• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ecologische huishoudelijke reinigingsproducten

Resultaten voor

Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten - Import export

 1. CLEAN 26

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Clean 26 is Distributeur en Groothandelaar in onderhoudsproducten, hygiënische producten en cosmetische producten (vloerreinigingsmiddelen, sfeerparfum, reinigingsspray, douchegel, wasverzachters, wasmiddelen…) met een uitzonderlijke Discount kwaliteit-prijsverhouding, bestemd voor distributeurs en direct voor consumenten. De kracht van onze onderneming berust op het feit dat wij de capaciteit hebben om producten van professionele kwaliteit te kunnen bieden. Al meerdere jaren is onze onderneming synoniem met vertrouwen voor al onze klanten. De producten die wij aanbieden zijn exclusief op het Franse en Europese grondgebied, een voordeel dat onze klanten trekt en ons aanmoedigt om onze productassortimenten steeds meer uit te breiden. Wij bieden onze klanten steeds een luisterend oor en geven de voorkeur aan teamwerk om onze distributeurs en de consumenten te begeleiden bij het maken van hun keuze en laten profiteren van onze jarenlange ervaring. Dankzij het concept van CLEAN 26 kunt u producten van hoogwaardige kwaliteit krijgen met een zeer brede keuze tegen prijzen die buiten de concurrentie staan. De firma onderhoudt constante relaties met de chemici en fabrikanten om u een naadloze traceerbaarheid van de producten en een beheerste opvolging van de voorraden te waarborgen. Wij houden het hele jaar door een permanente voorraad aan in al onze showrooms, zodat wij een betere reactiviteit hebben en een uiterst succesvolle samenwerking met al onze klanten. Het hele team van CLEAN 26 staat voor u klaar.

 2. BURG ESSIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hartelijk welkom bij de Burg Group, de wereldwijd actieve duurzame fabrikant van gistingsazijnen en aromatische siropen. Met onze speciale kennis en ons brede assortiment inspireren en ondersteunen wij onze klanten. Daarnaast leveren wij volwaardige concepten als private label. Als sinds 75 jaar bieden wij kwaliteit, smaak en comfort zowel voor kleinhandelsketens en levensmiddelenfabrikanten alsook voor consumenten. Gistingsazijn kan in vergelijking met synthetische azijn op verschillende manieren geproduceerd worden. Natuurlijke gistingsazijn ontstaat door biologische fermentatie van alcoholhoudende vloeistoffen en heeft een agrarische oorsprong. Synthetische azijn daarentegen wordt meestal uit fossiele energiedragers geproduceerd.

 3. MONDO SPECHIM

  België

  Verified by europages badge

  Mondo Spechim, gevestigd in Gembloux, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van reinigings-, onderhouds- en verzorgingsproducten voor de professionele wereld. ACTIVITEITEN, PRODUCTEN EN MERKEN De activiteiten variëren van de verkoop van schoonmaakprodukten onder het merk "Mondo" tot de produktie en verpakking van chemische en biotechnologische produkten onder private label. BIOTECHNOLOGIE, INNOVATIE EN DUURZAME ECONOMIE Dankzij een ervaring en een expertise van meer dan 30 jaar stelt Mondo Spechim in het bijzonder biotechnologische oplossingen voor de reiniging, de behandeling van afvalwater en de bestrijding van geuren voor. Veel meer dan een "product" benadering, besteedt Mondo Spechim aandacht aan de gehele creatieketen, van de productielocatie tot de recycleerbaarheid van het afval. Het specifieke van Mondo Spechim is de voortdurende zoektocht naar innovatie die rond drie grote strategieën wordt gevoerd: 1.De eerste strategie bestaat erin het milieu-effect van CO2 te beperken door geconcentreerde of poedervormige oplossingen aan te bieden die moeten worden verdund. 2.De tweede betreft de behandeling van afvalstoffen en afvalwater. Mondo Spechim integreert bacteriën en enzymen in zijn oplossingen om organisch afval op een veel milieuvriendelijkere manier te behandelen. 3.De derde strategische as is gericht op de mens. CERTIFICATEN Ecocert - AFSCA - ISO9001: 2015. Een milieucertificaat, ISO14001, zal in de komende maanden worden toegevoegd.

  Alle producten voor "ecologische huishoudelijke reinigingsproducten"

 4. MMAYR TRADING CO, LTD

  Vietnam

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf MMAYR Trading Co, Ltd. is gespecialiseerd in levering van duurzame, op ethische wijze geproduceerde en milieuvriendelijke producten. Wij bieden producten die bijdragen aan een duurzaam behoud van de planeet. Ons bedrijf werkt vanuit Vietnam en hecht veel waarde aan een vriendelijke en nauwe samenwerking met onze producenten. Wij beheren een project van de leveranciers tot de on-site levering. Of u nu de markt wilt testen of een partner op de lange termijn zoekt om alle stappen van uw inkoop en de logistiek in Zuidoost Azië te beheren, de ervaring van MMAYR Trading helpt u uw doelen te bereiken. Wij bieden de volgende producten: meubels, handgemaakte woningdecoratie van rotan, biologisch afbreekbare en composteerbare drinkrietjes van kokos, rijst, grassoorten en koffie, composteerbaar bestek, tandenborstels van bioplastic en vegan tandpasta, handgemaakte trouwjurken, premium live edge tafels, keukencollectie en nog veel meer. Bekijk onze website of neem contact met ons op voor meer informatie of vragen.

 5. JE SUIS GREEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij JeSuisGreen, uw fabrikant voor ambachtelijke, ecologische en plasticvrije producten die met zorg met de hand vervaardigd zijn. Ons bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige artikelen die de charme van vakmanschap combineren met duurzaamheid. Ontdek ons gevarieerde en nuttige assortiment, ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en onze planeet te beschermen. Wij zijn ons avontuur gestart door het accent te leggen op het ontwerp van ecologische en natuurlijke reinigingsmiddelen. Elk van onze producten bestaat uit eenvoudige en milieuvriendelijke ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd voor hun doeltreffendheid zonder afbreuk te doen aan uw welzijn en die van de natuur. Wij streven ernaar producten te ontwikkelen dankzij zowel milde als milieuvriendelijke samenstellingen.

  Alle producten voor "ecologische huishoudelijke reinigingsproducten"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIO-SORELIA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIO-SORELIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, witte steen, ontvlekkers voor huishouding, reeks ecologische reinigingsmiddelen, reinigingsmiddelen, Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, Biologisch afbreekbare onderhoudsproducten, en pierre de nettoyage écologique. Het is gevestigd in Chassant, Frankrijk.

 2. NOVAPROT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NOVAPROT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is gevestigd in Reischach, Duitsland.

 3. HAKA KUNZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAKA KUNZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriereiniger, reinigingsmiddelen, en Haar - producten. Het is gevestigd in Waldenbuch, Duitsland.

 4. SUPERGRIP DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUPERGRIP DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is gevestigd in Rellingen, Duitsland.

 5. PRODANA GMBH

  Duitsland

  Duurzame producten - voor een wereld zonder afval. Met de aankoop van producten in deze winkel bevordert u een manier van samenleven die voor iedereen mogelijk is. Florian Ackermann, oprichter van PRODANA, formuleerde deze visie als volgt: "Door wederzijds respect, en de wil van elkaar en van de natuur te respecteren, zullen we erin slagen de consumptie in een cyclus te brengen waarin er geen afval en geen verspilling meer is." Slim winkelen, natuurlijk leven - gewoon doen! Draag nu uw steentje bij door in de online-winkels van PRODANA te winkelen: natuurlijke producten van bedrijven die hetzelfde doel nastreven als ons, milieuvriendelijk speelgoed dat ontwikkeling en ontdekking aanmoedigt, maar ook verf, pennen of lijm zonder schadelijke stoffen en kleding voor uw kleintjes, biologische reinigingsmiddelen zoals Sodasan en Ulrich-natuurlijk, Terra Preta en composteerbare mulchfilm voor hobbytuiniers en biologische boeren.

 1. TADE PAYS DU LEVANT

  Frankrijk

  Tadé Pays du Levant, een Franse onderneming gespecialiseerd in de productie en verkoop van echte Aleppozeep, sinds meer dan 25 jaar vervaardigd in Syrië, biedt een breed assortiment traditionele zepen en natuurlijke mediterrane verzorgingsproducten: Aleppozeep, Marseillezeep, verzorgingsoliën, handcrèmes, vloeibare zepen, aluinsteen, puimstenen, verzorgingsproducten voor mannen, ontharingssuiker, eau de cologne, lichaamslotions, kleine geparfumeerde zeepjes... Naast onze natuurlijke of BIO gecertificeerde cosmetica omvat ons assortiment ook diverse accessoires voor het bad: kessa scrub handschoen, loofah handschoen, geitenwollen handschoen, handschoen van natuurlijke zijde, scrubband, sisalhandschoen en ook zeephouders, borstelhouders, zeepdozen, scheerborstels, hammamdoeken... U treft er ook onze ecologische en economische oplossingen aan voor het onderhoud van linnengoed en van uw huis rond producten zoals zwarte zeep, zeepvlokken, poeders en zeep om vlekken te verwijderen en zilversteen. Onze Aleppozeep en Aleppozeepvlokken zijn te verkrijgen met of zonder verpakking, ook merkloos.

 2. SODASAN WASCH- UND REINIGUNGSMITTEL GMBH

  Duitsland

  Sodasan ontwikkelt producten voor mensen die hun huis schoon en comfortabel willen houden met minder chemicaliën en biedt hen een uitgebreid assortiment consequent ecologische was-, reinigingsmiddelen en reinigingsmiddelen. De belofte van sodasan staat voor hoge was- en reinigingsprestaties zonder synthetische kleur-, bewaar- en geurstoffen. Alle frisdrankrecepten zijn vrij van petrochemicaliën, genetische manipulatie en microplastics en zijn uitsluitend gemaakt van grondstoffen van natuurlijke oorsprong - indien mogelijk van gecertificeerde biologische teelt. Naast milieuvriendelijke ingrediënten en gecertificeerde klimaatneutrale productie staat het thema plasticvermijding ook bij sodasan hoog in het vaandel. Sodasan vult het merendeel van haar producten in flessen van gerecycled PET of PE. Consumenten kunnen in een mum van tijd tot 92% plastic afval besparen, afhankelijk van het product.

 1. BIO SERVICES INTERNATIONAL

  België

  Bio Services International is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler op het terrein van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen. We zijn actief op talrijke domeinen: insecten- en ziektebestrijding, bemesting, pet-care, vijver, zwembad, tuinmeubelen, ... In enkele jaren tijd bouwde BSI een indrukwekkende portefeuille producten uit. BSI onderscheidt zich op tal van punten: - Maximale verticale integratie: eigen afdelingen research, ontwerp, marketing en eigen productie, verpakking en distributie - Unieke oplossingen: het assortiment van BSI bevat tientallen unieke specialiteiten - Doorgedreven ontwikkeling van ecologische producten. BSI is sterk internationaal gericht en richt zich naast de Belgische thuismarkt met succes op Nederland, Frankrijk en Duitsland. BSI heeft een zeer consumentgerichte aanpak met attractieve verpakkingen en displays, sterke in-store-communicatie, folders en brochures, ....

 2. HTS BIO

  Frankrijk

  HTS BIO geeft u beschikking over de biologische oplossing voor de behandeling van huishoudelijke, industriële en accidentele vervuiling. Behandeling watervlakte, PCB behandeling, gierbehandeling, vervaardiging en conditionering tegen maakloon. Voor u en uw klanten, een assortiment van efficiënte en ecologische reinigingsproducten, ontwikkeld om te voldoen aan onze gemeenschappelijke visie op duurzame ontwikkeling. Producten op basis van werkzame bestanddelen van natuurlijke oorsprong (etherische olie, biologische oppervlakte actieve stoffen…).

 3. HERMINE RABL - LINA LINE® E.U.

  Oostenrijk

  Lina Line® betekent natuurlijk! Met onze Lina Line® producten letten wij er speciaal op om de mens en het milieu zo min mogelijk te belasten. Onze producten: • reinigingsmiddelen voor het huishouden • zeepnoten • loonbotteling van poeder • loonbotteling van levensmiddelen • speciale reinigingsmiddelen • reinigingsmiddelen • biologische reinigingsmiddelen • reinigingsmiddelen voor auto's • bioproducten • reinigingsmiddelen voor de handen

 4. ECOVER

  België

  Sinds 1980 zet Ecover zich in voor de ontwikkeling en productie van duurzame, doeltreffende was- en reinigingsmiddelen op basis van plantaardige ingrediënten en mineralen die gezond zijn voor mens en natuur. Ecover produceert reinigingsmiddelen voor huis en keuken, badkamer, was en andere verzorgingsproducten. Daarnaast biedt Ecover een gamma professionele reinigingsproducten: universeel reinigers, krachtige ontvetters, producten voor handhygiëne en vaatwas.

 5. CUYPERS

  België

  Naast het aanbieden van het volledige Kärcher gamma kan u ook terecht voor wielwasinstallaties, waterzuiverings - en recuperatiesystemen, stofkannonen en weegbruggen.

 6. RENS CLEANING PRODUCTS

  Nederland

  advies producten op maat voor B2B of B2C productpakket voor horeca, automotive, rijksoverheid instellingen.

 7. ECO CONSEILS

  Frankrijk

  Het bedrijf ECO CONSEILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hygiëne- en toiletproducten, Baby's - lichaamsverzorgingsproducten, Biologische cosmetica, Hygiëne- en toiletproducten, Baby's - lichaamsverzorgingsproducten, en Biologische cosmetica. Het is gevestigd in La Tessoualle, Frankrijk.

 8. METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, gevelreiniging, anti-roest, Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, en schoonmaakdoeken. Het is gevestigd in Biedermannsdorf, Oostenrijk.

 1. INTEMAN S.A.

  Spanje

  Het bedrijf INTEMAN S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigings- en onderhoudsproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Vitoria-gasteiz, Spanje.

 2. BIODOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIODOR GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is gevestigd in Düren– Hoven, Duitsland.

 3. PILIMO UG

  Duitsland

  Het bedrijf PILIMO UG, is een Distributeur, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren reukverdrijvers. Het is gevestigd in Kirchheim Unter Teck, Duitsland.

 4. BIOLOPUR

  Duitsland

  Het bedrijf BIOLOPUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandeling en vernietiging van kwalijke geuren, en complexvormers. Het is gevestigd in Simmerath, Duitsland.

 5. COTTON BEE

  Turkije

  Het bedrijf COTTON BEE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. SOLUBIO

  Réunion

  Het bedrijf SOLUBIO, is een Distributeur, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is gevestigd in St Paul, Réunion.

 7. GREEN LINE INDUSTRIAL

  België

  Het bedrijf GREEN LINE INDUSTRIAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, fabrikant ecologisch reinigingsmiddel, en reeks ecologische reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Fleurus, België.

 8. 4WARD360 SRL

  Italië

  Het bedrijf 4WARD360 SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is gevestigd in San Vittore Olona, Italië.

 9. COLGATE - PALMOLIVE BELGIUM

  België

  Het bedrijf COLGATE - PALMOLIVE BELGIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mondverzorgingsproducten, Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, Mondverzorgingsproducten, Hygiëne en toilet - producten, huishoudartikelen, en Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 10. ARCYVERT

  Frankrijk

  Het bedrijf ARCYVERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is gevestigd in Montreuil, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten - Import export

Aantal resultaten

148 Bedrijven