• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • edelstenen en natuurstenen

Resultaten voor

Edelstenen en natuurstenen - Import export

 1. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Frankrijk

  Als importeur, leverancier en groothandelaar in saffieren, robijnen, smaragden, spessartien granaat, tsavoriet granaat, rode spinel, in stervormige stenen, in alle edelstenen en halfedelstenen leveren wij aan onze klanten, juweliers, sieradenwinkels en nemen iedere vraag in beschouwing. Op onze online website www.frediani.fr kunt u onze edelstenen, halfedelstenen en fijne stenen bekijken: granaten smaragden saffieren robijnen tanzanieten toermalijnen opalen peridoten spinellen aquamarijnen, amethisten enz.

 2. BALTICAMBRE

  Frankrijk

  Importeur-groothandelaar gespecialiseerd in sieraden van amber en zilver, en helemaal van amber maken van BALTICAMBRE een belangrijke speler op de markt van de fantasiesieraden. Wij verkopen uitsluitend aan vaklui. Het design en de originaliteit van onze collectie geldt voor ringen van amber en zilver, halskettingen van amber en zilver, amber en hout, hangers van amber en zilver, oorbellen van amber en zilver en fantasiesieraden helemaal van amber, armbanden helemaal van amber en van amber en zilver. www.balticambre.fr

 3. ABBIN

  België

  U bent aannemer of architect? Dan weet u dat klanten vandaag de dag steeds bewuster kiezen voor materialen en stijlen die bij hen passen. Abbin ontwikkelt daarom originele natuursteencreaties op maat van ieders individuele verlangen.

 4. BELTRAMI

  België

  Beltrami wil aan professionele klanten in de bouwwereld een uitgebreid gamma kwaliteitsvolle natuursteen aanbieden aan democratische prijzen en door middel van een excellente service & ondersteuning.

 5. MINERALEN EDELSTENENSHOP

  Nederland

  Verkoop van mineralen en edelstenen, verschillende soorten maten en kleuren. Afkomstig van alle werelddelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOSTKAR MINING

  Turkije

  Het bedrijf DOSTKAR MINING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertswinning, Ertswinning, opalen, bentoniet, en kornalijn. Het is gevestigd in Torbali, Izmir, Turkije.

 2. KAIA & CRYSTALS - VINTAGEKOMBIBCN S.L

  Spanje

  Het bedrijf KAIA & CRYSTALS - VINTAGEKOMBIBCN S.L, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen, halfedelstenen en parels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, en Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Terrassa, Spanje.

 3. MINERAMA BENELUX

  België

  Het bedrijf MINERAMA BENELUX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fancybijouterieen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, Edelstenen en natuurstenen, en halfedelstenen. Het is gevestigd in Avennes, België.

 4. GOLD AND GEMS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf GOLD AND GEMS SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Import-export van sierraden, juwelen en uurwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, Edelstenen en natuurstenen, en saffieren. Het is gevestigd in Ramnicu Valcea, Roemenië.

 5. NEW YORK COLLECTION S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NEW YORK COLLECTION S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud- en zilversmeedwerk, Juwelen en sieraden, Goud- en zilversmeedwerk, en Juwelen en sieraden. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. STEIN DESIGN SAAR

  Duitsland

  Het bedrijf STEIN DESIGN SAAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Spiesen Elversberg, Duitsland.

 2. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Diamant, handel van aardoliehoudende producten, Goud, en Diamant. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 1. ASYA YATIRIM DANISMANLIK

  Turkije

  Het bedrijf ASYA YATIRIM DANISMANLIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Investeringen - adviesbureaus, Investeringen - adviesbureaus, en natuurstenen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. A BIJOUX

  Frankrijk

  Het bedrijf A BIJOUX, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, sieraden, Edelstenen en natuurstenen, en Fantasiesieraden. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. SIGMUND LINDNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SIGMUND LINDNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kristallen kogels knikkers, en Keramische Kogels. Het is gevestigd in Warmensteinach, Duitsland.

 4. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Turkije

  Het bedrijf ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, en Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. STEIN-INSEL

  Duitsland

  Het bedrijf STEIN-INSEL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, heilzame amuletten, mineralen, edelstenen, en Edelstenen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. AMBER RAW GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf AMBER RAW GROUP, is een Onderaannemer, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Rivne, Oekraïne.

 7. GLOBAL MINERALS TECHNOLOGIES, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf GLOBAL MINERALS TECHNOLOGIES, S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 8. MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA

  Duitsland

  Het bedrijf MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineralen, en Mineralen. Het is gevestigd in Freiburg Im Breisgau, Duitsland.

 1. POL LAURENT

  België

  Het bedrijf POL LAURENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trappen - steen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, Edelstenen en natuurstenen, en Terrasplaten. Het is gevestigd in Baudour, België.

 2. LEIPFINGERBADER KG

  Duitsland

  Het bedrijf LEIPFINGERBADER KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineralen, en Mineralen. Het is gevestigd in Vatersdorf, Duitsland.

 3. ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI, is een Distributeur, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, Import-export van energie en grondstoffen, Marmer, Albast, Marmer en natuursteen, Import-export van energie en grondstoffen, Marmer, en Albast. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. KÄMMERLING VIKTOR

  Duitsland

  Het bedrijf KÄMMERLING VIKTOR, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, Edelsmeden, juwelierswerk en horlogemakerij - machines en materialen, snijden van diamanten, Edelstenen, sierraden met emeralden, en Edelsmeden, juwelierswerk en horlogemakerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Idar-Oberstein, Duitsland.

 5. SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineralen, en Mineralen. Het is gevestigd in Erdweg, Duitsland.

 6. MARBLE AGENT

  Turkije

  Het bedrijf MARBLE AGENT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren granulaat van marmer. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 7. PALLAVIDINI LUISA & C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf PALLAVIDINI LUISA & C. S.A.S., is een Onderaannemer, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, halfedelstenen en parels, Diamant, Edelstenen, halfedelstenen en parels, en Diamant. Het is gevestigd in Valenza, Italië.

 8. TIENDA ESOTÉRICA MAKTUB MINERALES Y REGALOS

  Spanje

  Het bedrijf TIENDA ESOTÉRICA MAKTUB MINERALES Y REGALOS, is een Distributeur, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Estepona, Spanje.

 9. KOBER STEINWIESEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KOBER STEINWIESEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineralen, en Mineralen. Het is gevestigd in Steinwiesen, Duitsland.

 10. GREEN PILING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GREEN PILING, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grafietvet, Kwarts en kwartszand, Grafietvet, en Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis