• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • energie - installaties en uitrustingen voor de productie

Resultaten voor

Energie - installaties en uitrustingen voor de productie - Import export

 1. BEWHY

  Marokko

  Verified by Europages badge
 2. FS-NOTSTROMSERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. FSB-POWER

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. MAGPULS STROMVERSORGUNGS SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. ENSILITEC GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. G+E GETEC HOLDING GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. TDK-LAMBDA GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. BASETECH BATTERIE SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. GEKAKONUS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. SYNECOM SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 1. KBD ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. BFI RISTRA GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. OKAY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Opgericht in 2006, dekt Okay Energie een oppervlakte van 8.000 vierkante meter en is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van water brandstof zuurstof-waterstofmachine. Het is in het bezit van het kwaliteitscertificaat ISO9001, met 8 kerntechnologieën en het heeft 18 octrooien verkregen, en meer dan 30 producten hebben het certificaat CE, FCC en andere certificeringen verkregen. En deze certificaties worden toegepast op de productie, zodat klanten beter met top kwaliteit producten en diensten worden voorzien.

 4. COGENGREEN

  België

  Cogengreen fabriceert micro en mini-warmtekrachtkoppelingsinstalalties: op plantaardige olie, biodiesel, aardgas of stookolie... Wij helpen installateurs deze eenheden bij hun klanten ingang te doen vinden. Waarom Cogengreen kiezen? - Een team dat klaarstaat om met u de rendabelheid van uw project te bestuderen en u een technische en financiële oplossing te bieden die past bij uw behoeftes. - Innoverende oplossingen: Onze ingenieurs ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren onophoudelijk onze producten om beter aan wu eisen te kunnen voldoen. Wij stellen onze creativiteit en de ervaring van onze partners tot uw dienst. - Een kwaliteitproduct - Van ontwerp tot installatie via de fabricage in onze werkplaats. onze werkmethodes en kwaliteitsstandaards garanderen u een betrouwbaar en duurzaam product.

 5. STORK

  België

  Stork, een onderdeel van Fluor, is een wereldwijde aanbieder van op kennis gebaseerde maintenance, modification en asset integrity (MM&AI) producten en diensten. Over ons : Stork heeft zich gespecialiseerd in de verbetering van de prestaties, veiligheid en kostenefficiëntie van assets voor klanten gedurende de gehele levenscyclus van hun assets. We willen de partner zijn voor de assetintegriteit van klanten die werkzaam zijn in de olie- en gasindustrie, de chemische industrie en de procesindustrie, de metaal- en mijnbouwindustrie, de energie sector en de productie-industrie. We bieden een breed scala aan geïntegreerde oplossingen en specialistische services voor alle activiteiten op het gebied van maintenance, modification en asset integrity. Wat we doen : Stork houdt al 190 jaar assets van klanten in bedrijf. We werken continu aan de verbetering van de prestaties van assets van onze klanten via multidisciplinair onderhoud, turnarounds en projecten. We concentreren ons op het beperken van downtime, het verbeteren van een rendabele productie en het maximaliseren van het rendement op investeringen, terwijl we werken volgens de strengste HSSEQ-normen.

 6. R&R SYSTEMS

  Nederland

  Producent en leverancier van duurzame energiesystemen voor overheid, bedrijfsleven en particulieren. R&R Systems is dé specialist voor duurzame energieconcepten op basis van warmte en koude opslag, aardwarmte en zonne-energie. We kijken naar uw huidige energiebehoefte en bekijken de mogelijkheden om energie op te wekken en energie op te slaan. We bedenken concepten voor duurzame energie zowel voor bestaande situaties als voor nieuwbouwprojecten. Door onze jarenlange ervaring weten we wat we van installaties kunnen verwachten en komen we met realistische berekeningen en terugverdientijden. Doordat we alle specialismen zelf in huis hebben kunnen wij projecten turn-key opleveren en heeft u slechts met één partij te maken.

 7. IMMO DK

  België

  SDKe is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van technische uitrustingen en gebouwentechniek in zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten alsook in het uitwerken van maatregelen die de energiehuishouding van de gebouwen bevorderen. Stabiliteit Centrale verwarming Ventilatie Koeling Imotica/telematica/domotica Sanitair Brandbestrijding (brandblusmiddelen/sprinkler) Elektriciteit (sterk- en zwakstroom) Brandmelding (melding-waarschuwing-alarm-detectie) Gestructureerde bekabeling Telefonie Toegangscontrole Liften Grootkeukens Medische gassen (perslucht, zuurstof, vacuüm, stikstof) Milieuvergunningen Warmtekrachtkoppelingen (WKK) Koude- en warmteopslog (KWO) Boorgat Energie Opslag (BEO) Medische apparatuur EPB-verslaggeving

 8. HYDROFLEX HYDRAULICS BELGIUM

  België

  Hydrauliek, een belangrijke schakel in de industrie. Graafmachines, Bagger en Offshore schepen, windturbines, bruggen en sluizen, olieplatformen, maar ook bijvoorbeeld heftrucks en overige machines. Allemaal werkzaam met onder andere hydraulische componenten. Al bijna 50 jaar leveren wij, als voorraadhoudende technische groothandel, die hydraulische componenten. Ons complete en hoogwaardige programma bevat onder andere industriële hydrauliek leidingcomponenten, hoge druk slangen, slangassemblages en aanverwante producten. Specifieke kernmarkten zijn de scheepsbouw, algemene machinebouw, olie- en gasindustrie, offshore en de petrochemie. Daarnaast zijn wij actief in de OEM en MRO markt. Wij zijn gevestigd in Nederland en België en leveren wereldwijd. Als u zaken doet met Hydroflex Hydraulics kunt u zeker zijn van onze diensten. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van hydrauliek.

 9. VEOLIA

  België

  “In een wereld met een alsmaar meer toenemende bevolking, verstedelijking en beduidende klimaatveranderingen, worden de behoeften steeds groter en de natuurlijke hulpbronnen steeds schaarser. Doordat onze groep internationaal actief is en onze medewerkers overal ter wereld werkzaam zijn, kunnen wij aan onze klanten oplossingen op maat aanbieden met gebruik van de beste technologieën en lokale energiebronnen. Onze kijk op ons beroep berust op het verkleinen van de ecologische voetafdruk, de vrijwaring en vernieuwing van hulpbronnen met respect en aandacht voor de wereld en de bevolking. Onze missie is de wereld herbronnen.”

 10. ABB

  Nederland

  ABB is marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpt nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren terwijl tegelijkertijd de gevolgen voor het milieu afnemen. Om de klanten optimaal van dienst te zijn, heeft ABB haar krachten gebundeld in divisies: Power Products & Power Systems Power Products en Power Systems bedienen de energiesector evenals de industriële en commerciële bedrijven met een breed assortiment aan producten, systemen en diensten op het gebied van energietransmissie en -distributie; automatisering en windenergie. Discrete Automation and Motion Deze divisie levert producten en oplossingen inclusief de bijbehorende service diensten waarmee de industriële productiviteit van onze klanten verhoogd kan worden terwijl er gelijktijdig een efficiënt gebruik van de benodigde energie gemaakt wordt. Low Voltage Products Process Automation ABB is marktleider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologie.

 1. SANEL-SOLAR

  België

  Sanel werd opgericht in 1997 en is gevestigd in Lier. De firma is sinds vele jaren distributeur van Sanyo, sinds 2012 Panasonic. Het bedrijf heeft ook een gespecialiseerde afdeling SOLAR. Sanel biedt een hoogwaardig productaanbod Sanyo/Panasonic en Hyundai zonnepanelen, SMA omvormers en Schletter en Delux montagesystemen en beschikt over een toegewijd team medewerkers welke steeds tot uw dienst staan om u op een correcte manier te informeren. Zowel klanten als partners kunnen rekenen op een uitstekend advies en service.

 2. SUNFER ENERGY

  Spanje

  Sunfer Energy staat in voor de hele productieketen, vanaf het ontwerp tot de fabricage en de montage van steunen voor fotovoltaïsche modules op daken of in zonneparken. Wij vervaardigen alle soorten steunen voor zonnepanelen, voor daken van loodsen, huizen van particulieren en grote installaties in parken. Wij kunnen bogen op een lange ervaring in deze sector en hanteren zeer concurrerende prijzen. Wij beschikken over onze eigen heimachines voor de palen.

 3. JOASSIN - DAVIDTS

  België

  Ontwerp en installatie van verwarmingssystemen in verband met energiebesparing voor particulieren, de industrie en de administratieve sector (stoomketel met rookgascondensor, vloer- of wandverwarming), installatie van fotovoltaïsche en thermische panelen, warmtepompen, ventilatie, sanitair en airconditioning. Welke formule het ook is, onze technici verzorging de inbedrijfstelling en de bijstellingen van de installatie, alsmede de klantenservice en onderhoudsdiensten.

 4. 1VAT

  Rusland

  Het bedrijf vervaardigt gaskrachtcentrales, warmtekrachtcentrales, krachtcentrales, warmtecentrales, warmtekrachtkoppeling, blokverwarming, warmtekrachtcentrales, WKK, BVC, Mini WKK centrales, kleine WKK centrales, gasactuators, gasaandrijvingen, gasaandrijvingen en -actuators voor pompen, gasaandrijvingen en -actuators voor compressoren, WKK opties: - gaskrachtcentrales op frame - gaskrachtcentrales in blok-container - Productie van elektrische energie - Productie van elektriciteit en warmte

 5. VYNCKE

  België

  VYNCKE is een dynamisch, hoogtechnologisch familiebedrijf dat sinds haar start in 1912 uitgegroeid is tot een wereldspeler in de sector van cleanenergy technology : het ontwikkelen en bouwen van op maat gemaakte energie installaties voor omzetting van biomassa in hernieuwbare energie.

 6. POWER AT SEA

  België

  PoweratSea creëert, levert en realiseert duurzame oplossingen in duurzame energie. PoweratSea is actief in alle ketens van de projectontwikkeling: van upstream denkwerk, innovatie, en de selectie van technologieën en partners; over de coördinatie van de vele bouw-en uitvoeringsfase; aan downstream activiteiten, zoals de feitelijke werking en het onderhoud van een offshore energieproject. Wij bieden turnkey oplossingen die het volledige scala van diensten omvatten.

 7. ACKERMANS EN VAN HAAREN

  België

  Ackermans & van Haaren is een gediversifieerde groep actief in 5 kernsectoren: marine engineering & infrastructure, private banking, real estate, leisure & senior care; energy & resources, development capital.

 8. ENEFIT TECHNOLOGY INDUSTRIES LTD.

  Estland

  Enefit Technology Industries Ltd. - Enefit Technische ontwikkeling van krachtcentrales en industriële installaties. Levering van metaaluitrustingen en staalstructuren, vervaardiging, lassen, installatie en oprichting van transportsystemen en installaties. Oppervlaktebehandeling, verven, warmtebehandeling. Controle en testen van metalen materialen en lasverbindingen. Certificaties van lassers. Installatie van elektrische en automatische uitrustingen.

 9. AD DIELEMAN

  Nederland

  Het idee achter Win-Win Energielabel Is dat u als klant voordeel haalt uit de labeling van uw pand. Immers bij een niet-gelabeld pand, is voor u niet inzichtelijk in welke (energetische) situatie uw pand zich bevindt. Immers bij een niet-gelabeld pand, is voor u niet inzichtelijk in welke (energetische) situatie uw pand zich bevindt. Het startpunt van een gezond, energiezuinig en waardevast pand is het bepalen van de labelklasse. Win-Win Energielabel kan de labeling van uw pand verzorgen.

 10. INSTALLATIEBEDRIJF RANZIJN BV

  Nederland

  Ranzijn Installatiebedrijf is een enthousiaste onderneming die werkzaam is voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Gespecialisten op het gebied van: - energiebesparende technieken- airconditioning en koeltechnieken- loodgieterswerk- centrale verwarming en luchtbehandeling- badkamers en sanitair

Filters

Resultaten voor

Energie - installaties en uitrustingen voor de productie - Import export

Aantal resultaten

504 bedrijven