• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • eieren

Resultaten voor

Eieren - Import export

 1. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrijk

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières-sur-Seine, Frankrijk. De onderneming is gespecialiseerd in de import-export van levensmiddelen, met name knoflook, rapen, sinaasappelen, olijfolie, wijnen enz. De agro-industrie produceert consumptieproducten op basis van producten uit de landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvriesschotels, pasta, chocolade en suikergoed worden in deze ondernemingen vervaardigd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 2. Z.V.C. HOLZ - PONTE GLOBAL NETHERLANDS

  Nederland

  Ponte Global Trading is een particulier handelsbedrijf met een langdurige activiteit op het gebied van de samenstelling en uitwisseling van tuinbouwvoedsel en -verfrissingen, vervangbare klinische artikelen en het inkopen van verschillende artikelen zoals AC- / koelkastcompressoren, gebruikte rails HMS 1 & 2, koperdraad, papierafval , energiedrankjes, bruine en witte kippeneieren, kopieerpapier voor kantoor, macadamia-noten, Red Bulls, droge babymakreel. Wij streven er voortdurend naar de inventaris van belangrijke zaken te waarborgen en optimaal rekening te houden met het heden en de mensen in de toekomst. Met een voortdurend ontwikkelend assortiment en nieuwe ontwikkelingen zijn we uitzonderlijk in het aanpakken van alle problemen. Onze productcategorieën: Agrarische producten, zuivel-, vis- en vleesproducten, elektronica, schrootproducten, dranken, granen, gezondheid en medische zorg, noten en pitten, kwaliteitspapierproducten en nog veel meer - allemaal te ontdekken op onze website! We doen dagelijks ons uiterste best om onze klantenservice te verbeteren om ervoor te zorgen dat we bieden wat onze klanten nodig hebben voor commerciële doeleinden. We zijn er trots op dat we kwaliteitsproducten rechtstreeks aan uw deur kunnen leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. LEHA GMBH

  Duitsland

  LeHA GmbH is een klein, innovatief bedrijf uit het zuiden van Saksen-Anhalt met zijn hoofdkantoor midden in het meest noordelijke wijngebied van Duitsland, het Saale-Unstrut-dal. LeHA is sinds 2002 actief op de Duitse levensmiddelenmarkt en kan terugkijken op een waar succesverhaal. Gedreven door een hoog niveau van innovatie is de onderneming erin geslaagd haar productportefeuille gestaag uit te breiden en te ontwikkelen. Zo ontwikkelde het bedrijf zich van een regionale leverancier van een lactosevrije roomvervanger op plantaardige basis tot een bedrijf dat in heel Europa actief is met tal van zuiver veganistische producten. Onder het merk Schlagfix is het bedrijf nu een van de bekendste leveranciers van zuiver plantaardige melkvervangers. Een bijzonder kwaliteitskenmerk van Schlagfix-producten is hun bijzonder authentieke smaak en onberispelijke functionaliteit, die de klant vaak zelfs een breder toepassingsgebied biedt dan vergelijkbare dierlijke producten en zo ook "niet-vegans" voor de producten inspireert. Minder calorieën, perfect verteerbaar, lactosevrij, zonder gluten en cholesterol... Er zijn veel argumenten voor de plantaardige producten van Schlagfix. Brede noteringen in de Duitse detailhandel hebben geleid tot een gestage groei. Vandaag hebben onze breed opgezette beursintroducties in de Duitse detailhandel geleid tot een gestage groei. Klanten in Duitsland, bijvoorbeeld Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto en Netto Stavenhagen. Wij leveren ook aan individuele klinieken en ziekenhuizen.

 5. UMIXMART

  Verenigde Arabische Emiraten

  Umixmart is een levensmiddelenleverancier die langdurige banden met zijn klanten heeft opgebouwd door het bieden van hoogwaardige etenswaren voor alle budgetten. Het bedrijf richt zich op een uitbreiding van zijn markt in landen in het Midden-Oosten. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit producten van Oekraïense, Braziliaanse en Argentijnse boeren. Wij exporteren de producten naar het Midden-Oosten, Europa en Azië. Ons assortiment kipproducten omvat: gekoelde of diepgevroren hele kip, kippenpoten, ontbeende kip (shoarma), kippen drumstick, kippenvleugeltjes, pootjes, klauwen, enz. De door ons voor onze klanten bereide runderproducten omvatten gesneden delen zoals: ribbiefstuk, lendenstuk, schenkel, nek, kogelbiefstuk, flank, schouder en entrecote. Wij bieden tevens rosbief, vleugels, borstfilets, afsnijdsels, vlees van jonge dieren, magen, levers en flanken. Het leveren van gezonde en voedzame levensmiddelen die bijdragen aan het welzijn van de mens is een prioriteit voor onze onderneming. Als grootste leverancier van levensmiddelen en dranken op de markt van de Verenigde Arabische Emiraten en landen uit het Midden-Oosten, voldoet Umixmart aan de groeiende vraag van klanten naar gezonde levensmiddelen en ingrediënten. Wij werken uitsluitend samen met fabrieken en productiesites die voldoen aan de internationale normen voor voedselverwerking. Voor de Islamitische markt bieden wij gecertificeerde Halal producten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ÁNGEL BALDOMÁ S.A.

  Spanje

  ÀNGEL BALDOMÀ S.A. begon zijn avontuur meer dan 60 jaar geleden met het openen van zijn eigen boerderijen in Balaguer, in de provincie Lleida. Wij zijn gespecialiseerd in de productie, sortering en distributie van verse eieren en producten.Classificatie van eiproducten die we produceren en op de markt brengen: - Gepasteuriseerde vloeibare eieren. - Gepasteuriseerd vloeibaar eiwit. - Gepasteuriseerd vloeibare dooiers . - Hele eieren gekookt (met of zonder eierdop).

 2. BAUMEISTER FRISCHEI GMBH & CO.KG

  Duitsland

 3. CEWO WORTMANN GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. GRANJA AGAS SA

  Spanje

 5. EGGPOL LIDIA BARTOSZEWSKA

  Polen

 1. EIPRO VERMARKTUNG GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. 'T MUNCKENEI

  België

  ’t Munckenei is een familiebedrijf met toekomstvisie. In 1998 nam Stefaan Verhelle samen met echtgenote Hermine Steenhuyse het productiebedrijf van schoonvader Hervé Steenhuyse over. Hervé zou voortaan het dichtbij gelegen opfokbedrijf runnen en levert tot op vandaag de kippen aan het legbedrijf. Ruim tien jaar na de overname is er sprake van een goed draaiend familiebedrijf dat steunt op een aantal hoekstenen: service, kwaliteit en versheid. Een lekker, dagvers ei bij de klant krijgen, is en blijft de uitdaging.

 1. MAASLANDEIEREN

  België

  Maasland Eieren specialiseert zich op de markt van de verse eieren, eiproducten en zuivelproducten. Maasland Eieren zorgt voor het gehele traject van de eierhandel. Op drie locaties zitten legkippen gevestigd. Na aankomst worden de eieren gesorteerd op gewicht en op kwaliteit. De eieren worden onderverdeeld naar gewichtsklasse. Die klassen staan met een letter aangegeven op de doos met eieren in de winkel: S (small), M (medium), L (large) en XL (extra large). De eieren uit de gewichtsklasse S zijn lichter dan 53 gram, de XL-eieren wegen meer dan 73 gram. M-eieren wegen tussen de 53 en 63 gram, L-eieren tussen de 63 en 73. Het gewicht bepaalt mede de prijs. De onderverdeling is gebaseerd op Europese wetgeving. Vervolgens worden de eieren vervoerd naar de klanten. Maasland Eieren levert rechtstreeks eieren aan de detailhandel. Vervoer naar klanten in binnen- en buitenland vindt plaats in eigen beheer.

 2. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  België

  Sedert meer dan 40 jaar staat Hulstaert en Cie te Sint-Niklaas synoniem met betrouwbare eiproducten. Wij bieden onze klanten kwaliteitsvolle en veilige eiproducten aan. De productie van eiproducten gebeurt met moderne machines, door gespecialiseerd en goed opgeleid personeel. Hulstaert produceert volgens de strengste regels inzake voedselveiligheid en kan product-certificaten voorleggen. Al onze eiproducten worden geproduceerd conform de meest actuele normen en volgens de specificaties van onze klanten.

 3. D'HAEZE

  België

  D'Haeze is een familiaal bedrijf gespecialiseerd in groothandel van eieren, boter, zuivelproducten en bakkerijgrondstoffen. Het clienteel bestaat voornamelijk uit banketbakkerijen, industriële bakkerijen, grossiers in voedingsproducten, grootwinkelbedrijven, horecagrossiers, en voedingszaken. D'Haeze is hoofdzakelijk werkzaam in België, maar heeft contacten lopen in vrijwel geheel Europa. Er bestaat een actieve export-import relatie met bedrijven uit Nederland, Frankrijk, UK, Duitsland, Spanje, Polen en Turkije.

 4. EICO

  België

  EICO (de vloo bv) is een familiaal bedrijf uit Veurne gespecialiseerd in het produceren en verpakken van verse eieren volgens de wensen van de klanten in binnen en buitenland. Wij dragen kwaliteit en versheid op productniveau hoog in het vaandel, ook een transparante en duidelijke communicatie met onze klanten behoren tot onze prioriteiten. U kan bij ons terecht voor verse eieren uit kleinvollière- en scharrelsystemen, maar ook eieren van kippen met vrije uitloop en bio-eieren. Ook voor liquide ei-producten bent u bij ons aan het juiste adres. Gezien we zelf over voldoende transportmogelijkheden beschikken kunnen wij snel en flexibel handelen om tijdig de nodige bestellingen op het juiste adres te leveren.

 5. JANSSEN EI

  Nederland

  Janssen Ei is al meer dan 50 jaar een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van eieren.. We leveren inmiddels, naast onze scharreleieren, ook een duurzaam en welzijnsvriendelijke Planet Proof ei. Dit doen we onder de naam Blei. Wekelijks worden er 1, 75 miljoen eieren geproduceerd. We zijn gecertificeerd voor Planet Proof, KAT, VLOG, IKB en FSSC. Vanaf februari 2021 hebben we ook eieren van vrije uitloop kippen uit onze eigen stal in ons assortiment.

 6. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Productie en verkoop van gepasteuriseerde eivloeistoffen (eiwit, eigeel, heel ei), gekookte en gepelde eieren, roereieren pulp. Verkoop van eipoeder (eigeel, ei-albumine HW, heel ei, Soezen deegmix, hittebestendige eigeelpoeder voor mayonaise. Productie en verpakking van verse eieren. www.eggomuna.ee

 7. EIERHANDEL HOLEMANS

  België

  Eierhandel Holemans is een familiebedrijf dat reeds 35 jaar met hart en ziel gerund wordt. Dagverse eieren . Ook te verkrijgen heelei, eiwit, eigeel, gekookte eieren, gekleurde eieren, scharreleieren, boter, melk. Wekelijkse leveringen aan bakkerijen, slagers, horeca, enz. Omdat wij een familiebedrijf zijn kan u bij ons rekenen op een goede service. Wij staan steeds paraat om u te helpen, ook in het weekend. U mag ook bellen voor flexibele bijleveringen.

 8. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Productie en verkoop van gepasteuriseerde eivloeistoffen (eiwit, eigeel, heel ei), gekookte en gepelde eieren, roereieren pulp. Verkoop van eipoeder (eigeel, ei-albumine HW, heel ei, Soezen deegmix, hittebestendige eigeelpoeder voor mayonaise. Productie en verpakking van verse eieren.

 1. LUCOKAAS

  België

  Als groothandel in zuivelproducten hebben wij een uitgebreid assortiment aan te bieden : eieren, Danone, Debic, De Kasteelhoeve, Elle & Vire, Ferrero kinder cool snacks, Inex, Korenbloem, Nestle, Herta, Olympia, Vitalac, Yoplait, Stassano, …. Belgische kazen, Hollandse kaas, Franse kaas, Italiaanse kaas, …

 2. BOLDERHOF

  België

  Productie van eieren van pluimvee.

 3. OVOBEL

  België

  Eieren - industrieel

 4. LIPCAS

  België

  De Firma Lipcas voorziet: Pannekoeken, wafels, spletwafels, vanillewafels, eieren, zuivel, melkerijboter.

 5. GENERAL FURNITURES

  Frankrijk

 6. OLDAR GROUP SP. Z O.O.

  Polen

 7. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Turkije

 8. PRODHOLDING

  Oekraïne

 9. KAYIK SP Z. O.O.

  Polen

 10. UNIOVO - OVOS E DERIVADOS, S.A.

  Portugal

Filters

Resultaten voor

Eieren - Import export

Aantal resultaten

2.255 bedrijven