• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • egaliseermachines

Resultaten voor

Egaliseermachines - Import export

 1. NUOVA PROFILATRICI ARTA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUOVA PROFILATRICI ARTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, egaliseermachines voor de bewerking van plaat, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Albairate, Italië.

 2. JIDET SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf JIDET SAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren profileren, profileren van buizen, profileren metalen, en koudloopprofielen. Het is gevestigd in Amilly, Frankrijk.

 3. TECNOMA

  Italië

  Het bedrijf TECNOMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is gevestigd in Pieve Di Soligo, Italië.

 4. ARALTEC

  Frankrijk

  Het bedrijf ARALTEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium dakgoten. Het is gevestigd in Labège, Frankrijk.

 5. CCR (WEDNESBURY) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CCR (WEDNESBURY) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is gevestigd in Tipton, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIPER MAQUINARIA SL

  Spanje

  Het bedrijf DIPER MAQUINARIA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Egaliseermachines, Egaliseermachines, en stalen profilering. Het is gevestigd in Orkoyen, Spanje.

 2. ROLLSTEEL OY

  Finland

  Het bedrijf ROLLSTEEL OY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren egaliseermachines voor de bewerking van plaat. Het is gevestigd in Kuopio, Finland.

 3. SKOVELA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf SKOVELA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonwering - binnen en buiten, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Zonwering - binnen en buiten, Buizen en pijpen - roestvrij staal, en Verzinkte profielen. Het is gevestigd in Rogaška Slatina, Slovenië.

 4. OLMA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OLMA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Egaliseermachines, egaliseermachines voor de bewerking van plaat, Egaliseermachines, mechanische bewerking, en plaatstaalbewerking. Het is gevestigd in Abbiategrasso, Italië.

 5. EBSAN METAL A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf EBSAN METAL A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Egaliseermachines, tegenwand van gips en gipsplaat, metalen, prefab van gipskartonplaat, en Egaliseermachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. PARKINGUNIT.COM S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PARKINGUNIT.COM S.R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Parkeerterreinen voor automobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parkeerplaatsen - materialen, Luchthavens, Egaliseermachines, Parkeerplaatsen - materialen, Luchthavens, en Egaliseermachines. Het is gevestigd in Praha, Tsjechische Rep..

 2. P.W. BUD-MASZ MACIEJ STACHLEWSKI

  Polen

  Het bedrijf P.W. BUD-MASZ MACIEJ STACHLEWSKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp en constructie van machines. Het is gevestigd in Lutomiersk, Polen.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO INNOWACYJNO PROJEKTOWE INMET SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO INNOWACYJNO PROJEKTOWE INMET SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Egaliseermachines, en Egaliseermachines. Het is gevestigd in Mikolow, Polen.

 2. SM SRL

  Italië

  Het bedrijf SM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is gevestigd in Pove Del Grappa, Italië.

 3. RIJIT PROFIL VE YAPI MALZEMELERI ANONIM SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf RIJIT PROFIL VE YAPI MALZEMELERI ANONIM SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. CBM MACHINES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CBM MACHINES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Egaliseermachines, hydraulische druk-vouwmachines voor plaat, en Egaliseermachines. Het is gevestigd in Morimondo, Italië.

 5. NAVIPA GESTION DE PATRIMONIOS S.L.

  Spanje

  Het bedrijf NAVIPA GESTION DE PATRIMONIOS S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Egaliseermachines, en Egaliseermachines. Het is gevestigd in Orkoien, Spanje.

 6. VMC TECNOLOGY S.R.L.

  Italië

 7. MEKO METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  MEKO Metal, een marktleider in de productie van staalprofielen sinds 1969, is uitgegroeid van een firma met een bedrijfsruimte van 10.000 m² tot een reusachtig bedrijf met een ruimte van 100.000 m² in Torbalı-Izmir en maakt sinds 2011 deel uit van de KMC Groep. Onze samenwerking combineert unieke technische en handelsexpertise voor een jaarlijkse productiecapaciteit van 150.000 ton, in lijn met de internationale technologische vernieuwingen. MEKO Metal streeft ernaar zijn plaats binnen de top 3 van internationale, in speciale profielen gespecialiseerde bedrijven te behouden en onderscheidt zich door een gestaag groeiend exportvolume. Wij zijn gespecialiseerd in roestvrijstalen, gelaste en open profielen en leveren ons assortiment aan uiteenlopende industrieën zoals de auto-industrie, meubels, huishoudelijke apparaten, stalen voorwerpen, decorelementen, verwarming en koeling, airconditioning, civiele bouwwerken en staalconstructies, profielen voor steigers, handdoekrekken, zonnepaneelsystemen, landbouwirrigatie en kassen. Onze kernsectoren: •Standaard buizen en profielen •Speciale profielen •Profielen voor de auto-industrie •Profielen voor zonnepaneelsystemen •Montagesystemen voor zonnepanelen op de grond • Montagesystemen voor zonnepanelen op daken •Civiele bouwwerken & staalconstructies •Profielen voor de landbouw en kassen •Profielen voor Elektrische & Elektronische systemen •HVAC Profielen •Roestvrijstalen profielen Rolvormen biedt een voordelig alternatief voor aluminium door cruciale elementen die voorheen uit aluminium vervaardigd werden te vervangen door rolgevormd staal. Wij zijn gespecialiseerd in interne ontwerpen en de productie van mallen, gereedschap, rollen en overige essentiële elementen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 8. TECHNIC MACHINES

  Turkije

  Verified by europages badge

  Technic Machine is een Turks bedrijf, opgericht in 2012 en gespecialiseerd in Machinelevering. We hebben tot nu toe onze machines geëxporteerd naar meer dan 70 landen. Wij zijn uw industriële machineoplossingspartner voor uw machineonderzoek! Ons bedrijf werkt aan metaalbewerkingsmachines en kunststofverwerkingsmachines. Voor metaalbewerkingsmachines zoals lijn voor het op lengte snijden van spoelen, lijn voor het snijden van spoelen, lijnen voor rolvormmachines, systemen voor het voeden van spoelen en persen, NC of CNC buigmachines, spoelgevoede lasermachines, productielijn voor sandwichpanelen, enzovoort. Voor kunststofverwerkingsmachines behandelen we kunststofextruders, kunststofrecyclingmachines, spuitgietmachines, thermoformmachines, machines voor de productie van plastic zakken, enzovoort. We vinden de optimale resultaten voor onze klanten bij de Turkse machineleveranciers, voltooien contractonderhandelingen en verkoop, volgen de verzending en andere processen. We adviseren onze klanten over hun aankopen op de Turkse markt.

 1. BOSPORAS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij presenteren Bosporas Machinery, een toonaangevende fabrikant binnen de metaalbewerking. Opgericht in 2006 in Turkije en met meer dan 20 jaar ongeëvenaarde expertise. Onze inzet voor innovatie en kwaliteit staat garant voor technische ontwerpoplossingen die nauw aansluiten op uw behoeften. Wij bieden volledige technische bijstand voor optimale machineprestaties. Of u nu staalrollen of metaalplaten gebruikt, wij bieden oplossingen op maat. Ons uitgebreide assortiment omvat: •Lijnen voor snijden op lengte •Snijlijnen•Oprolrlijnen •Afrolmachines •Oprolmachines •Rechtbuig machines •Richtmachines •Feeder Machines •Servo Feeder Richtmachines •Knipmachines •Persmachines Onze machines verwerken staal, aluminium en messing en voldoen aan diverse industriële behoeften. Wij garanderen uitmuntendheid en veiligheid dankzij EU- en CE-certificeringen. Met een Noord-Amerikaans track record, overschrijden we de internationale kwaliteitsnormen. Onze nauwkeurig vervaardigde en technisch hoogwaardige machines staan garant voor efficiëntie en constante prestaties. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. GABELLA MACCHINE SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GABELLA MACCHINE SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijden van staalplaten, conventionele gereedschapsmachines voor het vouwen van plaat, machinegereedschappen voor de machinale bewerking van plaat, vouwmachines voor staalplaten, ponsmachines voor de machinale bewerking van plaat, vouwen van metalen, egaliseermachines voor de bewerking van plaat, snijwerkzaamheden van metaal, en blikwaren. Het is gevestigd in Crevacuore, Italië.

 3. YCSMAKINE

  Turkije

  Het bedrijf YCSMAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stores. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische gordijnen, en egaliseermachines met rollen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. MAK BORU PROFIL METAL A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf MAK BORU PROFIL METAL A.Ş., is een Dienstverlener, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen banden koudgelamineerd, profileren metalen, Gekoelde opslagplaatsen en kamers met gecontroleerde temperatuur, en egaliseermachines voor de bewerking van plaat. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 5. AUTOMISYON TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf AUTOMISYON TURKEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Laser - las- en snijmachines, egaliseermachines met rollen, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gordijnen - metaal, Profielen en staven - ferro, egaliseermachines met rollen, Gordijnen - metaal, en Profielen en staven - ferro. Het is gevestigd in Select Cityizmir, Turkije.

 7. GALATAMAK ENDUSTRIYEL MAKINA SAN. TIC LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf GALATAMAK ENDUSTRIYEL MAKINA SAN. TIC LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren egaliseermachines voor de bewerking van plaat, torsiemachines, en gereedschapsmachines voor het vouwen van plaat met numerieke controle. Het is gevestigd in Nilufer, Turkije.

 8. KÜRTÜNCÜ METAL

  Turkije

  Het bedrijf KÜRTÜNCÜ METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingezaagde staalplaten, en egaliseermachines voor de bewerking van plaat. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 9. PASTERKAMP METAL SHEET SOLUTIONS

  Nederland

  Het bedrijf PASTERKAMP METAL SHEET SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijwerk, plaatijzer, egaliseermachines met rollen, en Hantering van klossen en spoelen. Het is gevestigd in Urk, Nederland.

 10. N.T.R. LAVORAZIONI MECCANICHE

  Italië

  Het bedrijf N.T.R. LAVORAZIONI MECCANICHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren egaliseermachines voor de bewerking van plaat, en retrolevensmiddelen voor gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Pasian Di Prato, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis