassen, eco tassen, plastic tassen, ongeweven papieren dozen, verzendzakken, visitekaartjes, logomatten en geweven labels. Ons bedrijf werkt met zijn eigen productiesites en uitrustingen, gebruikt geavanceerde machines en alle geschikte uitrustingen en capaciteit om alle behoeften van de markt te beantwoorden dankzij het beheer van alle productiestappen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 7. JANTAR PRINTING POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Al 20 jaar winnen wij voortdurend het vertrouwen van onze klanten - drukken is onze familiepassie, en wij zijn er trots op dat wij elke opdracht goed uitvoeren. Wij benaderen elke klant individueel en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze services van de hoogste kwaliteit zijn. Wij zijn gespecialiseerd in drukwerk: Boeken, tijdschriften, handleidingen, mappen, verpakkingen, etiketten.Uw materialen worden gedrukt op moderne Japanse machines, wij verbeteren onze productietechnologie en machines voortdurend. Neem contact met ons op!

  Website Open In New icon
 8. MASTERSERVICELORENZ

  Italië

  Verified by europages badge

  Master Service houdt zich bezig met digitaal drukwerk op klein en groot formaat. Ze maken vergrotingen, totems, spandoeken, graphics op vrachtwagens en andere voertuigen, raamborden, commercieel drukwerk, bewegwijzering, kunstdrukken, werfborden, raamstickers, lichtreclameborden, reclamestickers, affichedrukwerk en posters. Ze bieden ook kopieerdiensten aan (inbinden van dossiers, fotokopiëren, enz.). De winkel bevindt zich inMontecchio Emilia (RE), in via Galvani 7. Tel.: 0522 863539.

  Website Open In New icon
 9. PRINTING HOUSE SPRECOGRAF

  Polen

  Verified by europages badge

  Spręcograf is een drukkerij met jarenlange ervaring, opgericht in 1983. We beschikken over een modern en gevarieerd machinepark, waardoor we zelfs verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Wij bieden: offsetdruk, digitaal drukwerk, hardcover boeken, verlijmde boeken, genaaide boeken, reclamecatalogi, wandkalenders, spiraalkalenders, gelamineerde kalenders, bureaukalenders, ringbanden, folders, flyers, posters, bedrijfsbrochures, siermappen - hot stamping, zelfkopiërende blokken, gelijmde notitieboekjes, notitieboekjes met spiraal, kartonnen dozen, reclamefolders, reclame- en promotiegadgets, trainingsmateriaal, notitieboekjes, roll-ups, uitnodigingen, briefpapier, visitekaartjes, tijdschriften, DTP-zetwerk en het breken van publicaties en boeken, grafisch ontwerp. We maken ook HoReCa-prints speciaal voor hotels en restaurants, inclusief menu's, sleutelhangers, deurhangers, obersblokken.

  Website Open In New icon
 10. HERRMANN DRUCK UND MEDIA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. ORNAMIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. SOIL LABEL

  Turkije

  Verified by europages badge
 3. DONICO DONIAT MARKETING UND MUSTER SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. CADOUT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. BRUNNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. JEGAB DISPLAY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. DIE PHARMADRUCKER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. DRUPAFLEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. PRÜFTECHNIK ELISABETH KOCH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. PRESORT EG

  Duitsland

  Verified by europages badge
Filters

Resultaten voor

Drukkerijen - Import export

Aantal resultaten

67.039 bedrijven