• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektriciteitskabels

Resultaten voor

Elektriciteitskabels - Import export

 1. ECLATS ANTIVOLS

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Kabelfabriek "EXPERT-CABLE LTD." is een moderne productie van hoogwaardige kabelproducten.Het is gelegen in de stad Orel, Rusland.Aan het begin van het jaar 2020 beschikt de fabriek over meer dan 25.000 m2 productie- en distributiefaciliteiten.Kabelfabriek 'EXPERT-CABLE' is een jonge hightech en multifunctionele productie.Koperproductie: Er is een partijproductie van walsdraad met een diameter van 8-25 mm georganiseerd.Metaalrol: Het fabricageproces van koperen profielen met verschillende vormen werd geïmplementeerd.De partijproductie van koperen rails werd georganiseerd volgens GOST 434-78.Het bereik van doorsneden is van 200 tot 3800 mm en de breedte is tot 240 mm.Bekabelings- en bedradingsproducten: We hebben meer dan 50 up-to-date productielijnen van toonaangevende wereldwijde producenten.Onze producten worden geleverd in heel Rusland en de wereld.De kabelproducten zijn in gebruik bij maatschappelijk belangrijke, militair-industriële faciliteiten, thermische energiesectoren, het ondergrondse systeem, zware industrie, huisvesting en gemeentelijke diensten.

  Website Open In New icon
 3. ABE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hartekuhj welkom bij ABE Industrietechnik GmbH! Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten.We beantwoorden graag al uw vragen. Wij zijn fabrikanten van flexibele koperen lamellenstrips, platte kabels, elektrische contacten, geperst gelaste stroombruggen, expansiestroken voor krachtinstallaties en powerstrips. Onze producten voor het oplossen van uw problemen Ons productieprogramma omvat een breed scala aan textieltapes, vele soorten stroombruggen, materiaal en accessoires voor energietechniek, verbindingskabels met luchtkoeling en watergekoeld, en accessoires voor hoogwaardige lastechnologie. Probleemoplossingen in de productieprocessen van onze klanten en hoge productie-efficiëntie door technische knowhow behoren tot onze sterke punten..Onze hoge productkwaliteit en korte levertijden worden gewaardeerd door de langetermijnklanten van Industrietechnik GmbH: de beste materialen - eersteklas knowhow - gemotiveerde medewerkers. Neem contact met ons op!

  Website Open In New icon
 4. SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kabelproducent SAB - We zijn wereldwijd een van de toonaangevende producenten op het gebied van elektrische kabels en leidingen, geconfectioneerde kabels en temperatuurmeettechniek. Meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van kabel- en leidingenproductie en op het gebied van temperatuurmeet- en regeltechniek hebben een eenmanszaak doen uitgroeien tot een onderneming met bijna 550 medewerkers. Onze kracht ligt niet alleen in de productie van standaardkabels en -draden, maar ook in de constructie van speciale artikelen.Per jaar produceren we meer dan 1500 speciale kabels op basis van wensen van klanten. De kwaliteit van onze producten is bekend in meer dan 100 landen wereldwijd. Onze klanten, die onze producten intensief hebben getest, bevestigen dan ze een langere levensduur hebben dan andere producten.Productoverzicht van elektrische kabels en draden: Halogeenvrije kabels, datakabels, besturingskabels, flexibele kabels, speciale kabels, industriële ethernetkabels, thermische kabels, voedingskabels, buskabels, elektrische kabels, geassembleerde kabels, hittebestendige kabels, CAT 7, CAT 6 & CAT 5 kabels.Productoverzicht temperatuurmeettechniek: Thermokoppels, weerstandsthermometers, Pt100-sensoren, temperatuursensoren, ommantelde thermokoppels.

  Website Open In New icon
 5. U.I. LAPP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lapp Groep is een van de toonaangevende fabrikanten voor verbindingstechnologie: kabels, leidingen, industriële connectoren en schroefkoppelingstechniek, confecties, automatiseringstechniek en toebehoren.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COTRONIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1989 is COTRONIC GmbH een gespecialiseerde distributeur voor klantspecifieke stroomkabels (ook voedingslijnen, apparaataansluitlijnen, apparaataansluitingen, ziekenhuis-grade lijn; Ziekenhuislijnen), voedingen en LED-producten.We leveren alleen landspecifieke gecertificeerde producten.Al meer dan twee decennia leveren wij stroomkabels en voedingen aan industriële klanten in verschillende industrieën, zoals elektromechanica en elektrotechniek.Sinds 1990 is ons bedrijf een permanente verkooppartner van Feller GmbH, Oostenrijk.De nauwe samenwerking stelt ons in staat om flexibel en snel te reageren op uw wensen en veranderingen.In 2017 hebben we de distributie van LED-spots, LED-spots, LED-straatverlichting en LED-technologie voor supermarkten, verkoop- en tentoonstellingsruimtes, warehousing in de voedingsmiddelenindustrie, productie- en logistieke hallen overgenomen.Ons bedrijf is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015.

  Website Open In New icon
 2. CAVITERM SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Caviterm is marktleider in de sector van met PTFE-band geïsoleerde kabels, gevlochten kabels, spiraalkabels en thermisch geïsoleerde kabels. Het productassortiment omvat: kabels van nikkel, in vernikkeld koper, compensatiekabels voor thermokoppels en thermoweerstanden, in de isolatieklassen B tot en met C. De kwaliteit van Caviterm-producten voldoet voor de industriesector van huishoudtoestellen, de elektronicasector, de scheepsbouwsector, de luchtvaartsector en de spoorwegsector.

  Website Open In New icon
 3. JACOB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Jacob is dé specialist voor kabeldoorvoeren.Wij bieden een uitgebreid standaard assortiment en een engineeringteam voor klantspecifieke oplossingen.

  Website Open In New icon
 4. LEONI DRAHT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De LEONI Business Group Wire Products & Solutions is een toonaangevende leverancier van hoogontwikkelde producten en oplossingen gemaakt van koper, gegalvaniseerd koper, LEONI-Histral®-legeringen en speciale materialen. Deze worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten voor speciale toepassingen in elektrotechniek en elektronica, evenals voor kabeltechnologie.

  Website Open In New icon
 5. AXON CABLE SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 1. KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. RTE SNC

  Italië

  Verified by europages badge
 4. MONDINI CAVI SPA

  Italië

  Verified by europages badge
 5. KABECK HANS DIETER BECKER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. BEWO KABEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. ARMBRUSTER MULLER

  België

  Verified by europages badge
 8. BAYERISCHE KABELWERKE AG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. V.O.P. CABLES PARPANELAS G., S.A.

  Griekenland

  PARPANELAS G., S.A. V.O.P. CABLES werd opgericht in 1978 in Thessaloniki. Sinds 28 jaar leveren wij speciale kabels en kabelaccessoires aan de Griekse en internationale markt. Wij hebben datacontrole, optische vezel kabels, voice- en datakabels, buskabels, coax kabels, TV-kabels, alarm-, branddetectie-, luidspreker-, telefoon-, instrumentatiekabels, silicone, neopreen, polyurethaan kabels, stroomvoeding-, middenspanningskabels, servokabels, scheepskabels, spiraalkabels en kabels met handhaving van circuit integriteit tijdens brand. KABELS maken is ons beroep

 10. CORDIAL SOUND & AUDIO EQUIPMENT GMBH

  Duitsland

  De Firma CORDIAL werd begin van de jaren '90 als afdeling van de Firma Hermann Adam in Dachau bij München opgericht. Sinds 1995 is de firma een zelfstandige onderneming die kabels aan het stuk en voor gebruik geconfectioneerde kabels aan MI- en Pro-Audio-klanten levert. Het CORDIAL-productassortiment is uitgebreid – van instrumenten-, microfoon- en luidsprekerkabels, multicore-systemen en adapters tot en met DMX-, MIDI- en digitale audiokabels. Onze producten zijn innovatief en volgen niet alleen de actuele trends, maar lopen hier vaak ook op voor. CORDIAL is daarmee niet alleen een van de belangrijkste fabrikanten in zijn segment. Men kan de onderneming zonder overdrijving als toonaangevend op het gebied van de distributie van audio- en videosignalen aanduiden.

 1. COM - CAVI SPA MULTIMEDIA - CAVI E CONDUTTORI ELETTRICI

  Italië

  Stroom- en telefoonkabels, glasvezels, coaxkabels, accessoires voor kabels, explosieveilig materiaal, verlichtingssystemen, middenspanningstransformatoren in oliebad, van hars en met luchtkern, condensatoren en apparatuur voor de correctie van stroomvoeding, componenten en systemen voor automatisering, bedieningsschakelaars, omschakelaars, LAN netwerkverbindingen, kabels en kabelaccessoires, netwerkaccessoires, elektrische apparatuur voor explosieveilige installaties, industriële automatisering, driefasige transformatoren, LED verlichting. UNI EN ISO 9002 et ISO 9000 gecertificeerde onderneming.

 2. APK BOUW

  België

  APK is uw partner in infrastructurele werkzaamheden hiervoor bieden we volgende diensten aan. Mobiliteit, energie en informatie vragen om verbindingen. Of het nu gaat om kabels, leidingen, wegen, vaarwegen of wandelpaden. Van ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van wegen, vaarwegen en infrastructuur voor energie en water tot milieusanering en groenaanleg. In feite alles om zowel van A naar B te komen, als ook de inrichting van de openbare ruimte. Dat is wat we onder verbinden verstaan. Verbindingen realiseren we voor veel verschillende klanten. Van overheden zoals nutsbedrijven tot particuliere klanten zoals projectontwikkelaars. Wenst u een betrouwbare partner die uw netwerken onderhoudt en uw bedrijfsprocessen verzekert, dan staat APK group u met raad en daad bij en kan u op 24/7 service rekenen.

 3. PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT

  Wit Rusland

  PA «Energocomplekt» Ltd. is de grootste en snelst groeiende firma voor kabels en snoeren in de Republiek Belarus. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 producten: stroomkabels voor laag- (0, 66/1 kV), midden- (6-35 kV) en hoogspanning (64/110 kV) met PVC en XLPE isolatie, controle, afgeschermde en gepantserde kabels, halogeenvrije en rookarme kabels, blanke en geïsoleerde draden voor bovengrondse elektriciteitsleidingen, gebouw- en aansluitdraden, soepele snoeren, enz. Wij kunnen de levering van onze producten overal ter wereld verzorgen.

 4. ERANCO

  België

  Uw leverancier voor Elektrische verwarmingssystemen op maat. Eranco uit Oostnieuwkerke biedt gespecialiseerde verwarmingssystemen voor toepassingen onder vloeren, bv. bij renovatie van badkamers, Infrarood verwarming voor toepassingen in wanden, dampvrije spiegels, plafondverwarming, Infrarood verwarming voor privé en horeca terrassen, inritverwarming voor hellingbanen voor inrit ondergrondse parkeergarage, openbare parkeergelegenheden, parkeergarages, … Wij produceren en verdelen tal van elektrische systemen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van kwaliteitsvolle standaardtoestellen tot specifieke op maat gemaakte elektrische verwarmingssystemen, voor elke vraag kunnen wij een gepast product aanbieden. Onze service dienst lokaliseert ook fouten in elektrische vloerverwarming of fouten in elektrische kabels, ook voor het lokaliseren van kabelbreuken kan u bij ons terecht. Voor het scannen of opsporen van warmte verliezen met een Infrarood camera kan u ook bij ons terecht, contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Bezoek ook onze website voor meer info betreffende de diverse producten. U vindt het product niet terug of u heeft een specifieke toepassing, contacteer ons alvast, wij kunnen u zeker verder helpen.

 5. ATHILEX

  Nederland

  Athilex is een internationale kabel leverancier voor de specifiek zakelijke markt. Beschikbare voorraad gaat van enkel aderig montage snoer tot grote secties midden spanning. Athilex heeft een zeer breed assortiment kabels uit eigen voorraad beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat het assortiment altijd zo volledig mogelijk is en toepasbaar in vele markten. Voorraad van o.a. stuurstroom, alarmkabels, montagesnoeren, brandmeldkabel, rubberkabel, aarding kabel, midden spanning of Pur kabels zijn bij ons beschikbaar. Door onze aanhoudende groei & leverbetrouwbaarheid zien we constant mogelijkheden om te groeien in onze productlijn en uit te wijken naar extra nieuwe markten.

 6. ABITANA

  België

  Communicatie is zonder twijfel de 4de basis nutsvoorziening van elke woning aan het worden. Onze bedrijfsfocus is 100% gericht op het ontwikkelen van prijswaardige, duurzame en performante multimedia thuisnetwerken voor : Gezinswoningen en -flats Woonzorgcentra: rust- en verzorgingstehuizen, assistentiewoningen Hotels en kortverblijven Abitana vertrekt van een duurzame en ultra-performante bekabelde basisinfrastructuur en ent daarop een aangepaste oplossing voor elke communicatie-uitdaging in de woning en voor elk project.

 7. HEIRU A. & R. HEINZ GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf is de ideale partner die klanten ondersteunt bij de realisering van hun ideeën en bij de oplossingen van hun problemen. Montage- en gebruiksvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit, flexibiliteit, tijdige levering en hooggekwalificeerde, betrouwbare medewerkers staan garant voor maximale klanttevredenheid. De flexibiliteit en sterkte van ons familiebedrijf maakt naast de productie van draden en leidingen vooral de speciale productie van alle mogelijke kabels mogelijk. Het bijzondere voordeel hierbij is dat de kabelproductie en confectionering van één fabrikant stammen. Tot de klanten van de groep behoren de elektrogroothandel en de industrie in volgende Europese landen: Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Slovenië en Italië. Onze producten: Antennekabels, aansluitkabels, laagspanningskabels, kabels van polyvinylchloride (pvc), geconfectioneerde kabels, luidsprekerkabels

 8. ELECTRIC

  België

  Electric N.V., sedert 1883 groothandel in electriciteitswaren, is een familiaal bedrijf dat begon met het invoeren van merken die thans ruim verspreid zijn in Europa, om een nationaal bedrijf te worden met 7 verkooppunten verdeeld over gans België. Het objectief van Electric N.V. is om aan haar klanten installateurs, ondernemingen of collectieven, producten en diensten van kwaliteit aan te bieden, teneinde met haar cliënteel een goede vertrouwensband te smeden. Hiervoor, kiest ELECTRIC met zorg haar leveranciers; zorgt ELECTRIC ervoor haar medewerkers bij te scholen voor de nieuwe producten; organiseert ELECTRIC bijscholingen en demonstraties van nieuwe producten voor haar klanten; breidt ELECTRIC constant haar netwerk uit voor de showroom verlichting; biedt ELECTRIC haar klanten studies en raad aan voor verlichtingsprojecten.

 9. E.L. SYSTEMS

  België

  E.L. Systems te Zonhoven (Limburg) is reeds jaren gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken, bordenbouw, databekabeling, beveiliging, hoogspanning, teken- en ontwerpopdrachten, studies en zonnepanelen. Door onze ervaring en know-how brengen wij elk project, groot of klein, tot het gewenste einde, steeds rekening houdend met de hoogste kwaliteitseisen uit de sector. E.L. Systems werkt zowel naar bedrijven, industrie, overheid als particulieren. Via onze nieuwe website kan u meer te weten komen over het bedrijf E.L. Systems, onze nieuws-berichten en activiteiten bekijken, of enkele referenties opvragen. E.L. Systems legt steeds de nadruk op een vlekkeloze service ! Tenslotte kan u ons via onze website steeds contacteren, of onze huidige vacatures opvragen.

 10. GEISSEL GMBH

  Duitsland

  Geissel - sinds 1920 uw sterke partner voor kabelschroefverbindingen van Geissel.Uit voorraad leverbaar in messing, polyamide en roestvrij staal met verschillende soorten schroefdraad en bescherming.Of het nu standaard, buiten, EMC of speciale toepassingen zijn - wij zorgen voor uw zorgen.

Filters

Resultaten voor

Elektriciteitskabels - Import export

Aantal resultaten

5.541 bedrijven