• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • electrolyse - oppervlaktebehandeling

Resultaten voor

Electrolyse - oppervlaktebehandeling - Import export

 1. ECOTDS

  Frankrijk

  ECOTDS, opgericht in 2010, houdt het vakmanschap geërfd van de firma ORP in ere en toont onophoudelijk zijn vermogen tot aanpassing en innovatie aan om de ontwikkeling van procedures voor oppervlaktebehandeling te begeleiden. Onze specialiteit is het snijden van titaan in bladen voor het vervaardigen van montages voor anodisatie. ECOTDS, is zijn klanten nabij, innoveert constant en neemt een unieke marktpositie in. ECOTDS biedt een breed scala aan oplossingen voor dragende werktuigen voor te behandelen onderdelen, met standaard of maatproducten. ECOTDS beantwoordt aan de toepassingen voor elektrolyse en lakwerk. ECOTDS is actief in Europa en in Noord-Afrika en beschikt over een netwerk van vertegenwoordigers in Duitsland, België, Groot-Brittannië, Zwitserland en Marokko. ECOTDS heeft in 2012 de Prix d'Excellenc'Export 2012 ontvangen voor al zijn exportactiviteiten. Ons team van 15 personen, opgeleid in de technieken van het bedrijf, bezit een schat aan zeldzame vakkennis en know-how.

 2. HIAT GGMBH

  Duitsland

  Het Hydrogen and Informatics Institute of Applied Technologies, ofwel het HIAT GmbH, werd in augustus 2002 opgericht. Samen met kleine bedrijven en de industrie creëren we een wetenschappelijke basis voor de ontwikkeling en de optimalisatie van innovatieve producten op het gebied van brandstofcellen en waterstoftechnologie. HIAT is niet afhankelijk van bedrijven en de industrie en verkoopt naast de verkoop van eigen productonderzoek ook ontwikkeling en technologie-overdrachten in huidige en toekomstgerichte onderwerpen over openbare onderzoeksprojecten en de industrie. Het nieuwe centrum werd gevestigd op grond van de onderzoek- en technologieparken in Schwerin. HIAT streeft ernaar zijn positie op het gebied van waterstof- en brandstofcel-technologie uit te breiden. Er is in het bijzonder een grote vraag naar de ontwikkeling van de basisonderdelen van brandstofcellen en elektrolysecellen en positieve marktpositie.

 3. IKS POLIWODA GMBH

  Duitsland

 4. DE MARTIN AG SURFACE TECHNOLOGY

  Zwitserland

 5. H&U SCHEFFLER GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METALLSPRITZBESCHICHTUNGEN DAHLBÜDDING GMBH

  Duitsland

 2. DEMA METALLSPRITZWERK ICOAT AG

  Zwitserland

 3. RUDOLF CLAUSS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. LASTECH AG

  Zwitserland

 5. WILHELM HUMPERT GMBH & CO KG

  Duitsland

 1. GÜTEX K. H. RIECHMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. KERBIRIO SAS

  Frankrijk

  KERBIRIO is specialist in oppervlaktebehandeling volgens meerdere methodes. Onze talrijke verschillende behandelingsmethodes, goedgekeurd door de voornaamste industriële opdrachtgevers, stelt ons in staat te voldoen aan allerlei opdrachten voor bekleding van metaal. Auto-industrie en industriële procedés: Zink alkalisch, Zink ijzer, Zink nikkel, Zink. Gelaagd door centrifugeren: Deltaprotekt, Zintek. Kataforese zwart. Luchtvaart en speciale procedés: Behandeling op Aluminium OAS, OAC, OAD, Surtec 650, Alodine, Zink Nikkel Aero, Passivering rvs, Nikkel chemisch, Nikkel elektrolytisch, Anodische oxidatie titaan, verkoperen, vertinnen, verzilveren, vergulden, verchromen. Verven: Laminair zinkspuiten: Deltaprotekt, Zintek, Primer, Epoxy, Poeder, Thermisch lakken. Voorbereiding en afwerking: Afbeitsen, Ontvetten, Gritstralen, Zandstralen, Fosfateren met zink (droog of met olie), Passivering zink, Ontgassen. Aanvullende diensten: aanvullende afwerking, sortering, verpakking, transport.

 1. PACKO ELECTROPOLISH

  België

  Packo Surface Treatment stelt u de optimale behandeling van RVS voor. Met de juiste oppervlaktebehandeling kan altijd nog een fiks lagere "cost of ownership" en een merkelijk hoger (winst)rendement behaald worden. Elektropolijsten, ook bekend onder de benamingen elektrolytisch polijsten, elektrochemisch polijsten, elektrolytisch glanzen, electro-polijsten, ... is één van de meest performante afwerkingen van roestvast staal ( inox ). Het is nog steeds de hoofdaktiviteit van Packo Surface Treatment, naast een hele reeks nieuw ontwikkelde afwerkingen.

 2. LGTB

  België

  Oppervlaktebehandeling van materialen: het is al meer dan vijftig jaar het vakgebied van de specialisten van LGTB. Onze geïntegreerde aanpak en onze unieke combinatie van knowhow en innovatie zorgen ervoor dat we de absolute nummer 1 zijn in de Benelux. En huisleverancier van vele gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland. U bent niet alleen op zoek naar een zuiver technische oppervlaktebehandeling. Daarom biedt LGTB u vooral ‘service & solutions’. Bovenop ons uitgebreid productengamma kunt u bij ons terecht voor totaaloplossingen. Vooral daarin zorgt LGTB voor toegevoegde waarde. LGTB is approved supplier voor onder meer Daimler Chrysler, Volvo, Ford, Renault, Bosch, Philips en Siemens. Dat kan alleen maar omdat ons kwaliteitssysteem voldoet aan de strengste normen. In 2000 haalden we het ISO 9001-certificaat. Maar het is vooral de combinatie van snelheid en kwaliteit die ons huisleverancier maakt van zoveel gerenommeerde bedrijven.

 3. CONSORT

  België

  Consort ontwikkelt een brede waaier van hoogtechnologische producten, van eenvoudige en robuuste veld-meter tot geavanceerd precisie-laboratoriumapparatuur. Er zijn hun bekende meters en controllers voor pH, mV, ion-analyse, rH2, temperatuur, geleidbaarheid, weerstand, zoutgehalte, TDS en opgeloste zuurstof. Voor de moleculaire biologie gebied, bieden ze een breed scala aan elektroforese apparatuur zoals hoogspanning voedingen, horizontale en verticale apparaten, DNA-sequencers, blotting units, UV-tabellen en foto-documentatie systeem.

 4. PH POEDERCOATING

  Nederland

  Poedercoaten en stralen voor bedrijven en particuliere klanten. Objecten met een maximale afmeting van 5 x 3 x 2, 5 m. Door goede kwaliteit, snelle levering en een scherpe prijs, zijn wij de coaterij om naar toe te gaan.

 5. BUIJSSE

  België

  Buijsse International is de absolute referentie inzake industriële oppervlaktebehandeling.

 6. AUSTERLITZ ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

 7. METDRA METALL- UND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

 8. H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. FRIEDRICH SCHIECHE

  Duitsland

 2. SAOS D.O.O.

  Kroatië

 3. AD PLATING

  Frankrijk

 4. SWINTON ELECTRO-PLATING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. SA METRASUR

  Frankrijk

 6. ETABLISSEMENTS LORILLEUX

  Frankrijk

 7. MODERTECH INDUSTRIES

  Frankrijk

 8. GEINSA

  Spanje

 9. KEMISAN KLOR-ALKALI A.Ş.

  Turkije

 10. GALVANOTEC

  Frankrijk