• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • eieren - producten

Resultaten voor

Eieren - producten - Import export

 1. COCOTINE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COCOTINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeibaar eiproduct. Het is gevestigd in Ploërmel Cedex, Frankrijk.

 2. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOLZMANN GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Eieren - producten. Het is gevestigd in Schwanenstadt, Oostenrijk.

 3. TRAWOSA AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRAWOSA AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Eieren - producten. Het is gevestigd in St. Gallen, Zwitserland.

 4. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  België

  Sedert meer dan 40 jaar staat Hulstaert en Cie te Sint-Niklaas synoniem met betrouwbare eiproducten. Wij bieden onze klanten kwaliteitsvolle en veilige eiproducten aan. De productie van eiproducten gebeurt met moderne machines, door gespecialiseerd en goed opgeleid personeel. Hulstaert produceert volgens de strengste regels inzake voedselveiligheid en kan product-certificaten voorleggen. Al onze eiproducten worden geproduceerd conform de meest actuele normen en volgens de specificaties van onze klanten.

 5. VEOS

  België

  De VEOS Group, opgericht in 1973, specialiseert zich in het produceren van hoogwaardige dierlijke eiwitten. De VEOS Group staat bekend voor zijn continue groei dankzij innovatie en uitbreiding van zijn productie naar andere landen zoals; Frankrijk en Brazilië. Door het openen van productiecentra in verschillende landen, creëert VEOS Group een internationaal verkoopsnetwerk en is uitgegroeid tot een wereldwijd betrouwbare partner voor vele internationale producenten van mens- en dierenvoeding. Actipro is de nieuwe commerciële merknaam voor de voeder- en voedingsingrediënten voor huisdieren van de VEOS Group. Vepro is de merknaam voor voedingsingrediënten van de VEOS Group.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  België

  Fabrikant van Vloeibare, gepasteuriseerde Eiproducten : HEELEI - EIGEEL - EIWIT Verpakking : 2 tot 1.000 kg in diverse verpakkingen. Vloeibare scharreleieren verkrijgbaar, Free Range, Kosher en BIO-producten ( Biocontrole BE-BIO-01 Certisys )

 2. EIERHANDEL HOLEMANS

  België

  Eierhandel Holemans is een familiebedrijf dat reeds 35 jaar met hart en ziel gerund wordt. Dagverse eieren . Ook te verkrijgen heelei, eiwit, eigeel, gekookte eieren, gekleurde eieren, scharreleieren, boter, melk. Wekelijkse leveringen aan bakkerijen, slagers, horeca, enz. Omdat wij een familiebedrijf zijn kan u bij ons rekenen op een goede service. Wij staan steeds paraat om u te helpen, ook in het weekend. U mag ook bellen voor flexibele bijleveringen.

 3. LECOQUE EGGS

  België

  Al meer dan 40 jaar staat Lecoque eggs garant voor eiproducten van topkwaliteit voor industrie, groothandel en retail. Dagelijks vertrekken hardgekookte gepelde eieren en een uitgebreid afgeleid gamma hiervan naar verschillende Europese afzetmarkten zoals België, Nederland, Frankrijk, Engeland en Duitsland.

 4. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Productie en verkoop van gepasteuriseerde eivloeistoffen (eiwit, eigeel, heel ei), gekookte en gepelde eieren, roereieren pulp. Verkoop van eipoeder (eigeel, ei-albumine HW, heel ei, Soezen deegmix, hittebestendige eigeelpoeder voor mayonaise. Productie en verpakking van verse eieren. www.eggomuna.ee

 5. LODEWIJCKX

  België

  Lodewijckx nv is een eiproducten-producent. Verse eieren, vloeibare, gekookte en gepelde eieren vinden dagelijks hun weg naar vele klanten. De grote know-how, de toegepaste technologieën, de strenge kwaliteits-controles en de voortdurende focus op vernieuwing en klantgerichtheid maken van Lodewijckx een geprefereerde partner voor vele toonaangevende voedingsfabrikanten, banketbakkers, slagers, vleeswarenbedrijven, traiteurs, deegwarenproducenten, chefs van keukens en grootkeukens.

 1. ROZENHOEVE

  België

  Eierhandel Rozenhoeve actief in het transporteren van allerhande ei producten.We zijn groothandel in verschillende soorten eieren maar ook voor zuivelproducten zoals melk en boter bent u bij ons aan het juiste adres. We staan in voor de levering van voedingsmiddelen aan grootkeukens en restaurants. Daarnaast beschikken we ook over een ruim aanbod grondstoffen voor bakkerijen. Ze leveren ook aigremont margarine en Tienen suiker.

 2. EURO EI

  België

  De gezonde eitjes van Ovyta in kleurrijke verpakkingen. Ovyta eieren zijn uitzonderlijk rijk aan Omega-3 en andere onverzadigde vetzuren. Hiermee beantwoorden Ovyta eieren helemaal aan de aanbevelingen van de Hoge Gezondheidsraad. Meer nog, voor wie een proteïnedieet volgt, vormen ze zelfs een smakelijke en verantwoorde aanvulling. Onze producten : Feel Good MIDI, Feel Good MAXI, Feel Good MEGA, EGG-its.

 1. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Productie en verkoop van gepasteuriseerde eivloeistoffen (eiwit, eigeel, heel ei), gekookte en gepelde eieren, roereieren pulp. Verkoop van eipoeder (eigeel, ei-albumine HW, heel ei, Soezen deegmix, hittebestendige eigeelpoeder voor mayonaise. Productie en verpakking van verse eieren.

 2. T KAKELHOF

  België

  ’t Kakelhof is uw groothandel in eieren in Meer. Kakelverse eieren in grote en kleine aantallen. Wij leveren als groothandel en ook aan particulieren. Met veel liefde voor het vak verzorgen wij dagelijks de bestellingen van heerlijke eieren.

 3. OVOBEL

  België

  Eieren - industrieel

 4. BOLDERHOF

  België

  Productie van eieren van pluimvee.

 5. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Eieren - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eieren, Eieren, eierdozen, verpakking van groente en fruit, en peren. Het is gevestigd in Balikesir/bandirma, Turkije.

 6. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eigelen - gedroogd en vloeibaar, kant-en-klare eieren en afgeleide producten, eierproducten in poedervorm, Eigelen - gedroogd en vloeibaar, en vloeibaar eiproduct. Het is gevestigd in Pombal, Portugal.

 7. OVOSTAR

  Oekraïne

  Het bedrijf OVOSTAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eigelen - gedroogd en vloeibaar, kippeneieren, vloeibaar eiproduct, Eigelen - gedroogd en vloeibaar, en eiwitstoffen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 8. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Turkije

  Het bedrijf HACI BOLVADIN EGG CHICKEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren eieren uit de categorie a, ei met dop wit, en kippeneieren die in de open lucht gefokt zijn. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Turkije

  Het bedrijf UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Eieren - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - koolzuurhoudend, legvogels, kip, Dranken - koolzuurhoudend, en schoonmaakproducten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeibaar eiproduct, eiwitstoffen, eigeel, en eierenhandel en gepasteuriseerde producten. Het is gevestigd in Reus, Spanje.

 3. OVOFIT EIPRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OVOFIT EIPRODUKTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eieren - producten, Eieren, Eieren - producten, eiwitstoffen, eigeel, en Eieren. Het is gevestigd in Neumarkt-Sankt Veit, Duitsland.

 4. EUROVO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROVO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eigelen - gedroogd en vloeibaar, Eieren - producten, eieren voor consumptie, Eigelen - gedroogd en vloeibaar, eiwitstoffen, en Eieren - producten. Het is gevestigd in Santa Maria In Fabriago, Italië.

 5. GROWARD GROUP UAB

  Estland

  Het bedrijf GROWARD GROUP UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eigelen - gedroogd en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eieren, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Eieren - producten, eiwitstoffen, Eieren, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Eieren - producten. Het is gevestigd in Kaunas, Estland.

 6. ASKAY MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ASKAY MAKINA, en actief in de sector Eieren - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling - machines en installaties, invoer- en uitvoeraangiftes, Recycling - machines en installaties, eierdozen, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 7. WAHAT ELAZHAR

  Egypte

  Het bedrijf WAHAT ELAZHAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren - producten. Het is gevestigd in Kafrelsheikh, Egypte.

 8. ANTONIO ARISO

  Spanje

  Het bedrijf ANTONIO ARISO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur weegschaal, accessoires en gewichten voor balansen, keukenweegschaal, en precisieweegschalen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 9. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeibaar eiproduct, diepvrieseiproducten voor restauranten en openbare instellingen, eigeel, en eiwitstoffen. Het is gevestigd in Reus, Spanje.

 10. KOPPENHÖFER OHG

  Duitsland

  Het bedrijf KOPPENHÖFER OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, Oliën en vetten voor de voeding, Eieren - producten, Melkproducten, Oliën en vetten voor de voeding, en Eieren - producten. Het is gevestigd in Böhmenkirch, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis