• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektromagneten

Resultaten voor

Elektromagneten - Import export

 1. MESUTRONIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Innovatieve technologie, toonaangevende knowhow.MESUTRONIC Gerätebau GmbH produceert al meer dan 25 jaar innovatieve metaalzoektechniek voor industriële toepassingen. Vanaf het hoofdkantoor in Kirchberg im Wald leveren wij onze klanten wereldwijd geavanceerde metaaldetectoren, metaalscheiders en röntgeninspectiesystemen. . Onze innovatieve geest drijft ons steeds maar weer naar hoogwaardige prestaties, zodat we terecht behoren tot de technologisch leiders in metaalherkenning en herkenning van vreemde stoffen. In de segmenten food, farma, hygiëne, kunststof, textiel, hout en mijnbouw bieden wij een breed productaanbod waarmee u uw productiemachines en uiteindelijk ook uw klanten tegen ongewenste vreemde voorwerpen kunt beschermen.Als een door een eigenaar beheerd bedrijf vertrouwen we al tientallen jaren op de hoofdvestiging in Duitsland en zijn werknemers.Met hun energie en knowhow maken ze onze hoogwaardige systemen mogelijk.

 2. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kendrion Kuhnke Automation is uw specialist voor magneet-, vloeistof- en regeltechniek en biedt veilige, nauwkeurige en innovatieve componenten en samenstellingen voor vele toepassingsgebieden. Kendrion Kuhnke Automation maakt deel uit van de Industrial Division van Kendrion N.V. en opereert als Business Unit Industrial Actuators and Controls (IAC). Bij de ontwikkeling en productie van elektromagneten en actuatoren profiteert IAC van meer dan 100 jaar ervaring en biedt het een breed productassortiment. Daarnaast is IAC een fabrikant in vloeistoftechnologie en gespecialiseerd in de ontwikkeling van op maat gemaakte kleppen, kleppenblokken en drukregelaars. Op het gebied van regeltechniek vertrouwt IAC op internationaal erkende industrienormen om integratie in de meest uiteenlopende infrastructuren mogelijk te maken, evenals inductieve verwarmingssystemen die emissievrije verwarming in industriële processen mogelijk maken. Onze producten worden hoofdzakelijk gebruikt in medische technologie, zoals dialysemachines, anesthesie- en ventilatieapparatuur, tandheelkundige eenheden, behandeling & therapieapparatuur. In automatisering en robotica, zoals AGV's, material-handlingsystemen en cobots. In de machinebouw worden ze gebruikt in de dranken- en levensmiddelenindustrie, drukkerijen en papierverwerkende industrie en de textielindustrie. Andere toepassingsgebieden zijn brandbeveiliging en toegangscontrole in de bouwsector, alsmede zuurstoftoevoer in noodgevallen en toepassingen in de luchtvaart. Meer over Kendrion op www.kendrion.com

 3. MAX BAERMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij MAX BAERMANN GmbH, wereldwijd de toonaangevende fabrikant van kunststofgebonden permanente magneten. We leveren al meer dan 90 jaar hoogwaardige producten voor stappenmotoren, micromotoren, hoeksensoren, koppelsensoren, hulpkoelvloeistofpompen, fittingen en instrumenten. Onze magneten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze gespecialiseerde afdelingen voor ontwerp, product- en procesontwikkeling en kwaliteitsborging volgens de specifieke eisen van onze klanten. We bieden innovatieve oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Bij MAX BAERMANN GmbH hechten we veel belang aan de kwaliteit en uniformiteit van onze productie. Onze processen voldoen aan de hoogste internationale normen en we zijn gecertificeerd volgens IATF16949: 2016.Voor oplossingen op maat zijn speciale gereedschappen en apparaten nodig, die we in onze eigen gereedschapsmakerij maken. Onze materialen worden voor gebruik zorgvuldig geselecteerd en getest om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen. De mengprocessen en -verhoudingen worden voortdurend gecontroleerd en geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste normen voldoen.

 4. SELTER S.A.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Fabrikant van magnetische toepassingen voor de industrie zoals: permanente magnetische, elektromagnetische en elektropermanente platen. Fabriceert tevens drevels, heftoestellen, demagnisateurs, scheiders, elektromagneten, sokkels voor boren met elektromagnetische onderkant, magnetische sokkels met comparateurs, sokkels en andere magnetische producten.

 5. MECALECTRO

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MECALECTRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromagneten. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TDS PRECISION PRODUCTS GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TDS PRECISION PRODUCTS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektromagneten. Het is gevestigd in Dielsdorf, Zwitserland.

 2. AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromagneten. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 3. KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromagneten. Het is gevestigd in Zierenberg, Duitsland.

 4. BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektromagneten. Het is gevestigd in Staßfurt, Duitsland.

 5. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromagneten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, magnetische afscheiders, magnetische hijswerk, hefmagneten, en Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Villers La Montagne, Frankrijk.

 1. DICTATOR TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DICTATOR TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromagneten. Het is gevestigd in Neusäß, Duitsland.

 2. HARTMANN + LÄMMLE AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HARTMANN + LÄMMLE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromagneten. Het is gevestigd in Neuheim, Zwitserland.

 1. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Rusland

  AMT&C Group ontwerpt en produceert magnetische apparatuur voor de wetenschap en de industrie op basis van permanente magneten en elektromagnetische systemen: magnetische en elektromagnetische apparatuur voor uiterst intensieve magnetische velden (indicators voor storingen of bronnen van magnetische velden); magnetische elektrische en elektronische meetapparartuur voor laboratoria en onderzoekers; inductie magnetometers; elektromagneten. AMT&C Group richt zich op hedendaagse gebieden van toegepast magnetisme: energie-onafhankelijke gasafsluiters, elektrische aandrijvingen en elektrische machines met extreem hoge energieomzettingsefficiëntie, geveerde in-wheel motoren, wetenschappelijke instrumentatie en magnetische systemen voor het aansturen van endoscopische GI-onderzoekscapsules. AMT&C voert R&D uit op het gebied van magnetische hyperthermie, nauwkeurig gerichte magnetische veldgestuurde desorptie van geneesmiddelen, magnetische koeling, evenals in methoden voor het vervaardigen van nanoschaal en nanogestructureerde materialen.

 2. MAGNETMECHANIK KRÖMEKE GMBH

  Duitsland

  Magnetmechanik Krömeke GmbH. Al meer dan 30 jaar uw sterke partner in magneettechnologie.Wij ontwikkelen en produceren magnetische producten voor de industrie en de machinebouw. Wij ontvangen graag uw ontwerpaanvragen, controleren deze zorgvuldig en nemen het volledige ontwerp en de productie op ons.

 3. SGM MAGNETICS SPA

  Italië

  Firma die wereldwijd marktleider is voor het ontwerp en de productie van magnetische oplossingen voor industrieel heffen en scheiden. Hefwerk: hantering van ijzer- en staalproducten (lang, plat en schroot) bij ijzerfabrieken en servicecentra; scheiding van ferro- en non-ferrometalen met bandscheiders, katrol, trommels, sorteerders en scheiders die uitgerust zijn met röntgen sensoren.

 4. AC MAGNETS 98 SL

  Spanje

  Leverancier van: magneten, magnetische systemen, ferriet, magnetische apparatuur, magneetbanden, draaiende magneten, kunststof magneten, magneten in alnico.

 5. SYSKO AG

  Zwitserland

  Uw partner voor espressopompen, pompen van koffiezetautomaten en trilankerpompen.

 6. AM BELGIUM

  België

  Fabrikant van magneetkoppen voor bankkaarten en toegangskaarten. Leeskoppen, schrijfkoppen en thermische koppen.

 7. ASSFALG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASSFALG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magneten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromagneten, hefmagneten, magneten en permanente magneten, Elektromagneten, en Handmatige bovenfrees. Het is gevestigd in Schwäbisch Gmünd, Duitsland.

 8. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromagneten, advies in elektromegnetisme, Hechtmagneten, en Elektromagneten. Het is gevestigd in Donaueschingen, Duitsland.

 1. DIMET GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIMET GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromagneten, stelmagneten, hefmagneten, hef-elektromagneten, en Elektromagneten. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Elektromagneten. Het is gevestigd in Adelsdorf, Duitsland.

 3. KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektromagneten. Het is gevestigd in Winsen / Luhe, Duitsland.

 4. ILMENAUER MECHATRONIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ILMENAUER MECHATRONIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromagneten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draai-hef-aandrijvingen, spoelen voor magneten, en Roterende magneten. Het is gevestigd in Ilmenau, Duitsland.

 5. LM SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf LM SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromagneten. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektromagnetische uitrustingen, hef-elektromagneten, en Klemmen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. ATIB MAGNETICS

  Italië

  Het bedrijf ATIB MAGNETICS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Elektromagneten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hef-elektromagneten. Het is gevestigd in Longhena, Italië.

 7. NAFSA MAGNETTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf NAFSA MAGNETTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromagneten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hechtmagneten. Het is gevestigd in Rottenburg, Duitsland.

 8. GI-DA SRL

  Italië

  Het bedrijf GI-DA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromagneten, magnetische apparatuur voor het optillen van goederen, hef-elektromagneten, Elektromagneten, en magnetische afscheiders. Het is gevestigd in Pompiano, Italië.

 9. MECAMAG

  Frankrijk

  Het bedrijf MECAMAG, is een Distributeur, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromagneten, magnetische hijswerk, en Elektromagneten. Het is gevestigd in Chambery, Frankrijk.

 10. TELSA BOBINAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf TELSA BOBINAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transformatoren, convertors en gelijkrichters. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische wikkelingen voor transformatoren, en elektromagneten. Het is gevestigd in Frasne, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis