• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • auto-onderdelen

Resultaten voor

Auto-onderdelen - Duitsland

Duitsland
 1. CLIMAIR PLAVA KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ClimAir-regen- en windschermen, die uitmunten in discrete elegantie, worden aan de zijkant van de voertuigdeuren aangebracht. Ze verbeteren het ruimteklimaat en maken het mogelijk te genieten van circulerende frisse lucht, ook als het regent of sneeuwt. Bij veel zonneschijn voorkomt u onaangename warmteophoping in uw voertuig, als de raampjes tot iets boven de onderrand van de windgeleiders open staan. ClimAir-regen- en windschermen, die uitmunten in discrete elegantie, worden aan de zijkant van de voertuigdeuren aangebracht. Ze verbeteren het ruimteklimaat en maken het mogelijk te genieten van circulerende frisse lucht, ook als het regent of sneeuwt. Bij veel zonneschijn voorkomt u onaangename warmteophoping in uw voertuig, als de raampjes tot iets boven de onderrand van de windgeleiders open staan.

 2. GTC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GTC GmbH is al vele jaren actief in de distributie van originele auto-onderdelen, uitrusting, remmen, ophangcomponenten, slijtdelen, banden, smeermiddelen en technische vloeistoffen voor auto's en vrachtwagens. Alle producten die wij aanbieden zijn dagelijks beschikbaar voor levering en komen rechtstreeks uit de centrale magazijnen van fabrikanten van auto's en onderdelen. Wij leveren aan groot- en detailhandelklanten wereldwijd. Onze zakelijke partners zijn de grootste Europese leveranciers van auto-onderdelen, wielen, banden, smeermiddelen en accessoires. Zoals bijv: motor, filters, olie, radiator, uitlaatsysteem, katalysatoren, geluiddemper, koppeling, handgeschakelde versnellingsbak, Tiptronic PDK transmissie, voor- en achteras, controlearm, wielnaaf, schokdemper, aandrijfas, stuurhuis, stuurwiel, airbag, wielen, velgen, zomer & winterbanden, remschijven en -blokken, carrosseriedelen, spatborden en zijpaneel, dorpels, deur, beglazing, voorbumper.

 3. GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, ruilversnellingsbakken, overbrengingsorganen, motoraandrijving, aandrijvingen voor voertuigen, Auto's - accessoires, Accessoires voor auto's en vrachtwagens, Voertuigen - mechanische onderdelen, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Oberkrämer Ot Vehlefanz, Duitsland.

 4. AUTOBOX24

  Duitsland

  Om te zeggen dat het kopen van auto-onderdelen op het internet een kleurrijke mix is, is echt een understatement.Vaak kun je de onderdelen vinden die je nodig hebt, maar betaal je je blauw om ze thuis te krijgen.Handelaars zijn zeker een optie, maar ze zijn altijd het duurst.Op dit punt weegt de prijs duidelijk zwaarder dan het gemak dat hoort bij online kopen.Andere websites kunnen lage prijzen hebben, maar zijn verre van betrouwbaar en verkopen merken van lage kwaliteit.Deze problemen vormen een groot deel van de reden waarom AutoBox24.com bestaat.Wij vervangen stress en ergernis die normaal samenhangen met het online kopen van auto-onderdelen door de best mogelijke ervaring.Onze toewijding aan onze klanten kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder: Onze selectie, onze inzet voor uitmuntendheid, onze relatie met onze klanten, onze online community, lage prijsgarantie.

 5. HATTER AUTOVERWERTUNG ERSA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HATTER AUTOVERWERTUNG ERSA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren banden voor personenauto's, auto-onderdelen, en carrosserie voor auto's. Het is gevestigd in Hatten, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. F.O.R.C.E. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf F.O.R.C.E. GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Langenhagen, Duitsland.

 2. JZ CAR-SOLUTIONS

  Duitsland

  Het bedrijf JZ CAR-SOLUTIONS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Auto-tuning - materialen en machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen. Het is gevestigd in Besigheim, Duitsland.

 3. MACORPORATE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MACORPORATE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden en accessoires, auto-onderdelen, reserveonderdelen, en Banden en accessoires. Het is gevestigd in Leverkusen, Duitsland.

 4. EMINIA TRADING

  Duitsland

  Het bedrijf EMINIA TRADING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren toelevering van onderdelen, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 5. WOOSPA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WOOSPA GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektronische handel, reserveonderdelen, Automotive, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Bad Breisig, Duitsland.

 1. ORIGINAL-AUTOPARTS.COM

  Duitsland

  Het bedrijf ORIGINAL-AUTOPARTS.COM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen. Het is gevestigd in Kerpen, Duitsland.

 2. HALKELO TEAM UG ( HAFTUNGSBESCHRÄNKT )

  Duitsland

  Het bedrijf HALKELO TEAM UG ( HAFTUNGSBESCHRÄNKT ), is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen. Het is gevestigd in Strausberg, Duitsland.

 1. PROFINEX HANDELS-UND SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROFINEX HANDELS-UND SERVICE GMBH, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren reserveonderdelen, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. V.STEINKOPF

  Duitsland

  Het bedrijf V.STEINKOPF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen. Het is gevestigd in Otterndorf, Duitsland.

 3. LECHMANN OHG AUTOVERWERTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf LECHMANN OHG AUTOVERWERTUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen, en Autoberging. Het is gevestigd in Weiterstadt, Duitsland.

 4. ATV - AUTOTEILE VERKAUF

  Duitsland

  Het bedrijf ATV - AUTOTEILE VERKAUF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 5. GOLDREEDPRO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GOLDREEDPRO GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Managementsoftware voor ondernemingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Cosmetica, auto-onderdelen, en IT-oplossing en -service. Het is gevestigd in München-Maxvorstadt, Duitsland.

 6. TRIBUAECOMMERCE UG

  Duitsland

  Het bedrijf TRIBUAECOMMERCE UG, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren relais, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. MSE TRADE E.U.

  Duitsland

  Het bedrijf MSE TRADE E.U., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren autodealer, export, auto-onderdelen, autodealer, en internationale levering. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 8. SHERI AUTOMOTIVE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SHERI AUTOMOTIVE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automotive, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken, het draaien, het frezen, het stempelen en het lassen van metalen CNC-producten voor allerhande industriesectoren. De materialen zijn roestvrij staal, aluminium, titanium, messing, koolstofstaal, enz. We kunnen aan alle eisen van de industrie voldoen, zoals: Elektrische apparaten, elektronica, auto-onderdelen, led-verlichting, meubels, machine en apparatuur, reiniging van medische apparatuur, plastic en matrijzen, enzovoort. Promostar heeft volledige ervaring voor export naar de VS, EUROPA, Zuid-Aziatische landen. We kunnen een tolerantie bereiken binnen +/-0.002mm. Kan de standaard certificaties bereiken van ROHS, REACH. Het materiaal kan met ASTM, UNI gekwalificeerd worden. ISO 9001: 2008 en ISO TS16949. Ons devies luidt: Middelgroot met een goede managementfabriek. We investeren veel in de machines en werktechnologieën en we hebben een sterke personeelsafdeling. Ons hele team is al 8 jaar werkzaam. We werken in een team. PromoStar heeft over de hele wereld een goede reputatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. GERD HACKER HANDELS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Gerd Hacker is in 1970 opgericht als handels- en arbeidsbureau voor auto-onderdelen en heeft zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in toeleverende industrie. Samen met zeer efficiënte leveranciers worden tegenwoordig voornamelijk fabrikanten van units, bouwmachines, railvoertuigen, compressoren en voertuigtanks geleverd.Wij bieden u hoogwaardige producten en een. vanaf blauw (tankdop en vulnek voor benzine-, diesel-, hydrauliek- en ureumtanks (AdBlue)); MotoMeter (displays voor temperatuur-, druk- en niveauweergave etc. en de bijbehorende sensoren).

 3. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De bdp Group, opgericht in 1992, telt 150 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Berlijn met meer dan 14 bijkomende kantoren in Bulgarije, China, Duitsland, Polen, Spanje en Zwitserland. De dochteronderneming, bdp Mechanical Components, die bestaat sinds 1982, is een gespecialiseerde leverancier in de internationale inkoop van gegoten, gesmede, machinale bewerkingen en auto-onderdelen voor Europese productiebedrijven uit China en Oost-Europa. We leveren aan meer dan 50 Europese klanten in de automobiel-, machinebouw-, spoorweg-, energie-, gas- en vloeistoftransportsector. Alles uit één hand: Modelbouw, eerste bemonstering, begeleidende productie (opstart), serieproductie, optimalisatie. Productkwaliteit. Strategisch inkopen: Optimalisatie van inkoopprocessen, verlaging van inkoopkosten.Selectie van geschikte leveranciers, leveranciersaudits: Beoordeling van technische productie- en kwaliteitsvaardigheden.Kwaliteitscontrole op locatie: Productiebewaking, uitgaande goedereninspectie vóór verzending

 4. BRECHMANN HANDELS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf Brechmann levert al meer dan 40 jaar auto-onderdelen over de hele wereld.Klanten zijn importeurs, groothandelaren reparateurs en dealers. Brechmann wordt door de eigenaar beheerd en is een opleidingsbedrijf.Met meer dan 80 werknemers en een opslagoppervlakte van meer dan 7.000 m² wordt aan de behoeften van de klant voldaan.De optimale logistiek, professionele verpakking en moderne IT zorgen voor een snelle en veilige levering van de bestelde goederen. Speciale aandacht wordt besteed aan de hoge kwaliteit van de producten voor de automotive aftermarket. Het merk PREXAparts voldoet aan hoge normen voor productkwaliteit en beschikbaarheid.Het huidige programma heeft een garantie van 5 jaar.

 5. ALBS-ALLTRONIC BALTHASAR SCHMIDT

  Duitsland

  ALPS bouwelementen: : Onderdelen voor de auto-, video-, Hf- en industriesector. Werd opgericht in 1977 met de verkoop van halfgeleider-componenten voor industriële klanten. Vakgebieden: ALPS-componenten: Onderdelen voor de auto-, video-, Hf- en industriesector. Eigen producten: Audiomodule modules, DC/DC-converters voor de auto-industrie, spanningsomvormers, sinus converter, PLC besturingen, speciale machines plastic onderdelen: Knoppen en afschermkapje's voor de elektronica, auto's, en "witgoed" - fabrikanten, NEUin 1 en 2 k - technologie, waaronder lasermarkeren, soft-touch afwerking, metallisering import van onderdelen: Groothandel met hefbomen, stekkers enz voor de consumptiegoederen industrie

 6. VAPUSTEAM UG

  Duitsland

  Wat is vapuSTEAM™? vapuSTEAM™ - de eenvoudige en snelle ruimte- en oppervlaktedesinfectie tegen het coronavirus voor hotels & restaurants, scholen, praktijken, bedrijven, auto's, kantoren, treinen, winkels, auto-onderdelen en nog veel meer. Het vapuSTEAM™ OGM desinfectieproces is 's werelds eerste desinfectiemethode op basis van droge stoom zonder condensaatafzettingen met geïntegreerde geurneutralisatie. Geen vocht op oppervlakken en materialen.Geen corrosie van elektronische apparaten (stopcontacten).Geen vlekken op gevoelige materialen.Geen geur door de vernietiging van geurbacteriën. In tegenstelling tot conventionele desinfectiemethoden met stoom, creëert de OGM-technologie geen condensaat op oppervlakken maar een unieke, zeer doeltreffende en onzichtbare beschermlaag tegen alle virussen en bacteriën. Ook moeilijk bereikbare plaatsen worden hygiënisch en grondig gedesinfecteerd.Eenvoudig, snel, uiterst doeltreffend.

 7. LLOYD AUTOTEILE HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Duitsland

  LLOYD AUTOTEILE is al meer dan 40 jaar als deskundig leverancier van reserveonderdelen voor voertuigen actief. Wij leveren een compleet assortiment reserveonderdelen voor alle Duitse en buitenlandse auto's. Onze producten: Slijtageonderdelen voor voertuigen, automobielaccessoires, aandrijfassen, aerodynamische onderdelen voor voertuigen, auto-onderdelenexport, reserveonderdelen voor landbouwtractoren, versnellingsbakolie, reserveonderdelen voor auto's, slijtageonderdelen voor lichte voertuigen.

 8. WERNER LANGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Werner Langer, metaal- & kunststofverwerking: meer dan 90 medewerkers, meer dan 50 jaar marktervaring, erkenning als hightech-onderneming, dat is ons profiel. Certificering conform DIN EN ISO 9001: 2000. We hebben een naam opgebouwd als toeleverancier in branches als modelbouw, accessoires voor de gieterij, automobielindustrie, bouwsector, elektro-industrie en industrie voor huishoudelijke artikelen. Als fabrikant van hoogwaardige kunststof onderdelen kunnen wij u zowel kunststof onderdelen, alsook volledige bouwgroepen leveren.

 9. PAUL THOORS GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie van zuignappen van alle typen. Zuignappen met draad, zuignappen met haken, zuignappen met klemmen, zuignappen met kruisgat, zuignappen met knop, zuighaak, dubbele zuignappen, muurhaken. Paul Thoors GmbH is een van de marktleiders in zijn branche en produceert al meer dan 65 jaar hoogwaardige zuignappen en accessoires en kunststof artikelen voor een breed scala aan industrieën. Het grootste deel van ons totale productievolume is de productie en distributie van onze eigen producten. Daarnaast produceren wij ook door onderaanneming en als leverancier volgens tekeningen of monsters. Ons brede assortiment producten wordt geproduceerd op de modernste productieapparatuur, bijvoorbeeld met toevoerrobots en geautomatiseerde verwerkingssystemen, die voor een efficiënt en betrouwbaar productieproces zorgen.

 10. TECHNOFORM KUNSTSTOFFPROFILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Technoform is al vele jaren een van 's werelds toonaangevende leveranciers op het gebied van extrusie van kunststoffen.De specialist ontwikkelt en produceert complexe extrusieprofielen voor technische toepassingen in de industrie, met name voor toepassingen in de energie-, auto-, vliegtuig- en constructie-industrie. Hier wordt dat ene of andere metalen onderdeel al vervangen door producten van Technoform.Klanten waarderen met name de ontwikkeling van oplossingsgerichte expertise, waarmee het bedrijf iedere nieuwe aanpakt. Hoge precisie(± 0, 05 mm), zeer gladde oppervlakken en absoluut scherpe contouren, evenals het vermogen om zeer precies intern gekalibreerde holle profielen te produceren breiden het inzetbereik van de producten uit.Snelle processen en voorbeeldige kwaliteit zorgen voor een voorsprong op de concurrentie.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis