• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • edelstenen

Resultaten voor

Edelstenen - Import export

 1. ZENVOL

  Nederland

  Verified by europages badge

  Zenvol is een uniek bedrijf dat er trots op is op bewuste en zorgvuldige wijze producten in te kopen van leveranciers over de hele wereld. Met een collectie van meer dan 3.000 uiteenlopende items, biedt Zenvol een breed assortiment producten die talloze tradities weerspiegelen. Zenvol onderscheidt zich door het nauwkeurige en met de hand uitgevoerde selectieproces voor elk product en het bieden van voordelige prijzen en topkwaliteit. Door samen te werken met plaatselijke leveranciers wereldwijd, garandeert het bedrijf authenticiteit en schept een win-win samenwerking met gemeenschappen over de hele wereld. Als bedrijfs- of e-shopeigenaar op zoek naar bulkinkopen, nodigt Zenvol u uit de groothandelsopties voor spirituele artikelen te bekijken. Of u nu edelstenen, wierook, spirituele sieraden of overige nodig hebt, Zenvol biedt aantrekkelijke prijzen en hoogwaardige producten voor uw onderneming.

  Alle producten voor "edelstenen"
 2. AWGIFTS EUROPE

  Slowakije

  Verified by europages badge

  AWGifts Europe is een groothandelaar en fabrikant van handgemaakte producten voor de badkamer, aromatherapie en huisparfums. Sinds 1995 is onze missie het beste te bieden op het gebied van groothandelgeschenken, geschenkartikelen en verpakking aan onze klanten in Europa en wereldwijd. Ons uitgebreid productassortiment bestaat onder meer uit kaarsen, wierook inclusief Nag Champa, etherische oliën, massagekaarsen, zeep, bruisballen, kristallen, edelstenen, trommelstenen, Oorkaarsen (Hopi), organza zakjes, houten kistjes en verpakkingslijn.

 3. PHOENIX IMPORT

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PHOENIX IMPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaarsen, Juwelen, wierookvaten, armbanden, halfedelstenen, essences en etherische olien, wierook, Lichaamsverzorging - producten, en Kaarsen. Het is gevestigd in Dalfsen, Nederland.

 4. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Frankrijk

  Als importeur, leverancier en groothandelaar in saffieren, robijnen, smaragden, spessartien granaat, tsavoriet granaat, rode spinel, in stervormige stenen, in alle edelstenen en halfedelstenen leveren wij aan onze klanten, juweliers, sieradenwinkels en nemen iedere vraag in beschouwing. Op onze online website www.frediani.fr kunt u onze edelstenen, halfedelstenen en fijne stenen bekijken: granaten smaragden saffieren robijnen tanzanieten toermalijnen opalen peridoten spinellen aquamarijnen, amethisten enz.

 5. GOPIKA EXPORTS

  India

  Amethist, citrien (cognac en gouden kleur), peridot, granaat, rodoliet, toermalijn, blauwe topaas (Zwitsers, Londen en lucht), Ioliet, muntkwarts, rozenkwarts, citroenkwarts, melkachtig kwarts, conicquartz, labradoriet, amezoniet, rubyliet , prehniet, onyx, roze opaal, Ethiopische opaal, maansteen, Blauwe maansteen, Tanzaniet, Tsavoriet, Morganiet. We kunnen elk van de vormen leveren. Geslepen stenen, cabochons, kralen, druppels, Briolette, houtsnijwerk en mooie vormen in alle halfedelstenen.& quamarine enz ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. C.G.S. SRL

  Italië

  Het bedrijf is in 1982 ontstaan als ambachtelijk laboratorium voor edelsmeedkunst en heeft zich door de jaren heen uitgebreid en een positie op de markt ingenomen dankzij het permanent streven naar kwaliteit, op alle niveaus. Artistieke gevoeligheid en passie voor het vak van de edelsmid, dit zijn de sleutelwoorden die kenmerkend zijn voor een productie die altijd gericht is op de details en de kwaliteit van de grondstoffen en waarin ieder sieraad een perfect evenwicht is van technologie en avant-garde, van verfijning en van traditie.

 2. SHARANA

  Nederland

  Bij Sharana Reiki in Voerendaal, Zuid Limburg, kunt u terecht voor verschillende Reiki behandelingen, cursussen en inwijdingen, edelstenentherapie en chakra en aura healing. Wij komen ook aan huis en geven tevens Reiki behandelingen op afstand. Wij maken gebruik van het traditionele Usui system of natural healing en vullen deze methode aan met nieuwere vormen van Reiki, zoals Kundalini Reiki en Shambhala (Eenheid) Oneness. Deze behandelingen combineren we met het reinigen van de aura en het balanceren van de chakra's met behulp van edelstenen voor het beste resultaat. Hierdoor zult u zich heerlijk ontspannen en weer in balans voelen. Klachten kunnen verminderen en zelfs helemaal verdwijnen. Voor gerichte klachten doen we ook uitgebreide edelsteenleggingen. Ook koopt u uw edelstenen, kristallen, mineralen, orgonite en spirituele artikelen voordelig bij ons. Reiki is goed voor een heleboel lichamelijke, geestelijke en zelfs spirituele klachten. Het helpt onder andere goed bij onrust, stress, spanning, burn-out en depressie.

 3. MIBA

  Spanje

  MIBA roze kwarts, de schat van Spanje. De beste kwartsmijn ter wereld bevindt zich in Spanje.Grote voorraad roze kwarts in 3 kwaliteiten tegen de beste prijs op de markt, uitzonderlijke kortingen voor groothandelaars. Blokken roze kwarts van groot formaat aan de voet van de mijn. Bewerking van roze kwarststeen gehouwen op aanvraag met gladde zijde zoals bola's, harten en sterren ..., of gekalibreerd gehouwen stenen: glanzend, rond, fantasie, speciaal op maat gehouwen, kunst op roze kwarts.

 4. DI ZUCCHELLI PAOLO & C. SNC

  Italië

  Zucchelli Preziosi heeft velen jaren ervaring in de handel van edelstenen en heeft als zodanig naam gemaakt in de stad Valenza, in de provincie Alessandria. De ervaring van de oprichter Paolo Zucchelli, heeft het bedrijf marktleider gemaakt op het gebied van handel in edelstenen zoals saffier; robijn, smaragd en parels, geïmporteerd uit de hele wereld, in het bijzonder uit Japan en Australië.

 5. EDELSTENEN EN MINERALEN

  België

  we are wholesaler of pakistani minerals and crystals .based in belgium we provide hundreds of different artikels from different stones in different forms. feel free to contact if you deal in large quantities. thanks

 1. MINERALEN EDELSTENENSHOP

  Nederland

  Verkoop van mineralen en edelstenen, verschillende soorten maten en kleuren. Afkomstig van alle werelddelen.

 2. KOMAL GEMS

  België

  Groothandel in diamanten en andere edelstenen.

 1. ROCK STAR CRYSTALS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf ROCK STAR CRYSTALS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, en Edelstenen. Het is gevestigd in New York, Verenigde Staten.

 2. LEFFIY JEWELRY CO.LTD

  China

  Het bedrijf LEFFIY JEWELRY CO.LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sierraden met jade, kristal, Edelstenen voor juwelenhandel, en Gezondheidsarmbanden. Het is gevestigd in Lianyungang City, China.

 3. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sierraden met edelstenen, fantasiesieraden, zilveren hangers, en mineralen. Het is gevestigd in Paris, Île-De-France, Frankrijk.

 4. BARTORELLI 1882 S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BARTORELLI 1882 S.P.A., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Juwelen en sieraden. Het is tevens aanwezig in de sectoren edelsteen, sieraden, oorbellen, en halskettingen. Het is gevestigd in Riccione, Italië.

 5. STEDILE GIULIANO & C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STEDILE GIULIANO & C. S.R.L., en actief in de sector Juwelen en sieraden. Het is tevens aanwezig in de sectoren bonbonnieres, goudsmidlaboratorium, edelsteen, en zilverwerk. Het is gevestigd in Madonna Di Campiglio-Pinzolo, Italië.

 6. MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD.

  China

  Het bedrijf MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 7. HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO

  Polen

  Het bedrijf HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurstenen, sierstenen en sierkiezels, Sierstenen, en decoratieve stenen. Het is gevestigd in Nowa Chełmża, Polen.

 8. ORO PINK

  Italië

  Het bedrijf ORO PINK, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Juwelen, gouden sierraden, taxatie edelstenen, Juwelen, en sierraden met edelstenen. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 1. JASMINE EXPORTS

  India

  Het bedrijf JASMINE EXPORTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, Edelstenen voor juwelenhandel, harde steen, en Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Jaipur, India.

 2. A BIJOUX

  Frankrijk

  Het bedrijf A BIJOUX, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, sieraden, Edelstenen en natuurstenen, en Fantasiesieraden. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen. Het is gevestigd in Telfs, Oostenrijk.

 4. JOAILLERIE LEYSEN FRERES

  België

  Het bedrijf JOAILLERIE LEYSEN FRERES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Juwelen en sieraden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, Juwelen, op maat gemaakt juwelierswerk, Edelstenen, Juwelen, en ontwerp van juwelen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 5. NATURALWELLNESS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NATURALWELLNESS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen, halfedelstenen en parels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, armbanden, en Edelstenen. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 6. INNOVA MADENCILIK

  Turkije

  Het bedrijf INNOVA MADENCILIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 7. COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO

  Portugal

  Het bedrijf COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO, is een Distributeur, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren certificering van edelstenen. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 8. GEMHYPE.COM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEMHYPE.COM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking van edelstenen, edelstenen en halfedelstenen, en edelstenen voor edelsmederijen en edelsmeden. Het is gevestigd in Kirschweiler, Duitsland.

 9. VASCAVI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VASCAVI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 10. RO.AN. SRL

  Italië

  Het bedrijf RO.AN. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Juwelen en sieraden. Het is tevens aanwezig in de sectoren edelsteen, ontwerp en conceptie van sierraden, en sieraden vanaf tekening. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Edelstenen - Import export

Aantal resultaten

638 Bedrijven