• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • eieren - producten

Resultaten voor

Eieren - producten - Import export

 1. UMIXMART

  Verenigde Arabische Emiraten

  Umixmart is een levensmiddelenleverancier die langdurige banden met zijn klanten heeft opgebouwd door het bieden van hoogwaardige etenswaren voor alle budgetten. Het bedrijf richt zich op een uitbreiding van zijn markt in landen in het Midden-Oosten. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit producten van Oekraïense, Braziliaanse en Argentijnse boeren. Wij exporteren de producten naar het Midden-Oosten, Europa en Azië. Ons assortiment kipproducten omvat: gekoelde of diepgevroren hele kip, kippenpoten, ontbeende kip (shoarma), kippen drumstick, kippenvleugeltjes, pootjes, klauwen, enz. De door ons voor onze klanten bereide runderproducten omvatten gesneden delen zoals: ribbiefstuk, lendenstuk, schenkel, nek, kogelbiefstuk, flank, schouder en entrecote. Wij bieden tevens rosbief, vleugels, borstfilets, afsnijdsels, vlees van jonge dieren, magen, levers en flanken. Het leveren van gezonde en voedzame levensmiddelen die bijdragen aan het welzijn van de mens is een prioriteit voor onze onderneming. Als grootste leverancier van levensmiddelen en dranken op de markt van de Verenigde Arabische Emiraten en landen uit het Midden-Oosten, voldoet Umixmart aan de groeiende vraag van klanten naar gezonde levensmiddelen en ingrediënten. Wij werken uitsluitend samen met fabrieken en productiesites die voldoen aan de internationale normen voor voedselverwerking. Voor de Islamitische markt bieden wij gecertificeerde Halal producten.

 2. COCOTINE

  Frankrijk

 3. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Oostenrijk

 4. INGENIERÍA AVÍCOLA

  Spanje

 5. TRAWOSA AG

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  België

  Sedert meer dan 40 jaar staat Hulstaert en Cie te Sint-Niklaas synoniem met betrouwbare eiproducten. Wij bieden onze klanten kwaliteitsvolle en veilige eiproducten aan. De productie van eiproducten gebeurt met moderne machines, door gespecialiseerd en goed opgeleid personeel. Hulstaert produceert volgens de strengste regels inzake voedselveiligheid en kan product-certificaten voorleggen. Al onze eiproducten worden geproduceerd conform de meest actuele normen en volgens de specificaties van onze klanten.

 2. VEOS

  België

  De VEOS Group, opgericht in 1973, specialiseert zich in het produceren van hoogwaardige dierlijke eiwitten. De VEOS Group staat bekend voor zijn continue groei dankzij innovatie en uitbreiding van zijn productie naar andere landen zoals; Frankrijk en Brazilië. Door het openen van productiecentra in verschillende landen, creëert VEOS Group een internationaal verkoopsnetwerk en is uitgegroeid tot een wereldwijd betrouwbare partner voor vele internationale producenten van mens- en dierenvoeding. Actipro is de nieuwe commerciële merknaam voor de voeder- en voedingsingrediënten voor huisdieren van de VEOS Group. Vepro is de merknaam voor voedingsingrediënten van de VEOS Group.

 3. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  België

  Fabrikant van Vloeibare, gepasteuriseerde Eiproducten : HEELEI - EIGEEL - EIWIT Verpakking : 2 tot 1.000 kg in diverse verpakkingen. Vloeibare scharreleieren verkrijgbaar, Free Range, Kosher en BIO-producten ( Biocontrole BE-BIO-01 Certisys )

 4. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Productie en verkoop van gepasteuriseerde eivloeistoffen (eiwit, eigeel, heel ei), gekookte en gepelde eieren, roereieren pulp. Verkoop van eipoeder (eigeel, ei-albumine HW, heel ei, Soezen deegmix, hittebestendige eigeelpoeder voor mayonaise. Productie en verpakking van verse eieren. www.eggomuna.ee

 5. EIERHANDEL HOLEMANS

  België

  Eierhandel Holemans is een familiebedrijf dat reeds 35 jaar met hart en ziel gerund wordt. Dagverse eieren . Ook te verkrijgen heelei, eiwit, eigeel, gekookte eieren, gekleurde eieren, scharreleieren, boter, melk. Wekelijkse leveringen aan bakkerijen, slagers, horeca, enz. Omdat wij een familiebedrijf zijn kan u bij ons rekenen op een goede service. Wij staan steeds paraat om u te helpen, ook in het weekend. U mag ook bellen voor flexibele bijleveringen.

 1. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Productie en verkoop van gepasteuriseerde eivloeistoffen (eiwit, eigeel, heel ei), gekookte en gepelde eieren, roereieren pulp. Verkoop van eipoeder (eigeel, ei-albumine HW, heel ei, Soezen deegmix, hittebestendige eigeelpoeder voor mayonaise. Productie en verpakking van verse eieren.

 2. OVOBEL

  België

  Eieren - industrieel

 1. BOLDERHOF

  België

  Productie van eieren van pluimvee.

 2. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Turkije

 3. OVOSTAR

  Oekraïne

 4. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Turkije

 5. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Portugal

 6. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Turkije

 7. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanje

 8. GROWARD GROUP UAB

  Estland

 1. EUROVO S.R.L.

  Italië

 2. ANTONIO ARISO

  Spanje

 3. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanje

 4. ASKAY MAKINA

  Turkije

 5. WAHAT ELAZHAR

  Egypte

 6. ROYAL V

  Bulgarije

 7. AVICOLA SA

  Moldavïe

 8. GREEN LIVING FARM LTD.

  Bulgarije

 9. MILENYUM YUMURTA

  Turkije

 10. JSC "POULTRY PLANT SLONIMSKAYA"

  Wit Rusland