• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukpersen

Resultaten voor

Drukpersen - Import export

 1. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Verified by europages badge

  Graphic Invest is uw betrouwbare partner in België voor al uw drukkerij uitrustingen. Wij bieden een complete waaier aan diensten waaronder de verkoop, de installatie en het repareren van hoofdzakelijk nieuwe maar tevens tweedehands drukmachines. Onze service strekt zich uit tot heel Afrika en dekt alle aspecten van de drukkerijketen, van de prepress tot de afwerking. Of het nu offset machines, roterende of digitale drukpersen betreft, of machines voor papieren tassen, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onder onze klanten in Afrika, tellen we commerciële drukkerijen, uitgeverijen, industrieën, communicatie- en reclamebureas, overheids- en onderwijsinstellingen evenals kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) uit diverse sectoren… Ontdek meer over ons aanbod en onze diensten op onze website of neem direct contact met ons op via WhatsApp.

 2. KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO., is een Multi-Category, en actief in de sector Drukpersen. Het is gevestigd in Henstedt-Ulzburg, Duitsland.

 3. OTINGO ETIKET

  Turkije

  Otingo Etiket, opgericht in 1988 in Istanboel, richtte zich oorspronkelijk op de productie van kartonnen etiketten en dozen voor de textielsector. Otingo produceert sinds deze datum voor binnen- en buitenlandse bedrijven.Eind 2006 werd ons Flexo-coilmachinepark opgericht en werd de productie van zelfklevende / niet-klevende etiketverpakkingen gestart in de industriële markt. Met deze track wilden we produceren voor de farmaceutische, voedingsmiddelen-, dranken- en cosmetische sectoren.Vanaf 2008 is gestart met de productie van offset dozen en verpakkingen voor de farmaceutische en voedingsindustrie.Met de vormsnijmachine (busch die-cut) die we in 2014 aan ons park hebben toegevoegd, is de productie van high-circulatie niet-klevende labels voor de drankenindustrie gestart.Otingo's huidige productieportfolio omvat kartonnen dozen, prospectussen, etiketten, zelfklevende / niet-klevende roletiketten, dranketiketten, tijdschriftetiketten. Ons doel is om de beste producten in een kortere tijd en tegen meer concurrerende prijzen te produceren.

 4. OFFSETDRUKKERIJ DE SONVILLE

  België

  Innovatie, dichtbij de klant Drukkerij De Sonville is het innovatieve adres voor al uw commercieel, handels- en familiedrukwerk. Of het nu ging om de overschakeling naar offset of het opvolgen van de laatste technologische evoluties: De Sonville is altijd een trendsetter geweest. Door die nadruk op vernieuwing kunnen we vandaag al uw drukwerk van A tot Z binnenshuis afwerken - een flexibele manier van werken die garant staat voor kwaliteitsvol drukwerk tegen correcte prijzen. Als middelgrote drukkerij staan wij dichtbij u, onze klant. Ons team van ervaren ontwerpers en drukkers luistert naar al uw wensen en werkt samen met u een oplossing uit die perfect op uw eisen is afgestemd. Ook vandaag blijft De Sonville zijn machinepark en mensen nauwgezet opvolgen. Want van één zaak zijn we overtuigd: met innovatie en een persoonlijke aanpak kunnen we onze klanten de allerbeste service bieden.

 5. AKIN PROMOSYON

  Turkije

  Het bedrijf AKIN PROMOSYON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukpersen, Drukpersen, verpakkingen, Reclamegeschenken, textiel, en folders - brochures - catalogi. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAKARYA GELISIM OFSET MATBAACILIK VE AMBALAJ

  Turkije

  Het bedrijf SAKARYA GELISIM OFSET MATBAACILIK VE AMBALAJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren dozen voor verpakking, en catalogi- conceptie. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 2. VISTA LABEL

  Turkije

  Het bedrijf VISTA LABEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren etiket op rol. Het is gevestigd in Istanbul-Avrupa, Turkije.

 3. DEGISIM OFSET

  Turkije

  Het bedrijf DEGISIM OFSET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren offsetdruk op bladen, verpakkingen van papier en karton, en bekabelingen voor de spoorwegen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. NEMA BASIM YAYIN LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf NEMA BASIM YAYIN LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren dozen voor verpakking. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. POSTERITY PRINTING

  Turkije

  Het bedrijf POSTERITY PRINTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaktijdschriften - uitgeverij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukpersen, en Drukpersen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. C I F C I M U C E L L I T LTD

  Turkije

  Het bedrijf C I F C I M U C E L L I T LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ERCIYES DAVETIYE

  Turkije

  Het bedrijf ERCIYES DAVETIYE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 1. SARAY MATBAA

  Turkije

  Het bedrijf SARAY MATBAA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren papier voor printers, notitieboekjes met harde kaft, en Offset bedrukking voor verpakkingen. Het is gevestigd in Akyurt, Turkije.

 2. OTTOMAN INVITATION ( OSMANLI DAVETIYECI )

  Turkije

  Het bedrijf OTTOMAN INVITATION ( OSMANLI DAVETIYECI ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren organisatie van bruiloften. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. ALIS MATBAACILIK OFSET AMBALAJ

  Turkije

  Het bedrijf ALIS MATBAACILIK OFSET AMBALAJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren afgedrukte ondersteuning voor reclame en promotie. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. GALAXYPACK MATBAA

  Turkije

  Het bedrijf GALAXYPACK MATBAA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen, kartonnen doos en verpakking, papier, gekartonneerd papier en karton, en Drukkerijen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. KARACA PRINT & ADVERTISING SOLUTIONS

  Turkije

  Het bedrijf KARACA PRINT & ADVERTISING SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdruk voor reclame, overdrukken van etiketten, etiketten voor verpakking, en Zeefdruk voor reclame. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. ETKIN MATBAACILIK VE KAGITCILIK SAN. TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf ETKIN MATBAACILIK VE KAGITCILIK SAN. TIC. LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren menu's voor restaurants, machines en uitrustingen voor hotels, restauratie en openbare gebouwen, warm inkopieren op papier en karton, en dozen voor verpakking. Het is gevestigd in Mugla, Turkije.

 7. ASTHOR CREATIVE ADWORKS

  Turkije

  Het bedrijf ASTHOR CREATIVE ADWORKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. BURCU MATBAA

  Turkije

  Het bedrijf BURCU MATBAA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren catalogi- conceptie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. DÍLNA, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf DÍLNA, SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tampondruk, Drukkerijen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Drukkerij - benodigdheden, Tampondruk, Drukkerijen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, en Drukkerij - benodigdheden. Het is gevestigd in Praha 9 , Tsjechische Rep..

 2. NATALIS SPRL

  België

  Het bedrijf NATALIS SPRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij en boekbinderij - benodigdheden, Kartonbewerking - machines, Drukkerij en boekbinderij - benodigdheden, Kartonbewerking - machines, automatische bindapparaten, en snijmachines voor papier doorgaand. Het is gevestigd in Grâce-Hollogne, België.

 3. ORCHARD PRESS CHELTENHAM LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ORCHARD PRESS CHELTENHAM LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - lithografie, en Drukkerij - lithografie. Het is gevestigd in Tewkesbury, Verenigd Koninkrijk.

 4. EGE BASIM

  Turkije

  Het bedrijf EGE BASIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren offset druk, digitaal drukwerk, posters - drukkerijen, en grafisch ontwerp. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. POZITIF FORM MATBAACILIK AMBALAJ BASIM YAYIN SAN. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf POZITIF FORM MATBAACILIK AMBALAJ BASIM YAYIN SAN. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren etiket, en opberghokjes. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. SHADY AS SRL

  België

  Het bedrijf SHADY AS SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - bedrukken, Textiel - bedrukken, digitaal drukwerk groot formaat, en online drukwerk. Het is gevestigd in Schaerbeek, België.

 7. POTA TEKSTIL

  Turkije

  Het bedrijf POTA TEKSTIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen - karton, Textiel - import-export, leder, gedrukte etiketten, Dozen - karton, en Textiel - import-export. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. ART ET CARACTERE

  Frankrijk

  Het bedrijf ART ET CARACTERE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukwerk, Grafisch kunsten, en grafisch ontwerp. Het is gevestigd in Lavaur, Frankrijk.

 9. OZMAT LABEL

  Turkije

  Het bedrijf OZMAT LABEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gezeefdrukte etiketten, gedrukte etiketten, textielproducten, en Stof. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. K & R GRAPHISCHER FACHHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf K & R GRAPHISCHER FACHHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukpersen, Informatica - software, Zetterijen, fotozetterijen en fotogravure, Drukkerijen, Drukpersen, Informatica - software, Zetterijen, fotozetterijen en fotogravure, en Drukkerijen. Het is gevestigd in Garbsen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis