• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektronica voor navigatie

Resultaten voor

Elektronica voor navigatie - Import export

 1. FRAUNHOFER-INSTITUT FÜR ELEKTRONISCHE NANOSYSTEME ENAS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRAUNHOFER-INSTITUT FÜR ELEKTRONISCHE NANOSYSTEME ENAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronica voor navigatie. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 2. DANNIE TR

  Turkije

  DANNIE groep is een wereldwijde elektronica ontwerper en fabrikant opgericht in 2015. DANNIE streeft ernaar verkoopbare producten en diensten voor klanten te creëren. Wij verkopen geen voorontworpen apparaten, wij ontwerpen en vervaardigen elektronica op maat. Onze belangrijkste eigenschap is "hardware + software + fabricage" alles-in-één benadering, wat een uniek aanbod is op de markt. Tot onze belangrijkste oplossingen behoren computervisiesystemen met kunstmatige intelligentie-algoritmen, computers (Corporate compute servers, Corporate storage servers, communicatiesystemen, enz. Onze productievestigingen bevinden zich in Europa, China en Rusland. Wij gebruiken de nieuwste ASM, Omron, DEK apparatuur in de productie.Onze goed ontwikkelde inkoopprocessen, DFX, MES, kwaliteitsbeheerssystemen, - dit alles stelt ons in staat projecten over te dragen naar andere fabrieken zonder verlies van kwaliteit en productiesnelheid, indien nodig. • 300 000+ Totaal aantal geproduceerde eenheden - 100+ Producten voor klanten uit Rusland, Europa en de VS - 50+ Ingenieurs in het team

 3. PERISKAL GROUP

  België

  Periskal Group is een groep van bedrijven actief in River Information Services en navigatie software voor de Europese binnenscheepvaart, visserij, kustvaart en pleziervaart. Vandaag de dag varen meer dan 14.000 professionele gebruikers en 5000 pleziervaarders met een Periskal navigatie systeem aan boord zoals Periskal Inland ECDIS Viewer, Periskal RadarOverlay; Chartworx producten onder de merknamen TheMAP, TRAX en Quodfish en PC-Navigo van Noordersoft. Hierdoor is de groep, sinds haar oprichting in 1990, uitgegroeid tot de grootste speler op dit domein in Europa. Naast een uniek aanbod van digitale rivierkaarten en bijbehorende softwaretoepassingen, beschikt men over een brede expertise in AIS infrastructuur, radarnavigatiesystemen en River Information Services. Dit vormt Periskal tot een belangrijke speler in verscheidene Europese projecten en aanbestedingen.

 4. ALFAMARINESPAREPARTS

  Nederland

  Your One Stop Shop for all your marine engines and parts, we deal on Caterpillar, Yanmar, John Deere, Komatsu, Cummins, Wartsila and many more.

 5. BTV TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BTV TECHNOLOGIES GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektronica voor navigatie. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ADUK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ADUK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektronica voor navigatie. Het is gevestigd in Planegg, Duitsland.

 2. GEOCOMPASS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf GEOCOMPASS, LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Elektronica voor navigatie. Het is gevestigd in Montijo, Portugal.

 3. ROBIN MARINE

  Frankrijk

  Het bedrijf ROBIN MARINE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektronica voor navigatie. Het is gevestigd in Les Sables D'olonne, Frankrijk.

 4. LX NAVIGATION D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf LX NAVIGATION D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronica voor navigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren instrumenten voor de luchtvaartindustrie, en elektronica. Het is gevestigd in Celje, Slovenië.

 5. MARIA LIBRADA SOSA

  Italië

  Het bedrijf MARIA LIBRADA SOSA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Elektronica voor navigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en onderdelen voor telecommunicatie en telefonie, artikelen voor informatica, verhuur pc voor scholingslessen, en advies verkoop en onderhoud geïntegreerde communicatiesystemen. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 1. JOHANN KOHLER SHOP

  Duitsland

  Het bedrijf JOHANN KOHLER SHOP, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Elektronica voor navigatie. Het is gevestigd in Altdorf, Duitsland.