• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektriciteit - onderdelen en componenten

Resultaten voor

Elektriciteit - onderdelen en componenten - Import export

 1. RAFI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  RAFI ontwikkelt en produceert elektromechanische componenten en controlesystemen voor de communicatie tussen de mens en de machine, evenals elektronische onderdelen en apparaten. Elektromechanische componenten bestaan uit snelknoppen, drukknoppen en bedieningsapparatuur (bijv. nooddrukknop). In de sector van systemen worden ingavesystemen op maat gemaakt zoals bijvoorbeeld: Glas en membraan-toetsenborden en touch screen systemen met inbegrip van elektronica en elektronische interfaces voor het invoeren, het schakelen en weergave. Het productiecontract van elektronische onderdelen en apparatuur op maat, inclusief wereldwijde handel in onderdelen, testen en aftersales service, wordt in de EMS-sector (electronic manufacturing services) gecombineerd.

 2. BÜHLER MOTOR GMBH

  Duitsland

  Bühler Motor staat voor geavanceerde, op maat en permanent betrouwbaar aandrijfoplossingen met DC / BLDC kleinmotoren en kleine aandrijfmotoren. Meer dan één van de tien werknemers bij Bühler is werkzaam in onderzoek en ontwikkeling.Met eigen afdeling voor prototypen, zijn eigen onderzoeks- en testlaboratorium richt Bühler Motor zich volledig op de snelle en flexibele ontwikkeling van aandrijfoplossingen op maat. 1800 medewerkers zorgen voor de geslaagde industrialisatie en de productie van mechatronische actuatoren in het medium en high volume-segment met het enthousiasme dat Bühler kenmerkt. Met 11 vestigingen op de drie continenten, en zijn hoogontwikkelde procesexpertise, is Bühler Motor in staat motor aan alle eisen van de klant te voldoen ten aanzien van korte afstanden, kwaliteit en hoeveelheden. Strategische markten zijn, naast de automobielindustrie, de medische technologie, algemene industriële oplossingen zoals de bouw van automatiseringen en landbouwtechniek.

 3. KARL H. ACKERMANN GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Duitsland

  Fabricage en verkoop van elektrotechnische bijzondere artikelen, waaronderElektrische klemmen. platte klemmenstroken, boutaansluitklemmen, busklemmenstroken, rij platte klemmen, klembeugels DIN 46282, vlakke klemmen DIN 41000, vlakke klemmenstroken, dragers, klemmenborden, bussen , boutaansluitklemmen DIN 46260, hoogspanningsklemmen DIN 46265, teflonklemmen.

 4. BERATRONIC GMBH

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij Beratronic GmbH! Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Praat met ons! BERATRONIC GmbH, opgericht in Neurenberg, richt zich op de elektronica-industrie. Wij zijn een dienstverlener voor u bij de inkoop van printplaten tot en met volledig ontwikkelde elektronische apparaten. Of heeft u professionele hulp nodig bij bijzondere taken op het gebied van printplaten, dikkefilm- of dunnefilmtechnologie? Onze partners zijn gevestigd in toonaangevende instituten en kunnen u uitgebreide technologische services bieden. Dankzij ons unieke netwerk van zeer gespecialiseerde partners en de jarenlange ervaring van de oprichters van het bedrijf, bieden wij onze klanten optimale expertise op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosteneffectiviteit. Wij bieden u speciaal op uw wensen afgestemde oplossingen.

 5. FEINMETALL GMBH

  Duitsland

  FEINMETALL GmbH. Nauwkeurige en goed doordachte contactoplossingen zijn een belangrijke succesfactor, vooral voor het testen van elektrische en elektronische componenten en producten. Feinmetall biedt uitgebreide contactoplossingen voor de elektronica-, auto- en halfgeleiderindustrie en kan daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan uw kwaliteitsborging. De twee productgroepen van het bedrijf, namelijk testsondes voor het contact maken met printplaten of kabelbomen, en testkaarten voor het testen van halfgeleiders, vullen elkaar ideaal aan en leiden tot een unieke competentie in precisie op het randje van het mogelijke. Feinmetall is al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner in de internationale hightechindustrie. De onderneming is bijgevolg wereldwijd gepositioneerd en heeft naast haar hoofdkantoor in Duitsland nog andere vestigingen in de VS, Tsjechië, Tunesië, Mexico, Singapore, Taiwan en China.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KOLLER GROUP - STAMMWERK VITIS

  Oostenrijk

  Innovatieve systemen en individuele componenten voor whirlpoolkuipen, spa-whirlpools en douches, krachtige pompen en producten voor waterrevitalisering en badadditieven. Al 40 jaar leider in watertechnologie. U kunt blijven vertrouwen op hoogwaardige componenten van de marktleider en een hoog opgeleid team van experts die de best mogelijke oplossing voor uw vereisten zullen vinden. Flexibel, snel en ongecompliceerd - hoogwaardige onderdelen en gereedschappen van messing, plaatstaal en kunststof worden naar uw wensen ontwikkeld en geproduceerd. Koller Metall- und Kunststofftechnik is een divisie van de Koller International Group.De houtgroothandel is een belangrijke pijler van de Koller International Group.Op de hoofdlocatie in Wenen en in Vitis staat een grote verscheidenheid aan houten producten tot uw beschikking.

 2. UNITRO-FLEISCHMANN STÖRMELDESYSTEME INH. JÜRGEN FLEISCHMANN

  Duitsland

  Wij zijn een universeel industrieel elektronicabedrijf opgericht in 1971 en zijn een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van foutrapportagetechnologie. Onder het motto "the power to control" ontwikkelen en vervaardigen wij foutmeldingssystemen speciaal voor energieleveranciers en voor de industriële en gemeentelijke sector. Onze foutmeldingssystemen hebben zichzelf bewezen In meer dan 45 jaar ontwikkeld van een eenvoudige collectieve storingsindicator tot een cyberfysiek ICT-systeem. Met hun multifunctionele eigenschappen worden deze systemen wereldwijd met succes toegepast.Verdere intelligente systemen voor conditie- en faciliteitsbewaking voor gebruik in Industrie 4.0-scenario's voor het bewaken van technische bedrijfs- en leveringsfaciliteiten, met alarmen op afstand en onderhoud op afstand. Een ander gebied zijn LON-buscomponenten voor gebouw- en industriële automatisering met systeemintegratie, evenals klantspecifieke speciale ontwikkelingen.Wij ontwikkelen systemen voor het aansturen en bewaken van deursloten in cleanrooms.

 3. PETER HIRT GMBH

  Zwitserland

  Peter Hirt kogelgeleiders individueel spelingvrij op maat. De componenten van de lineaire kogelgeleiders bestaande uit as, kogelkooi en mof worden afzonderlijk gepolijst, aangescherpt en gemonteerd voor elke afzonderlijke kogelgeleider. Dit garandeert geen stick-slip effect en hoogste duurzaamheidwaarden. De draadmeetinserts van Peter Hirt zijn verkrijgbaar vanaf de kleinste maat 0-200 (kogeldiameter 0, 200 mm) tot maat 12 (kogeldiameter 4.000 mm). De momenteel kleinste maat met meetinzet van 0-200 met een robijnrode kogeldiameter van 0, 200 mm, is gedimensioneerd voor het meten van schroefdraden tot maat M1.7. De draadmeetinserts zijn afzonderlijk verkrijgbaar of in een beschermende houten doos als set van 12, 13 en 14. Signaalconditioneringsmodules van Peter Hirt zijn speciaal ontworpen voor de T-sonde met TESA®-compatibele halfbrugverbinding. De modules zijn beschikbaar met voedingsspanningen van 5, 12 of 24 VDC en met bipolair of unipolair outputsignaal ± 5 VDC, ± 10 VDC, 0-5 VDC, 0-10 VDC

 4. ING. ERICH GEISS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Opgericht na 1945 op het hoofdkantoor van vandaag als een handelshuis voor artikelen van haspelbenodigdheden voor reparatie van elektrische motoren. Vervaardiging van motorklemmenborden, trekstangen, klembeugels, kabelschoenen, sleepringlichamen, koolborstels, borstelhouderbouten, klemsteunen, steunbeugels, boutterminals. Sinds het bestaan hebben we meer dan 250 matrijzen ontworpen en geproduceerd. Met deze matrijzen produceren wij elke werkdag voor onze wereldwijde klanten 40.000 stuks motorklemmenborden. Na de start van de productie van sleepring-assemblage, hebben we meer dan 700 verschillende sleepring-assemblagevormen in gebruik voor onze klanten en produceren we ook volgens oude tekeningen van toonaangevende fabrikanten van sleepring-rotor.

 5. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  E. Dold & Söhne KG - Lösungen für die Automatiserung DOLD is een internationaal georiënteerd MKB familiebedrijf. Het ontwikkelt, produceert en distribueert wereldwijd kwalitatief hoogwaardige componenten en complete oplossingen voor de veilige automatisering in apparatuur- en machinebouw. DOLD heeft zich gestaag met succes verder ontwikkeld: Van pionier in de relaistechniek tot één van Europa's toonaangevende vertegenwoordigers van het bedrijfsleven voor functionele veiligheid, elektrische veiligheid en aandrijftechniek. Overal waar mensen, machines en installaties moeten worden beschermd tegen schade en daar waar de productiviteit opgevoerd moet worden, worden de producten van DOLD met succes gebruikt. Veiligheidsrelais, zoals stilstandsmonitoren, monitoren voor rotatiesnelheid en draadloze noodstopsystemen garanderen in bijna alle bedrijfstakken een snelle en betrouwbare uitschakeling van apparatuur in situaties waar gevaar bestaat.

 1. ELMEKO GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Ontwikkeling: Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige schakelkastcomponenten die voor een veilige en praktische werking van een besturing of schakelinstallatie nodig zijn. Dit houdt zowel apparatuur in voor de airconditioning zoals koelen, verwarmen, vochtonttrekking, ventileren alsook complete schakelkasten en wandbehuizingen en niet in de laatste plaats divers toebehoren zoals schematassen. Productie: De productie in Liebenscheid is kern van onze onderneming en garandeert een continu hoge kwaliteit. Dit bereiken wij met behulp van onze gekwalificeerde medewerkers en met gebruikmaking van hoogwaardige componenten van welbekende fabrikanten. Dit staat garant voor functionerende techniek en tevreden klanten. Door korte doorlooptijden en een zinvol magazijnbeheer zijn bovendien snelle en betrouwbare leveringen mogelijk. Onze diensten: Korte beslissingstrajecten zorgen voor snelheid en flexibiliteit. In nauw partnerschap zetten wij ons voor uw wensen in.

 2. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Met meer dan vijftig jaar ervaring in de kunststofverwerking, produceren wij onze Hel-x vullichaampjes voor biologische behandeling van afvalwater en gasbehandelingen voor gebruik in de aquacultuur. U kunt bouwen op deze ervaring als basis voor kwalitatief hoogwaardige Hel-x vullichaampjes van plastic! De productie vloeit voort volgens een in-house ontwikkeld proces, met strenge naleving van hoge kwaliteits- en milieunormen en uitsluitend op onze locatie in Duitsland. Dankzij de lage investerings- en bedrijfskosten, het eenvoudige gebruik en hoge rendement zijn onze Hel-x vullichaampjes voor u een milieuvriendelijk en economisch alternatief. Hel-x vullichaampjesworden wereldwijd ingezet voor stedelijke en industriële waterzuivering in MBBR- en IFAS-systemen. Ook in de aquacultuur en biogasinstallaties zijn talrijke toepassingen mogelijk.

 1. MICRO-HYBRID ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  MICRO-HYBRID Electronic GmbH is als middelgrote onderneming vooraanstaand op het gebied van veeleisende klantspecifieke elektronica-oplossingen. Al meer dan 25 jaar ontwikkelen en produceren wij innovatieve elektronica. Onze klanten profiteren daarbij van ongeëvenaarde oplossingen voor stuur- en regeltaken onder moeilijke milieu-omstandigheden. Ons assortiment varieert van keramische substraten en behuizingen voor miniatuur elektronicamodules voor de sensorbesturing tot en met infrarood-componenten en sensoren.

 2. ROLEC GEHÄUSE-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  ROLEC is trots op de toonaangevende positie die het bedrijf van oudsher inneemt bij de ontwikkeling en toepassing van nieuwe concepten voor behuizingen, besturingsbehuizingen en draagarmen. De oprichters van het bedrijf, Friedhelm und Matthias Rose, zijn pionieren op het gebied van behuizingstechniek. Ons uitgangspunt is een volwassen design en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Daarom letten we bij de ontwikkeling van onze producten op de beste kwaliteit. Tegenwoordig produceert ROLEC behuizingen uit aluminium, roestvaststaal, polyester en ABS, alsmede commandobehuizingen en draagarmsystemen. In het aanbod heeft ROLEC niet alleen talrijke standaardmaten, maar ook speciale uitvoeringen. Wanneer men eerste klas producten levert, mag de klantenservice uiteraard niet achterblijven. De aandacht gaat uit naar het menselijke aspect - een vriendelijke omgang met elkaar - en ook naar een uitstekende dienstverlening. De inbouwklare bewerking van behuizingen en besturingsbehuizingen vormt onze kerncompetentie: Of het nu om boren, frezen, laseren, graveren, poedercoaten, spuiten, bedrukken, elektrolytisch polijsten, bestukken, de levering van frontplaten of membraamtoetsenborden gaat – ROLEC biedt haar klanten complete full-service-behuizingen. Bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer te bieden hebben? Neemt u de tijd om onze pagina's te bekijken of neem gerust contact met ons op. Wij zien u graag als klant tegemoet en zijn geïnteresseerd in uw individuele wensen!

 3. EME - ELECTRO MECHANIC EQUIPMENT

  België

  Meer en meer OEM's in de wereld van de elektriciteit zijn op zoek naar speciale scheiders voor hun projecten. Deze behoefte is vaak onregelmatig en is gericht op kleine series of zelfs unieke onderdelen. Daarom organiseert EME (Electro Mechanic Equipment) zijn gehele ontwerp en productie-installatie met MV isolators (1-52kV) op een zeer flexibele manier. We besparen nooit op kwaliteit, in tegendeel zelfs, alle scheiders zijn op 'de ouderwetse manier' te groot. We ontwerpen uw op maat gemaakte scheider samen met u.

 4. INTERCABLE GMBH

  Italië

 5. ADKOM ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

 6. L-OMEGA

  Frankrijk

 7. BECKER ELEKTROKOHLE INH. DIPL.-ING. REINER FUNKE

  Duitsland

 8. CARLO GAVAZZI GMBH

  Duitsland

 1. FASTPOINT GMBH

  Duitsland

 2. MRC COMPONENTS GMBH & CO.KG

  Duitsland

 3. S-TEC SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

 4. HSTRONIC GMBH

  Duitsland

 5. INGUN PRÜFMITTELBAU GMBH

  Duitsland

 6. ESB ENERGIE SIGNAL BAU GMBH

  Duitsland

 7. PRIMUS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. MBS AG

  Duitsland

 9. EP ELECTRONIC PRINT GMBH

  Duitsland

 10. NEUBURGER.TECHNIK

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Elektriciteit - onderdelen en componenten - Import export

Aantal resultaten

11.844 bedrijven