• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • durumtarwe

Resultaten voor

Durumtarwe - Import export

 1. GK KUSHPIT-AGRO

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO is een vereniging van Oekraïense landbouwers (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), die voornamelijk werkzaam is in het kweken van zaden, technische gewassen en oliezaden. Wij slaan de zaden van gewassen voor de levensmiddelensector op en verkopen deze via een teams van ervaren en goed opgeleide werknemers en de laatste technologieën. GC KUSHPIT-AGRO is een familiebedrijf dat al reeds 30 jaar op de markt aanwezig is. Het bebouwde oppervlak telt circa 5.000 hectare. Wij verbouwen hoofdzakelijk: lentetarwe, wintertarwe, zonnebloem, maïs, sojabonen, boekweit. De boerderijen hebben hun eigen machine- en tractorpark. In 2020, werd er een reinigings- en droogcomplex voor zaden opgezet. De capaciteit van de elevator bedraagt 40 duizend ton. Wij hebben tevens ons eigen laboratorium en verzorgen ons eigen vervoer - graantrucks. U kunt beknopte informatie vinden op onze website: www.kushpit-agro.com We verkopen onze producten in zowel Oekraïne als het buitenland. Wij kunnen werken met DAP en CIF leveringen. Wij leveren producten met ons eigen graantrucks en kunnen tevens werken met container- en railtransport.

 2. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, uw betrouwbare partner te Cergy, gespecialiseerd in handelsoplossingen voor een gevarieerd assortiment producten. Wij zijn gespecialiseerd in de handel van aardolieproducten evenals in ICUMSA 45 suiker uit Brazilië, plantaardige oliën zoals zonnebloemolie, sojaolie, koolzaadolie, maïsolie, olijfolie maar ook rijst uit Thailand, Vietnam of Cambodja. Ons aanbod omvat tevens tarwe, maïs en overige producten op aanvraag. Wij hebben een gedegen ervaring en kunnen bogen op onze expertise waardoor we door de jaren heen betrouwbare samenwerkingen hebben opgebouwd met erkende en betrouwbare leveranciers binnen de levensmiddelensector en overige. Wij zetten ons in voor persoonlijke en professionele service om aan uw specifieke vragen te voldoen op het gebied van handel in levensmiddelen. Onze teams staan er klaar voor om al uw vragen te beantwoorden.

 3. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederland

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst is een internationale fabrikant van 100% geraffineerde bakolie en is wereldwijd aanwezig. De hoofdproducten zijn geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie, tarwe, gerst, gele maïs, zonnebloempitten, linzen. Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd voor het produceren van geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie evenals in het verhandelen van granen en zaden wereldwijd. Wij bieden de best mogelijke oplossingen voor de logistieke behoeften en kwaliteitseisen van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een sterke band kunnen opbouwen en behouden met elke klant door constant nauwgezette maatregelen voor kwaliteitscontrole, scherpe prijzen en professionele diensten te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons team van onderhandelaars een grote kennis van het functioneren van de internationale levensmiddelenmarkt. In combinatie met onze toewijding en vakkennis zijn wij hierdoor de beste keuze als internationale fabrikant en exporteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 4. RM & INVEST

  Frankrijk

  RM & Invest is een Franse onderneming gespecialiseerd in de internationale makelaardij en commercialisering van grondstoffen. Onze activiteiten omvatten de import en export van voedingsmiddelen, met name van producten bestemd voor de voeding van mens en dier, o.m. tarwe, oliehoudend lijnzaad en gerst alsook minerale stoffen zoals o.m. steenkool, bitumen, metalen. Wij bieden u een breed assortiment grondstoffen met een unieke diversiteit, kwaliteit en kwaliteit-prijsverhouding.

 5. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA FERME DU CHAILLOUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zachte tarwe, Zachte tarwe, en hennep. Het is gevestigd in Saint Mard De Réno, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BS SARIYAVUZ EXPORTERS

  Turkije

  Het bedrijf BS SARIYAVUZ EXPORTERS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Durumtarwe, meel, tarwemeel, meel of griesmeel van durumtarwe, en Durumtarwe. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf AYER TOHUMCULUK LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rijst. Het is tevens aanwezig in de sectoren durumtarwe, Harde tarwe, gerst, en tarwezaad. Het is gevestigd in Gönen, Turkije.

 3. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, is een Distributeur, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, Handel, internationaal - adviesbureaus, Goederenbeurzen, Diensten voor petroleum en gaswinning, Handel, internationaal - adviesbureaus, Goederenbeurzen, en dieselbrandstof. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. BIOPROTECT SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf BIOPROTECT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Durumtarwe, en Durumtarwe. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 5. SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zachte tarwe, durumtarwe, Suikerbiet, Biologische rietsuiker, en Zachte tarwe. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 1. BALKAN COMMODITIES LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf BALKAN COMMODITIES LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Durumtarwe. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 2. ALDEERAFOOD

  Turkije

  Het bedrijf ALDEERAFOOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwproductie, Rijst, tarwe, Landbouwproductie, en Rijst. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 1. AGROTERRA-IMPEX SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf AGROTERRA-IMPEX SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren gerst, maïs, en Erwten. Het is gevestigd in Bascalia Raionul Basarabeasca, Moldavïe.

 2. UNIDESCAL LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf UNIDESCAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Durumtarwe. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 3. AGROSFERA-BM SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf AGROSFERA-BM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groentesappen, en Groentesappen. Het is gevestigd in Raionul Ungheni, Moldavïe.

 4. ANVAR-COM SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf ANVAR-COM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren maïs, en Erwten. Het is gevestigd in Balti, Moldavïe.

 5. INTERAGROINVEST SA

  Moldavïe

  Het bedrijf INTERAGROINVEST SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanrechten, en suikerbieten. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 6. IVALAGA COM SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf IVALAGA COM SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren gerst. Het is gevestigd in Balti, Moldavïe.

 7. TOV AMBER

  Oekraïne

  Het bedrijf TOV AMBER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Durumtarwe. Het is gevestigd in Kapitanovka, Oekraïne.

 8. FLEX GRUP VE DIS TICARET

  Turkije

  Het bedrijf FLEX GRUP VE DIS TICARET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Durumtarwe. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. SINIRLI SORUMLU BOGAZLIYAN VE ÇEVRE KOYLERI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI

  Turkije

  Het bedrijf SINIRLI SORUMLU BOGAZLIYAN VE ÇEVRE KOYLERI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren pasta en grauwe erwten. Het is gevestigd in Yozgat, Turkije.

 2. GATTARI SANTE

  Italië

 3. TREVICER S.A.S. DI BARBISAN FERRUCCIO & C.

  Italië

 4. MALFATTO GUIDO

  Italië

 5. FULGERI S.R.L.

  Italië

 6. RATTI ORSOLA DI FABRIS C.

  Italië

 7. MOLENS 'T KINDT

  België

  Molens T’Kindt beschikt over een geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Strenge controles helpen ons om de gestelde normen te behalen.. We houden er innoverende ideeën op na over brood en andere bakkerijproducten en verwerken hierin alle opmerkingen van de markt in het algemeen en van deklanten en prospecten in het bijzonder.Op die manier kunnen we onze aangeboren gedrevenheid en ons streven naar kwaliteit bestendigen naar de toekomst toe. Wij kunnen tevens bogen op een lange traditie in het selecteren, het klasseren, het homogeniseren en het lageren van de beste granen uit de meest vermaarde regio’s.

 8. ECLIPSE

  Turkije

  Het bedrijf ECLIPSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren macaroni, spaghetti, Geraffineerde zonnebloemolie, en meel of griesmeel van durumtarwe. Het is gevestigd in Trabzon, Turkije.

 9. ECLIPSE.CO.LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ECLIPSE.CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren spaghetti, meel of griesmeel van durumtarwe, en Geraffineerde zonnebloemolie. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 10. TOSUN GRUP UN VE YEM SANAYI TICARET AŞ

  Turkije

  Het bedrijf TOSUN GRUP UN VE YEM SANAYI TICARET AŞ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren volkoren tarwe, biologische meststoffen, en meel of griesmeel van durumtarwe. Het is gevestigd in Kirikkale, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis