• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektriciteitskabels

Resultaten voor

Elektriciteitskabels - Import export

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  De Patelec Groep is al meer dan 50 jaar actief op de markt.Wij houden ons bezig met de productie en verwerking van koper, en onze producten worden geleverd aan fabrieken die elektrisch gereedschap, dompelpompen, medische instrumenten en nog veel meer ontwerpen. Vermeldenswaard is dat alle door ons vervaardigde elektrische kabels, blanke draden en strips worden onderworpen aan sterkte- en verouderingstests, en dat de verwerking van koperstaafjes wordt uitgevoerd volgens EN 13602 en EN 60228. Door een strikte controle van het gehele productieproces, vervaardigen wij ook: – elektriciteitsstekkers; – platte kabels en gesplitste platte kabels; – kabels van PVC; – ronde kabels en spiraalkabels; – elektrische bedrading; – draadijzers. De belangrijkste producten in ons assortiment zijn laagspanningskabels met PVC of rubber isolatie voor 300/500 V- 450/750 V. Wij leveren kabels die voldoen aan normen als SPT, SV, VCTF en SJ.Wij produceren ook kabelbomen die geschikt zijn voor de bevoorrading van machines die in een natte omgeving werken, of werkzaamheden die volledig onder water worden uitgevoerd. Onze eigen technische oplossingen omvatten Ghelios-producten die worden vervaardigd voor gebruik in gebieden waar een lage rookontwikkeling en toxiciteit in geval van brand is vereist, en Thorex-producten die in gevaarlijke (ATEX) zones worden gebruikt. Daarnaast bevelen wij een gepatenteerd Hercules-ontwerp aan voor toepassingen met hoge belasting, gekenmerkt door water- en oliebestendigheid.

 2. BEMKA CABLE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Emka Cable werd opgericht in 1986 en begon zijn productieproces in Istanboel, Turkije. Wij bedienen binnenlandse en internationale klanten met de productie van plug-in kabels volgens kwaliteitsnormen en een betaalbare, hoogwaardige productieaanpak. Bij Bemka Cable combineren we onze productiemogelijkheden met veranderende technologieën en bieden we onze klanten hoogwaardige en actuele producten volgens hun behoeften. Wij produceren kabels van wereldkwaliteit met onze technische infrastructuur in de productiefaciliteit van Bemka Cable. Lijnen en machines in onze vestiging: •4 Volautomatische stekker kabel productie machine •15 Hanke terminal pers machine •4 Spuitgietmachines •8 Verpakkingslijnen •4 Kabellijnen •1 Pvc-granulaatproductiemachine •1 Koper buiglijn •1 Geïsoleerde buiglijn We hebben een breed productportfolio: •PVC-kabels zoals H05VV-F / H05VVH2-F AND H03VVH2-F / H07VV-K - H05VV-K / H05V2V2-F producten van 2x0.50 tot 3G1.5 als kabels. •Plugkabels: 2.5A / 16A HYDROPONIC / 16A EUROPEES TYPE / 16A TURKS TYPE en nog veel meer dat u kunt ontdekken op onze website! Onze missie is om kwaliteitsnormen en beheersystemen te volgen op een manier die vertrouwen en tevredenheid zal geven aan binnenlandse en buitenlandse klanten met een begrip van productie en post-productie service aan onze klanten te dienen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 3. COTRONIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1989 is COTRONIC GmbH een gespecialiseerde distributeur voor klantspecifieke stroomkabels (ook voedingslijnen, apparaataansluitlijnen, apparaataansluitingen, ziekenhuis-grade lijn; Ziekenhuislijnen), voedingen en LED-producten.We leveren alleen landspecifieke gecertificeerde producten.Al meer dan twee decennia leveren wij stroomkabels en voedingen aan industriële klanten in verschillende industrieën, zoals elektromechanica en elektrotechniek.Sinds 1990 is ons bedrijf een permanente verkooppartner van Feller GmbH, Oostenrijk.De nauwe samenwerking stelt ons in staat om flexibel en snel te reageren op uw wensen en veranderingen.In 2017 hebben we de distributie van LED-spots, LED-spots, LED-straatverlichting en LED-technologie voor supermarkten, verkoop- en tentoonstellingsruimtes, warehousing in de voedingsmiddelenindustrie, productie- en logistieke hallen overgenomen.Ons bedrijf is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015.

 4. U.I. LAPP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lapp Groep is een van de toonaangevende fabrikanten voor verbindingstechnologie: kabels, leidingen, industriële connectoren en schroefkoppelingstechniek, confecties, automatiseringstechniek en toebehoren.

 5. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  ESS is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van elektrische installaties en oplossingen voor industriële automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van complete elektrische diensten voor diverse sectoren, inclusief woningbouw, winkels, industriële installaties en onderhoud. Wij bieden een uitgebreide reeks elektrische diensten, zoals: -Ontwerp van schakelborden. -Inkoop van uitrustingen. -Montage van schakelborden en bedrading. -Ontwerp van elektrische schema's. -Software ontwikkeling (PLC, HMI). -Testen en inbedrijfstelling. -Machine installatie en bediening. Bij ESS zetten wij ons in om hoogwaardige diensten te bieden die altijd een stapje verder gaan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij sporen u aan uw ideeën te delen daar wij gespecialiseerd zijn in het leveren van professionele oplossingen op maat.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JACOB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Jacob is dé specialist voor kabeldoorvoeren.Wij bieden een uitgebreid standaard assortiment en een engineeringteam voor klantspecifieke oplossingen.

 2. SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Viersen, Duitsland.

 3. KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Denkendorf, Duitsland.

 4. MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 5. HAUFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAUFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Chemnitz/ot Grüna, Duitsland.

 1. RTE SNC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RTE SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitssnoeren met aangevulcaniseerde stekkers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, Elektriciteitskabels, foedralen van krimpmateriaal, Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, en Elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Pandino, Italië.

 2. BEWO KABEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEWO KABEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Nagold, Duitsland.

 1. BAYERISCHE KABELWERKE AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAYERISCHE KABELWERKE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Roth, Duitsland.

 2. KABECK HANS DIETER BECKER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KABECK HANS DIETER BECKER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Dillingen, Duitsland.

 3. ARMBRUSTER MULLER

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARMBRUSTER MULLER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteitskabels, Ingenieursbureaus - industrie, distributie elektrische energie, Elektriciteitskabels, Ingenieursbureaus - industrie, en ingenieur- en engineeringonderzoeken van prive en industriele elektrische installaties. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. 2 CEV

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 2 CEV, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren constructie van elektrische schakelkasten, bedrading voor schakelkast, waterdichte elektrische distributiekasten, elektrische borden, Schakelbord, en elektrische bekabeling. Het is gevestigd in Paterna-Valencia, Spanje.

 5. V.O.P. CABLES PARPANELAS G., S.A.

  Griekenland

  PARPANELAS G., S.A. V.O.P. CABLES werd opgericht in 1978 in Thessaloniki. Sinds 28 jaar leveren wij speciale kabels en kabelaccessoires aan de Griekse en internationale markt. Wij hebben datacontrole, optische vezel kabels, voice- en datakabels, buskabels, coax kabels, TV-kabels, alarm-, branddetectie-, luidspreker-, telefoon-, instrumentatiekabels, silicone, neopreen, polyurethaan kabels, stroomvoeding-, middenspanningskabels, servokabels, scheepskabels, spiraalkabels en kabels met handhaving van circuit integriteit tijdens brand. KABELS maken is ons beroep

 6. CORDIAL SOUND & AUDIO EQUIPMENT GMBH

  Duitsland

  De Firma CORDIAL werd begin van de jaren '90 als afdeling van de Firma Hermann Adam in Dachau bij München opgericht. Sinds 1995 is de firma een zelfstandige onderneming die kabels aan het stuk en voor gebruik geconfectioneerde kabels aan MI- en Pro-Audio-klanten levert. Het CORDIAL-productassortiment is uitgebreid – van instrumenten-, microfoon- en luidsprekerkabels, multicore-systemen en adapters tot en met DMX-, MIDI- en digitale audiokabels. Onze producten zijn innovatief en volgen niet alleen de actuele trends, maar lopen hier vaak ook op voor. CORDIAL is daarmee niet alleen een van de belangrijkste fabrikanten in zijn segment. Men kan de onderneming zonder overdrijving als toonaangevend op het gebied van de distributie van audio- en videosignalen aanduiden.

 7. COM - CAVI SPA MULTIMEDIA - CAVI E CONDUTTORI ELETTRICI

  Italië

  Stroom- en telefoonkabels, glasvezels, coaxkabels, accessoires voor kabels, explosieveilig materiaal, verlichtingssystemen, middenspanningstransformatoren in oliebad, van hars en met luchtkern, condensatoren en apparatuur voor de correctie van stroomvoeding, componenten en systemen voor automatisering, bedieningsschakelaars, omschakelaars, LAN netwerkverbindingen, kabels en kabelaccessoires, netwerkaccessoires, elektrische apparatuur voor explosieveilige installaties, industriële automatisering, driefasige transformatoren, LED verlichting. UNI EN ISO 9002 et ISO 9000 gecertificeerde onderneming.

 8. PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT

  Wit Rusland

  PA «Energocomplekt» Ltd. is de grootste en snelst groeiende firma voor kabels en snoeren in de Republiek Belarus. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 producten: stroomkabels voor laag- (0, 66/1 kV), midden- (6-35 kV) en hoogspanning (64/110 kV) met PVC en XLPE isolatie, controle, afgeschermde en gepantserde kabels, halogeenvrije en rookarme kabels, blanke en geïsoleerde draden voor bovengrondse elektriciteitsleidingen, gebouw- en aansluitdraden, soepele snoeren, enz. Wij kunnen de levering van onze producten overal ter wereld verzorgen.

 1. APK BOUW

  België

  APK is uw partner in infrastructurele werkzaamheden hiervoor bieden we volgende diensten aan. Mobiliteit, energie en informatie vragen om verbindingen. Of het nu gaat om kabels, leidingen, wegen, vaarwegen of wandelpaden. Van ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van wegen, vaarwegen en infrastructuur voor energie en water tot milieusanering en groenaanleg. In feite alles om zowel van A naar B te komen, als ook de inrichting van de openbare ruimte. Dat is wat we onder verbinden verstaan. Verbindingen realiseren we voor veel verschillende klanten. Van overheden zoals nutsbedrijven tot particuliere klanten zoals projectontwikkelaars. Wenst u een betrouwbare partner die uw netwerken onderhoudt en uw bedrijfsprocessen verzekert, dan staat APK group u met raad en daad bij en kan u op 24/7 service rekenen.

 2. E.L. SYSTEMS

  België

  E.L. Systems te Zonhoven (Limburg) is reeds jaren gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken, bordenbouw, databekabeling, beveiliging, hoogspanning, teken- en ontwerpopdrachten, studies en zonnepanelen. Door onze ervaring en know-how brengen wij elk project, groot of klein, tot het gewenste einde, steeds rekening houdend met de hoogste kwaliteitseisen uit de sector. E.L. Systems werkt zowel naar bedrijven, industrie, overheid als particulieren. Via onze nieuwe website kan u meer te weten komen over het bedrijf E.L. Systems, onze nieuws-berichten en activiteiten bekijken, of enkele referenties opvragen. E.L. Systems legt steeds de nadruk op een vlekkeloze service ! Tenslotte kan u ons via onze website steeds contacteren, of onze huidige vacatures opvragen.

 3. ATHILEX

  Nederland

  Athilex is een internationale kabel leverancier voor de specifiek zakelijke markt. Beschikbare voorraad gaat van enkel aderig montage snoer tot grote secties midden spanning. Athilex heeft een zeer breed assortiment kabels uit eigen voorraad beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat het assortiment altijd zo volledig mogelijk is en toepasbaar in vele markten. Voorraad van o.a. stuurstroom, alarmkabels, montagesnoeren, brandmeldkabel, rubberkabel, aarding kabel, midden spanning of Pur kabels zijn bij ons beschikbaar. Door onze aanhoudende groei & leverbetrouwbaarheid zien we constant mogelijkheden om te groeien in onze productlijn en uit te wijken naar extra nieuwe markten.

 4. ELECTRIC

  België

  Electric N.V., sedert 1883 groothandel in electriciteitswaren, is een familiaal bedrijf dat begon met het invoeren van merken die thans ruim verspreid zijn in Europa, om een nationaal bedrijf te worden met 7 verkooppunten verdeeld over gans België. Het objectief van Electric N.V. is om aan haar klanten installateurs, ondernemingen of collectieven, producten en diensten van kwaliteit aan te bieden, teneinde met haar cliënteel een goede vertrouwensband te smeden. Hiervoor, kiest ELECTRIC met zorg haar leveranciers; zorgt ELECTRIC ervoor haar medewerkers bij te scholen voor de nieuwe producten; organiseert ELECTRIC bijscholingen en demonstraties van nieuwe producten voor haar klanten; breidt ELECTRIC constant haar netwerk uit voor de showroom verlichting; biedt ELECTRIC haar klanten studies en raad aan voor verlichtingsprojecten.

 5. ABITANA

  België

  Communicatie is zonder twijfel de 4de basis nutsvoorziening van elke woning aan het worden. Onze bedrijfsfocus is 100% gericht op het ontwikkelen van prijswaardige, duurzame en performante multimedia thuisnetwerken voor : Gezinswoningen en -flats Woonzorgcentra: rust- en verzorgingstehuizen, assistentiewoningen Hotels en kortverblijven Abitana vertrekt van een duurzame en ultra-performante bekabelde basisinfrastructuur en ent daarop een aangepaste oplossing voor elke communicatie-uitdaging in de woning en voor elk project.

 6. ERANCO

  België

  Uw leverancier voor Elektrische verwarmingssystemen op maat. Eranco uit Oostnieuwkerke biedt gespecialiseerde verwarmingssystemen voor toepassingen onder vloeren, bv. bij renovatie van badkamers, Infrarood verwarming voor toepassingen in wanden, dampvrije spiegels, plafondverwarming, Infrarood verwarming voor privé en horeca terrassen, inritverwarming voor hellingbanen voor inrit ondergrondse parkeergarage, openbare parkeergelegenheden, parkeergarages, … Wij produceren en verdelen tal van elektrische systemen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van kwaliteitsvolle standaardtoestellen tot specifieke op maat gemaakte elektrische verwarmingssystemen, voor elke vraag kunnen wij een gepast product aanbieden. Onze service dienst lokaliseert ook fouten in elektrische vloerverwarming of fouten in elektrische kabels, ook voor het lokaliseren van kabelbreuken kan u bij ons terecht. Voor het scannen of opsporen van warmte verliezen met een Infrarood camera kan u ook bij ons terecht, contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Bezoek ook onze website voor meer info betreffende de diverse producten. U vindt het product niet terug of u heeft een specifieke toepassing, contacteer ons alvast, wij kunnen u zeker verder helpen.

 7. ABE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Hartekuhj welkom bij ABE Industrietechnik GmbH! Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten.We beantwoorden graag al uw vragen. Wij zijn fabrikanten van flexibele koperen lamellenstrips, platte kabels, elektrische contacten, geperst gelaste stroombruggen, expansiestroken voor krachtinstallaties en powerstrips. Onze producten voor het oplossen van uw problemen Ons productieprogramma omvat een breed scala aan textieltapes, vele soorten stroombruggen, materiaal en accessoires voor energietechniek, verbindingskabels met luchtkoeling en watergekoeld, en accessoires voor hoogwaardige lastechnologie. Probleemoplossingen in de productieprocessen van onze klanten en hoge productie-efficiëntie door technische knowhow behoren tot onze sterke punten..Onze hoge productkwaliteit en korte levertijden worden gewaardeerd door de langetermijnklanten van Industrietechnik GmbH: de beste materialen - eersteklas knowhow - gemotiveerde medewerkers. Neem contact met ons op!

 8. HEIRU A. & R. HEINZ GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf is de ideale partner die klanten ondersteunt bij de realisering van hun ideeën en bij de oplossingen van hun problemen. Montage- en gebruiksvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit, flexibiliteit, tijdige levering en hooggekwalificeerde, betrouwbare medewerkers staan garant voor maximale klanttevredenheid. De flexibiliteit en sterkte van ons familiebedrijf maakt naast de productie van draden en leidingen vooral de speciale productie van alle mogelijke kabels mogelijk. Het bijzondere voordeel hierbij is dat de kabelproductie en confectionering van één fabrikant stammen. Tot de klanten van de groep behoren de elektrogroothandel en de industrie in volgende Europese landen: Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Slovenië en Italië. Onze producten: Antennekabels, aansluitkabels, laagspanningskabels, kabels van polyvinylchloride (pvc), geconfectioneerde kabels, luidsprekerkabels

 9. LD CABLES

  Nederland

  LD CABLES is een groothandel gespecialiseerd in draad, kabel en aanverwante artikelen. Onze slogan PASSION FOR CABLES gaat verder dan een slogan. Het is een slogan met daarachter meer dan 30 jaar ervaring in het adviseren, ontwikkelen en leveren van de meest uiteenlopende type kabels. Ons leveringspakket bestaat ondermeer uit: Installatiekabels( YMVK(as) NYY NYCWY), Neopreenkabels (Titanex, ), Polyurethaankabels, Kraankabels, Neopreen Vlakkabels, Liftkabels Scheepskabels (Helkama) en klantgespecificeerde kabels.

 10. FIN KAAPELI OY

  Finland

  FIN KAAPELI OY werd opgericht in 1956. FIN KAAPELI ontwerpt en vervaardigt uiterst flexibele kwaliteitsvolle industriële elektrische uitrustingen, elektrische, telefoon- en computerkabels. Het streeft ernaar de marktleider te blijven. FIN KAAPELI levert de koel-, kwekerij-/hovenierssector, PET sector, huishoudelijke apparaten, medische sector, cosmetica en fitness, automobielindustrie, vloeistofverwarming, enz. FIN KAAPELI richt zich op kwaliteit en biedt aan allerlei soorten kabels te produceren naargelang de vereisten van de klant.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Elektriciteitskabels - Import export

Aantal resultaten

5.431 Bedrijven