• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • eieren

Resultaten voor

Eieren - Import export

 1. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières-sur-Seine, Frankrijk. De onderneming is gespecialiseerd in de import-export van levensmiddelen, met name knoflook, rapen, sinaasappelen, olijfolie, wijnen enz. De agro-industrie produceert consumptieproducten op basis van producten uit de landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvriesschotels, pasta, chocolade en suikergoed worden in deze ondernemingen vervaardigd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

 5. UFTER HOLDING B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Sinds 1994 heeft Northlink Trading GMBH zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de internationale handel, gespecialiseerd in de import en export van goederen. Onze kracht ligt in het inkopen van artikelen in bulk en deze door te verkopen tegen zeer concurrerende prijzen. In 28 jaar hebben we sterke partnerships opgebouwd met gerenommeerde merken als Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator en nog veel meer. Ons succes is verankerd in het strategische voordeel van onze Europese locatie, die transportkosten minimaliseert en efficiënte wereldwijde levering garandeert. At Northlink Trading GMBH, our unwavering mission is to consistently surpass customer and partner expectations. We bereiken dit door veilige producten te leveren met een uitgesproken kwaliteit, gebruik te maken van moderne technologieën en hoog opgeleide werknemers te behouden. Toegewijd aan sociale en milieuverantwoordelijkheid streven we ernaar waarde te creëren voor klanten, partners, werknemers, aandeelhouders en de samenleving als geheel. Ons doel is om erkend te worden als een uitmuntend bedrijf op de internationale markt, dat uitblinkt in het verwerken en verkopen van producten van hoge kwaliteit voor verschillende voedingsmiddelen- en commerciële merken. Toegewijd aan het uitbreiden van onze wereldwijde aanwezigheid, bieden we 24/7 klantenondersteuning en naadloze wereldwijde verzending, waardoor we een snelle levering aan uw deur garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COQ DES PRES

  België

  Verified by europages badge

  De coöperatie Coprobel groepeert 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar smaakvolle, biologische, eerlijke scharrelkippen van uitmuntende kwaliteit fokken en verhandelen onder de naam le Coq des Prés.De kip is heel of in stukken verkrijgbaar, vers of diepgevroren en in diverse, aan de vraag van de klant aangepaste verpakkingen. De leden van de coöperatie bieden tevens hun biologische eieren aan, l’Œuf des Prés, en een assortiment biologische ingemaakte etenswaren in glazen potten (rillettes, patés, pastei-vulling, balletjes, enz.) vervaardig in hun nieuwe ambachtelijke werkplaats die geopend werd in 2023, le Bocal des Prés. Door voor de Coq des Prés kip te kiezen, kiest u met name voor: - (Uiterst) smaakvolle kip / eieren, van hoogwaardige kwaliteit, regelmatig aanbevolen door beroemde chef-koks, - De kracht van een coöperatie, - Eerlijke en evenwichtige beloningen van de diverse partners binnen de keten, - Een duurzame, Belgische en transparante keten, - Een streng gecontroleerde biologisch bestek. En meer … : - Een hoogwaardige voeding uit de omgeving, - Gezondheid door preventie en natuurlijke behandelingsmethodes, - Lichte verblijven met uitsluitend natuurlijke ventilatie, - Een programma voor de inrichting van buitenruimtes. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze geschiedenis en onze producten.

  Alle producten voor "eieren"
 2. BE2I

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  BE2I is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardige voedingsmiddelen uit Afrika en andere delen van de wereld. We maken optimaal gebruik van de natuurlijke hulpbronnen van ons land, met respect voor de principes van duurzame landbouw & fair trade.Ons assortiment omvat delicatessen, exotisch fruit, rum uit Guadeloupe en Martinique, sheaboter en nog veel meer. We streven ernaar producten van topkwaliteit aan te bieden tegen scherpe prijzen. Al onze producten zijn afkomstig van milieuvriendelijke landbouwmethoden en we streven ernaar om biologische producten aan te bieden die zonder chemicaliën zijn geteeld. Door ons te houden aan de principes van eerlijke handel, garanderen we dat onze lokale producenten een eerlijke en billijke beloning krijgen voor hun werk en zo bijdragen aan hun welzijn & de ontwikkeling van hun gemeenschappen.Onze klantenservice staat garant voor een snelle reactie, een nauwgezette follow-up en flexibel transport om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Ons team, dat traditionele knowhow combineert met moderne technieken, streeft ernaar om in elke productiefase de hoogste kwaliteit te garanderen. Door voor onze producten te kiezen, steunt u respectvolle en eerlijke landbouw. We delen het beste van ons land met u en bieden u een rijke en authentieke culinaire ervaring.

 3. ÁNGEL BALDOMÁ S.A.

  Spanje

  Verified by europages badge

  ÀNGEL BALDOMÀ S.A. begon zijn avontuur meer dan 60 jaar geleden met het openen van zijn eigen boerderijen in Balaguer, in de provincie Lleida. Wij zijn gespecialiseerd in de productie, sortering en distributie van verse eieren en producten.Classificatie van eiproducten die we produceren en op de markt brengen: - Gepasteuriseerde vloeibare eieren. - Gepasteuriseerd vloeibaar eiwit. - Gepasteuriseerd vloeibare dooiers . - Hele eieren gekookt (met of zonder eierdop).

 4. BAUMEISTER FRISCHEI GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAUMEISTER FRISCHEI GMBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Eieren. Het is gevestigd in Breckerfeld, Duitsland.

 5. GRANJA AGAS SA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRANJA AGAS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquacultuur en visteelt, Aquacultuur en visteelt, kwarteleitjes, kippeneieren, kippeneieren die in de open lucht gefokt zijn, eieren in spanje, eieren in cuenca, en verpakt vers ei. Het is gevestigd in Motilla Del Palancar-Cuenca, Spanje.

 1. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LES FERMIERS D'ARGOAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Eieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Vlees en vleeswaren, Landbouw - import-export, landbouwproducten, pluimvee, en Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Ploufragan, Frankrijk.

 2. EGGPOL LIDIA BARTOSZEWSKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EGGPOL LIDIA BARTOSZEWSKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren kippeneieren. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 1. EIPRO VERMARKTUNG GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EIPRO VERMARKTUNG GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Eieren. Het is gevestigd in Lohne, Duitsland.

 2. GELDOF POULTRY PRODUCTS

  België

  Sinds de jaren 40 is Geldof Poultry gespecialiseerd in het verhandelen van broedeieren en eendagskuikens. Dankzij onze knowhow en langetermijnvisie slagen we er al drie generaties in om de beste service te bieden en duurzame relaties op te bouwen met onze klanten. Dankzij een strikte planning, 24/24 & 7/7 service en geklimatiseerde vrachtwagens voor transport brengen we elke opdracht tot een geslaagd einde. Bij Geldof Poultry houden we het volledige proces in handen. Van het broeden tot het transport naar het land van bestemming zorgen we ervoor dat de dieren en broedeieren maximaal opgevolgd worden.

  Alle producten voor "eieren"
 3. MAASLANDEIEREN

  België

  Maasland Eieren specialiseert zich op de markt van de verse eieren, eiproducten en zuivelproducten. Maasland Eieren zorgt voor het gehele traject van de eierhandel. Op drie locaties zitten legkippen gevestigd. Na aankomst worden de eieren gesorteerd op gewicht en op kwaliteit. De eieren worden onderverdeeld naar gewichtsklasse. Die klassen staan met een letter aangegeven op de doos met eieren in de winkel: S (small), M (medium), L (large) en XL (extra large). De eieren uit de gewichtsklasse S zijn lichter dan 53 gram, de XL-eieren wegen meer dan 73 gram. M-eieren wegen tussen de 53 en 63 gram, L-eieren tussen de 63 en 73. Het gewicht bepaalt mede de prijs. De onderverdeling is gebaseerd op Europese wetgeving. Vervolgens worden de eieren vervoerd naar de klanten. Maasland Eieren levert rechtstreeks eieren aan de detailhandel. Vervoer naar klanten in binnen- en buitenland vindt plaats in eigen beheer.

 4. LEHA GMBH

  Duitsland

  LeHA GmbH is een klein, innovatief bedrijf uit het zuiden van Saksen-Anhalt met zijn hoofdkantoor midden in het meest noordelijke wijngebied van Duitsland, het Saale-Unstrut-dal. LeHA is sinds 2002 actief op de Duitse levensmiddelenmarkt en kan terugkijken op een waar succesverhaal. Gedreven door een hoog niveau van innovatie is de onderneming erin geslaagd haar productportefeuille gestaag uit te breiden en te ontwikkelen. Zo ontwikkelde het bedrijf zich van een regionale leverancier van een lactosevrije roomvervanger op plantaardige basis tot een bedrijf dat in heel Europa actief is met tal van zuiver veganistische producten. Onder het merk Schlagfix is het bedrijf nu een van de bekendste leveranciers van zuiver plantaardige melkvervangers. Een bijzonder kwaliteitskenmerk van Schlagfix-producten is hun bijzonder authentieke smaak en onberispelijke functionaliteit, die de klant vaak zelfs een breder toepassingsgebied biedt dan vergelijkbare dierlijke producten en zo ook "niet-vegans" voor de producten inspireert. Minder calorieën, perfect verteerbaar, lactosevrij, zonder gluten en cholesterol... Er zijn veel argumenten voor de plantaardige producten van Schlagfix. Brede noteringen in de Duitse detailhandel hebben geleid tot een gestage groei. Vandaag hebben onze breed opgezette beursintroducties in de Duitse detailhandel geleid tot een gestage groei. Klanten in Duitsland, bijvoorbeeld Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto en Netto Stavenhagen. Wij leveren ook aan individuele klinieken en ziekenhuizen.

 5. 'T MUNCKENEI

  België

  ’t Munckenei is een familiebedrijf met toekomstvisie. In 1998 nam Stefaan Verhelle samen met echtgenote Hermine Steenhuyse het productiebedrijf van schoonvader Hervé Steenhuyse over. Hervé zou voortaan het dichtbij gelegen opfokbedrijf runnen en levert tot op vandaag de kippen aan het legbedrijf. Ruim tien jaar na de overname is er sprake van een goed draaiend familiebedrijf dat steunt op een aantal hoekstenen: service, kwaliteit en versheid. Een lekker, dagvers ei bij de klant krijgen, is en blijft de uitdaging.

 6. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  België

  Sedert meer dan 40 jaar staat Hulstaert en Cie te Sint-Niklaas synoniem met betrouwbare eiproducten. Wij bieden onze klanten kwaliteitsvolle en veilige eiproducten aan. De productie van eiproducten gebeurt met moderne machines, door gespecialiseerd en goed opgeleid personeel. Hulstaert produceert volgens de strengste regels inzake voedselveiligheid en kan product-certificaten voorleggen. Al onze eiproducten worden geproduceerd conform de meest actuele normen en volgens de specificaties van onze klanten.

 7. HOF TER LINT

  België

  In 1960 begon Robert De Clercq met de kleinschalige en lokale verkoop van eieren. Dit deed hij vanuit zijn loods achter zijn woning. De sterke groei van het bedrijf maakte een verhuis naar een nieuwe verdeelcentrum te Beigem noodzakelijk. De nadruk werd dan gelegd op de export naar Duitsland en Luxemburg. In 1980 zetten zijn kinderen het bedrijf voort en verschoof de nadruk naar retail, handel en de verkoop aan grossiers en kleinhandelaars. Vandaag is Hof Ter Lint een ultramodern pakstation met de nieuwste sorteertechnieken, waar kwaliteit en hygiëne primeren. Dagelijks worden er ongeveer een half miljoen eieren gesorteerd waaronder scharrel- , vrije uitloop – en bio – eieren.

 8. D'HAEZE

  België

  D'Haeze is een familiaal bedrijf gespecialiseerd in groothandel van eieren, boter, zuivelproducten en bakkerijgrondstoffen. Het clienteel bestaat voornamelijk uit banketbakkerijen, industriële bakkerijen, grossiers in voedingsproducten, grootwinkelbedrijven, horecagrossiers, en voedingszaken. D'Haeze is hoofdzakelijk werkzaam in België, maar heeft contacten lopen in vrijwel geheel Europa. Er bestaat een actieve export-import relatie met bedrijven uit Nederland, Frankrijk, UK, Duitsland, Spanje, Polen en Turkije.

 1. E.K.E.

  België

  Welkom bij E.K.E. bvba, specialist in verse eieren. Als groothandel in verse eieren, concentreren wij ons op 2 kernactiviteiten: Sorteren en verpakken van verse eieren (pakstation top 10 België). Koken en kleuren van paaseieren (marktleider België).Bvba E.K.E. (Eierhandel Kumpen Erik) richt zich tot professionele gebruikers op zoek naar een volledig assortiment verse eieren: grootdistributie (winkelbedrijven), foodservice en zuivelgroothandels, detailverkopers: bakker, slager, horeca. Ons assortiment: volledig assortiment voor de GROOTDISTRIBUTIE: Kooi-, scharrel-, vrije uitloop-, bio- en paaseieren, volledig assortiment voor FOODSERVICE en ZUIVELGROOTHANDEL: Verse eieren, gepelde eieren, eiproduct, paaseieren, volledig assortiment voor DETAILVERKOPERS (bakker/slager/horeca): verse eieren, gepelde eieren, eiproduct, paaseieren.

 2. EICO

  België

  EICO (de vloo bv) is een familiaal bedrijf uit Veurne gespecialiseerd in het produceren en verpakken van verse eieren volgens de wensen van de klanten in binnen en buitenland. Wij dragen kwaliteit en versheid op productniveau hoog in het vaandel, ook een transparante en duidelijke communicatie met onze klanten behoren tot onze prioriteiten. U kan bij ons terecht voor verse eieren uit kleinvollière- en scharrelsystemen, maar ook eieren van kippen met vrije uitloop en bio-eieren. Ook voor liquide ei-producten bent u bij ons aan het juiste adres. Gezien we zelf over voldoende transportmogelijkheden beschikken kunnen wij snel en flexibel handelen om tijdig de nodige bestellingen op het juiste adres te leveren.

 3. JANSSEN EI

  Nederland

  Janssen Ei is al meer dan 50 jaar een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van eieren.. We leveren inmiddels, naast onze scharreleieren, ook een duurzaam en welzijnsvriendelijke Planet Proof ei. Dit doen we onder de naam Blei. Wekelijks worden er 1, 75 miljoen eieren geproduceerd. We zijn gecertificeerd voor Planet Proof, KAT, VLOG, IKB en FSSC. Vanaf februari 2021 hebben we ook eieren van vrije uitloop kippen uit onze eigen stal in ons assortiment.

 4. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  België

  Een poeliersbedrijf dat gestart is in 1945 als ambulante handel in boter en eieren, stilaan uitgebreid met wild en gevogelte, en geëvolueerd tot een van de grootste poeliersspeciaalzaken van de streek.

 5. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Productie en verkoop van gepasteuriseerde eivloeistoffen (eiwit, eigeel, heel ei), gekookte en gepelde eieren, roereieren pulp. Verkoop van eipoeder (eigeel, ei-albumine HW, heel ei, Soezen deegmix, hittebestendige eigeelpoeder voor mayonaise. Productie en verpakking van verse eieren. www.eggomuna.ee

 6. EIERHANDEL HOLEMANS

  België

  Eierhandel Holemans is een familiebedrijf dat reeds 35 jaar met hart en ziel gerund wordt. Dagverse eieren . Ook te verkrijgen heelei, eiwit, eigeel, gekookte eieren, gekleurde eieren, scharreleieren, boter, melk. Wekelijkse leveringen aan bakkerijen, slagers, horeca, enz. Omdat wij een familiebedrijf zijn kan u bij ons rekenen op een goede service. Wij staan steeds paraat om u te helpen, ook in het weekend. U mag ook bellen voor flexibele bijleveringen.

 7. LECOQUE EGGS

  België

  Al meer dan 40 jaar staat Lecoque eggs garant voor eiproducten van topkwaliteit voor industrie, groothandel en retail. Dagelijks vertrekken hardgekookte gepelde eieren en een uitgebreid afgeleid gamma hiervan naar verschillende Europese afzetmarkten zoals België, Nederland, Frankrijk, Engeland en Duitsland.

 8. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Productie en verkoop van gepasteuriseerde eivloeistoffen (eiwit, eigeel, heel ei), gekookte en gepelde eieren, roereieren pulp. Verkoop van eipoeder (eigeel, ei-albumine HW, heel ei, Soezen deegmix, hittebestendige eigeelpoeder voor mayonaise. Productie en verpakking van verse eieren.

 9. LODEWIJCKX

  België

  Lodewijckx nv is een eiproducten-producent. Verse eieren, vloeibare, gekookte en gepelde eieren vinden dagelijks hun weg naar vele klanten. De grote know-how, de toegepaste technologieën, de strenge kwaliteits-controles en de voortdurende focus op vernieuwing en klantgerichtheid maken van Lodewijckx een geprefereerde partner voor vele toonaangevende voedingsfabrikanten, banketbakkers, slagers, vleeswarenbedrijven, traiteurs, deegwarenproducenten, chefs van keukens en grootkeukens.

 10. EURO EI

  België

  De gezonde eitjes van Ovyta in kleurrijke verpakkingen. Ovyta eieren zijn uitzonderlijk rijk aan Omega-3 en andere onverzadigde vetzuren. Hiermee beantwoorden Ovyta eieren helemaal aan de aanbevelingen van de Hoge Gezondheidsraad. Meer nog, voor wie een proteïnedieet volgt, vormen ze zelfs een smakelijke en verantwoorde aanvulling. Onze producten : Feel Good MIDI, Feel Good MAXI, Feel Good MEGA, EGG-its.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis