• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • duiven

Resultaten voor

Duiven - Import export

 1. ERAX GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Al meer dan 17 jaar ondersteunt ERAX GmbH u met de juiste duivenbeschermingsproducten om uw gebouwen te beschermen! Rechtstreeks van de fabrikant - voordelige bestrijdingssystemen van duiven zoals spikes van ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (elektrische systemen), BIRDWIRE (spankabelsysteem), CABLE BIRD.

  Website Open In New icon
 2. TILDUIVENBOND ONS BELANG

  Nederland

  Ons Belang is een Duivenvereniging die voor de belangen van Duiven en Tilduiven liefhebbers opkomt. Zij overleggen onder andere met Gemeentelijke instanties en de Woningbouwcorporaties. Tilduivenbond Ons Belang is opgericht in 1920 en koninklijk goedgekeurd sinds 1926. De vereniging staat, door de inzet van bestuur en ruim 400 leden, vanaf 2014 op de lijst van Immaterieel Cultureel Erfgoed Van Nederland. Wij bieden u alles op duiven gebied van het houden van duiven tot het verzorgen van duiven. Ok hebben wij heel veel informatie over de Haagse Tilduivensport voor u op onze website. Duivenwinkels Den Haag, Leiden, en omstreken. Op zoek naar duivenwinkels? dan hoeft u niet verder meer te zoeken want: Kwaliteit niet kan zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als duivenwinkels met u mee. Deskundigheid en goed advies zijn de elementen waarmee je je als duivenwinkel onderscheidt. Hier vindt u alle duivenwinkels in een compleet en handig overzicht, bij deze winkels kunt u terecht voor duivenbenodigdheden maar ook voor het kopen van duiven en meer. U kunt ook terecht bij de duivenwinkels voor informatie en advies over het houden van duiven. Source: https: //tilduivenbondonsbelang.nl/mededelingen/duivenwinkels/ Source: https: //tilduivenbondonsbelang.nl/informatie/ons-belang-haagse-tilduivenvereniging/

 3. MONDORAPACI

  Italië

  Mondorapaci is een bedrijf dat expert is in directe valkerij, dankzij valkerijhouder Giovanni Paone. Onze passie en ons respect voor onze roofvogels leiden onze dagelijkse activiteit. De kennis van onze roofvogels stelt ons in staat om deze in diverse domeinen te gebruiken, zoals didactische activiteiten voor kinderen en jongeren, verwijdering van schadelijke vogels, openbare demonstraties

 4. NATURAL GRANEN

  België

  Natural Granen is de enige onderneming die uitsluitend gespecialiseerd in duivenvoer en wordt beheerd door echte duivenliefhebbers. Natural exporteert wereldwijd naar 46 landen en wordt terecht beschouwd als de nummer een specialist op de volgende gebieden: graanmengelingen voor sportduiven, complementaire producten voor sportduiven, duivensport apparatuur , fokken van postduiven en publicatie van de duivensport tijdschriften en boeken.

 5. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. GIROPROTEC

  Spanje

 2. AGROMARKET S.R.L.

  Italië

 3. SADOCCO ISEO S.N.C.

  Italië

 4. SHANDONG QILONG GROUP CO.,LTD

  China

 5. KALU A/S

  Denemarken

 1. CINCINELLI PAOLO

  Italië

 2. FELMICA MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugal

 3. CAILLES PIGEONS POITOU

  Frankrijk

 4. MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. BELGA VET

  België

  BELGA-VET SEIFFERT is sinds 1987 de pionier in het produceren van 100 % natuurproducten voor duiven. Ieder jaar kennen liefhebbers dezelfde fenomenen : jeugd, stress, wedstrijden, hitte en extreme weersomstandigheden zorgen ervoor dat heel wat hokken grote problemen en grote verliezen van hun jonge duiven kennen. Belgavet biedt de meest complete aanvullende voedingsproducten voor zowel rui- als kweek- als vluchtperiode van uw duiven. U kunt ook steeds bij ons voor tips en advies over uw duivenhok, uw duivenselectie, een vlucht- en voedingsschema voor uw vliegduiven en kwekers.

 6. LDDS S.R.L.

  Italië

 7. FAENZA SPURGHI S.R.L.

  Italië

 8. LAUDICINA PULIZIE SRL - DISINFESTAZIONE

  Italië

 9. INSAVI

  Spanje

 10. SENECA AIR SRL

  Italië

 1. SIADD IGENSERVICE S.R.L.

  Italië

 2. RBN PLAGAS 24 HORAS

  Spanje

 3. BIOTEC KW WOLF GMBH

  Duitsland

 4. A.C.R. AMBIENTE

  Italië

 5. MOULIN GOCHEL

  België

 6. NEBILY SCHÄDLINGSMANAGEMENT GESMBH.

  Oostenrijk

 7. HN LUX

  Luxemburg

 8. ANIMALIS PET SHOP

  België

 9. SURBITON POULTRY

  Verenigd Koninkrijk

 10. RENTOKIL PEST CONTROL

  Luxemburg