• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • moderne meubels

Resultaten voor

Moderne meubels - Duitsland

Duitsland
 1. FELDMANN-WOHNEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FELDMANN-WOHNEN GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Huismeubelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren moderne meubels, en meubelen. Het is gevestigd in Rostock, Duitsland.

 2. KARE DESIGN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KARE DESIGN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Designmeubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren moderne meubels, en meubelen. Het is gevestigd in Garching - Hochbrück bei München, Duitsland.

 3. MÖBEL TURFLON WERL KLEMENS MÜNSTERMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MÖBEL TURFLON WERL KLEMENS MÜNSTERMANN GMBH & CO. KG, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Meubels, eigentijds. Het is tevens aanwezig in de sectoren moderne meubels. Het is gevestigd in Werl, Duitsland.

 4. WOODY MÖBEL GBR

  Duitsland

  Het bedrijf WOODY MÖBEL GBR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Meubels - gestoffeerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren meubelen, en moderne meubels. Het is gevestigd in Steinheim, Duitsland.

 5. TRADE PASSION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRADE PASSION GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Matrassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, en moderne meubels. Het is gevestigd in München, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAAR-LAGER- UND PROFILTECHNIK GMBH

  Duitsland

  SLP is in 1965 gevestigd in de huidige vestigingsplaats als dochteronderneming van Saarstahl AG. In die tijd hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met het koudeprofileren van staal. Sinds 1985 concentreert SLP zich uitsluitend op magazijntechniek. Vandaag de dag behoort het bedrijf tot de toonaangevende Europese producenten van stellingen. De lange geschiedenis van het bedrijf en de daarmee verbonden continuïteit biedt onze klanten de zekerheid dat ook na vele jaren, hun magazijnen kunnen worden uitgebreid met nauwkeurig passende stellingen. In 2004 werd SLP lid van de Averys Group, de stellingsystemen, transporttechniek en stalen meubelen ontwerpt, produceert en monteert. In de negen ondernemingen binnen de groep zijn meer dan 1.300 medewerkers werkzaam op twaalf vestigingen in zeven landen. Wij zijn ervan overtuigd dat hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen ook in Duitsland mogelijk is. Ons recept: competente, ervaren medewerkers en moderne productie-installaties.

 2. MODERNE KÜCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MODERNE KÜCHENTECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Horeca - machines en materialen, Grootkeukens - machines en materialen, Keukens - meubilair, Meubelen - horeca, Horeca - machines en materialen, Grootkeukens - machines en materialen, Keukens - meubilair, en Meubelen - horeca. Het is gevestigd in Fürstenzell, Duitsland.

 3. HELMUT SCHULZE GMBH MODERNE BÜROWELT

  Duitsland

  Het bedrijf HELMUT SCHULZE GMBH MODERNE BÜROWELT, is een Distributeur, en actief in de sector Huismeubelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Schoolmeubilair, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Schoolmeubilair, en Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is gevestigd in Buxtehude, Duitsland.

 4. DESIGNFUNKTION GESELLSCHAFT FÜR MODERNE EINRICHTUNG HAMBURG MBH

  Duitsland

  Het bedrijf DESIGNFUNKTION GESELLSCHAFT FÜR MODERNE EINRICHTUNG HAMBURG MBH, is een Distributeur, en actief in de sector Huismeubelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kinderkamers - meubels, Schoolmeubilair, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Meubelen - fabriek en werkplaats, Kinderkamers - meubels, Schoolmeubilair, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, en Meubelen - fabriek en werkplaats. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. MODERNE ZEITEN LEUSCH 6 ZIMMERMANN GBR

  Duitsland

  Het bedrijf MODERNE ZEITEN LEUSCH 6 ZIMMERMANN GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huismeubelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kinderkamers - meubels, Schoolmeubilair, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Meubelen - fabriek en werkplaats, Kinderkamers - meubels, Schoolmeubilair, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, en Meubelen - fabriek en werkplaats. Het is gevestigd in Gleichen, Duitsland.

 1. MODERNE RAUMGESTALTUNG FRANZ-JOSEF HATWIG E.K.

  Duitsland

 2. KRANZ DAS MODERNE BÜRO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRANZ DAS MODERNE BÜRO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Huismeubelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kinderkamers - meubels, Schoolmeubilair, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Meubelen - fabriek en werkplaats, Kinderkamers - meubels, Schoolmeubilair, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, en Meubelen - fabriek en werkplaats. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.