• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • edelmetalen en speciale metalen

Resultaten voor

Edelmetalen en speciale metalen - Import export

 1. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het GMR Gesellschaft für Metallrecycling GmbH werd opgericht in 1991. Het bedrijf heeft 12 werknemers en is tegenwoordig wereldwijd actief. De jaaromzet in 2001 was 1, 5 miljoen EURO. Het doel van het bedrijf is het milieuvriendelijk recycleren van kwik en kwikhoudend afval van alle soorten, met als doel het kwik dat het afval bevat als grondstof terug te winnen, het te reinigen en het als kwik van de hoogste zuiverheid aan de economische cyclus toe te voegen. Onlangs is het bedrijf met succes betrokken geweest bij de vacuüm-warmtebehandeling en immobilisatie van kwikhoudend slib en natuurlijke radioactieve residuen, evenals bij de productie van edelmetaalconcentraten uit afval en residuen die edele metalen bevatten. Het bedrijf exploiteert 4 door BlmSchG goedgekeurde vacuümrecyclagebedrijven met verschillende bruikbare ruimte op de locatie in Leipzig.

 2. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Of het nu gaat om systemen voor cryogeen ontbramen & strippen, hogedrukreiniging, opwerking van straalmedia of staalconstructie, lastechniek, mechanische bewerking, plaatbewerking & 3D-printen - het door de eigenaar geleide familiebedrijf Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. staat voor eersteklas kwaliteit in ontwikkeling en productie! Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we terugvallen op een brede waaier aan knowhow: ■ Elastomeer ontbramen & cryogeen decoateren, speciaal wassen, straalmedia opwerking, bekleding. ovens ■ 3D printen silicone & kunststof, microscoopanalyse ■ constructies offshore ■ staalconstructies, geluidwerende cabines, bekleding & afdekking, machineframes, assemblages en nog veel meer ■ lasprocessen (MIG, MAG, WIG, weerstandspuntlassen, stiftlassen, E-lassen, lasrobotinstallaties), CNC freesmachines 3/4/5 as tot een freeslengte van 7 m, CNC-draaibanken tot 3 m, CNC-brandmachines, plasma- en autogeen, CNC-afkantpersen, ponsmachines, ronde rollen en nog veel meer ■ oppervlakteafwerking (schilderen, thermisch verzinken, chromateren, zand- en glasparelstralen, beitsen en polijsten) en nog veel meer. Ons brede assortiment aan producten en diensten staat voor u klaar. Wij bezorgen wereldwijd!

 3. TRADIUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een door de eigenaar geleide onderneming is TRADIUM GmbH in Frankfurt sinds 1999 met succes actief voor klanten uit de industrie en de handel. Onze internationale klanten komen uit talrijke industrieën die zeldzame aarde, technologiemetalen en edele metalen gebruiken. Deze omvatten b.v. de elektronica-industrie, de auto-industrie en de glas- en keramische industrie. Particuliere beleggers kopen ook strategische metalen als een beleggingsvorm. We slaan grote hoeveelheden strategische grondstoffen op in het entrepot van onze partner METLOCK. Op deze manier kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten met korte levertijden. Omdat we de grondstoffen met verschillende specificaties opslaan, kunnen we inspelen op de verschillende vereisten van onze klanten. Dit geldt zowel voor de chemische samenstelling als voor de leveringsvorm van de verschillende grondstoffen. Investeerders profiteren ook van onze goede contacten met de industrie.

 4. GMÖHLING TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Alleen metaal is koel: Gmöhling — dit zijn meer dan 70 bewogen jaren, meer dan 80 medewerkers en meer dan 1000 ongebruikelijke ideeën voor de verwerking van aluminium. Innovatie is bij ons traditie. De wil om ons voortdurend te ontwikkelen, is diep geworteld in de ziel van de onderneming. Deze werd door onze eigenaar, Mr. Gmöhling, voortgezet en met trots door onze medewerkers overgenomen. Trouw aan het gezegde van Gustav Heinemann: "Zij die niets willen veranderen, zullen ook dat verliezen dat ze willen behouden." Op deze manier lukt het ons telkens weer toonaangevend te zijn binnen onze industrie. Onze transport- en afvalcontainers, transport- en kastwagens, alsmede onze pallets, zijn wereldwijd onmisbaar voor veel klanten. Met een duidelijke erkenning van de site van meer dan 8000 m² in Fürth / Duitsland, schrijft het bedrijf Gmöhling zijn succesverhaal.

 5. SYCHOLD GMBH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYCHOLD GMBH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Neuenbürg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BW-BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BW-BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Erlenbach, Duitsland.

 2. THIES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THIES GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Coesfeld, Duitsland.

 3. GERHARD HORNUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERHARD HORNUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Althütte, Duitsland.

 4. M & I MASCHINENBAU U. INSTANDSETZUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M & I MASCHINENBAU U. INSTANDSETZUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Crimmitschau, Duitsland.

 5. HERBST MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERBST MASCHINENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Buxtehude, Duitsland.

 1. JENAER FEINBLECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JENAER FEINBLECH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Jena, Duitsland.

 2. HERSA-KANTTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERSA-KANTTEILE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Bad Soden-Salmünster, Duitsland.

 1. H & K BEHÄLTER- UND EDELSTAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H & K BEHÄLTER- UND EDELSTAHLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

 2. BURGGRAF-METALLBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BURGGRAF-METALLBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Zeitz, Duitsland.

 3. METALL MEISTER GRIMMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALL MEISTER GRIMMA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Grimma, Duitsland.

 4. INDUKANT GMBH BLECHBEARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUKANT GMBH BLECHBEARBEITUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Lennestadt, Duitsland.

 5. ANTON KIEFMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANTON KIEFMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Puchheim, Duitsland.

 6. CLEVER-CUT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLEVER-CUT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Paderborn, Duitsland.

 7. ZKL INDUSTRIEZUSCHNITTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZKL INDUSTRIEZUSCHNITTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Lichtentanne, Duitsland.

 8. MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Karlstadt, Duitsland.

 1. KOSTA LEICHTSTAHLBAUGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOSTA LEICHTSTAHLBAUGES.M.B.H., is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Niederwaldkirchen, Oostenrijk.

 2. METAQ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METAQ GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 3. METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Rechlin, Duitsland.

 4. DICK & DICK LASERSCHNEID- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DICK & DICK LASERSCHNEID- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Dingelstädt, Duitsland.

 5. KLAUS OSTERMEIER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLAUS OSTERMEIER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Schweitenkirchen, Duitsland.

 6. LUNGMETALL OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUNGMETALL OHG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Mayen, Duitsland.

 7. HEGER EDELSTAHL GESMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEGER EDELSTAHL GESMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Schardenberg, Oostenrijk.

 8. NEUMAIER INDUSTRY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEUMAIER INDUSTRY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Hofstetten, Duitsland.

 9. DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Sembach, Duitsland.

 10. UFG UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UFG UMFORMTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Gotha, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis