• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dry cleaning - machines

Resultaten voor

Dry cleaning - machines - Import export

 1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De basis voor ons huidige middelgrote familiebedrijf legden de beide bedrijfsleiders Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. In 2002 vierde onze jarenlange onderneming zijn 25-jarig jubileum dat altijd voor betrouwbaarheid, goede service, continuïteit en groei staat. Medio 2001 overleed bedrijfsleider Manfred Eckardt. In maart 2002 werd hij kort daarop plotseling opgevolgd door zijn zoon Thomas Eckardt. Daarna werd medio 2002 de bedrijfsleiding vervangen. Beate Eckardt was sindsdien de nieuwe bedrijfsleidster van de firma (maart 2002 tot mei 2005). Sinds 01.06.2005 is nu Axel Eckardt bedrijfsleider van de firma Eckardt & Sohn GmbH en zal de firma op vertrouwde voet verder leiden. De firma Eckardt & Sohn is zowel op lokale als wereldwijd niveau actief. Door het zeer uitgebreide assortiment en de jarenlange ervaring kan de firma steeds voldoen aan specifieke wensen van klanten.

 2. SEDA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beitsmachines, zandstralen industriële uitrustingen, schuurmiddelen, Beitsmachines, en algemene renovaties. Het is gevestigd in Vers-En-Montagne, Frankrijk.

 3. ULT AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ULT AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Löbau, Duitsland.

 4. MICHELL INSTRUMENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MICHELL INSTRUMENTS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Friedrichsdorf, Duitsland.

 5. KTS KAEMPFEL TROCKNUNGS-SERVICE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KTS KAEMPFEL TROCKNUNGS-SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Wurmannsquick, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VAPOR-STAR DAMPFSAUGER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VAPOR-STAR DAMPFSAUGER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Wiesenfelden, Duitsland.

 2. VAPUSTEAM UG

  Duitsland

  Wat is vapuSTEAM™? vapuSTEAM™ - de eenvoudige en snelle ruimte- en oppervlaktedesinfectie tegen het coronavirus voor hotels & restaurants, scholen, praktijken, bedrijven, auto's, kantoren, treinen, winkels, auto-onderdelen en nog veel meer. Het vapuSTEAM™ OGM desinfectieproces is 's werelds eerste desinfectiemethode op basis van droge stoom zonder condensaatafzettingen met geïntegreerde geurneutralisatie. Geen vocht op oppervlakken en materialen.Geen corrosie van elektronische apparaten (stopcontacten).Geen vlekken op gevoelige materialen.Geen geur door de vernietiging van geurbacteriën. In tegenstelling tot conventionele desinfectiemethoden met stoom, creëert de OGM-technologie geen condensaat op oppervlakken maar een unieke, zeer doeltreffende en onzichtbare beschermlaag tegen alle virussen en bacteriën. Ook moeilijk bereikbare plaatsen worden hygiënisch en grondig gedesinfecteerd.Eenvoudig, snel, uiterst doeltreffend.

 3. GRONINGER CLEANING SYSTEM

  Nederland

  Gröninger Cleaning Systems is een innovatieve, wereldwijd opererende ontwerper en fabrikant van (hogedruk) reinigingssystemen. Uitstekend cleaning-systeem, want dankzij zijn optimale formule en indrukwekkende effectiviteit, onderscheidt het zich op internationaal niveau. Het meest gebruikte reinigingsmiddel dat aanbevolen wordt voor persoonlijke doeleinden, zoals het schoonmaken van het terrasje of een stralend schone fiets of auto. Dat is nu mogelijk dankzij het Nilfisk reinigingsproduct. Problemen om je auto stralend schoon te krijgen? Waar wacht je op? Nilfisk lost al je problemen op! Het assortiment omvat diverse reinigingssystemen van een hoogwaardige kwaliteit. Nifisk Alto biedt naast het consumenten aanbod ook apparatuur voor professionals. De warm water hogedrukreiniger is aan te bevelen voor vervuilde onderdelen waarbij heet water onder hoge druk moet wordt gebruikt, waardoor olie of vet verdwijnt.

 4. KREBS SWITZERLAND

  Zwitserland

  KREBS SWITZERLAND KREBS Switzerland excels in producing fast and economical spot removal solutions, with a wide range of electric guns, integrated systems, CFC free cleaning liquids and training. Leveraging patented "mechanical action" technology to reduce the reliance upon harsh chemicals, our environment friendly products are packed with innovative features designed to save time and money for our customers...from the smallest dry cleaner or on-site laundry to the largest garment and textile production sites. KREBS Switzerland also produce HACCP approved food safe electric spray guns for use in food production to spray oils and fats through to thick glazes or substances such as jelly or jam. The portfolio also offers a wide range of electric, airless spray guns designed to spray the numerous types of liquid needed by the Do- It- Yourself (DIY) or professional user; from thin water based to very thick oil based materials. www.krebsswitzerland.com

 5. ANKARA TEMIZLIK SIRKETLERI FIRMALARI

  Turkije

  Ankara Schoonmaakbedrijven , Firms Ankara Schoonmaakbedrijven , Schoonmaakbedrijven in Ankara onze ervaren en verzekerde element van opwinding als onze eerste dag dat we begonnen met ISA kwaliteit schoonmaakdiensten aan jou om en we zullen blijven om veilig Presentatie en betaalbare prijzen . Ramen Lappen huis schoonmaken Kantoorschoonmaak Steam Cleaning Silica mijn Muur Remodeling Cleaning Bouw Temizlg de Stora Tula versperde Cleaning

 1. OSMA TROCKNERSYSTEME GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf OSMA TROCKNERSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Obervellach, Oostenrijk.

 2. DFD - DENSE FLUID DEGREASING

  Frankrijk

  Het bedrijf DFD - DENSE FLUID DEGREASING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontvetten - staal en metalen, Ontvetten - staal en metalen, geneeskundige uitrustingen voor de sterilisatie en desinfectie, ontwerp van recyclingmachines, en dealers van textielmachines. Het is gevestigd in Clermont-Ferrand, Frankrijk.

 1. OMNISEC S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf OMNISEC S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, envelopmachines, transportband, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Cantù, Italië.

 2. VENETA 78 EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf VENETA 78 EOOD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Varna, Bulgarije.

 3. BLUE AIR SYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BLUE AIR SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtdrogingsapparatuur, en Luchtdrogingsapparatuur. Het is gevestigd in Kundl, Oostenrijk.

 4. QUALITY KWIK DRY CLEANERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf QUALITY KWIK DRY CLEANERS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Worthing, Verenigd Koninkrijk.

 5. POLYGON AUSTRIA SERVICE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf POLYGON AUSTRIA SERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Wiener Neudorf, Oostenrijk.

 6. CELSIUS CLEANING SRL

  Roemenië

  Het bedrijf CELSIUS CLEANING SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 7. FLAMIGNI COINT S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FLAMIGNI COINT S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Pinto, Spanje.

 8. INES II PPHU

  Polen

  Het bedrijf INES II PPHU, is een Multi-Category, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele reiniging, bekleding voor auto's, velveteren, en gedrukte papieren. Het is gevestigd in Bielsko-Biała, Polen.

 1. HGI RETE TECNICI ITALIA

  Italië

  Het bedrijf HGI RETE TECNICI ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasserijen - industriële, Dry cleaning - machines, wasmachines voor openbare instanties, industriële wasmachines, Wasserijen - industriële, en Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Sala Bolognese, Italië.

 2. H+B BECKMANN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf H+B BECKMANN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Sloten, grendels en sleutels, Dry cleaning - machines, Metaalconstructies - licht, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Sloten, grendels en sleutels, en Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Berschis, Zwitserland.

 3. CEA GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CEA GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dry cleaning - machines, Wasserijen - industriële, self-service stomerij, Dry cleaning - machines, Wasserijen - industriële, en Industriële wasautomaat. Het is gevestigd in Massa, Italië.

 4. FIBIRITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf FIBIRITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemisch reinigen, self-service stomerij, en stoomketels voor stomerijen en ververijen. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 5. RÖSLER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÖSLER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - gereedschapsmachines, Dry cleaning - machines, Luchtdrogingsapparatuur, Ventilatoren - huishoudelijk gebruik, Frezen - gereedschapsmachines, Dry cleaning - machines, Luchtdrogingsapparatuur, en Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Petersberg, Duitsland.

 6. LA ROSA BLANCA

  Spanje

  Het bedrijf LA ROSA BLANCA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in San Juan De Alicante ( Alicante ), Spanje.

 7. SALERNO CONTRACT SERVICES DI SALERNO SALVATORE

  Italië

  Het bedrijf SALERNO CONTRACT SERVICES DI SALERNO SALVATORE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelkamer, Horeca - machines en materialen, Keukens - meubilair, Koelkamer, Horeca - machines en materialen, Keukens - meubilair, en Kantoorinrichting en winkelinrichting. Het is gevestigd in Palagonia, Italië.

 8. UNIWEX CHEMICZNE CZYSZCZENIE INSTALACJI

  Polen

  Het bedrijf UNIWEX CHEMICZNE CZYSZCZENIE INSTALACJI, is een Onderaannemer, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Tarnów, Polen.

 9. CIM, SPOL.S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CIM, SPOL.S R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dry cleaning - machines, Reparatie van consumptiegoederen, Dry cleaning - machines, en Reparatie van consumptiegoederen. Het is gevestigd in Praha 5, Tsjechische Rep..

 10. WIENTJENS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf WIENTJENS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Dry cleaning - machines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Milsbeek, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis