• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • eau de toilette

Resultaten voor

Eau de toilette - Import export

 1. ROMERON PERFUME

  Turkije

  Verified by europages badge

  ROMERON Perfume is een van de belangrijkste fabrikanten van parfums, rietdiffusors, penparfums, luchtverfrissers voor auto's en Eau de colognes in Turkije. Wij zijn actief in meer dan 15 landen met ongeveer 70 Romeron Perfume Shops. Bovendien bieden wij onze klanten huismerkproductie en aangepaste ontwerpservice. ROMERON Parfum is een van de top 10 leveranciers van parfums in Turkije en is een van de beste klanten van Franse parfumfabrikanten. Bij ROMERON besteden we veel zorg aan de bereiding van al onze creaties door ze een unieke waarde te geven en ingrediënten van topkwaliteit te gebruiken. Onze parfums combineren esthetiek, schoonheid, verfijning en emotioneel welzijn, terwijl ze voldoen aan de strengste kwaliteitscontrolenormen en elke stap in het productieproces nauwlettend in het oog houden. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en grondstoffen die op de markt verkrijgbaar zijn.Het is onze missie om een van de wereldleiders te worden op het gebied van merkparfumerie en in onze winkels een unieke ervaring te creëren met de hoogst mogelijke kwaliteit en een minimale impact op het milieu. Wij streven ernaar hoogwaardige parfumerie-, cosmetica- en huisparfumproducten toegankelijk te maken voor de consument en emoties en unieke ervaringen op te wekken. Bovendien werken wij alleen samen met betrouwbare partners voor de productie van kwaliteitsgeuren en exclusieve verpakkingen. Met ons aan uw zijde kunt u uw klanten trakteren op kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. VINCE COMPANY PARFUMERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is de onderneming Vince Company een in Toulouse gevestigd internationaal handelskantoor. Wij onderhandelen voor u bij onze diverse leveranciers voor de levering van goederen in het groot. Wij werken voornamelijk met vakspecialisten binnen de handel die goederen willen inkopen. Wij werken tevens met ambachtswerkers en particulieren die grote hoeveelheden producten willen bestellen. Wij leveren dankzij diverse samenwerkingen. Of het nu de bevoorrading van uw producten bij onze leveranciers of het vervoer van uw goederen op het leveringsadres betreft, wij verzorgen alles. Na ontvangst van uw bestelling, zetten wij ons volledig in om uw goederen zo snel mogelijk te leveren zodat uw onderneming correct kan blijven draaien. Wij verzorgen vervolgens het transport van uw ladingen vanuit Europees Frankrijk naar: - Europees Frankrijk, - De Overzeese gebieden (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Frans-Guyana, Nieuw-Caledonië, Frans-Polynesië, Wallis en Futuna), - Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. VINCE COMPANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is de onderneming Vince Company een in Toulouse gevestigd internationaal handelskantoor. Wij onderhandelen voor u bij onze diverse leveranciers voor de levering van goederen in grootverbruik. Wij werken voornamelijk met vakspecialisten binnen de handel die goederen willen inkopen. Wij werken tevens met ambachtswerkers en particulieren die grote hoeveelheden producten willen bestellen. Wij leveren dankzij diverse samenwerkingen. Of het nu de bevoorrading van uw producten bij onze leveranciers of het vervoer van uw goederen op het leveringsadres betreft, wij verzorgen alles. Na ontvangst van uw bestelling, zetten wij ons volledig in om uw goederen zo snel mogelijk te leveren zodat uw onderneming correct kan blijven draaien. Wij verzorgen vervolgens het transport van uw ladingen vanuit Europees Frankrijk naar: - Europees Frankrijk, - De Overzeese gebieden (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Frans-Guyana, Nieuw-Caledonië, Frans-Polynesië, Wallis en Futuna), - Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. BALKAN LUXURY SUPPLY LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Balkan Luxury Supply is een groothandelaar die een breed assortiment luxe voorwerpen aanbiedt. Wij zijn een betrouwbare leverancier van schoonheidsproducten zoals parfums (merkparfums en niche-parfums), cosmetica (allerlei huidverzorgingsproducten, crèmes, make-up, enz.), Brillen (zonnebrillen van het merk, luxe monturen, optieken), horloges , Sieraden en mode voor retailers en groothandelaren over de hele wereld.Wij importeren en exporteren wereldwijd (Europa, Azië, VS, etc.).Dankzij de directe verzending van de producten uit voorraad zijn we een snelle en betrouwbare partner. Balkan Luxury Supply biedt niet alleen schoonheidsproducten tegen scherpe prijzen, maar tevens een gedetailleerde oplossing voor onze klanten inclusief vrachtvervoer, dropshipping, klantenservice en verzekeringen. We hebben uitgebreide voorraden om aan de aan de seizoenen verbonden verhoogde aanvragen te voldoen. We hebben uitgebreide voorraden om aan de aan de seizoenen verbonden verhoogde aanvragen te voldoen van merken zoals: Calvin Klein, Chloe, Diesel, Dolce & Gabbana, Paco Rabanne, Trussardi, Hugo Boss, DKNY, Giorgio Armani, Hermes, Yves Saint Laurent, Gucci, , Lancome, Montale,

 5. ATTRACTIVE SCENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Attractive Scent, gevestigd midden in de streek rond Grasse, is sinds 2018 gespecialiseerd in het ontwerp van parfums. Ons dynamisch en vakbekwaam team heeft jaren ervaring op het gebied van parfums en kan u oplossingen voorstellen voor het creëren of verkopen van uw parfums. Wij hebben met name een reeks van parfums gecreëerd die 100% natuurlijk en COSMOS gecertificeerd zijn. Wij streven voortdurend naar meer innovatie om originele parfums te bedenken. Zo beschikken wij over moderne, spitstechnologische uitrustingen om de productietijd te beperken en om ons aanbod uit te breiden door ons aan de verwachtingen van onze klanten aan te passen. In ons eigen labo onderwerpen wij de ingrediënten die in de samenstelling van onze parfums gebruikt worden aan strenge controles. Bovendien kunnen wij dankzij ons softwarepakket hun traceerbaarheid waarborgen. Buiten de streek rond Grasse hebben wij een wereldwijd netwerk van leveranciers opgebouwd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PARFUM & PROJET

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Parfum & Projet is ontstaan vanuit de wens van de oprichtster, Claudine Roublot, om parfum voor iedereen toegankelijk te maken. Haar jarenlange werk bij wereldwijd bekende ondernemingen en merken zoals La Parfumerie Fragonard, Diptyque, Ladurée, le Fouquet’s Paris, Barney’s NY, Marks&Spencer en Anthropologie hebben haar geholpen om de markt en de betrokken spelers goed te leren kennen. Haar degelijke beheersing van de hele ontwerpketen en haar netwerk van bevoorrechte leveranciers en aanspreekpunten die allemaal gespecialiseerd zijn in de parfumerie staan tot uw dienst om uw parfum op maat te creëren. Al 9 jaar lang stelt ze haar knowhow ten dienste van merken voor prêt-à-porter en accessoires, concept stores, ondernemingen en private instanties, communicatie- en brandingbureaus, influencers en evenementenbureaus door hun een onmiddellijk te gebruiken oplossing voor te stellen… de ultieme signatuur op het gebied van olfactorische marketing. Parfum & Projet selecteert de beste ambachtslui voor alle fasen van het ontwerp en combineert hun knowhow om een eindproduct van topkwaliteit te creëren dat perfect bij uw identiteit past: Parfum, eau de parfum, eau de toilette, nevel voor lichaam en haar, binnenhuisparfum en geurverspreider. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. CHARRIER PARFUMS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CHARRIER PARFUMS Frans parfumbedrijf opgericht in 1888, gevestigd in Vallauris, in de buurt van Grasse, de wereldhoofdstad van de parfumerie.Wij zijn de originele maker en leider in de creatie van MINIATURES PARFUMS BOXES.We bieden een compleet assortiment miniaturen, verpakt in prestigieuze geschenkverpakkingen, evenals een reeks Eau de Parfum-sprays en een productgamma van PARFUMS DE PROVENCE.Onze parfums worden gedistribueerd in meer dan 50 landen naar warenhuizen, parfumerieën, e-commerce websites, Duty Free...In Frankrijk hebben we een stand bij Galeries Lafayette Haussmann Parijs.Onze activiteit is volledig, van het maken van parfums tot het verpakken.Alle fasen van de productie worden in onze fabriek uitgevoerd.We gebruiken kwaliteitsessences uit Grasse.Voor verpakkingen werken we voornamelijk met de beste Franse fabrikanten.Wij garanderen een hoogwaardig product, MADE IN FRANCE.

 3. BIOTYDERM LC&SZ COSMETICS INNOVATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  BIOTYDERM LC&SZ COSMETICS INNOVATION: uw toegangspoort tot uitmuntendheid in parfums en cosmetica. BIOTYDERM LC&SZ COSMETICS INNOVATION is een internationaal distributeur van parfums, cosmetica en schoonheidsproducten. Met haar hoofdkantoor in Parijs (Frankrijk) is onze onderneming erin geslaagd om zich te vestigen als een van de belangrijkste spelers binnen deze industrie die wereldwijd klanten kan bedienen dankzij de strategisch gevestigde distributiekantoren in alle werelddelen. De visie van de oprichter van Bioty Derm Cosmetics staat centraal in onze activiteiten en is een verbintenis om zorgvuldig de allerbeste producten uit de hele wereld te kiezen. Wij zetten ons in om u een buitengewoon assortiment producten te bieden, gekenmerkt door de beste prijzen, een ongekende prijs-kwaliteitverhouding en authentieke en originele producten. De tevredenheid van onze klanten klein- en groothandelaars is onze absolute prioriteit. Wij verbinden ons ertoe een buitengewone ervaring te bieden bij iedere transactie. Dankzij onze stevige samenwerkingsverbanden met prestigieuze merken en vermaarde fabrikanten zijn wij in staat een ruime selectie producten van topkwaliteit te bieden die aan de hoogste verwachtingen voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. ELEA CORP PARFUMS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Elea Corp Parfums is een internationaal bedrijf gevestigd te Chambery, Frankrijk en gespecialiseerd in de import-export van parfums, cosmetica en hoogwaardige schoonheidsproducten. Wij selecteren op zorgvuldige wijze parfums van de meest vermaarde merken om u producten van topkwaliteit tegen scherpe prijzen te bieden. Eenvoud, flexibiliteit en delen staan centraal binnen onze waarden net als onze menselijke benadering van de klanten en de constante aanpassing aan de markttendensen. Wij exporteren over de hele wereld, ongeacht de hoeveelheid. Neem gerust contact op met één van onze teams van experts.

 5. D2 LUX SUPPLIERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  D2 Lux Cosmetics is een bedrijf gespecialiseerd in de distributie en groothandel van merkcosmetica, evenals vermaarde welzijns-, medische en farmaceutische producten. Ons avontuur begon in 2016, en viel samen met een grote doorbraak. Wij hebben onze distributie uitgebreid met een breed assortiment cosmetica, farmaceutische producten, parfums en schoonheidsproducten. Wij hebben tevens onze klanten op constante wijze uitgebreide analyses over de kwaliteit van de door hen bestelde producten verstrekt. Onze verbintenis tot constante onderzoeken en ontwikkeling, in combinatie met innovatie, stelt ons in staat hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen aan onze internationale klanten te bieden. In de afgelopen jaren, kende onze jaarlijkse omzet een aanzienlijke groei van wel 100%. Bij D2 Lux Cosmetics willen wij ervoor zorgen dat u zich bij u thuis goed voelt. Ontdek de eenvoud en de voordelen van het online in het groot inkopen van schoonheidsproducten met D2 Lux Cosmetics. Bekijk onze uitgebreide collectie huidverzorgingen, haarverzorgingen, parfums, anti-aging crèmes, make-up en meer en til uw handel in beautyproducten naar een hoger plan. U kunt op ons rekenen om uitzonderlijke producten te leveren en bij elke stap een uitzonderlijke klantenservice te bieden. Online grootverkoop van schoonheidsproducten van diverse merken Biotherm, Bioderma, Cerave, Victoria’s Secrets, Clinique, Dior Parfums, Kerastase, en meer. Wij bieden voornamelijk het de beste en meest voordelige prijzen, zuivere en originele producten. Bekijk onze catalogus en neem contact op met ons team!

 1. LABORATOIRES BIO SEASONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als onderzoekslaboratorium voor biologische schoonheidsproducten creëren we uitzonderlijk zachte formules voor al onze producten. Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat we elke productiefase controleren, waardoor we ongeëvenaarde uitmuntendheid garanderen. We selecteren zorgvuldig lokale grondstoffen en geven de voorkeur aan korte circuits. In al onze formules gebruiken we minstens 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Onze zorg voor de natuur wordt weerspiegeld in elk product dat we maken. De veiligheid en kwaliteit van onze producten staan centraal in onze aanpak. Om dit te bereiken werken we samen met gerenommeerde onafhankelijke laboratoria om strenge dermatologische en microbiologische tests uit te voeren. Bovendien voldoen we aan de huidige regelgeving door dierproeven te vermijden. Bij BIO SEASONS LABORATORIES gaat onze passie voor de natuur hand in hand met onze inzet voor jouw welzijn en het milieu. Ga met ons mee op dit avontuur in organische schoonheid, waar natuur en wetenschap samenkomen om u een uitzonderlijke ervaring te bieden.

 2. DINA COSMETICS FRANCE SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Ontwerper en fabrikant van parfums voor heren en dames. Ontwikkeling, fabricage, verpakking en verkoop van parfums, eau de parfum, eau de toilette, bodymilk en deodorant. Coverpakking van cosmetica. Het Franse bedrijf Dina Cosmetics France is al gevestigd in de hele wereld en is op zoek naar distributeurs in Europa en daarbuiten. Wij beschikken over onze eigen werkplaats voor de verpakking en zijn er trots op een constante kwaliteit en ernstige aanpak te kunnen waarborgen. Onze bedrijfslokalen zijn sinds 1981 gevestigd vlakbij de luchthaven van NICE, in de buurt van Grasse, de parfumstad, wij volgen de markt voortdurend en werken bijzonder nauwkeurig.

 1. RBG PARIS - ROSE OF BULGARIA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RBG PARIS ontwerpt parfums, fabriceert parfums op maat en is distributeur van schoonheidsproducten, cosmetica en cosmetische parfums op rozenbasis. Essentiële rozenolie is aanwezig in het assortiment parfums en cosmetica van RBG PARIS. Rbg is ontwerper van parfums, ontwikkelt parfumcreaties op maat van Franse makelij en biedt zijn parfumcreaties en ook cosmeticacreaties aan. Wij hebben onze eigen cosmetica-assortiment gecreëerd en wij zoeken distributeurs voor de internationale markt, Azië, Brazilië, West-Europa. Onze parfums en cosmetica zijn gefabriceerd in Frankrijk in de Cosmétic Valley volgens de Europese normen. Wij kunnen ons eigen assortiment parfums en cosmetica op maat ontwikkelen. Ons assortiment parfums en cosmetica is ontwikkeld met een formulering volgens een lastenboek dat voldoet aan de Europese en milieunormen. RBG PARIS exporteert over de hele wereld en heeft de export van parfums in beheer.

 2. PARFUM COLLECTION PARIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PARFUM COLLECTION PARIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Parfums. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eau de parfum, Eau de toilette, Essences en aroma's voor parfumerie, Parfums en schoonheidsproducten, groothandelaar in parfum, import-export van parfums, speciaal parfum, geuren, en Eau de parfum. Het is gevestigd in Poissy, Frankrijk.

 3. EURO PARFUMS

  Nederland

  Verified by europages badge
 4. COMPAGNIE EUROPEENNE DES PARFUMS - CEP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMPAGNIE EUROPEENNE DES PARFUMS - CEP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfums. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfums en schoonheidsproducten, Eau de parfum, Schoonheidsproducten, eau de toilette, groothandelaar in parfum, Parfums en schoonheidsproducten, franse parfums, import-export van parfums, en Eau de parfum. Het is gevestigd in Dijon, Frankrijk.

 5. CORIALYS

  Frankrijk

  Ontwerper van parfums en eaux de toilette voor heren en dames, ontwerper van parfumcomposities voor heren & dames, ontwerper van geurcomposities zoekt distributeurs wereldwijd. Corialys, gevestigd te Grasse Frankrijk, ontwerpt op maat alle types parfumcomposities, parfums & eaux de toilette voor heren & dames.

 6. LES BOUQUETS DU VENTOUX

  Frankrijk

  Het bedrijf LES BOUQUETS DU VENTOUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etherische oliën en harsaroma's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eau de toilette, Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen, Relatiegeschenken, Biologische cosmetica, Eau de toilette, Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen, Relatiegeschenken, en Biologische cosmetica. Het is gevestigd in Sault, Frankrijk.

 7. TODAYFRESH KOLOYA

  Turkije

  Het bedrijf TODAYFRESH KOLOYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eau de Cologne. Het is tevens aanwezig in de sectoren desinfecterende detergenten, en eau de toilette. Het is gevestigd in Çorum, Turkije.

 8. OGER SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf OGER SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfums. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eau de toilette, Eau de toilette, en geparfumeerde kaars. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 1. ALFA OPT

  Oekraïne

  Het bedrijf ALFA OPT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Parfums en schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfums, Eau de parfum, Eau de toilette, Parfums, Eau de parfum, en Eau de toilette. Het is gevestigd in Odesa, Oekraïne.

 2. HUNCA KOZMETIK

  Turkije

  Het bedrijf HUNCA KOZMETIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eau de toilette, en Eau de toilette. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. JACKSON SRL

  Italië

  Het bedrijf JACKSON SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Eau de toilette. Het is gevestigd in Pietrasanta, Italië.

 4. CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS

  Turkije

  Het bedrijf CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eau de toilette. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstoffen - vloeibaar, Brandstoffen - vloeibaar, en brandstof. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. POTAK AMBALAJ

  Turkije

  Het bedrijf POTAK AMBALAJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren doekjes, verpakkingen, creatie van logo's, en eau de toilette. Het is gevestigd in Elazig, Turkije.

 6. G'LOES BEAUTY COSMETIC

  Turkije

  Het bedrijf G'LOES BEAUTY COSMETIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfums. Het is tevens aanwezig in de sectoren parfums en cremes voor het lichaam, plantaardige room, eau de toilette, en verpersoonlijkte parfums. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 7. ELIF KOZMETIK ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf ELIF KOZMETIK ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren doekjes, en eau de toilette. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. TEAMEX BILGI TEKNOLOJILERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tonga

  Het bedrijf TEAMEX BILGI TEKNOLOJILERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Distributeur, en actief in de sector Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren eau de toilette. Het is gevestigd in Istanbul, Tonga.

 9. LUUR KOZMETIK SAN. A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf LUUR KOZMETIK SAN. A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren massage-olien, douchegel, en eau de toilette. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. SALKIMGLOBAL

  Turkije

  Het bedrijf SALKIMGLOBAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse pistache, koffie, en eau de toilette. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis