• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektrotechniek - import-export

Resultaten voor

Elektrotechniek - import-export - Import export

 1. CEG ELETTRONICA INDUSTRIALE

  Italië

  Verified by europages badge

  CEG Elettronica Industriale werd in 1965 opgericht als fabrikant van elektrische schakelborden op midden- en laagspanning, eerst op ambachtelijke schaal en vervolgens op industriële schaal. In 1984 heeft deze het eerste stroomstation van gelijkstroom opgericht, een werkzaamheid die het CEG in staat stelt zich aan te bieden als leverancier van gelijkrichters voor accu-opladers voor industrieel gebruik en dus voor het diversifiëren van zijn productaanbod. Al meer dan vijftig jaar staat CiTG voor betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie.

 2. PROFELEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ProfElec is de Europese marktleider in de verkoop van elektrische apparatuur voor vakmensen in de industriële en tertiaire sectoren. De laatste 15 jaren hebben wij succesvolle service verleend en wereldwijd geëxporteerd. Onze high-tech installaties in Frankrijk, Estland en Litouwen stellen ons in staat de beste elektrische schakelkasten, van laagspanning tot 6300A, te ontwerpen, te vervaardigen en te exporteren. Verder ontwikkelen wij verschillende soorten behuizingen om te voldoen aan de eisen van iedere klant: van kleine controlekasten tot automatiseringssystemen van meerdere tientallen meter lang. Wij werken hoofdzakelijk via export en uitsluitend met de voornaamste marktleiders in de vervaardiging van elektrische apparatuur, zoals Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Waarom kiezen voor ProfElec? levering binnen 48 uur - wij verzenden bestellingen vanuit ons magazijn in Frankrijk. Professionalisme - Al onze experts en technici beschikken over een brede internationale ervaring. Beste voorwaarden - wij kopen elektrische laagspanningsonderdelen direct van de fabrikanten en bieden deze aan onze klanten aan tegen de beste prijzen. Bekijk onze catalogus en neem contact op met onze experts!

 3. MJS COMMUNICATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MJS COMMUNICATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Telefoneren op internet, netwerkbekabeling, elektrische bekabeling, Telefoneren op internet, en bewakingscamera. Het is gevestigd in Courtenay, Frankrijk.

 4. SIM HOLLAND ENERGIE

  Nederland

  SIM Holland is een betrouwbare partner welke zorgt voor gegarandeerde stroomvoorziening van eenvoudige tot zeer bedrijf kritische toepassingen. Wij stellen de energievoorziening samen op basis van uw bedrijfsspecifieke eisen. Afhankelijk van uw wensen, functionaliteit, budget, opstellingsmogelijkheden en het benodigde vermogen bepalen wij de meest geschikte uitvoering van uw noodstroomaggregaat. We leveren enkel a-kwaliteit producten en diensten. Als officieel partner van SDMO, APC en Cummins zijn wij in staat om voor verschillende vraagstukken een passend, hoogwaardige oplossing te leveren. Ons specialisme ligt in het adviseren en uitvoeren van noodstroomprojecten, zoals het inpassen van (nood) stroomaggregaten, UPS systemen en gecombineerde no-breakoplossingen onder de naam SSE (SIM Secured Energy). SIM Holland heeft naast het partnership met de gerenommeerde fabrikanten Schneider Electric en SDMO een eigen import van Europese UPS en NSA producten waarmee de SSE oplossingen kunnen worden samengesteld, zodat u te allen tijde de keuze kunt maken op basis van uw voorkeur in uitvoering en budget. Kwaliteit gegarandeerd!

 5. ELEKTROTECHNISCHE GROOTHANDEL MOELLE

  Duitsland

  De Elektrogroothandel Moelle uit Nordhorn bij Nederland is een solide en dynamisch groeiende elektrohandel met traditie, geleid volgens handelsprincipes, die elektrische artikelen levert voor de commerciële elektrobehoefte van handel en industrie in het gehele land en voor de export. Ons productengamma omvat elektrische installatiematerialen, LED-lichttechnologie, fotovoltaïsche energie, windenergie en e-mobiliteit. Elektrotechniek is verkrijgbaar bij ons magazijn, in de winkel en via de gratis app. Ontdek nu waar Moelle nog steeds voor staat en waarom gerenommeerde klanten ons hebben gekozen als hun leverancier van elektrisch materiaal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ELECTRO CORBEELS

  België

  ELECTRO CORBEELS is ondertussen al 70 jaar gespecialiseerd in alle takken van de electro-technische installaties. Voor de privéwoning is een complete installatie mogelijk tot en met integratie van de laatste nieuwe technieken: domotica, alarm & beveiliging, telefonie. Ook de tertiaire sector en industriële sector hebben geen geheimen voor ons: automatisatie, PLC sturingen, gebouwen beheersystemen, datacommunicatie, branddetectie, ... zijn toepassingen die dagdagelijks worden geïntegreerd in onze projecten. Het productieatelier maakt het mogelijk om een uitgebreid gamma van schakel- en stuurborden te realiseren zowel voor elektro als HVAC toepassingen. Met een erkenning in P1 klasse 6 liggen de grotere projecten in de openbare sector eveneens binnen handbereik.

 2. INTERCEL ENERGIE B.V.

  Nederland

  Intercel is specialist op het gebied van AGM, GEL, NiCd en lithium accu’s. Daarnaast bieden wij accupacks, batterijen, acculaders, accutesters, DC voedingen en omvormers direct uit ons voorraadmagazijn leverbaar. Ook bieden wij alle denkbare accessoires om de accu heen, zodat u bij één betrouwbare leverancier aan het juiste adres bent. Voor elk denkbare toepassing kan Intercel u de juiste accu of batterij leveren! Sinds 1988 installeren wij accusystemen voor noodstroom installaties. Voor de selectie van de juiste accu’s voor uw UPS systeem bieden wij een groot assortiment AGM accu's uit voorraad aan met optionele montage.Met onze jarenlange ervaring op het gebied van accu’s voor noodstroomsystemen hebben wij voor elke UPS een accu oplossing. Intercel is uw backup 24 uur per dag, 7 dagen in de week, wij kennen geen grenzen! Met het oog op een beter milieu, maar ook wegens het ontbreken van andere energiebronnen zoals het lichtnet, kunt u kiezen voor een duurzaam autonoom energiesysteem.

 3. LINSSEN ELEKTROTECHNIEK

  Nederland

  Er wordt gestart in de marktgroep telecommunicatie ten behoeve van het repareren en assembleren van micro electronica. In 1987 is het bedrijf verhuisd naar de Hoekslootstraat 15 te Amsterdam. Het bedrijf gaat zich dan bezig houden met elektrotechnische installaties. Enige jaren na de oprichting komen er andere doelgroepen en installaties in zicht o.a.: beveiliging, datacommunicatie en telecommunicatie. De Eenmanszaak is op 24 maart 1995 omgezet in een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (B.V.). Sinds 1997 gecertificeerd als Tyco-AMP netconnect installation contractor. Tevens sinds 1997 gecertificeerd als Bosch dealer voor de productgroepen CCTV, Public address en paging installaties. In 1999 is het bedrijf verhuisd naar een grotere locatie: Zuidermolenweg 24 te Amsterdam.

 4. NETTSTAFF

  Nederland

  Wij zijn de uitzendorganisatie die zorgt voor het juiste technische personeel, op het juiste moment op de juiste plek. Dit doen we vanuit 5 locaties en middels uitzenden en detacheren. We zorgen voor het juiste technische personeel door een betrokken werkgever te zijn en onze professionals optimaal te faciliteren. Zodat onze klanten een maximaal resultaat kunnen behalen met het ingeleende personeel. Wij zijn NettStaff.

 5. VL TECHNICS

  België

  VL Technics is toonaangevend in bordenbouw. We bouwen duurzame en kwaliteitsvolle stuur-, verdeel- en vermogensborden op maat. Onze expertise, eerlijke communicatie en strakke deadlines zijn ijzersterke kwaliteiten. VL Technics beschikt over een deskundige dienst engineering en streeft de perfecte afwerking na. Enkel zo kunnen we u bordenbouw van het beste niveau garanderen en mogen wij onszelf specialist in het vak noemen.

 1. ATEM

  België

  Atem is een importeur/distributeur van kwalitatief hoogstaande elektrotechnische producten en oplossingen. Met gereputeerde merken als Wieland Electric, A&H Meyer, Murrplastik, Schneider Elektrotechnik, Saam, Deutronic, Dia Nielsen en vele andere zijn we in België en Luxemburg al jarenlang de vertrouwenspartner van installateurs, bordenbouwers, groothandels, OEM klanten en machinebouwers. Atem biedt klemmen, bureelelektrificatie, snoeren, verlichting, verdeeldozen, connectoren, en veel meer.

 2. ETB PLAZA

  Nederland

  ETB Plaza voor al uw elektrotechniek, telecom en beveiliging. Bekijk ons assortiment: Antenne - Condensatoren - Vloerverwarming - Draad & Kabel - Signalering - Meters & Testers - Gietmoffen - Groepenkasten - BeveiligingInbouw - ...

 1. EML BV

  Nederland

  EML biedt concrete oplossingen voor al uw projecten op het gebied van elektrotechniek. EML is gespecialiseerd in het engineeren, ontwerpen en samenbouwen van besturings- en regelpanelen, voorzien van hardware en software. Tevens is EML leverancier van verdeelinrichtingen van 25 t/m 630 A. De afdeling kabelassemblage produceert klantspecifieke kabels voorzien van adercodering, adereindhulzen en speciale connectoren. Zowel kleine als grote oplagen behoren tot de mogelijkheden.

 2. CC NEDERLAND

  Nederland

  CC Nederland B.V. is sinds 2004 leverancier van elektrotechnische componenten voor machinebouw en industrie. Importeur/distributeur van IDEC, ILME, WERMA, Allen-Bradley Guardmaster en ilinox. CC geeft persoonlijk advies en technische support. Selecteer en bestel eenvoudig uw producten op de webshop. PLC's, HMI, Signaleringstechniek, Connectoren, Machineveiligheidscomponenten, Voedingen, Sensoren, Drukknoppen, Relais, RVS schakelkasten...

 3. P & V ELEKTROTECHNIEK

  België

  P&V Elektrotechniek ontwerpt en assembleert hoogperformante laagspanningskasten. P&V groeide sinds 1986 uit tot de grootste onafhankelijke bordenbouwer in België. De firma produceert zowel maatwerk als serieproducten voor industrie, nutsbedrijven, OEM, integratoren en installatiebedrijven. Het vakbekwaam personeel, de superieure accommodatie en de grote knowhow garanderen de betrouwbaarste oplossingen voor alle mogelijke toepassingen.

 4. POWER-XTRA

  Turkije

  Het bedrijf POWER-XTRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren batterij en accu. Het is gevestigd in Tuzla, Turkije.

 5. ZELKON ELECTRIC

  Turkije

  Het bedrijf ZELKON ELECTRIC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren stopper voor knopen, kanalisering voor elektrische installaties, antioxidansadditieven voor elektrische contacten, en Driepinstekkers en -stopcontacten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. EMG D.O.O

  Slovenië

  Het bedrijf EMG D.O.O, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronische componenten, Elektrotechniek - import-export, Elektronische apparatuur en componenten - import-export, Elektronische componenten, Elektrotechniek - import-export, en Elektronische apparatuur en componenten - import-export. Het is gevestigd in Markovci, Slovenië.

 7. TECH SERVICES PLUS

  Gabon

  Het bedrijf TECH SERVICES PLUS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteitsdistributie - materiaal, Elektrotechniek - import-export, Elektriciteit - uitvoering, elektrisch materiaal, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Elektrotechniek - import-export, en Elektriciteit - uitvoering. Het is gevestigd in Libreville, Gabon.

 8. EMFANORM ELEKTRONIK PLASTIK SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf EMFANORM ELEKTRONIK PLASTIK SAN.TIC.LTD.ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren haspels. Het is gevestigd in Tuzla, Turkije.

 1. DYSTRYBUTOR OZE

  Polen

  Het bedrijf DYSTRYBUTOR OZE, is een Distributeur, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. OLEY HANDEL UND SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf OLEY HANDEL UND SERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. MICROSUPPLYEU

  IJsland

  Het bedrijf MICROSUPPLYEU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektriciteitskabels, accessoires en reserveonderdelen, en accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten. Het is gevestigd in Husavik, IJsland.

 4. ADESA KABLO

  Turkije

  Het bedrijf ADESA KABLO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoogspanningsleidingen, Industriële kabels, kabel, Bedieningskabels (elek.), Hoogspanningsleidingen, en Industriële kabels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. AFOI TSIAVOY OE TEMHK

  Griekenland

  Het bedrijf AFOI TSIAVOY OE TEMHK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische en elektromechanische wikkelingen. Het is gevestigd in Tripolis, Griekenland.

 6. HKG24

  Duitsland

  Het bedrijf HKG24, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - tussenpersonen, Elektronische apparatuur en componenten - import-export, 新鲜产品进出口运输, Import-export - tussenpersonen, stofzuigaccessoires, en Elektronische apparatuur en componenten - import-export. Het is gevestigd in Blankenfelde, Duitsland.

 7. SNL ELEKTRIK DIS TICARET VE SANAYI A.S.

  Turkije

  Het bedrijf SNL ELEKTRIK DIS TICARET VE SANAYI A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerhoudende metalen en legeringen, materialen en componenten voor aarding, accessoires voor aansluiting van elektrische kabels, en fittingen en ijzerwaren van staal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. PISIMISIS BATTERIES

  Griekenland

  Het bedrijf PISIMISIS BATTERIES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is gevestigd in Peristeri Athens, Griekenland.

 9. PROCOM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROCOM GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is gevestigd in Germering, Duitsland.

 10. LEAD TECH MAROC SARL

  Marokko

  Het bedrijf LEAD TECH MAROC SARL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren LED verlichting. Het is gevestigd in Settat, Marokko.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Elektrotechniek - import-export - Import export

Aantal resultaten

5.970 Bedrijven

Landen