• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • edelmetalen en speciale metalen

Resultaten voor

Edelmetalen en speciale metalen - Import export

 1. GMÖHLING TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Alleen metaal is koel: Gmöhling — dit zijn meer dan 70 bewogen jaren, meer dan 80 medewerkers en meer dan 1000 ongebruikelijke ideeën voor de verwerking van aluminium. Innovatie is bij ons traditie. De wil om ons voortdurend te ontwikkelen, is diep geworteld in de ziel van de onderneming. Deze werd door onze eigenaar, Mr. Gmöhling, voortgezet en met trots door onze medewerkers overgenomen. Trouw aan het gezegde van Gustav Heinemann: "Zij die niets willen veranderen, zullen ook dat verliezen dat ze willen behouden." Op deze manier lukt het ons telkens weer toonaangevend te zijn binnen onze industrie. Onze transport- en afvalcontainers, transport- en kastwagens, alsmede onze pallets, zijn wereldwijd onmisbaar voor veel klanten. Met een duidelijke erkenning van de site van meer dan 8000 m² in Fürth / Duitsland, schrijft het bedrijf Gmöhling zijn succesverhaal.

 2. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het GMR Gesellschaft für Metallrecycling GmbH werd opgericht in 1991. Het bedrijf heeft 12 werknemers en is tegenwoordig wereldwijd actief. De jaaromzet in 2001 was 1, 5 miljoen EURO. Het doel van het bedrijf is het milieuvriendelijk recycleren van kwik en kwikhoudend afval van alle soorten, met als doel het kwik dat het afval bevat als grondstof terug te winnen, het te reinigen en het als kwik van de hoogste zuiverheid aan de economische cyclus toe te voegen. Onlangs is het bedrijf met succes betrokken geweest bij de vacuüm-warmtebehandeling en immobilisatie van kwikhoudend slib en natuurlijke radioactieve residuen, evenals bij de productie van edelmetaalconcentraten uit afval en residuen die edele metalen bevatten. Het bedrijf exploiteert 4 door BlmSchG goedgekeurde vacuümrecyclagebedrijven met verschillende bruikbare ruimte op de locatie in Leipzig.

 3. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Of het nu gaat om systemen voor cryogeen ontbramen & strippen, hogedrukreiniging, opwerking van straalmedia of staalconstructie, lastechniek, mechanische bewerking, plaatbewerking & 3D-printen - het door de eigenaar geleide familiebedrijf Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. staat voor eersteklas kwaliteit in ontwikkeling en productie! Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we terugvallen op een brede waaier aan knowhow: ■ Elastomeer ontbramen & cryogeen decoateren, speciaal wassen, straalmedia opwerking, bekleding. ovens ■ 3D printen silicone & kunststof, microscoopanalyse ■ constructies offshore ■ staalconstructies, geluidwerende cabines, bekleding & afdekking, machineframes, assemblages en nog veel meer ■ lasprocessen (MIG, MAG, WIG, weerstandspuntlassen, stiftlassen, E-lassen, lasrobotinstallaties), CNC freesmachines 3/4/5 as tot een freeslengte van 7 m, CNC-draaibanken tot 3 m, CNC-brandmachines, plasma- en autogeen, CNC-afkantpersen, ponsmachines, ronde rollen en nog veel meer ■ oppervlakteafwerking (schilderen, thermisch verzinken, chromateren, zand- en glasparelstralen, beitsen en polijsten) en nog veel meer. Ons brede assortiment aan producten en diensten staat voor u klaar. Wij bezorgen wereldwijd!

 4. ZENVOL

  Nederland

  Verified by europages badge

  Zenvol is een uniek bedrijf dat er trots op is op bewuste en zorgvuldige wijze producten in te kopen van leveranciers over de hele wereld. Met een collectie van meer dan 3.000 uiteenlopende items, biedt Zenvol een breed assortiment producten die talloze tradities weerspiegelen. Zenvol onderscheidt zich door het nauwkeurige en met de hand uitgevoerde selectieproces voor elk product en het bieden van voordelige prijzen en topkwaliteit. Door samen te werken met plaatselijke leveranciers wereldwijd, garandeert het bedrijf authenticiteit en schept een win-win samenwerking met gemeenschappen over de hele wereld. Als bedrijfs- of e-shopeigenaar op zoek naar bulkinkopen, nodigt Zenvol u uit de groothandelsopties voor spirituele artikelen te bekijken. Of u nu edelstenen, wierook, spirituele sieraden of overige nodig hebt, Zenvol biedt aantrekkelijke prijzen en hoogwaardige producten voor uw onderneming.

 5. UAB GARBI META

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Wij zijn een wereldwijde metaalhandelaar die handelt in Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Fe-koppen, Gietijzer en anderen. Fysische vormen waar we naar op zoek zijn, zijn metalen, slib, rookstof, poeders, dross, slakken, matten, afgewerkte katalysatoren, concentraten, afschuimen, filterkoeken, anodisch slib, fijne deeltjes, residuen, erts, draaisels, poeder, korrels, ingots. Als u denkt dat u iets te bieden hebt, maar in het verleden problemen had om te verkopen - misschien had u problemen met de locaties van de goederen, onverwachte elementen, te veel vocht, gebrek aan papier, kleine hoeveelheden of kon u gewoon geen koper vinden - aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Door middel van een telefoongesprek van 5-15 minuten leren we elkaar beter kennen, bekijken we al onze mogelijkheden en weten we of we een match zijn in de handelshemel of niet. We nemen het producttype, de herkomst en technische details, de leveringsmogelijkheden, de eenheidsprijs, verzendgegevens, logistiek en betalingsvoorwaarden door en beantwoorden al je eventuele vragen en zorgen. Op onze kosten kunnen we monsters nemen/wegen/verzegelen/assayen/fotoverslag maken met Neutral Surveyor in jouw plaats. We waarderen onze klanten en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRADIUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een door de eigenaar geleide onderneming is TRADIUM GmbH in Frankfurt sinds 1999 met succes actief voor klanten uit de industrie en de handel. Onze internationale klanten komen uit talrijke industrieën die zeldzame aarde, technologiemetalen en edele metalen gebruiken. Deze omvatten b.v. de elektronica-industrie, de auto-industrie en de glas- en keramische industrie. Particuliere beleggers kopen ook strategische metalen als een beleggingsvorm. We slaan grote hoeveelheden strategische grondstoffen op in het entrepot van onze partner METLOCK. Op deze manier kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten met korte levertijden. Omdat we de grondstoffen met verschillende specificaties opslaan, kunnen we inspelen op de verschillende vereisten van onze klanten. Dit geldt zowel voor de chemische samenstelling als voor de leveringsvorm van de verschillende grondstoffen. Investeerders profiteren ook van onze goede contacten met de industrie.

 2. NEUMAIER INDUSTRY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEUMAIER INDUSTRY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Hofstetten, Duitsland.

 3. BI-METALL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BI-METALL GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Billerbeck, Duitsland.

 4. HEGER EDELSTAHL GESMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEGER EDELSTAHL GESMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Schardenberg, Oostenrijk.

 5. LÜTKEMÜLLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LÜTKEMÜLLER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Arnsberg, Duitsland.

 1. CNS TECHNIK GRATZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CNS TECHNIK GRATZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Dietzhölztal, Duitsland.

 2. LUNGMETALL OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUNGMETALL OHG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Mayen, Duitsland.

 1. DALQUEN GMBH & CO. BLECHBEARBEITUNGSZENTRUM

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DALQUEN GMBH & CO. BLECHBEARBEITUNGSZENTRUM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Hanau, Duitsland.

 2. W. ALBRECHT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf W. ALBRECHT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Lindlar, Duitsland.

 3. VAN BERGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VAN BERGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Kranenburg, Duitsland.

 4. 2CUT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 2CUT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Diepenau, Duitsland.

 5. LASLO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LASLO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Sternenfels, Duitsland.

 6. DIETER SCHÜTTE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIETER SCHÜTTE GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Trappenkamp, Duitsland.

 7. SMT SCHIEBLER METALLTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMT SCHIEBLER METALLTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Arnsberg, Duitsland.

 8. ANTON KIEFMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANTON KIEFMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Puchheim, Duitsland.

 1. RATIONAL EDELSTAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RATIONAL EDELSTAHLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Teterow, Duitsland.

 2. METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Rechlin, Duitsland.

 3. KLAUS OSTERMEIER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLAUS OSTERMEIER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Schweitenkirchen, Duitsland.

 4. JENAER FEINBLECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JENAER FEINBLECH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Jena, Duitsland.

 5. GEBR. HÖRR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBR. HÖRR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Villingendorf, Duitsland.

 6. SYCHOLD GMBH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYCHOLD GMBH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Neuenbürg, Duitsland.

 7. MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Karlstadt, Duitsland.

 8. OTTO CARLE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OTTO CARLE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 9. THIES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THIES GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Coesfeld, Duitsland.

 10. DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Sembach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Edelmetalen en speciale metalen - Import export

Aantal resultaten

2.081 Bedrijven