• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • durumtarwe

Resultaten voor

Durumtarwe - Import export

 1. MTK LTD

  Rusland

  Verified by Europages badge

  International Trading Company LLC is een exporteur die groothandel in landbouwproducten uit milieuvriendelijke regio's van Rusland en andere landen verhandelt. Het bedrijf levert een breed assortiment oliehoudende zaden (vlas, zonnebloem, camelina, mosterd, enz.), peulvruchten (sojabonen, bonen, kikkererwten, enz.), zaden van overblijvende en eenjarige kruiden (Medicago polymorpha, melilot, weideklaver, enz.), en graankorrels (tarwe, gerst, rogge, haver, boekweit, enz.). ITC LLC heeft partnerschappen opgezet in het Verre Oosten, West-Europa en Azië. De door ITC verhandelde producten zijn gecertificeerd en voldoen aan alle relevante Russische en internationale kwaliteitsnormen en voorschriften. Het bedrijf levert landbouwgoederen via water-, weg- en spoorvervoer wereldwijd in de kortst mogelijke tijd. De klanten van het bedrijf genieten van transparante en comfortabele verzendingen tegen gunstige voorwaarden dankzij de samenwerking met grote landbouwbedrijven uit verschillende landen.

  Website Open In New icon
 2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederland

  Verified by Europages badge

  VOF Plantendienst is een internationale fabrikant van 100% geraffineerde bakolie en is wereldwijd aanwezig. De hoofdproducten zijn geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie, tarwe, gerst, gele maïs, zonnebloempitten, linzen. Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd voor het produceren van geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie evenals in het verhandelen van granen en zaden wereldwijd. Wij bieden de best mogelijke oplossingen voor de logistieke behoeften en kwaliteitseisen van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een sterke band kunnen opbouwen en behouden met elke klant door constant nauwgezette maatregelen voor kwaliteitscontrole, scherpe prijzen en professionele diensten te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons team van onderhandelaars een grote kennis van het functioneren van de internationale levensmiddelenmarkt. In combinatie met onze toewijding en vakkennis zijn wij hierdoor de beste keuze als internationale fabrikant en exporteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Website Open In New icon
 3. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. PPTE "JNL"

  Oekraïne

 5. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. RM & INVEST

  Frankrijk

 2. BIOPROTECT SRL

  Moldavïe

 3. ATOM-NK

  Rusland

 4. AMOLI INTERNATIONAL

  India

 5. BALKAN COMMODITIES LTD.

  Bulgarije

 1. INTERAGROINVEST SA

  Moldavïe

 2. ANVAR-COM SRL

  Moldavïe

 3. AGROSFERA-BM SRL

  Moldavïe

 4. UNIDESCAL LTD

  Oekraïne

 5. AGROTERRA-IMPEX SRL

  Moldavïe

 6. LLC "HELIOS GROUP"

  Kirgizië

 7. SIBERIAN SUCCESS LLC

  Rusland

 8. PACIFIC BOND (GROUP) LIMITED

  Hong Kong

 9. IVALAGA COM SRL

  Moldavïe

 10. ELEVATOR NOVONIKOLAEVSKY LTD.

  Rusland

 1. VENROM

  Venezuela

 2. FULGERI S.R.L.

  Italië

 3. GATTARI SANTE

  Italië

 4. RATTI ORSOLA DI FABRIS C.

  Italië

 5. MALFATTO GUIDO

  Italië

 6. TREVICER S.A.S. DI BARBISAN FERRUCCIO & C.

  Italië

 7. BELKADI TOUFIK

  Algerije

 8. GARNEC LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  «Garnec» is een leider in de productie van glutenvrij meel en bakmixen. We waren de eersten in Rusland die het recht kregen om onze producten te labelen met het “Crossed Grain Trademark”. Dit handelsmerk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Association of European Celiac Societies, erkend in de meeste ontwikkelde landen. We gebruiken ook groene technologieën: onze producten worden vervaardigd op milieuvriendelijke apparatuur met behulp van koudfreestechnologie. Koud malen is malen bij een temperatuur van minder dan 40 ° C, waardoor het meel de meeste vitamines en mineralen behoudt. Bovendien hebben we volledig geweigerd raffinage in onze productie te gebruiken, evenals smaakversterkers en conserveermiddelen. We produceren een breed scala aan gezonde voedingsproducten - voor iedereen is er iets naar zijn smaak. Garnec: Ander voedsel voor het hele gezin.

  Website Open In New icon
 9. MOLENS 'T KINDT

  België

  Molens T’Kindt beschikt over een geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Strenge controles helpen ons om de gestelde normen te behalen.. We houden er innoverende ideeën op na over brood en andere bakkerijproducten en verwerken hierin alle opmerkingen van de markt in het algemeen en van deklanten en prospecten in het bijzonder.Op die manier kunnen we onze aangeboren gedrevenheid en ons streven naar kwaliteit bestendigen naar de toekomst toe. Wij kunnen tevens bogen op een lange traditie in het selecteren, het klasseren, het homogeniseren en het lageren van de beste granen uit de meest vermaarde regio’s.

 10. EXOTIC CITY

  België