• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • duiven

Resultaten voor

Duiven - Import export

 1. ERAX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 17 jaar ondersteunt ERAX GmbH u met de juiste duivenbeschermingsproducten om uw gebouwen te beschermen! Rechtstreeks van de fabrikant - voordelige bestrijdingssystemen van duiven zoals spikes van ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (elektrische systemen), BIRDWIRE (spankabelsysteem), CABLE BIRD.

 2. TILDUIVENBOND ONS BELANG

  Nederland

  Ons Belang is een Duivenvereniging die voor de belangen van Duiven en Tilduiven liefhebbers opkomt. Zij overleggen onder andere met Gemeentelijke instanties en de Woningbouwcorporaties. Tilduivenbond Ons Belang is opgericht in 1920 en koninklijk goedgekeurd sinds 1926. De vereniging staat, door de inzet van bestuur en ruim 400 leden, vanaf 2014 op de lijst van Immaterieel Cultureel Erfgoed Van Nederland. Wij bieden u alles op duiven gebied van het houden van duiven tot het verzorgen van duiven. Ok hebben wij heel veel informatie over de Haagse Tilduivensport voor u op onze website. Duivenwinkels Den Haag, Leiden, en omstreken. Op zoek naar duivenwinkels? dan hoeft u niet verder meer te zoeken want: Kwaliteit niet kan zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als duivenwinkels met u mee. Deskundigheid en goed advies zijn de elementen waarmee je je als duivenwinkel onderscheidt. Hier vindt u alle duivenwinkels in een compleet en handig overzicht, bij deze winkels kunt u terecht voor duivenbenodigdheden maar ook voor het kopen van duiven en meer. U kunt ook terecht bij de duivenwinkels voor informatie en advies over het houden van duiven. Source: https: //tilduivenbondonsbelang.nl/mededelingen/duivenwinkels/ Source: https: //tilduivenbondonsbelang.nl/informatie/ons-belang-haagse-tilduivenvereniging/

 3. MONDORAPACI

  Italië

  Mondorapaci is een bedrijf dat expert is in directe valkerij, dankzij valkerijhouder Giovanni Paone. Onze passie en ons respect voor onze roofvogels leiden onze dagelijkse activiteit. De kennis van onze roofvogels stelt ons in staat om deze in diverse domeinen te gebruiken, zoals didactische activiteiten voor kinderen en jongeren, verwijdering van schadelijke vogels, openbare demonstraties

 4. NATURAL GRANEN

  België

  Natural Granen is de enige onderneming die uitsluitend gespecialiseerd in duivenvoer en wordt beheerd door echte duivenliefhebbers. Natural exporteert wereldwijd naar 46 landen en wordt terecht beschouwd als de nummer een specialist op de volgende gebieden: graanmengelingen voor sportduiven, complementaire producten voor sportduiven, duivensport apparatuur , fokken van postduiven en publicatie van de duivensport tijdschriften en boeken.

 5. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CAF EXOTIC MEAT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren wild, en duiven. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GIROPROTEC

  Spanje

  Het bedrijf GIROPROTEC, en actief in de sector Duiven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen, Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen, en verjaging van duiven. Het is gevestigd in Girona, Spanje.

 2. SADOCCO ISEO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf SADOCCO ISEO S.N.C., en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Duiven, Dieren en veeteelt, Duiven, en Dieren en veeteelt. Het is gevestigd in Due Carrare, Italië.

 3. AGROMARKET S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AGROMARKET S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdieren - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, Duiven, Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, en Duiven. Het is gevestigd in Todi, Italië.

 4. KALU A/S

  Denemarken

  Het bedrijf KALU A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Duiven. Het is gevestigd in Koebenhavn V, Denemarken.

 5. FELMICA MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugal

 1. CINCINELLI PAOLO

  Italië

 2. MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dakbedekkingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verjaging van duiven. Het is gevestigd in Herzberg, Duitsland.

 1. BELGA VET

  België

  BELGA-VET SEIFFERT is sinds 1987 de pionier in het produceren van 100 % natuurproducten voor duiven. Ieder jaar kennen liefhebbers dezelfde fenomenen : jeugd, stress, wedstrijden, hitte en extreme weersomstandigheden zorgen ervoor dat heel wat hokken grote problemen en grote verliezen van hun jonge duiven kennen. Belgavet biedt de meest complete aanvullende voedingsproducten voor zowel rui- als kweek- als vluchtperiode van uw duiven. U kunt ook steeds bij ons voor tips en advies over uw duivenhok, uw duivenselectie, een vlucht- en voedingsschema voor uw vliegduiven en kwekers.

 2. FAENZA SPURGHI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FAENZA SPURGHI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontsmetting en sterilisatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verjaging van duiven, open in augustus, afzuiging van industriële slib, en uitrustingen voor desinfectie. Het is gevestigd in Faenza, Italië.

 3. LAUDICINA PULIZIE SRL - DISINFESTAZIONE

  Italië

  Het bedrijf LAUDICINA PULIZIE SRL - DISINFESTAZIONE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontsmetting en sterilisatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, rattenbestrijding, reinigingsmiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, en verjaging van duiven. Het is gevestigd in Cremona, Italië.

 4. NUISIPRO

  Frankrijk

  Het bedrijf NUISIPRO, is een Distributeur, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbehandelingsproducten, verjaging van duiven, Houtbehandelingsproducten, en tussenhandelaar in rattenverdelgingsmiddelen. Het is gevestigd in Annecy, Frankrijk.

 5. RENTOKIL INITIAL GMBH - SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG & TAUBENABWEHR

  Oostenrijk

  Het bedrijf RENTOKIL INITIAL GMBH - SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG & TAUBENABWEHR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Insectenverdelging. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandeling tegen parasieten, haccp, controle van schadelijke dieren, en verjaging van duiven. Het is gevestigd in Wiener Neudorf, Oostenrijk.

 6. INSAVI

  Spanje

  Het bedrijf INSAVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kippenhokken, uitrustingen voor de bewerking en de verpakking van eieren, box voor duiven kippen en leghennen, en Veevoeder voor leghennen. Het is gevestigd in Alcover, Spanje.

 7. ANIMALIS PET SHOP

  België

  Het bedrijf ANIMALIS PET SHOP, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vogelvoer - huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Huisdierenvoer, kooien voor huisdieren, voedingssupplementen voor duiven, en voeder voor paarden. Het is gevestigd in Eghezée, België.

 8. BIOTEC KW WOLF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIOTEC KW WOLF GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Insectenverdelging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Insecticiden, Insecticiden, en verjaging van duiven. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. SIADD IGENSERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SIADD IGENSERVICE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Insectenverdelging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gezondheidscontrole, ontsmetting en ongediertebestrijding van terreinen en milieus, rattenverdelging en antiparasietbehandelingen voor terreinen en gebouwen, Gezondheidscontrole, en verjaging van duiven. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 2. RBN PLAGAS 24 HORAS

  Spanje

  Het bedrijf RBN PLAGAS 24 HORAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Insectenverdelging. Het is tevens aanwezig in de sectoren controle van vogels, verjaging van duiven, wespenbestrijding, en insectenvernietigers voor openbare instanties. Het is gevestigd in Griñón, Spanje.

 3. HN LUX

  Luxemburg

  Het bedrijf HN LUX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Insectenverdelging, Insectenverdelging, en verjaging van duiven. Het is gevestigd in Senningerberg, Luxemburg.

 4. MOULIN GOCHEL

  België

  Het bedrijf MOULIN GOCHEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Huisdierenvoer, meel voor voeder voor de zootechniek, houtspaanders, en voedingssupplementen voor duiven. Het is gevestigd in Oteppe, België.

 5. SENECA AIR SRL

  Italië

  Het bedrijf SENECA AIR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gezondheidscontrole, systemen van gasvermindering en vervuilende rook, aromatherapie, Gezondheidscontrole, en verjaging van duiven. Het is gevestigd in Isola Del Liri, Italië.

 6. A.C.R. AMBIENTE

  Italië

  Het bedrijf A.C.R. AMBIENTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren rattenbestrijding van gebouwen en sites, behandeling tegen kakkerlakken, verjaging van duiven, en milieubeschermende monitoring. Het is gevestigd in Urgnano, Italië.

 7. SURBITON POULTRY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SURBITON POULTRY, is een Multi-Category, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren box voor duiven kippen en leghennen. Het is gevestigd in Surbiton, Verenigd Koninkrijk.

 8. DISINFESTAZIONE ROMA

  Italië

  Het bedrijf DISINFESTAZIONE ROMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Insectenverdelging. Het is tevens aanwezig in de sectoren verjaging van duiven, en rattenbestrijding. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 9. NEBILY SCHÄDLINGSMANAGEMENT GESMBH.

  Oostenrijk

  Het bedrijf NEBILY SCHÄDLINGSMANAGEMENT GESMBH., is een Dienstverlener, en actief in de sector Insectenverdelging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, verjaging van duiven, rattenverdelging en antiparasietbehandelingen voor terreinen en gebouwen, en ontsmetting en ongediertebestrijding van terreinen en milieus. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 10. PEST-FREE ONLINEHANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf PEST-FREE ONLINEHANDEL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Insectenverdelging. Het is tevens aanwezig in de sectoren verjaging van duiven, parasieten bestrijdend, netten anti-roofvijanden, en desinfectie in gebouwen, lokalen en installaties. Het is gevestigd in Ditzingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis