• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektriciteitskabels

Resultaten voor

Elektriciteitskabels - Import export

 1. ECLATS ANTIVOLS

  Frankrijk

  ECLATS ANTIVOLS is al meer dan 40 jaar de belangrijkste distributeur van elektronische apparatuur in Frankrijk. Het bedrijf gebruikt zijn knowhow om zijn klanten een onfeilbare veiligheid te garanderen. Alle aangeboden apparatuur wordt in Frankrijk en in Europa vervaardigd, volgens de normen voor betrouwbaarheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, auto- en motoraccessoires, huisalarmen, voedingen en opladers, automatische openers, kabels en stekkers, metaaldetectoren, verlichting, videobewaking, ontvangers voor afstandsbediening, gereedschap en accessoires, veiligheidskleding, enz. Wij bieden regelmatig (op verzoek) opruimingspartijen aan, ook voor arme landen. Wij leveren aan alle Europese landen en zelfs internationaal (onder voorwaarden). Wij staan tot uw beschikking van maandag tot vrijdag in onze winkel op 10 rue Gaston Evrard centre de gros, 31094 Toulouse Cedex. Wij nodigen u ook uit om onze handelssite over de pro account of ons team te raadplegen voor uw aankopen.

 2. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  De Patelec Groep is al meer dan 50 jaar actief op de markt.Wij houden ons bezig met de productie en verwerking van koper, en onze producten worden geleverd aan fabrieken die elektrisch gereedschap, dompelpompen, medische instrumenten en nog veel meer ontwerpen. Vermeldenswaard is dat alle door ons vervaardigde elektrische kabels, blanke draden en strips worden onderworpen aan sterkte- en verouderingstests, en dat de verwerking van koperstaafjes wordt uitgevoerd volgens EN 13602 en EN 60228. Door een strikte controle van het gehele productieproces, vervaardigen wij ook: – elektriciteitsstekkers; – platte kabels en gesplitste platte kabels; – kabels van PVC; – ronde kabels en spiraalkabels; – elektrische bedrading; – draadijzers. De belangrijkste producten in ons assortiment zijn laagspanningskabels met PVC of rubber isolatie voor 300/500 V- 450/750 V. Wij leveren kabels die voldoen aan normen als SPT, SV, VCTF en SJ.Wij produceren ook kabelbomen die geschikt zijn voor de bevoorrading van machines die in een natte omgeving werken, of werkzaamheden die volledig onder water worden uitgevoerd. Onze eigen technische oplossingen omvatten Ghelios-producten die worden vervaardigd voor gebruik in gebieden waar een lage rookontwikkeling en toxiciteit in geval van brand is vereist, en Thorex-producten die in gevaarlijke (ATEX) zones worden gebruikt. Daarnaast bevelen wij een gepatenteerd Hercules-ontwerp aan voor toepassingen met hoge belasting, gekenmerkt door water- en oliebestendigheid.

 3. SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Kabelproducent SAB - We zijn wereldwijd een van de toonaangevende producenten op het gebied van elektrische kabels en leidingen, geconfectioneerde kabels en temperatuurmeettechniek. Meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van kabel- en leidingenproductie en op het gebied van temperatuurmeet- en regeltechniek hebben een eenmanszaak doen uitgroeien tot een onderneming met bijna 550 medewerkers. Onze kracht ligt niet alleen in de productie van standaardkabels en -draden, maar ook in de constructie van speciale artikelen.Per jaar produceren we meer dan 1500 speciale kabels op basis van wensen van klanten. De kwaliteit van onze producten is bekend in meer dan 100 landen wereldwijd. Onze klanten, die onze producten intensief hebben getest, bevestigen dan ze een langere levensduur hebben dan andere producten.Productoverzicht van elektrische kabels en draden: Halogeenvrije kabels, datakabels, besturingskabels, flexibele kabels, speciale kabels, industriële ethernetkabels, thermische kabels, voedingskabels, buskabels, elektrische kabels, geassembleerde kabels, hittebestendige kabels, CAT 7, CAT 6 & CAT 5 kabels.Productoverzicht temperatuurmeettechniek: Thermokoppels, weerstandsthermometers, Pt100-sensoren, temperatuursensoren, ommantelde thermokoppels.

 4. ABE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Hartekuhj welkom bij ABE Industrietechnik GmbH! Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten.We beantwoorden graag al uw vragen. Wij zijn fabrikanten van flexibele koperen lamellenstrips, platte kabels, elektrische contacten, geperst gelaste stroombruggen, expansiestroken voor krachtinstallaties en powerstrips. Onze producten voor het oplossen van uw problemen Ons productieprogramma omvat een breed scala aan textieltapes, vele soorten stroombruggen, materiaal en accessoires voor energietechniek, verbindingskabels met luchtkoeling en watergekoeld, en accessoires voor hoogwaardige lastechnologie. Probleemoplossingen in de productieprocessen van onze klanten en hoge productie-efficiëntie door technische knowhow behoren tot onze sterke punten..Onze hoge productkwaliteit en korte levertijden worden gewaardeerd door de langetermijnklanten van Industrietechnik GmbH: de beste materialen - eersteklas knowhow - gemotiveerde medewerkers. Neem contact met ons op!

 5. U.I. LAPP GMBH

  Duitsland

  De Lapp Groep is een van de toonaangevende fabrikanten voor verbindingstechnologie: kabels, leidingen, industriële connectoren en schroefkoppelingstechniek, confecties, automatiseringstechniek en toebehoren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BEMKA CABLE

  Turkije

  Emka Cable werd opgericht in 1986 en begon zijn productieproces in Istanboel, Turkije. Wij bedienen binnenlandse en internationale klanten met de productie van plug-in kabels volgens kwaliteitsnormen en een betaalbare, hoogwaardige productieaanpak. Bij Bemka Cable combineren we onze productiemogelijkheden met veranderende technologieën en bieden we onze klanten hoogwaardige en actuele producten volgens hun behoeften. Wij produceren kabels van wereldkwaliteit met onze technische infrastructuur in de productiefaciliteit van Bemka Cable. Lijnen en machines in onze vestiging: •4 Volautomatische stekker kabel productie machine •15 Hanke terminal pers machine •4 Spuitgietmachines •8 Verpakkingslijnen •4 Kabellijnen •1 Pvc-granulaatproductiemachine •1 Koper buiglijn •1 Geïsoleerde buiglijn We hebben een breed productportfolio: •PVC-kabels zoals H05VV-F / H05VVH2-F AND H03VVH2-F / H07VV-K - H05VV-K / H05V2V2-F producten van 2x0.50 tot 3G1.5 als kabels. •Plugkabels: 2.5A / 16A HYDROPONIC / 16A EUROPEES TYPE / 16A TURKS TYPE en nog veel meer dat u kunt ontdekken op onze website! Onze missie is om kwaliteitsnormen en beheersystemen te volgen op een manier die vertrouwen en tevredenheid zal geven aan binnenlandse en buitenlandse klanten met een begrip van productie en post-productie service aan onze klanten te dienen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 2. ELECTRIS - PRODUCER OF CUSTOM-MADE COPPER, ALUMINUM PARTS

  Polen

  ELECTRIS is een groeiende internationale onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van uiterst gespecialiseerde energiedistributie oplossingen. Wij verwerken koper, aluminium en overige non-ferrometalen en hun legeringen. Wij zijn een gecertificeerde contractfabrikant van koperen elementen en stroomrails. Onze klanten zijn internationale ondernemingen. Als Europese marktleider binnen onze industrie, beschikken we over een modern machinepark en de volledige productie van de koperelementen wordt uitgevoerd met gebruik van innoverende technologieën. Snijden, ponsen, draaien of frezen zijn enkele van de door ons aangeboden processen. Wij werken met betrouwbare partners voor de galvaniseringen van tin- tot nikkel- en zilverplatingen. Onze sectoren: Energieproductie, mijnbouw, infrastructuur, automatisering, hernieuwbare energie, bouw, luchtvaartindustrie, telecommunicatie, vervoer, zware industrie, spoorwegen. Electris telt tegenwoordig 130 werknemers en werkt samen met 70 klanten wereldwijd.

 3. COTRONIC GMBH

  Duitsland

  Sinds 1989 is COTRONIC GmbH een gespecialiseerde distributeur voor klantspecifieke stroomkabels (ook voedingslijnen, apparaataansluitlijnen, apparaataansluitingen, ziekenhuis-grade lijn; Ziekenhuislijnen), voedingen en LED-producten.We leveren alleen landspecifieke gecertificeerde producten.Al meer dan twee decennia leveren wij stroomkabels en voedingen aan industriële klanten in verschillende industrieën, zoals elektromechanica en elektrotechniek.Sinds 1990 is ons bedrijf een permanente verkooppartner van Feller GmbH, Oostenrijk.De nauwe samenwerking stelt ons in staat om flexibel en snel te reageren op uw wensen en veranderingen.In 2017 hebben we de distributie van LED-spots, LED-spots, LED-straatverlichting en LED-technologie voor supermarkten, verkoop- en tentoonstellingsruimtes, warehousing in de voedingsmiddelenindustrie, productie- en logistieke hallen overgenomen.Ons bedrijf is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015.

 4. CAVITERM SRL

  Italië

  Caviterm is marktleider in de sector van met PTFE-band geïsoleerde kabels, gevlochten kabels, spiraalkabels en thermisch geïsoleerde kabels. Het productassortiment omvat: kabels van nikkel, in vernikkeld koper, compensatiekabels voor thermokoppels en thermoweerstanden, in de isolatieklassen B tot en met C. De kwaliteit van Caviterm-producten voldoet voor de industriesector van huishoudtoestellen, de elektronicasector, de scheepsbouwsector, de luchtvaartsector en de spoorwegsector.

 5. JACOB GMBH

  Duitsland

  Jacob is dé specialist voor kabeldoorvoeren.Wij bieden een uitgebreid standaard assortiment en een engineeringteam voor klantspecifieke oplossingen.

 1. LEONI DRAHT GMBH

  Duitsland

  De LEONI Business Group Wire Products & Solutions is een toonaangevende leverancier van hoogontwikkelde producten en oplossingen gemaakt van koper, gegalvaniseerd koper, LEONI-Histral®-legeringen en speciale materialen. Deze worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten voor speciale toepassingen in elektrotechniek en elektronica, evenals voor kabeltechnologie.

 2. GEISSEL

  Duitsland

  Geissel - sinds 1920 uw sterke partner voor kabelschroefverbindingen van Geissel. Uit voorraad leverbaar in messing, polyamide en roestvrij staal met verschillende soorten schroefdraad en bescherming. Of het nu standaard, buiten, EMC of speciale toepassingen zijn - wij zorgen voor uw zorgen.

 1. AXON CABLE SAS

  Frankrijk

 2. KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH

  Duitsland

 3. MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK

  Duitsland

 4. HAUFE GMBH

  Duitsland

 5. RTE SNC

  Italië

 6. MONDINI CAVI SPA

  Italië

 7. BAYERISCHE KABELWERKE AG

  Duitsland

 8. KABECK HANS DIETER BECKER GMBH

  Duitsland

 1. ARMBRUSTER MULLER

  België

 2. BEWO KABEL GMBH

  Duitsland

 3. V.O.P. CABLES PARPANELAS G., S.A.

  Griekenland

  PARPANELAS G., S.A. V.O.P. CABLES werd opgericht in 1978 in Thessaloniki. Sinds 28 jaar leveren wij speciale kabels en kabelaccessoires aan de Griekse en internationale markt. Wij hebben datacontrole, optische vezel kabels, voice- en datakabels, buskabels, coax kabels, TV-kabels, alarm-, branddetectie-, luidspreker-, telefoon-, instrumentatiekabels, silicone, neopreen, polyurethaan kabels, stroomvoeding-, middenspanningskabels, servokabels, scheepskabels, spiraalkabels en kabels met handhaving van circuit integriteit tijdens brand. KABELS maken is ons beroep

 4. CORDIAL SOUND & AUDIO EQUIPMENT GMBH

  Duitsland

  De Firma CORDIAL werd begin van de jaren '90 als afdeling van de Firma Hermann Adam in Dachau bij München opgericht. Sinds 1995 is de firma een zelfstandige onderneming die kabels aan het stuk en voor gebruik geconfectioneerde kabels aan MI- en Pro-Audio-klanten levert. Het CORDIAL-productassortiment is uitgebreid – van instrumenten-, microfoon- en luidsprekerkabels, multicore-systemen en adapters tot en met DMX-, MIDI- en digitale audiokabels. Onze producten zijn innovatief en volgen niet alleen de actuele trends, maar lopen hier vaak ook op voor. CORDIAL is daarmee niet alleen een van de belangrijkste fabrikanten in zijn segment. Men kan de onderneming zonder overdrijving als toonaangevend op het gebied van de distributie van audio- en videosignalen aanduiden.

 5. COM - CAVI SPA MULTIMEDIA - CAVI E CONDUTTORI ELETTRICI

  Italië

  Stroom- en telefoonkabels, glasvezels, coaxkabels, accessoires voor kabels, explosieveilig materiaal, verlichtingssystemen, middenspanningstransformatoren in oliebad, van hars en met luchtkern, condensatoren en apparatuur voor de correctie van stroomvoeding, componenten en systemen voor automatisering, bedieningsschakelaars, omschakelaars, LAN netwerkverbindingen, kabels en kabelaccessoires, netwerkaccessoires, elektrische apparatuur voor explosieveilige installaties, industriële automatisering, driefasige transformatoren, LED verlichting. UNI EN ISO 9002 et ISO 9000 gecertificeerde onderneming.

 6. ATHILEX

  Nederland

  Athilex is een internationale kabel leverancier voor de specifiek zakelijke markt. Beschikbare voorraad gaat van enkel aderig montage snoer tot grote secties midden spanning. Athilex heeft een zeer breed assortiment kabels uit eigen voorraad beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat het assortiment altijd zo volledig mogelijk is en toepasbaar in vele markten. Voorraad van o.a. stuurstroom, alarmkabels, montagesnoeren, brandmeldkabel, rubberkabel, aarding kabel, midden spanning of Pur kabels zijn bij ons beschikbaar. Door onze aanhoudende groei & leverbetrouwbaarheid zien we constant mogelijkheden om te groeien in onze productlijn en uit te wijken naar extra nieuwe markten.

 7. HEIRU A. & R. HEINZ GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf is de ideale partner die klanten ondersteunt bij de realisering van hun ideeën en bij de oplossingen van hun problemen. Montage- en gebruiksvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit, flexibiliteit, tijdige levering en hooggekwalificeerde, betrouwbare medewerkers staan garant voor maximale klanttevredenheid. De flexibiliteit en sterkte van ons familiebedrijf maakt naast de productie van draden en leidingen vooral de speciale productie van alle mogelijke kabels mogelijk. Het bijzondere voordeel hierbij is dat de kabelproductie en confectionering van één fabrikant stammen. Tot de klanten van de groep behoren de elektrogroothandel en de industrie in volgende Europese landen: Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Slovenië en Italië. Onze producten: Antennekabels, aansluitkabels, laagspanningskabels, kabels van polyvinylchloride (pvc), geconfectioneerde kabels, luidsprekerkabels

 8. ELECTRIC

  België

  Electric N.V., sedert 1883 groothandel in electriciteitswaren, is een familiaal bedrijf dat begon met het invoeren van merken die thans ruim verspreid zijn in Europa, om een nationaal bedrijf te worden met 7 verkooppunten verdeeld over gans België. Het objectief van Electric N.V. is om aan haar klanten installateurs, ondernemingen of collectieven, producten en diensten van kwaliteit aan te bieden, teneinde met haar cliënteel een goede vertrouwensband te smeden. Hiervoor, kiest ELECTRIC met zorg haar leveranciers; zorgt ELECTRIC ervoor haar medewerkers bij te scholen voor de nieuwe producten; organiseert ELECTRIC bijscholingen en demonstraties van nieuwe producten voor haar klanten; breidt ELECTRIC constant haar netwerk uit voor de showroom verlichting; biedt ELECTRIC haar klanten studies en raad aan voor verlichtingsprojecten.

 9. PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT

  Wit Rusland

  PA «Energocomplekt» Ltd. is de grootste en snelst groeiende firma voor kabels en snoeren in de Republiek Belarus. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 producten: stroomkabels voor laag- (0, 66/1 kV), midden- (6-35 kV) en hoogspanning (64/110 kV) met PVC en XLPE isolatie, controle, afgeschermde en gepantserde kabels, halogeenvrije en rookarme kabels, blanke en geïsoleerde draden voor bovengrondse elektriciteitsleidingen, gebouw- en aansluitdraden, soepele snoeren, enz. Wij kunnen de levering van onze producten overal ter wereld verzorgen.

 10. APK BOUW

  België

  APK is uw partner in infrastructurele werkzaamheden hiervoor bieden we volgende diensten aan. Mobiliteit, energie en informatie vragen om verbindingen. Of het nu gaat om kabels, leidingen, wegen, vaarwegen of wandelpaden. Van ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van wegen, vaarwegen en infrastructuur voor energie en water tot milieusanering en groenaanleg. In feite alles om zowel van A naar B te komen, als ook de inrichting van de openbare ruimte. Dat is wat we onder verbinden verstaan. Verbindingen realiseren we voor veel verschillende klanten. Van overheden zoals nutsbedrijven tot particuliere klanten zoals projectontwikkelaars. Wenst u een betrouwbare partner die uw netwerken onderhoudt en uw bedrijfsprocessen verzekert, dan staat APK group u met raad en daad bij en kan u op 24/7 service rekenen.

Filters

Resultaten voor

Elektriciteitskabels - Import export

Aantal resultaten

5.425 bedrijven