• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • energie - installaties en uitrustingen voor de productie

Resultaten voor

Energie - installaties en uitrustingen voor de productie - Import export

 1. FS-NOTSTROMSERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FS-NOTSTROMSERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Werder (havel) Ot Glindow, Duitsland.

 2. MAGPULS STROMVERSORGUNGS SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGPULS STROMVERSORGUNGS SYSTEME GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Sinzheim, Duitsland.

 3. FSB-POWER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FSB-POWER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Wörnitz, Duitsland.

 4. ENSILITEC GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENSILITEC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. G+E GETEC HOLDING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G+E GETEC HOLDING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Magdeburg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BASETECH BATTERIE SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BASETECH BATTERIE SERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. TDK-LAMBDA GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TDK-LAMBDA GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Achern, Duitsland.

 3. GEKAKONUS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEKAKONUS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Eggenstein-Leopoldshafen, Duitsland.

 4. BFI RISTRA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BFI RISTRA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Halle (westfalen), Duitsland.

 5. IMMO DK

  België

  SDKe is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van technische uitrustingen en gebouwentechniek in zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten alsook in het uitwerken van maatregelen die de energiehuishouding van de gebouwen bevorderen. Stabiliteit Centrale verwarming Ventilatie Koeling Imotica/telematica/domotica Sanitair Brandbestrijding (brandblusmiddelen/sprinkler) Elektriciteit (sterk- en zwakstroom) Brandmelding (melding-waarschuwing-alarm-detectie) Gestructureerde bekabeling Telefonie Toegangscontrole Liften Grootkeukens Medische gassen (perslucht, zuurstof, vacuüm, stikstof) Milieuvergunningen Warmtekrachtkoppelingen (WKK) Koude- en warmteopslog (KWO) Boorgat Energie Opslag (BEO) Medische apparatuur EPB-verslaggeving

 1. R&R SYSTEMS

  Nederland

  Producent en leverancier van duurzame energiesystemen voor overheid, bedrijfsleven en particulieren. R&R Systems is dé specialist voor duurzame energieconcepten op basis van warmte en koude opslag, aardwarmte en zonne-energie. We kijken naar uw huidige energiebehoefte en bekijken de mogelijkheden om energie op te wekken en energie op te slaan. We bedenken concepten voor duurzame energie zowel voor bestaande situaties als voor nieuwbouwprojecten. Door onze jarenlange ervaring weten we wat we van installaties kunnen verwachten en komen we met realistische berekeningen en terugverdientijden. Doordat we alle specialismen zelf in huis hebben kunnen wij projecten turn-key opleveren en heeft u slechts met één partij te maken.

 2. STORK

  België

  Stork, een onderdeel van Fluor, is een wereldwijde aanbieder van op kennis gebaseerde maintenance, modification en asset integrity (MM&AI) producten en diensten. Over ons : Stork heeft zich gespecialiseerd in de verbetering van de prestaties, veiligheid en kostenefficiëntie van assets voor klanten gedurende de gehele levenscyclus van hun assets. We willen de partner zijn voor de assetintegriteit van klanten die werkzaam zijn in de olie- en gasindustrie, de chemische industrie en de procesindustrie, de metaal- en mijnbouwindustrie, de energie sector en de productie-industrie. We bieden een breed scala aan geïntegreerde oplossingen en specialistische services voor alle activiteiten op het gebied van maintenance, modification en asset integrity. Wat we doen : Stork houdt al 190 jaar assets van klanten in bedrijf. We werken continu aan de verbetering van de prestaties van assets van onze klanten via multidisciplinair onderhoud, turnarounds en projecten. We concentreren ons op het beperken van downtime, het verbeteren van een rendabele productie en het maximaliseren van het rendement op investeringen, terwijl we werken volgens de strengste HSSEQ-normen.

 1. HYDROFLEX HYDRAULICS BELGIUM

  België

  Hydrauliek, een belangrijke schakel in de industrie. Graafmachines, Bagger en Offshore schepen, windturbines, bruggen en sluizen, olieplatformen, maar ook bijvoorbeeld heftrucks en overige machines. Allemaal werkzaam met onder andere hydraulische componenten. Al bijna 50 jaar leveren wij, als voorraadhoudende technische groothandel, die hydraulische componenten. Ons complete en hoogwaardige programma bevat onder andere industriële hydrauliek leidingcomponenten, hoge druk slangen, slangassemblages en aanverwante producten. Specifieke kernmarkten zijn de scheepsbouw, algemene machinebouw, olie- en gasindustrie, offshore en de petrochemie. Daarnaast zijn wij actief in de OEM en MRO markt. Wij zijn gevestigd in Nederland en België en leveren wereldwijd. Als u zaken doet met Hydroflex Hydraulics kunt u zeker zijn van onze diensten. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van hydrauliek.

 2. COGENGREEN

  België

  Cogengreen fabriceert micro en mini-warmtekrachtkoppelingsinstalalties: op plantaardige olie, biodiesel, aardgas of stookolie... Wij helpen installateurs deze eenheden bij hun klanten ingang te doen vinden. Waarom Cogengreen kiezen? - Een team dat klaarstaat om met u de rendabelheid van uw project te bestuderen en u een technische en financiële oplossing te bieden die past bij uw behoeftes. - Innoverende oplossingen: Onze ingenieurs ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren onophoudelijk onze producten om beter aan wu eisen te kunnen voldoen. Wij stellen onze creativiteit en de ervaring van onze partners tot uw dienst. - Een kwaliteitproduct - Van ontwerp tot installatie via de fabricage in onze werkplaats. onze werkmethodes en kwaliteitsstandaards garanderen u een betrouwbaar en duurzaam product.

 3. VEOLIA

  België

  “In een wereld met een alsmaar meer toenemende bevolking, verstedelijking en beduidende klimaatveranderingen, worden de behoeften steeds groter en de natuurlijke hulpbronnen steeds schaarser. Doordat onze groep internationaal actief is en onze medewerkers overal ter wereld werkzaam zijn, kunnen wij aan onze klanten oplossingen op maat aanbieden met gebruik van de beste technologieën en lokale energiebronnen. Onze kijk op ons beroep berust op het verkleinen van de ecologische voetafdruk, de vrijwaring en vernieuwing van hulpbronnen met respect en aandacht voor de wereld en de bevolking. Onze missie is de wereld herbronnen.”

 4. SANEL-SOLAR

  België

  Sanel werd opgericht in 1997 en is gevestigd in Lier. De firma is sinds vele jaren distributeur van Sanyo, sinds 2012 Panasonic. Het bedrijf heeft ook een gespecialiseerde afdeling SOLAR. Sanel biedt een hoogwaardig productaanbod Sanyo/Panasonic en Hyundai zonnepanelen, SMA omvormers en Schletter en Delux montagesystemen en beschikt over een toegewijd team medewerkers welke steeds tot uw dienst staan om u op een correcte manier te informeren. Zowel klanten als partners kunnen rekenen op een uitstekend advies en service.

 5. JOASSIN - DAVIDTS

  België

  Ontwerp en installatie van verwarmingssystemen in verband met energiebesparing voor particulieren, de industrie en de administratieve sector (stoomketel met rookgascondensor, vloer- of wandverwarming), installatie van fotovoltaïsche en thermische panelen, warmtepompen, ventilatie, sanitair en airconditioning. Welke formule het ook is, onze technici verzorging de inbedrijfstelling en de bijstellingen van de installatie, alsmede de klantenservice en onderhoudsdiensten.

 6. VYNCKE

  België

  VYNCKE is een dynamisch, hoogtechnologisch familiebedrijf dat sinds haar start in 1912 uitgegroeid is tot een wereldspeler in de sector van cleanenergy technology : het ontwikkelen en bouwen van op maat gemaakte energie installaties voor omzetting van biomassa in hernieuwbare energie.

 7. POWER AT SEA

  België

  PoweratSea creëert, levert en realiseert duurzame oplossingen in duurzame energie. PoweratSea is actief in alle ketens van de projectontwikkeling: van upstream denkwerk, innovatie, en de selectie van technologieën en partners; over de coördinatie van de vele bouw-en uitvoeringsfase; aan downstream activiteiten, zoals de feitelijke werking en het onderhoud van een offshore energieproject. Wij bieden turnkey oplossingen die het volledige scala van diensten omvatten.

 8. ACKERMANS EN VAN HAAREN

  België

  Ackermans & van Haaren is een gediversifieerde groep actief in 5 kernsectoren: marine engineering & infrastructure, private banking, real estate, leisure & senior care; energy & resources, development capital.

 1. AD DIELEMAN

  Nederland

  Het idee achter Win-Win Energielabel Is dat u als klant voordeel haalt uit de labeling van uw pand. Immers bij een niet-gelabeld pand, is voor u niet inzichtelijk in welke (energetische) situatie uw pand zich bevindt. Immers bij een niet-gelabeld pand, is voor u niet inzichtelijk in welke (energetische) situatie uw pand zich bevindt. Het startpunt van een gezond, energiezuinig en waardevast pand is het bepalen van de labelklasse. Win-Win Energielabel kan de labeling van uw pand verzorgen.

 2. ENEFIT TECHNOLOGY INDUSTRIES LTD.

  Estland

  Enefit Technology Industries Ltd. - Enefit Technische ontwikkeling van krachtcentrales en industriële installaties. Levering van metaaluitrustingen en staalstructuren, vervaardiging, lassen, installatie en oprichting van transportsystemen en installaties. Oppervlaktebehandeling, verven, warmtebehandeling. Controle en testen van metalen materialen en lasverbindingen. Certificaties van lassers. Installatie van elektrische en automatische uitrustingen.

 3. INSTALLATIEBEDRIJF RANZIJN BV

  Nederland

  Ranzijn Installatiebedrijf is een enthousiaste onderneming die werkzaam is voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Gespecialisten op het gebied van: - energiebesparende technieken- airconditioning en koeltechnieken- loodgieterswerk- centrale verwarming en luchtbehandeling- badkamers en sanitair

 4. ANYTHERM AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ANYTHERM AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmteherwinningsapparatuur, Warmteherwinningsapparatuur, Lucht-lucht wisselaars, en Warmtewisselaarsunits. Het is gevestigd in Uerikon, Zwitserland.

 5. MONTAJES INDUSTRIALES EOS, S. A.

  Spanje

  Het bedrijf MONTAJES INDUSTRIALES EOS, S. A., is een Multi-Category, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren service en onderhoud installaties, onderhoud kleppen, en installaties en uitrustingen voor aardolieraffinaderijen. Het is gevestigd in Torrejon De Ardoz, Spanje.

 6. WAGENHOFER ERNEUERBARE ENERGIEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf WAGENHOFER ERNEUERBARE ENERGIEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 7. KBD ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KBD ENGINEERING GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 8. SMINDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf SMINDUSTRIE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Neuilly-Sur-Marne, Frankrijk.

 9. ENERGY RENT AS

  Noorwegen

  Het bedrijf ENERGY RENT AS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Klepp Stasjon, Noorwegen.

 10. TEK TRANSFORMER

  Turkije

  Het bedrijf TEK TRANSFORMER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transformatoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteit - distributiemateriaal, Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, trifasige transformatoren, Elektriciteit - distributiemateriaal, en Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Energie - installaties en uitrustingen voor de productie - Import export

Aantal resultaten

489 Bedrijven