• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • emailwaren

Resultaten voor

Emailwaren - Import export

 1. ITACA

  Spanje

  De activiteiten van Itaca zijn in 1989 in La Pobla Tornesa (Castellón, Spanje) begonnen met de fabricage en verkoop van kleurstoffen voor keramiek. Door zijn strategie te baseren op de innovatie van het productieproces, het ontwerp, een efficiënte technische dienst en de permanente assistentie van de RDI-afdeling is Itaca uitgegroeid tot de nummer één in de kleurstoffen voor keramiek, onder meer voor keramiekpasta en porselein. Frit, email en verven voor keramiek. Decoratieve additieven en aanvullende elementen.

 2. JANSSENS-LO

  België

  Meer dan dertig jaar ervaring in interieurprojecten ! Uw betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten Talrijke professionele schildersbedrijven, behangers en interieurdecorateurs vertrouwen op onze stipte leveringen en kwaliteitsmaterialen. Als partner voor de professionele vakman beschikken wij over een groot gamma aan mogelijkheden en een ruime stock. U kunt altijd rekenen op het nodige technisch advies. Ook welkom met uw eigen klanten Professionele schilders, behangers of interieurdecorateurs zijn in onze interieurwinkel altijd welkom om hun klanten de verschillende mogelijkheden te laten zien. Deze service geldt ook voor interieurarchitecten.

 3. ARTEKOBEL

  België

  Al meer dan 40 jaar staat Artekobel gekend voor zijn kwalitatief verfassortiment en klantenservice. Elke professionele schilder of vakman kan niet alleen bij ons terecht voor verf, maar ook voor schildersmaterialen, lijmen, plamuren en Vloer-en wandbekleding. Het Artekobel Team staat klaar om u verder te helpen. Bij ons staat klantenservice centraal!

 4. TORRECID SA

  Spanje

  Email en keramiekkleuren. Frit, email en keramiekkleuren. Ballen en bekledingen van aluminiumoxide. Engobe. Oplosbare pigmenten. Geatomiseerde email.

 5. LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE

  Rusland

  Het bedrijf LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vaatwerk en serviesgoed, Huishoudelijke artikelen - geëmailleerd, Bestek en tafelzilver, Emailwaren, Vaatwerk en serviesgoed, Huishoudelijke artikelen - geëmailleerd, Bestek en tafelzilver, en Emailwaren. Het is gevestigd in Lysva, Rusland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAVER PLAST DI MARCON & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf LAVER PLAST DI MARCON & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emailwaren, Emailwaren, verffabriek, kleuren - wandbekleding, en bekledingen van ademend en schimmelwerend plastic. Het is gevestigd in Salgareda, Italië.

 2. CARON

  België

  Het bedrijf CARON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emailwaren, Emailwaren, werkkleding, plamuur, en afwerkingsplamuur. Het is gevestigd in Brussel, België.

 3. THE ANTIQUE ENAMEL COMPANY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE ANTIQUE ENAMEL COMPANY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Antiek en antieke kunstvoorwerpen, en Antiek en antieke kunstvoorwerpen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. DNEPROSTEKLOSERVIS ENTERPRISE

  Oekraïne

  Het bedrijf DNEPROSTEKLOSERVIS ENTERPRISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren natriumsilicaat. Het is gevestigd in Zaporozhye, Oekraïne.

 5. CHROMA

  België

  Het bedrijf CHROMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emailwaren, Verfpistolen en accessoires, Emailwaren, Verfpistolen en accessoires, artikelen voor wanddecoratie, en wandbekleding. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. ID COLOR

  België

  Het bedrijf ID COLOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emailwaren, Verfartikelen, Verfpistolen en accessoires, Emailwaren, Verfartikelen, Verfpistolen en accessoires, en huisschilders. Het is gevestigd in Peronnes-Lez-Binche, België.

 2. TECHNICAL LINE SPRAY, S.L

  Spanje

  Het bedrijf TECHNICAL LINE SPRAY, S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is gevestigd in Beniparrell, Spanje.

 1. COLOR SQUARE

  België

  Het bedrijf COLOR SQUARE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emailwaren, Verfpistolen en accessoires, Verfartikelen, Emailwaren, verf groothandel, Verfpistolen en accessoires, en Verfartikelen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. BODMER TON AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BODMER TON AG, is een Distributeur, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emailwaren, Kristalwerk, Glas - bewerkt en kunstglaswerk, Vuurvaste materialen en producten, Emailwaren, Kristalwerk, Glas - bewerkt en kunstglaswerk, en Vuurvaste materialen en producten. Het is gevestigd in Einsiedeln, Zwitserland.

 3. MICHEL KERAMIKBEDARF

  Zwitserland

  Het bedrijf MICHEL KERAMIKBEDARF, is een Distributeur, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens en schoorstenen - industrieel, Ovens voor keramieken en email, Emailwaren, Decoratief aardewerk, Ovens en schoorstenen - industrieel, Ovens voor keramieken en email, Emailwaren, en Decoratief aardewerk. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 4. TERRA TÖPFEREIBEDARF CHARLOTTE LOEBBERT

  Duitsland

  Het bedrijf TERRA TÖPFEREIBEDARF CHARLOTTE LOEBBERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens en schoorstenen - industrieel, Verf en lak, Emailwaren, Kristalwerk, Ovens en schoorstenen - industrieel, Verf en lak, Emailwaren, en Kristalwerk. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 5. ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, Verf en lak, Emailwaren, Vuurvaste materialen en producten, Ovens voor keramieken en email, Verf en lak, Emailwaren, en Vuurvaste materialen en producten. Het is gevestigd in Baldham, Duitsland.

 6. HAEGEMAN DÉCORATION

  België

  Het bedrijf HAEGEMAN DÉCORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emailwaren, Woninginrichting - artikelen en accessoires, Emailwaren, Woninginrichting - artikelen en accessoires, en artikelen voor wanddecoratie. Het is gevestigd in Nivelles, België.

 7. CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, Verf op kunstharsbasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, en Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in Asten, Oostenrijk.

 8. BROTHERS YAPI

  Turkije

  Het bedrijf BROTHERS YAPI, is een Distributeur, en actief in de sector Emailwaren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. QUIVACOLOR, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf QUIVACOLOR, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderhoudsmiddelen, industrieel. Het is gevestigd in Deba, Spanje.

 2. LENENAMEL D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf LENENAMEL D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 3. PABREC D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf PABREC D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is gevestigd in Trzin, Slovenië.

 4. CROMA LACKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CROMA LACKE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Verf en lak, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, en Verf en lak. Het is gevestigd in Herrenberg, Duitsland.

 5. EMO FRITE D.O.O. - PROIZVODNJA

  Slovenië

  Het bedrijf EMO FRITE D.O.O. - PROIZVODNJA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren glazuurpoeder voor keramiek. Het is gevestigd in Celje, Slovenië.

 6. SMITH & RODGER, LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SMITH & RODGER, LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, Verf op emulsiebasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, en Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 7. PROGRESS LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf PROGRESS LLC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakken van staal en metalen, Emailwaren, Lakken van staal en metalen, en Emailwaren. Het is gevestigd in Zaporozhye, Oekraïne.

 8. R.V.L. PAINTS

  België

  Het bedrijf R.V.L. PAINTS, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - gezaagd en bewerkt, Verf en lak, Hout - gezaagd en bewerkt, en Verf en lak. Het is gevestigd in Gent, België.

 9. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO USLUGOWE OMIKRON SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO USLUGOWE OMIKRON SP Z O O, is een Groothandelaar, en actief in de sector Olieverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emailwaren, Verf en lak, Emailwaren, en Verf en lak. Het is gevestigd in Lubartow, Polen.

 10. COLORONDA SL

  Spanje

  Het bedrijf COLORONDA SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emailwaren, Tegels en plavuizen, Emailwaren, en Tegels en plavuizen. Het is gevestigd in Onda, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis