• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • edelmetalen en speciale metalen

Resultaten voor

Edelmetalen en speciale metalen - Import export

 1. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Duitsland

  Of het nu gaat om systemen voor cryogeen ontbramen & strippen, hogedrukreiniging, opwerking van straalmedia of staalconstructie, lastechniek, mechanische bewerking, plaatbewerking & 3D-printen - het door de eigenaar geleide familiebedrijf Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. staat voor eersteklas kwaliteit in ontwikkeling en productie! Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we terugvallen op een brede waaier aan knowhow: ■ Elastomeer ontbramen & cryogeen decoateren, speciaal wassen, straalmedia opwerking, bekleding. ovens ■ 3D printen silicone & kunststof, microscoopanalyse ■ constructies offshore ■ staalconstructies, geluidwerende cabines, bekleding & afdekking, machineframes, assemblages en nog veel meer ■ lasprocessen (MIG, MAG, WIG, weerstandspuntlassen, stiftlassen, E-lassen, lasrobotinstallaties), CNC freesmachines 3/4/5 as tot een freeslengte van 7 m, CNC-draaibanken tot 3 m, CNC-brandmachines, plasma- en autogeen, CNC-afkantpersen, ponsmachines, ronde rollen en nog veel meer ■ oppervlakteafwerking (schilderen, thermisch verzinken, chromateren, zand- en glasparelstralen, beitsen en polijsten) en nog veel meer. Ons brede assortiment aan producten en diensten staat voor u klaar. Wij bezorgen wereldwijd!

 2. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

  Duitsland

  Het GMR Gesellschaft für Metallrecycling GmbH werd opgericht in 1991. Het bedrijf heeft 12 werknemers en is tegenwoordig wereldwijd actief. De jaaromzet in 2001 was 1, 5 miljoen EURO. Het doel van het bedrijf is het milieuvriendelijk recycleren van kwik en kwikhoudend afval van alle soorten, met als doel het kwik dat het afval bevat als grondstof terug te winnen, het te reinigen en het als kwik van de hoogste zuiverheid aan de economische cyclus toe te voegen. Onlangs is het bedrijf met succes betrokken geweest bij de vacuüm-warmtebehandeling en immobilisatie van kwikhoudend slib en natuurlijke radioactieve residuen, evenals bij de productie van edelmetaalconcentraten uit afval en residuen die edele metalen bevatten. Het bedrijf exploiteert 4 door BlmSchG goedgekeurde vacuümrecyclagebedrijven met verschillende bruikbare ruimte op de locatie in Leipzig.

 3. GMÖHLING TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Alleen metaal is koel: Gmöhling — dit zijn meer dan 70 bewogen jaren, meer dan 80 medewerkers en meer dan 1000 ongebruikelijke ideeën voor de verwerking van aluminium. Innovatie is bij ons traditie. De wil om ons voortdurend te ontwikkelen, is diep geworteld in de ziel van de onderneming. Deze werd door onze eigenaar, Mr. Gmöhling, voortgezet en met trots door onze medewerkers overgenomen. Trouw aan het gezegde van Gustav Heinemann: "Zij die niets willen veranderen, zullen ook dat verliezen dat ze willen behouden." Op deze manier lukt het ons telkens weer toonaangevend te zijn binnen onze industrie. Onze transport- en afvalcontainers, transport- en kastwagens, alsmede onze pallets, zijn wereldwijd onmisbaar voor veel klanten. Met een duidelijke erkenning van de site van meer dan 8000 m² in Fürth / Duitsland, schrijft het bedrijf Gmöhling zijn succesverhaal.

 4. ZENVOL

  Nederland

 5. TRADIUM GMBH

  Duitsland

  Als een door de eigenaar geleide onderneming is TRADIUM GmbH in Frankfurt sinds 1999 met succes actief voor klanten uit de industrie en de handel. Onze internationale klanten komen uit talrijke industrieën die zeldzame aarde, technologiemetalen en edele metalen gebruiken. Deze omvatten b.v. de elektronica-industrie, de auto-industrie en de glas- en keramische industrie. Particuliere beleggers kopen ook strategische metalen als een beleggingsvorm. We slaan grote hoeveelheden strategische grondstoffen op in het entrepot van onze partner METLOCK. Op deze manier kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten met korte levertijden. Omdat we de grondstoffen met verschillende specificaties opslaan, kunnen we inspelen op de verschillende vereisten van onze klanten. Dit geldt zowel voor de chemische samenstelling als voor de leveringsvorm van de verschillende grondstoffen. Investeerders profiteren ook van onze goede contacten met de industrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG

  Duitsland

 2. JENAER FEINBLECH GMBH

  Duitsland

 3. NEUMAIER INDUSTRY GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. SEEGER LASERTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. BAP STAINLESS STEEL SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

 1. DETERT EDELSTAHLVERARBEITUNG

  Duitsland

 2. HERSA-KANTTEILE GMBH

  Duitsland

 1. KOSTA LEICHTSTAHLBAUGES.M.B.H.

  Oostenrijk

 2. H & K BEHÄLTER- UND EDELSTAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. SCHÄUFELIN GMBH METALLVERARBEITUNG

  Duitsland

 4. W. ALBRECHT GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. LASLO GMBH

  Duitsland

 6. GIENGER-METALLBAU E.K.

  Duitsland

 7. RATIONAL EDELSTAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. 2CUT GMBH

  Duitsland

 1. METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN

  Duitsland

 2. SMT SCHIEBLER METALLTECHNIK

  Duitsland

 3. DICK & DICK LASERSCHNEID- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. SYCHOLD GMBH GMBH

  Duitsland

 5. DIETER SCHÜTTE GMBH & CO KG

  Duitsland

 6. BI-METALL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. KURT UND GERD SCHMIDT GMBH

  Duitsland

 8. HEGER EDELSTAHL GESMBH

  Oostenrijk

 9. OTTO CARLE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 10. METAQ GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Edelmetalen en speciale metalen - Import export

Aantal resultaten

2.078 bedrijven