• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektrische voertuigen

Resultaten voor

Elektrische voertuigen - Import export

 1. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schneider & Gemsa biedt specifieke en professionele oplossingen voor klanten in de automobiel-, industriële, telecommunicatie-, verkeersregelings-, medische en elektronicasector. De productie strekt zich uit van de productie van afzonderlijke artikelen en subassemblages tot de volledige productie van eindapparatuur en complete systeemoplossingen. Wij verplaatsen en exploiteren complete "business units" van volledig en halfautomatische productielijnen naar kosteneffectieve locaties. Met onze vestigingen in Duitsland, Tsjechië en Moldavië zijn wij in staat kostengeoptimaliseerde oplossingen en diensten aan te bieden. Schneider & Gemsa heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van kabelassemblage, mechanica, mechatronica, elektronica, sensoren en actuatoren. Sinds de oprichting zijn verscheidene miljoenen elektrische variatoren, mechanische en elektrotechnische assemblages en eindapparatuur vervaardigd. In onze kabelassemblage worden gevlochten draden, data-, sensor- en besturingskabels, kabelbomen en schakelkasten vervaardigd met behulp van innovatieve technologieën, de modernste machines en gereedschappen. Wij produceren individuele assemblage-, productie- en testapparatuur in onze eigen productiefaciliteiten. Wij beschouwen kwaliteit, de bescherming van ons milieu en het zorgvuldig gebruik van hulpbronnen als een essentieel onderdeel van onze activiteiten. Het bedrijf werkt op alle locaties volgens de normen van DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (automotive) en DIN EN ISO 14001: 2009 (milieu).

 2. SAS KIREST

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  KIREST is sinds 2014 gespecialiseerd in stadsmobiliteit. Wij zijn een Frans bedrijf en onze kantoren zijn gevestigd in Parijs. SNELLE LEVERING BINNEN 4 DAGEN. Wij beschikken over twee entrepots in Frankrijk en huren opslagruimte in heel Europa: al onze bestellingen worden vanuit Europa verzonden en leveren binnen 4 à 10 dagen. WIJ HANTEREN GEEN MINIMALE BESTELHOEVEELHEID. Wij zijn leverancier, groothandelaar, distributeur, importeur en verkopen alle soorten vervoermiddelen voor in de stad als groothandelaar, tusssenhandelaar en kleinhandelaar: elektrische motorfietsen, elektrische scooters, hoverboards, eenwielers, elektrische steps, elektrische auto's en ook de Citycoco Harley. U treft al onze artikelen aan op onze website kirest.net. ALLE ONDERDELEN ZIJN BIJ ONS IN VOORRAAD: U kunt ook bij ons terecht voor een reactieve klantenservice van kwaliteit dankzij onze gespecialiseerde reparatiewerkplaats: Al onze producten genieten een garantie van twee jaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: wij zullen u met plezier helpen!

  Alle producten voor "elektrische voertuigen"

 3. ROSSINI ENERGY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROSSINI ENERGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Acculaders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische auto's, Elektrische voertuigen, industrieel acculaders, Elektrische auto's, Elektrische voertuigen, en carport. Het is gevestigd in Villeneuve d Ascq, Frankrijk.

 4. WALLBOX-THE-SHOP.DE BY JK ELEKTROTECHNIK INH. JOHANNES KRYCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALLBOX-THE-SHOP.DE BY JK ELEKTROTECHNIK INH. JOHANNES KRYCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Calden, Duitsland.

 5. TK HOME SOLUTIONS N.V. ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TK HOME SOLUTIONS N.V. ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INTERLINEX B.V.

  Nederland

  Interlinex believes that the future of transportation lies in electric vehicles. We want to introduce e-mobility to the adults and children of the Netherlands and Europe at large. As such, we import and distribute products ranging from motorcycles, scooters, quad bikes, and cars, all running on electricity, with more in the pipeline. Orders will ship out from our spacious 6, 200 square meter warehouse facility, which houses e-mobility vehicles of prominent brands. To assure fast delivery, we employ various methods of shipment. Interlinex is a B2B distributor that boasts competitive prices, which allows for a comfortable reselling margin. Unlike other establishments, we do not enforce a minimum order requirement. Therefore, companies, large and small, are able to depend on us as a long-term partner. We understand that the growth of the industry will only benefit everyone. With e-mobility being the fast-changing sector it is, we want to keep our clients in the know. This is why we’re at the conventions, fairs, showrooms, and anywhere else we can gain knowledge about what’s to come. We’ll also work with you to bring your ideas to life by drawing up exclusive agreements to import goods on your behalf. Interlinex prides itself on strict company values. All of our staff practice accountability and honesty. We put our customers front and center. We’re passionate about continuous improvement and learning, as this is how we’ll be Europe’s number one importer of quality e-mobility pr

  Alle producten voor "elektrische voertuigen"

 2. PLUGINVEST

  België

  PlugInvest is een Antwerps bedrijf gespecialiseerd in laadpalen voor elektrische voertuigen. Ze geven onafhankelijk advies bij de installatie van een laadpaal op het werk of thuis. PlugInvest is niet enkel adviseur en installateur, maar helpt je ook bij het beheer van je laadstation. Of bij je beslissing of een laadpaal kopen een goede investering is voor jou of je bedrijf. Specialisaties zijn: - Onafhankelijk advies rond laadstations zowel residentieel, professioneel of commercieel. - Beheer en installatie laadpaal - Antwoorden bij vragen over bij laadpaal kopen Voor vragen rond een laadpaal in Antwerpen, Belgie is er slechts één adres: PlugInvest.

 3. ELEKTRASTUNTER

  Nederland

  Bij Elektrastunter bieden wij handige elektronische producten aan tegen betaalbare prijzen.Wij hebben een ruime keuze uit intercomsystemen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding ! Zo hebben wij een nieuw type video intercom-systeem welke verbonden kan worden met uw smartphone of tablet en u daardoor altijd bereikbaar bent voor uw bezoekers ! Verder bieden wij ook elektrische steps aan met zadel waarvan er ook een model is die gewoon op de weg mag rijden zonder dat u een helm moet dragen.Deze elektrische steps kunnen gemakkelijk opgevouwen worden waardoor deze makkelijk in uw auto past ! Voor deze elektrische steps kunnen wij ook onderdelen leveren die aan slijtage onderhevig zijn zodat u jarenlang plezier van uw step kunt hebben ! Daarnaast hebben wij ook sterrenhemel verlichting voor bijvoorbeeld in uw plafond van uw slaapkamer, badkamer of bedrijfsruimte en nog meer.Bezoekt u onze webshop voor meer informatie.

 4. YAGEO NEXENSOS GMBH

  Duitsland

  Heraeus Sensor Technology is specialist in micro gestructureerde lagen en produceert ieder jaar miljoenen temperatuursensoren van platina in dunne lagen. Onze portfolio omvat sensoren die gassen, vloeistoffen en vaste stoffen meten in een breed bereik van -196 ° C tot + 1.000 ° C. Onze producten en diensten bieden innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor de automobielindustrie, huishoudelijke apparaten, procestechniek, opwekking van energie en energiebeheer, biowetenschappen en elektronica.

 5. SNOWBIKE LLC

  Rusland

  LLC Snowbike is gespecialiseerd in kleine graafmachines en elektrische voertuigen. We ontwerpen voertuigen voor de diverse taken van onze klanten. Dankzij onze producten kan er gereden worden op moeilijk begaanbare ondergronden zoals sneeuw, zand, grint of drassige bodems. Daar we ons eigen ontwerpbureau hebben, kunnen we hoogwaardige high performance producten van topkwaliteit ontwikkelen. We kunnen reeds meerdere eindproducten presenteren evenals diensten voor het ontwerp van nieuwe apparaten of het ontwikkelen van wijzigingen of verbeteringen aan bestaande voertuigen. Het team van het bedrijf telt ingenieurs met ervaring in de organisatie van de productie, evenals uitvinders en opstellers van brevetten. Het bedrijf beschikt over zowel Russische als Internationale brevetten. We bouwen nu actief aan een wereldwijd partnernetwerk en zijn er klaar om samen te werken met verdelers van gemotoriseerde uitrustingen en elektrische voertuigen. We hebben een officieel vertegenwoordigerskantoor in Finland.

 1. KES - KABELOVE A ELEKTRICKE SYSTEMY, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  We zijn producent van kabelbomen en gevestigd in Vratimov, in de Tsjechische republiek.Onze belangrijkste producten: - Kabelbomen voor kop-/achterlampen inclusief LED versie- Kabelbomen voor brandstofsystemen van auto's- Draadbomen voor de elektrische industrie (laagspanningsdistributiesystemen, wasmachines, enz.)- Elektrische verwarmingssystemen van accu-units van elektrische auto's- Stroomkabels voor onafhankelijke verwarming van auto's- Overige kabelbomen

 2. SHEERSPEED SHELTERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SHEERSPEED SHELTERS LTD, en actief in de sector Industrieconstructies - aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tenten en feesttenten, Tenten en feesttenten, Afdekkingen en tenten voor evenementen, telecommunicatie, en elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Honiton, Verenigd Koninkrijk.

 1. JOYOR E-MOVING S.L

  Spanje

  Het bedrijf JOYOR E-MOVING S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische autopedden, en Elektrische huurauto's. Het is gevestigd in Mataró, Spanje.

 2. MARSHELL GREEN POWER CO. LTD

  China

  Het bedrijf MARSHELL GREEN POWER CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren golfauto's, elektrische autopedden, en gebruiksauto's. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 3. GARMEN ELECTRIC COMPANY SL

  Spanje

  Het bedrijf GARMEN ELECTRIC COMPANY SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische bromfietsen, accessoires groothandel motor, en autoped speelgoed. Het is gevestigd in Xeraco, Spanje.

 4. ELEKTRO- UND ENERGIETECHNIK KESSLER NICKI KESSLER

  Duitsland

  Het bedrijf ELEKTRO- UND ENERGIETECHNIK KESSLER NICKI KESSLER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Bischoffen, Duitsland.

 5. RDF TECHNISCHER HANDEL INH. ROLF-DIETER FELDT

  Duitsland

  Het bedrijf RDF TECHNISCHER HANDEL INH. ROLF-DIETER FELDT, is een Distributeur, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Barntrup, Duitsland.

 6. ERLER MOBILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERLER MOBILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Dinslaken, Duitsland.

 7. ORTHOPÄDIE TECHNIK MARX /RIEGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ORTHOPÄDIE TECHNIK MARX /RIEGER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.

 8. RAMACHANDRAN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RAMACHANDRAN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Bad Breisig, Duitsland.

 1. DIGISHOP HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf DIGISHOP HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. GO FUNSPORTHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GO FUNSPORTHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sport en vrije tijd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische voertuigen, elektrische autopedden, elektrische motorfietsen, elektrische fietsen, en Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Willstätt, Duitsland.

 3. TRUFLO AIR MOVEMENT LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRUFLO AIR MOVEMENT LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselmotoren, Dieselmotoren, HVAC beluchtingssysteem, en axiale ventilators. Het is gevestigd in Tipton, Verenigd Koninkrijk.

 4. EWO LIFE

  Duitsland

  Het bedrijf EWO LIFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Krukken, Krukken, stoelen op wieltjes, en loopkrukken. Het is gevestigd in Neuenrade-Küntrop, Duitsland.

 5. RHEINISCHE INDUSTRIEDESIGN UG

  Duitsland

  Het bedrijf RHEINISCHE INDUSTRIEDESIGN UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Schermbeck, Duitsland.

 6. ECOMOVILIDAD

  Spanje

  Het bedrijf ECOMOVILIDAD, is een Distributeur, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Denia, Spanje.

 7. ESAGONO ENERGIA SRL

  Italië

  Het bedrijf ESAGONO ENERGIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Pozzuolo M.na, Italië.

 8. ZOLLNER-HIEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZOLLNER-HIEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Auto's en vrachtwagens - occasions. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bussen en touringcars, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Personenauto's, Elektrische voertuigen, Bussen en touringcars, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Personenauto's, en Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Wallersdorf, Duitsland.

 9. ANERTAI HARDWARE PRODUCTS CO.,LTD

  Thailand

  Het bedrijf ANERTAI HARDWARE PRODUCTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Bangkok, Thailand.

 10. AUDI BRUSSELS

  België

  Het bedrijf AUDI BRUSSELS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische voertuigen, Carrosseriebouw, Elektrische voertuigen, Carrosseriebouw, verf voor auto's, en kettingen van automobielmontages. Het is gevestigd in Forest, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Elektrische voertuigen - Import export

Aantal resultaten

9.035 Bedrijven