• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • eieren - producten

Resultaten voor

Eieren - producten - Import export

 1. COCOTINE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 2. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 3. INGENIERÍA AVÍCOLA

  Spanje

  Verified by Europages badge
 4. TRAWOSA AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 5. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  België

  Sedert meer dan 40 jaar staat Hulstaert en Cie te Sint-Niklaas synoniem met betrouwbare eiproducten. Wij bieden onze klanten kwaliteitsvolle en veilige eiproducten aan. De productie van eiproducten gebeurt met moderne machines, door gespecialiseerd en goed opgeleid personeel. Hulstaert produceert volgens de strengste regels inzake voedselveiligheid en kan product-certificaten voorleggen. Al onze eiproducten worden geproduceerd conform de meest actuele normen en volgens de specificaties van onze klanten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. VEOS

  België

  De VEOS Group, opgericht in 1973, specialiseert zich in het produceren van hoogwaardige dierlijke eiwitten. De VEOS Group staat bekend voor zijn continue groei dankzij innovatie en uitbreiding van zijn productie naar andere landen zoals; Frankrijk en Brazilië. Door het openen van productiecentra in verschillende landen, creëert VEOS Group een internationaal verkoopsnetwerk en is uitgegroeid tot een wereldwijd betrouwbare partner voor vele internationale producenten van mens- en dierenvoeding. Actipro is de nieuwe commerciële merknaam voor de voeder- en voedingsingrediënten voor huisdieren van de VEOS Group. Vepro is de merknaam voor voedingsingrediënten van de VEOS Group.

 2. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  België

  Fabrikant van Vloeibare, gepasteuriseerde Eiproducten : HEELEI - EIGEEL - EIWIT Verpakking : 2 tot 1.000 kg in diverse verpakkingen. Vloeibare scharreleieren verkrijgbaar, Free Range, Kosher en BIO-producten ( Biocontrole BE-BIO-01 Certisys )

 3. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Productie en verkoop van gepasteuriseerde eivloeistoffen (eiwit, eigeel, heel ei), gekookte en gepelde eieren, roereieren pulp. Verkoop van eipoeder (eigeel, ei-albumine HW, heel ei, Soezen deegmix, hittebestendige eigeelpoeder voor mayonaise. Productie en verpakking van verse eieren. www.eggomuna.ee

 4. LECOQUE EGGS

  België

  Al meer dan 40 jaar staat Lecoque eggs garant voor eiproducten van topkwaliteit voor industrie, groothandel en retail. Dagelijks vertrekken hardgekookte gepelde eieren en een uitgebreid afgeleid gamma hiervan naar verschillende Europese afzetmarkten zoals België, Nederland, Frankrijk, Engeland en Duitsland.

 5. EIERHANDEL HOLEMANS

  België

  Eierhandel Holemans is een familiebedrijf dat reeds 35 jaar met hart en ziel gerund wordt. Dagverse eieren . Ook te verkrijgen heelei, eiwit, eigeel, gekookte eieren, gekleurde eieren, scharreleieren, boter, melk. Wekelijkse leveringen aan bakkerijen, slagers, horeca, enz. Omdat wij een familiebedrijf zijn kan u bij ons rekenen op een goede service. Wij staan steeds paraat om u te helpen, ook in het weekend. U mag ook bellen voor flexibele bijleveringen.

 1. EURO EI

  België

  De gezonde eitjes van Ovyta in kleurrijke verpakkingen. Ovyta eieren zijn uitzonderlijk rijk aan Omega-3 en andere onverzadigde vetzuren. Hiermee beantwoorden Ovyta eieren helemaal aan de aanbevelingen van de Hoge Gezondheidsraad. Meer nog, voor wie een proteïnedieet volgt, vormen ze zelfs een smakelijke en verantwoorde aanvulling. Onze producten : Feel Good MIDI, Feel Good MAXI, Feel Good MEGA, EGG-its.

 2. ROZENHOEVE

  België

  Eierhandel Rozenhoeve actief in het transporteren van allerhande ei producten.We zijn groothandel in verschillende soorten eieren maar ook voor zuivelproducten zoals melk en boter bent u bij ons aan het juiste adres. We staan in voor de levering van voedingsmiddelen aan grootkeukens en restaurants. Daarnaast beschikken we ook over een ruim aanbod grondstoffen voor bakkerijen. Ze leveren ook aigremont margarine en Tienen suiker.

 3. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Productie en verkoop van gepasteuriseerde eivloeistoffen (eiwit, eigeel, heel ei), gekookte en gepelde eieren, roereieren pulp. Verkoop van eipoeder (eigeel, ei-albumine HW, heel ei, Soezen deegmix, hittebestendige eigeelpoeder voor mayonaise. Productie en verpakking van verse eieren.

 4. LODEWIJCKX

  België

  Lodewijckx nv is een eiproducten-producent. Verse eieren, vloeibare, gekookte en gepelde eieren vinden dagelijks hun weg naar vele klanten. De grote know-how, de toegepaste technologieën, de strenge kwaliteits-controles en de voortdurende focus op vernieuwing en klantgerichtheid maken van Lodewijckx een geprefereerde partner voor vele toonaangevende voedingsfabrikanten, banketbakkers, slagers, vleeswarenbedrijven, traiteurs, deegwarenproducenten, chefs van keukens en grootkeukens.

 5. T KAKELHOF

  België

  ’t Kakelhof is uw groothandel in eieren in Meer. Kakelverse eieren in grote en kleine aantallen. Wij leveren als groothandel en ook aan particulieren. Met veel liefde voor het vak verzorgen wij dagelijks de bestellingen van heerlijke eieren.

 6. BOLDERHOF

  België

  Productie van eieren van pluimvee.

 7. OVOBEL

  België

  Eieren - industrieel

 8. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Turkije

 9. OVOSTAR

  Oekraïne

 10. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Turkije

 1. GROWARD GROUP UAB

  Estland

 2. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Portugal

 3. OVOTEAM SAS

  Frankrijk

 4. OVOFIT EIPRODUKTE GMBH

  Duitsland

 5. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Turkije

 6. OVIPAC

  Frankrijk

 7. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanje

 8. LIOT - OVOPRODUITS

  Frankrijk

 9. EUROVO S.R.L.

  Italië

 10. ANTONIO ARISO

  Spanje