• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • auto-onderdelen

Resultaten voor

Auto-onderdelen - Duitsland

Duitsland
 1. GTC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GTC GmbH is al vele jaren actief in de distributie van originele auto-onderdelen, uitrusting, remmen, ophangcomponenten, slijtdelen, banden, smeermiddelen en technische vloeistoffen voor auto's en vrachtwagens. Alle producten die wij aanbieden zijn dagelijks beschikbaar voor levering en komen rechtstreeks uit de centrale magazijnen van fabrikanten van auto's en onderdelen. Wij leveren aan groot- en detailhandelklanten wereldwijd. Onze zakelijke partners zijn de grootste Europese leveranciers van auto-onderdelen, wielen, banden, smeermiddelen en accessoires. Zoals bijv: motor, filters, olie, radiator, uitlaatsysteem, katalysatoren, geluiddemper, koppeling, handgeschakelde versnellingsbak, Tiptronic PDK transmissie, voor- en achteras, controlearm, wielnaaf, schokdemper, aandrijfas, stuurhuis, stuurwiel, airbag, wielen, velgen, zomer & winterbanden, remschijven en -blokken, carrosseriedelen, spatborden en zijpaneel, dorpels, deur, beglazing, voorbumper.

  Website Open In New icon
 2. CLIMAIR PLAVA KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ClimAir-regen- en windschermen, die uitmunten in discrete elegantie, worden aan de zijkant van de voertuigdeuren aangebracht. Ze verbeteren het ruimteklimaat en maken het mogelijk te genieten van circulerende frisse lucht, ook als het regent of sneeuwt. Bij veel zonneschijn voorkomt u onaangename warmteophoping in uw voertuig, als de raampjes tot iets boven de onderrand van de windgeleiders open staan. ClimAir-regen- en windschermen, die uitmunten in discrete elegantie, worden aan de zijkant van de voertuigdeuren aangebracht. Ze verbeteren het ruimteklimaat en maken het mogelijk te genieten van circulerende frisse lucht, ook als het regent of sneeuwt. Bij veel zonneschijn voorkomt u onaangename warmteophoping in uw voertuig, als de raampjes tot iets boven de onderrand van de windgeleiders open staan.

  Website Open In New icon
 3. J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hoge precisie diepgetrokken onderdelen gemaakt van roestvrij staal, staal en non-ferro metalen worden geproduceerd in moderne productiefaciliteiten. Onze productie richt zich op dunwandige en meestal rotatiesymmetrische holle lichamen met wanddiktes van 0, 15 tot 2, 3 mm. Hier kunnen niet alleen de smalste toleranties in afmeting, vorm en positie worden gerealiseerd, maar ook aan hoge eisen aan de oppervlaktekwaliteit van de componenten. De te produceren onderdeelzuiverheid speelt hierbij ook een steeds belangrijkere rol. Indien nodig worden de oppervlakken van de componenten mechanisch of galvanisch nabewerkt. Elk jaar verwerkt ons bedrijf ongeveer 1.200 ton roestvrij staal, 1.800 ton staal en 80 ton non-ferrometalen. De knowhow van onze medewerkers, gecombineerd met de nieuwste productieapparatuur, stelt ons in staat om de meest complexe geometrie-vormen te produceren, die in extreme gevallen meer dan 20 vormstappen vereisen. En dat in overeenstemming met de vereiste precisie en kwaliteit.

  Website Open In New icon
 4. AUTOBOX24

  Duitsland

  Om te zeggen dat het kopen van auto-onderdelen op het internet een kleurrijke mix is, is echt een understatement.Vaak kun je de onderdelen vinden die je nodig hebt, maar betaal je je blauw om ze thuis te krijgen.Handelaars zijn zeker een optie, maar ze zijn altijd het duurst.Op dit punt weegt de prijs duidelijk zwaarder dan het gemak dat hoort bij online kopen.Andere websites kunnen lage prijzen hebben, maar zijn verre van betrouwbaar en verkopen merken van lage kwaliteit.Deze problemen vormen een groot deel van de reden waarom AutoBox24.com bestaat.Wij vervangen stress en ergernis die normaal samenhangen met het online kopen van auto-onderdelen door de best mogelijke ervaring.Onze toewijding aan onze klanten kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder: Onze selectie, onze inzet voor uitmuntendheid, onze relatie met onze klanten, onze online community, lage prijsgarantie.

 5. MACORPORATE GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EMINIA TRADING

  Duitsland

 2. JZ CAR-SOLUTIONS

  Duitsland

 3. HALKELO TEAM UG ( HAFTUNGSBESCHRÄNKT )

  Duitsland

 4. PROFINEX HANDELS-UND SERVICE GMBH

  Duitsland

 5. GOLDREEDPRO GMBH

  Duitsland

 1. V.STEINKOPF

  Duitsland

 2. LECHMANN OHG AUTOVERWERTUNG

  Duitsland

 3. ATV - AUTOTEILE VERKAUF

  Duitsland

 4. SHERI AUTOMOTIVE GMBH

  Duitsland

 5. GERD HACKER HANDELS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Gerd Hacker is in 1970 opgericht als handels- en arbeidsbureau voor auto-onderdelen en heeft zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in toeleverende industrie. Samen met zeer efficiënte leveranciers worden tegenwoordig voornamelijk fabrikanten van units, bouwmachines, railvoertuigen, compressoren en voertuigtanks geleverd.Wij bieden u hoogwaardige producten en een. vanaf blauw (tankdop en vulnek voor benzine-, diesel-, hydrauliek- en ureumtanks (AdBlue)); MotoMeter (displays voor temperatuur-, druk- en niveauweergave etc. en de bijbehorende sensoren).

  Website Open In New icon
 6. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De bdp Group, opgericht in 1992, telt 150 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Berlijn met meer dan 14 bijkomende kantoren in Bulgarije, China, Duitsland, Polen, Spanje en Zwitserland. De dochteronderneming, bdp Mechanical Components, die bestaat sinds 1982, is een gespecialiseerde leverancier in de internationale inkoop van gegoten, gesmede, machinale bewerkingen en auto-onderdelen voor Europese productiebedrijven uit China en Oost-Europa. We leveren aan meer dan 50 Europese klanten in de automobiel-, machinebouw-, spoorweg-, energie-, gas- en vloeistoftransportsector. Alles uit één hand: Modelbouw, eerste bemonstering, begeleidende productie (opstart), serieproductie, optimalisatie. Productkwaliteit. Strategisch inkopen: Optimalisatie van inkoopprocessen, verlaging van inkoopkosten.Selectie van geschikte leveranciers, leveranciersaudits: Beoordeling van technische productie- en kwaliteitsvaardigheden.Kwaliteitscontrole op locatie: Productiebewaking, uitgaande goedereninspectie vóór verzending

  Website Open In New icon
 7. BRECHMANN HANDELS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf Brechmann levert al meer dan 40 jaar auto-onderdelen over de hele wereld.Klanten zijn importeurs, groothandelaren reparateurs en dealers. Brechmann wordt door de eigenaar beheerd en is een opleidingsbedrijf.Met meer dan 80 werknemers en een opslagoppervlakte van meer dan 7.000 m² wordt aan de behoeften van de klant voldaan.De optimale logistiek, professionele verpakking en moderne IT zorgen voor een snelle en veilige levering van de bestelde goederen. Speciale aandacht wordt besteed aan de hoge kwaliteit van de producten voor de automotive aftermarket. Het merk PREXAparts voldoet aan hoge normen voor productkwaliteit en beschikbaarheid.Het huidige programma heeft een garantie van 5 jaar.

 8. ALBS-ALLTRONIC BALTHASAR SCHMIDT

  Duitsland

  ALPS bouwelementen: : Onderdelen voor de auto-, video-, Hf- en industriesector. Werd opgericht in 1977 met de verkoop van halfgeleider-componenten voor industriële klanten. Vakgebieden: ALPS-componenten: Onderdelen voor de auto-, video-, Hf- en industriesector. Eigen producten: Audiomodule modules, DC/DC-converters voor de auto-industrie, spanningsomvormers, sinus converter, PLC besturingen, speciale machines plastic onderdelen: Knoppen en afschermkapje's voor de elektronica, auto's, en "witgoed" - fabrikanten, NEUin 1 en 2 k - technologie, waaronder lasermarkeren, soft-touch afwerking, metallisering import van onderdelen: Groothandel met hefbomen, stekkers enz voor de consumptiegoederen industrie

 9. VAPUSTEAM UG

  Duitsland

  Wat is vapuSTEAM™? vapuSTEAM™ - de eenvoudige en snelle ruimte- en oppervlaktedesinfectie tegen het coronavirus voor hotels & restaurants, scholen, praktijken, bedrijven, auto's, kantoren, treinen, winkels, auto-onderdelen en nog veel meer. Het vapuSTEAM™ OGM desinfectieproces is 's werelds eerste desinfectiemethode op basis van droge stoom zonder condensaatafzettingen met geïntegreerde geurneutralisatie. Geen vocht op oppervlakken en materialen.Geen corrosie van elektronische apparaten (stopcontacten).Geen vlekken op gevoelige materialen.Geen geur door de vernietiging van geurbacteriën. In tegenstelling tot conventionele desinfectiemethoden met stoom, creëert de OGM-technologie geen condensaat op oppervlakken maar een unieke, zeer doeltreffende en onzichtbare beschermlaag tegen alle virussen en bacteriën. Ook moeilijk bereikbare plaatsen worden hygiënisch en grondig gedesinfecteerd.Eenvoudig, snel, uiterst doeltreffend.

 10. LLOYD AUTOTEILE HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Duitsland

  LLOYD AUTOTEILE is al meer dan 40 jaar als deskundig leverancier van reserveonderdelen voor voertuigen actief. Wij leveren een compleet assortiment reserveonderdelen voor alle Duitse en buitenlandse auto's. Onze producten: Slijtageonderdelen voor voertuigen, automobielaccessoires, aandrijfassen, aerodynamische onderdelen voor voertuigen, auto-onderdelenexport, reserveonderdelen voor landbouwtractoren, versnellingsbakolie, reserveonderdelen voor auto's, slijtageonderdelen voor lichte voertuigen.

 1. FIBERTEK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als zelfstandig opererende dochteronderneming van de SJS Group produceren wij sinds 2011 oplossingen voor pick-up bedrijfswagens volgens Europese eisen. Onze focus ligt op design en toekomstgerichte innovaties, gecombineerd met snelle levering en constante beschikbaarheid. Onze producten moeten het bestaande ontwerp onderstrepen en mogen er niet uitzien als vreemde voorwerpen. Om deze reden werken we met horizontale hiërarchieën in ons team - meningen en suggesties worden gebundeld en snel toegepast in onze producten. Dankzij ons moederbedrijf hebben we tientallen jaren vakkennis op het gebied van pick-up bedrijfswagens. Samen met onze eigen ervaring ten aanzien van de specifieke kenmerken van de Europese markt gebruiken we deze om onze zakelijke en particuliere klanten de best mogelijke oplossing te bieden.

  Website Open In New icon
 2. EP EHRLER PRÜFTECHNIK ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EP Engineering GmbH is de leverancier van het complete assortiment van producten en diensten op het gebied van meet- en testtechnologie, gespecialiseerd in hoognauwkeurige flowmeettechniek.Wij bieden u kwaliteit op het hoogste niveau en bieden onze klanten als full-service provider testopstellingen en meetsystemen, softwareoplossingen alsmede kalibraties en service zijn een van de weinige bedrijven in Duitsland die beschikken over een eigen DAkkS-laboratorium (Duitse accreditatie-instantie). Om continu de nieuwste standaarden en meetmethoden te ontwikkelen, onderzoeken we samen met partners uit de wetenschap en het onderwijs nieuwe wegen in meet- en testtechnologie voor gassen en vloeibare media, en onderhouden we nauwe samenwerking met de Physikalisch-Technische Bundesanstalt in Braunschweig.

  Website Open In New icon
 3. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CNC-draaidelen en automaatdraaidelen uit alle verspaanbare materialen volgens DIN, tekening of patroon. Het productaanbod varieert van eenvoudige draaidelen tot en met hoogcomplexe, voor inbouw gerede componenten. De onderdelen worden toegepast in de automobielsector, beslag/veiligheidstechniek, verbindingstechniek, armaturen en elektro-industrie. Ons machinepark staat voor optimale voorwaarden voor het meest uiteenlopende onderdeelaanbod van onze klanten. CNC-lang en korte draaimachines (capaciteit: 2-65 (175) mm); CNC-efficiënte draai-/freesmachines (capaciteit: 15-65 mm); Draaimachines met meerdere spillen (capaciteit: 5-35 mm); Draaimachines met één spil (capaciteit: tot 15/20/26/36/42/65 mm); Systeemlogistiek en bouwgroepen eindbewerking zoals schuren, glijschuren, opdrukken, frezen, stansen, verharden, oppervlaktebehandelingen behoren eveneens tot ons services.

  Website Open In New icon
 4. FKM SINTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FKM is een pionier op het gebied van selectief lasersinteren (SLS) in Duitsland en Europa.We maken sinds 1994 deel uit van een revolutionair heroverwegingsproces in de branche.Waar het maken van gereedschappen en matrijzen werd gebruikt om de ontwerpregels te bepalen, verandert SLS 3D-printen tegenwoordig hele productieprocessen. Complexe geometrieën kunnen nu rechtstreeks in componenten worden geïntegreerd.Ook voor dynamische samenstellingen zoals functionele grijpers vereisen aanzienlijk minder werkstappen met SLS. SLS additive manufacturing vereenvoudigt het ontwerp, bespaart montagekosten en verzekert de levensduur. Na meer dan 25 jaar praktijkervaring in additive manufacturing, profiteren onze klanten van een machinepark dat is uitgegroeid tot 40 systemen, tal van waardevolle upstream- en downstreamdiensten, evenals een duidelijk kennisvoordeel voor functionele, additief vervaardigde componenten in kunststof en metaal.

  Website Open In New icon
 5. FRANZ FISCHLER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kunststof lijstwerk en schuurmiddelen zijn al meer dan 50 jaar de focus van ons bedrijf.De hoogste precisie en een onvoorwaardelijke wil om te innoveren kenmerken onze individuele oplossingen en topproducten. De klant centraal staat de belangrijkste richtlijn in ons bedrijf.Ons succes is alleen gebaseerd op uw tevredenheid.Op de lange termijn, voor alle producten en diensten, is onze belofte aan u altijd geweest: u werkt samen met ons. U krijgt een speciaal ontwikkelde en op maat gemaakte oplossing voor uw individuele wensen.U profiteert van topproducten en kostenbesparing door continue verbetering van kwaliteit en doorlooptijden.Voor een zuinig verbruik van energie en grondstoffen produceren we met de nieuwste technologie en optimaliseren we processen en producten.

  Website Open In New icon
 6. AGOFORM GMBH AUGUST OTTENSMEYER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met het hoogste niveau van kunststofkennis, 90 jaar ervaring en voortdurende verdere ontwikkeling heeft AGOFORM zich gevestigd als een krachtige partner voor de meubelindustrie op de internationale markt. Met als doel klanten de optimale oplossing voor verschillende en individuele doeleinden te bieden, ontwikkelt AGOFORM perfecte producten die woonruimtes comfortabeler maken - van talloze toepassingssystemen voor verschillende toepassingen tot antislipmatten. AGOFORM biedt oplossingen voor caravans, bedrijfsvoertuigen en bouw- en landbouwmachines voor de transporttechnologie. Onze brede waaier van producten en ervaring wordt afgerond door de gebieden tuinieren en landschapsarchitectuur, productdragers (KLT), elektrische en medische technologie, logistiek, reclame en decoratie. Altijd met de hoogste kwaliteitsnormen, altijd compromisloos met betrekking tot duurzaamheid en met een continu zicht op de toekomst.

  Website Open In New icon
 7. VOXELJET AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Voxeljet is een leidende fabrikant van een in de industrie toepasbare 3-systemen en verkoopt servicecentra in Duitsland, de VS en de UK voor "Productie op aanvraag" van vormen en modellen voor de metaalgietindustrie. Voxeljet SYSTEMS ontwikkelt, produceert en verkoopt zelfstandig de snelste en meest doeltreffende 3-D drukssystemen die op de markt te verkrijgen zijn. In het servicecentrum van Voxeljet SERVICES worden op aanvraag vormen en modellen volgens CAD-gegevens geproduceerd.

  Website Open In New icon
 8. TECHNOFORM KUNSTSTOFFPROFILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Technoform is al vele jaren een van 's werelds toonaangevende leveranciers op het gebied van extrusie van kunststoffen.De specialist ontwikkelt en produceert complexe extrusieprofielen voor technische toepassingen in de industrie, met name voor toepassingen in de energie-, auto-, vliegtuig- en constructie-industrie. Hier wordt dat ene of andere metalen onderdeel al vervangen door producten van Technoform.Klanten waarderen met name de ontwikkeling van oplossingsgerichte expertise, waarmee het bedrijf iedere nieuwe aanpakt. Hoge precisie(± 0, 05 mm), zeer gladde oppervlakken en absoluut scherpe contouren, evenals het vermogen om zeer precies intern gekalibreerde holle profielen te produceren breiden het inzetbereik van de producten uit.Snelle processen en voorbeeldige kwaliteit zorgen voor een voorsprong op de concurrentie.

  Website Open In New icon
 9. PAUL THOORS GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie van zuignappen van alle typen. Zuignappen met draad, zuignappen met haken, zuignappen met klemmen, zuignappen met kruisgat, zuignappen met knop, zuighaak, dubbele zuignappen, muurhaken. Paul Thoors GmbH is een van de marktleiders in zijn branche en produceert al meer dan 65 jaar hoogwaardige zuignappen en accessoires en kunststof artikelen voor een breed scala aan industrieën. Het grootste deel van ons totale productievolume is de productie en distributie van onze eigen producten. Daarnaast produceren wij ook door onderaanneming en als leverancier volgens tekeningen of monsters. Ons brede assortiment producten wordt geproduceerd op de modernste productieapparatuur, bijvoorbeeld met toevoerrobots en geautomatiseerde verwerkingssystemen, die voor een efficiënt en betrouwbaar productieproces zorgen.

  Website Open In New icon
 10. WERNER LANGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Werner Langer, metaal- & kunststofverwerking: meer dan 90 medewerkers, meer dan 50 jaar marktervaring, erkenning als hightech-onderneming, dat is ons profiel. Certificering conform DIN EN ISO 9001: 2000. We hebben een naam opgebouwd als toeleverancier in branches als modelbouw, accessoires voor de gieterij, automobielindustrie, bouwsector, elektro-industrie en industrie voor huishoudelijke artikelen. Als fabrikant van hoogwaardige kunststof onderdelen kunnen wij u zowel kunststof onderdelen, alsook volledige bouwgroepen leveren.

  Website Open In New icon