• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • edelstenen en natuurstenen

Resultaten voor

Edelstenen en natuurstenen - Import export

 1. BALTICAMBRE

  Frankrijk

  Importeur-groothandelaar gespecialiseerd in sieraden van amber en zilver, en helemaal van amber maken van BALTICAMBRE een belangrijke speler op de markt van de fantasiesieraden. Wij verkopen uitsluitend aan vaklui. Het design en de originaliteit van onze collectie geldt voor ringen van amber en zilver, halskettingen van amber en zilver, amber en hout, hangers van amber en zilver, oorbellen van amber en zilver en fantasiesieraden helemaal van amber, armbanden helemaal van amber en van amber en zilver. www.balticambre.fr

 2. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Frankrijk

  Als importeur, leverancier en groothandelaar in saffieren, robijnen, smaragden, spessartien granaat, tsavoriet granaat, rode spinel, in stervormige stenen, in alle edelstenen en halfedelstenen leveren wij aan onze klanten, juweliers, sieradenwinkels en nemen iedere vraag in beschouwing. Op onze online website www.frediani.fr kunt u onze edelstenen, halfedelstenen en fijne stenen bekijken: granaten smaragden saffieren robijnen tanzanieten toermalijnen opalen peridoten spinellen aquamarijnen, amethisten enz.

 3. ABBIN

  België

  U bent aannemer of architect? Dan weet u dat klanten vandaag de dag steeds bewuster kiezen voor materialen en stijlen die bij hen passen. Abbin ontwikkelt daarom originele natuursteencreaties op maat van ieders individuele verlangen.

 4. BELTRAMI

  België

  Beltrami wil aan professionele klanten in de bouwwereld een uitgebreid gamma kwaliteitsvolle natuursteen aanbieden aan democratische prijzen en door middel van een excellente service & ondersteuning.

 5. MINERALEN EDELSTENENSHOP

  Nederland

  Verkoop van mineralen en edelstenen, verschillende soorten maten en kleuren. Afkomstig van alle werelddelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KAT SAPPHIRES LTD

  Mauritius

  Het bedrijf KAT SAPPHIRES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren saffieren. Het is gevestigd in Port Louis, Mauritius.

 2. DOSTKAR MINING

  Turkije

  Het bedrijf DOSTKAR MINING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertswinning, Ertswinning, opalen, bentoniet, en kornalijn. Het is gevestigd in Torbali, Izmir, Turkije.

 3. GOLD AND GEMS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf GOLD AND GEMS SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Import-export van sierraden, juwelen en uurwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, Edelstenen en natuurstenen, en saffieren. Het is gevestigd in Ramnicu Valcea, Roemenië.

 4. MINERAMA BENELUX

  België

  Het bedrijf MINERAMA BENELUX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fancybijouterieen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, Edelstenen en natuurstenen, en halfedelstenen. Het is gevestigd in Avennes, België.

 5. NEW YORK COLLECTION S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NEW YORK COLLECTION S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud- en zilversmeedwerk, Juwelen en sieraden, Goud- en zilversmeedwerk, en Juwelen en sieraden. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. STEIN DESIGN SAAR

  Duitsland

  Het bedrijf STEIN DESIGN SAAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Spiesen Elversberg, Duitsland.

 2. REYON

  Sri-Lanka

  Het bedrijf REYON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, Edelstenen en natuurstenen, en kaneel. Het is gevestigd in Kandy, Sri-Lanka.

 1. JASMINE EXPORTS

  India

  Het bedrijf JASMINE EXPORTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, Edelstenen voor juwelenhandel, harde steen, en Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Jaipur, India.

 2. ROYAUME MINÉRAUX

  Marokko

  Het bedrijf ROYAUME MINÉRAUX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineralen, en Mineralen. Het is gevestigd in Meknes, Marokko.

 3. A BIJOUX

  Frankrijk

  Het bedrijf A BIJOUX, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, sieraden, Edelstenen en natuurstenen, en Fantasiesieraden. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. ASYA YATIRIM DANISMANLIK

  Turkije

  Het bedrijf ASYA YATIRIM DANISMANLIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Investeringen - adviesbureaus, Investeringen - adviesbureaus, en natuurstenen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Diamant, handel van aardoliehoudende producten, Goud, en Diamant. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 6. SIGMUND LINDNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SIGMUND LINDNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kristallen kogels knikkers, en Keramische Kogels. Het is gevestigd in Warmensteinach, Duitsland.

 7. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Turkije

  Het bedrijf ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, en Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A.

  Guatemala

  Het bedrijf COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onyx. Het is tevens aanwezig in de sectoren Halfedelstenen, Edelstenen en natuurstenen, Sierstenen, Halfedelstenen, en Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Guatemala, Guatemala.

 1. SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineralen, en Mineralen. Het is gevestigd in Erdweg, Duitsland.

 2. AMBER RAW GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf AMBER RAW GROUP, is een Onderaannemer, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Rivne, Oekraïne.

 3. EMIGON GEMS AND LAPIDARY

  Nigeria

  Het bedrijf EMIGON GEMS AND LAPIDARY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, Edelstenen voor juwelenhandel, bewerking van edelstenen, en Edelstenen. Het is gevestigd in Akure, Nigeria.

 4. KÄMMERLING VIKTOR

  Duitsland

  Het bedrijf KÄMMERLING VIKTOR, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, Edelsmeden, juwelierswerk en horlogemakerij - machines en materialen, snijden van diamanten, Edelstenen, sierraden met emeralden, en Edelsmeden, juwelierswerk en horlogemakerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Idar-Oberstein, Duitsland.

 5. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  Verenigde Staten

  Het bedrijf BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, en Edelstenen. Het is gevestigd in Atlanta, Verenigde Staten.

 6. MINERALS BASE AGENCY LIMITED

  Oeganda

  Het bedrijf MINERALS BASE AGENCY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Kampala, Oeganda.

 7. YOOLIM GEMSTONE

  Thailand

  Het bedrijf YOOLIM GEMSTONE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Marketing - onderzoek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, Edelstenen voor juwelenhandel, edelstenen en halfedelstenen, en Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Bangkok, Thailand.

 8. STEIN-INSEL

  Duitsland

  Het bedrijf STEIN-INSEL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, heilzame amuletten, mineralen, edelstenen, en Edelstenen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 9. LEIPFINGERBADER KG

  Duitsland

  Het bedrijf LEIPFINGERBADER KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineralen, en Mineralen. Het is gevestigd in Vatersdorf, Duitsland.

 10. MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA

  Duitsland

  Het bedrijf MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineralen, en Mineralen. Het is gevestigd in Freiburg Im Breisgau, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis