• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektromagneten

Resultaten voor

Elektromagneten - Import export

 1. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Kendrion Kuhnke Automation is uw specialist voor magneet-, vloeistof- en regeltechniek en biedt veilige, nauwkeurige en innovatieve componenten en samenstellingen voor vele toepassingsgebieden. Kendrion Kuhnke Automation maakt deel uit van de Industrial Division van Kendrion N.V. en opereert als Business Unit Industrial Actuators and Controls (IAC). Bij de ontwikkeling en productie van elektromagneten en actuatoren profiteert IAC van meer dan 100 jaar ervaring en biedt het een breed productassortiment. Daarnaast is IAC een fabrikant in vloeistoftechnologie en gespecialiseerd in de ontwikkeling van op maat gemaakte kleppen, kleppenblokken en drukregelaars. Op het gebied van regeltechniek vertrouwt IAC op internationaal erkende industrienormen om integratie in de meest uiteenlopende infrastructuren mogelijk te maken, evenals inductieve verwarmingssystemen die emissievrije verwarming in industriële processen mogelijk maken. Onze producten worden hoofdzakelijk gebruikt in medische technologie, zoals dialysemachines, anesthesie- en ventilatieapparatuur, tandheelkundige eenheden, behandeling & therapieapparatuur. In automatisering en robotica, zoals AGV's, material-handlingsystemen en cobots. In de machinebouw worden ze gebruikt in de dranken- en levensmiddelenindustrie, drukkerijen en papierverwerkende industrie en de textielindustrie. Andere toepassingsgebieden zijn brandbeveiliging en toegangscontrole in de bouwsector, alsmede zuurstoftoevoer in noodgevallen en toepassingen in de luchtvaart. Meer over Kendrion op www.kendrion.com

 2. MESUTRONIC GERÄTEBAU GMBH

  Duitsland

  Innovatieve technologie, toonaangevende knowhow.MESUTRONIC Gerätebau GmbH produceert al meer dan 25 jaar innovatieve metaalzoektechniek voor industriële toepassingen. Vanaf het hoofdkantoor in Kirchberg im Wald leveren wij onze klanten wereldwijd geavanceerde metaaldetectoren, metaalscheiders en röntgeninspectiesystemen. . Onze innovatieve geest drijft ons steeds maar weer naar hoogwaardige prestaties, zodat we terecht behoren tot de technologisch leiders in metaalherkenning en herkenning van vreemde stoffen. In de segmenten food, farma, hygiëne, kunststof, textiel, hout en mijnbouw bieden wij een breed productaanbod waarmee u uw productiemachines en uiteindelijk ook uw klanten tegen ongewenste vreemde voorwerpen kunt beschermen.Als een door een eigenaar beheerd bedrijf vertrouwen we al tientallen jaren op de hoofdvestiging in Duitsland en zijn werknemers.Met hun energie en knowhow maken ze onze hoogwaardige systemen mogelijk.

 3. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Rusland

  AMT&C Group ontwerpt en produceert magnetische apparatuur voor de wetenschap en de industrie op basis van permanente magneten en elektromagnetische systemen: magnetische en elektromagnetische apparatuur voor uiterst intensieve magnetische velden (indicators voor storingen of bronnen van magnetische velden); magnetische elektrische en elektronische meetapparartuur voor laboratoria en onderzoekers; inductie magnetometers; elektromagneten. AMT&C Group richt zich op hedendaagse gebieden van toegepast magnetisme: energie-onafhankelijke gasafsluiters, elektrische aandrijvingen en elektrische machines met extreem hoge energieomzettingsefficiëntie, geveerde in-wheel motoren, wetenschappelijke instrumentatie en magnetische systemen voor het aansturen van endoscopische GI-onderzoekscapsules. AMT&C voert R&D uit op het gebied van magnetische hyperthermie, nauwkeurig gerichte magnetische veldgestuurde desorptie van geneesmiddelen, magnetische koeling, evenals in methoden voor het vervaardigen van nanoschaal en nanogestructureerde materialen.

 4. MAGNETMECHANIK KRÖMEKE GMBH

  Duitsland

  Magnetmechanik Krömeke GmbH. Al meer dan 30 jaar uw sterke partner in magneettechnologie.Wij ontwikkelen en produceren magnetische producten voor de industrie en de machinebouw. Wij ontvangen graag uw ontwerpaanvragen, controleren deze zorgvuldig en nemen het volledige ontwerp en de productie op ons.

 5. EUROMAGNETI DI FILIPPINI CESARE & C. SNC

  Italië

  Euromagneti vervaardigt en commercialiseert permanente magneten, in alle maten en in alle legeringen, isotroop ferriet, neodymmagneten, elektromagneten, anisotroop ferriet, magnetisch rubber, neodym en lithium, samarium en kobalt, magnetische kunststoffen, magnetische beschermingsplaten, plasticferriet. Wij vervaardigen permanent elektromagnetische oppervlakken voor frees- en boorwerk, alsmede voor bijslijpwerk en voor elektro-erosie. Neem voor verdere informatie zonder aarzelen contact met ons op

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SELTER S.A.

  Spanje

  Fabrikant van magnetische toepassingen voor de industrie zoals: permanente magnetische, elektromagnetische en elektropermanente platen. Fabriceert tevens drevels, heftoestellen, demagnisateurs, scheiders, elektromagneten, sokkels voor boren met elektromagnetische onderkant, magnetische sokkels met comparateurs, sokkels en andere magnetische producten.

 2. ASSFALG GMBH

  Duitsland

 3. TDS PRECISION PRODUCTS GMBH

  Zwitserland

 4. AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK

  Duitsland

 5. KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. MECALECTRO

  Duitsland

 2. BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH

  Duitsland

 1. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Frankrijk

 2. DICTATOR TECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. HARTMANN + LÄMMLE AG

  Zwitserland

 4. SGM MAGNETICS SPA

  Italië

  Firma die wereldwijd marktleider is voor het ontwerp en de productie van magnetische oplossingen voor industrieel heffen en scheiden. Hefwerk: hantering van ijzer- en staalproducten (lang, plat en schroot) bij ijzerfabrieken en servicecentra; scheiding van ferro- en non-ferrometalen met bandscheiders, katrol, trommels, sorteerders en scheiders die uitgerust zijn met röntgen sensoren.

 5. AC MAGNETS 98 SL

  Spanje

  Leverancier van: magneten, magnetische systemen, ferriet, magnetische apparatuur, magneetbanden, draaiende magneten, kunststof magneten, magneten in alnico.

 6. SYSKO AG

  Zwitserland

  Uw partner voor espressopompen, pompen van koffiezetautomaten en trilankerpompen.

 7. AM BELGIUM

  België

  Fabrikant van magneetkoppen voor bankkaarten en toegangskaarten. Leeskoppen, schrijfkoppen en thermische koppen.

 8. DIMET GMBH

  Duitsland

 1. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Duitsland

 2. ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

 3. ILMENAUER MECHATRONIK GMBH

  Duitsland

 4. KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH

  Duitsland

 5. LM SYSTEMS

  Turkije

 6. ATIB MAGNETICS

  Italië

 7. TELSA BOBINAGE

  Frankrijk

 8. GI-DA SRL

  Italië

 9. CALAMIT MAGNETE GMBH

  Duitsland

 10. TEC AUTOMATISMES

  Frankrijk