• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • energie en grondstoffen - diensten voor de industrie

Resultaten voor

Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie - Import export

 1. GEORG H. LUH GMBH

  Duitsland

  Voor het LUH-team in Walluf is de wereld niet zwart en wit ondanks de specialisatie in grafiet en mica.Ons hart klopt voor minerale grondstoffen en de vele mogelijke toepassingen: Halogeenvrije vlambescherming, geleidbaarheid, smeermiddelen, antistatische en geluidsisolatie.Het voordeel: Alles komt uit een enkele bron.Wij adviseren, zoeken naar oplossingen, ontwikkelen samen ideeën, leggen de juiste contacten, leveren de nodige grondstoffen en testen deze volgens Duitse normen. Ongeacht of u klant, leverancier of zakenpartner bent, een partnerschap onder gelijke voorwaarden is belangrijk voor ons.Als betrouwbare partner staan wij onze klanten met raad en daad terzijde. Met uitgebreide knowhow en veelzijdige aanvullende dienstverleningen realiseren wij ook ongewone projecten snel en flexibel. Voor elke uitdaging vinden wij een oplossing: innovatief en individueel.

 2. PROGRAPHITE GMBH

  Duitsland

  ProGraphite GmbH combineert de knowhow van meerdere decennia professionele ervaring met natuurlijk grafiet en andere koolstofproducten. Gebaseerd op deze schat aan ervaring, kan ProGraphite u helpen met bijna alle vragen in de grafietbusiness. Ons dienstenpakket omvat een verscheidenheid aan adviesdiensten op het gebied van natuurlijk grafiet. Voorts zijn wij actief in de handel in grafiet en andere koolstoffen. ProGraphite GmbH beschikt over een eigen laboratorium waar enerzijds standaard kwaliteitsanalyses en anderzijds specifieke procesonderzoeken voor grafiet kunnen worden uitgevoerd. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen!

 3. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Thermotec GmbH is een bedrijf dat in de apparaten- en machinebouw werkzaam is.Met name op het gebied van warmteterugwinning.Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van Platenwarmtewisselaar voor warmte-uitwisseling tussen twee gasstromen.Een andere focus ligt op de productie van 3-weg - luchtventilatie proces.Naast deze hoofdgebieden zijn er een hele reeks andere producten die door ons worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt.De productie vindt bijna uitsluitend plaats in roestvrij staal, bij voorkeur in de materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, maar ook in overige roestvrijstaal kwaliteiten.Met een productie-oppervlakte van bijna 1740 m ² dat vandaag de dag ter beschikking staat, en waar gedeeltelijk machines staan met CNC-besturing, PC-werkstations, CAD-tekenstations en een kwaliteits standaard volgens ISO 9001, zijn wij de concurrentie altijd een slag voor.

 4. PURVENTUS GMBH

  Duitsland

 5. TEDDINGTON LUFTSCHLEIERANLAGEN GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MASCHINEN- UND APPARATEBAU HAGEN GMBH

  Duitsland

 2. AGU UMWELTTECHNIK

  Duitsland

 3. INLUTEC SANDRO GNEUSS

  Duitsland

 4. ENERGIEKOSTENMANAGEMENT INH. STEPHAN BEHRENDT

  Duitsland

 5. COFERMIN ROHSTOFFE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. INVER GMBH

  Duitsland

  Ons studiebureau houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop en distributie van industriële producten die uitleg behoeven en werd opgericht in 1977. Ons werk richt zich op procestechniek, vooral in fabrieken en aggregaten voor de opwekking van stoom, warmte en elektriciteit. Door ervaren ingenieurs en de nauwe samenwerking met andere ingenieursbureaus zijn wij in staat om de volgende diensten te verrichten: Uitvoeringen en winstgevendheidsberekeningen, ontwerp en planning van installaties en overleg in goedkeuringsprocedures. We helpen ook bij het beoordelen en realiseren van fondsen om investeringsprojecten te financieren. Deze fondsen kunnen worden verstrekt op EU-, federaal of staatsniveau.

 2. ASPANGER BERGBAU UND MINERALWERKE GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  De firma Aspanger Bergbau GmbH produceert sinds 1856 zowel een pure muscovietglimmer (Aspanger MICA) alsook een glimmer-kwartssandmengsel (Aspanger ASPOLIT). Het bijzondere van het Aspanger glimmer is de hoge zuiverheid van het mineraal en de extreem fijne korrelgrootte. De beide hoofdproducten Aspanger MICA en Aspanger ASPOLIT worden als highperformance vulstoffen in diverse industriële toepassingen overal ter wereld met succes gebruikt. De beide vulstoffen worden voor een groot deel via exclusieve verkooppartners niet alleen in de kernmarkt Europa maar ook naar Noord- en Zuid-Amerika en sinds vele jaren ook naar Azië verkocht. Naaste de kernindustrie Verf & Lak worden de beide vulstoffen ook in de gebieden kunst- en lijmstoffen, biologische landbouw, cosmetica, bouwchemie, gieterij-industrie en de papierindustrie vanwege de veelzijdige positieve eigenschappen toegepast.

 1. HOOYBERGHS

  België

  Installatie van verwarming, ventilatie, koeling, onderhoud & hersteldienst, eigen studiedienst, automatische sturingen, energiekostenbesparing Een goede werksfeer begint met een efficiënte klimaatbeheersing, aangepast aan het gebouw en aan de activiteit van de gebruikers. Dat geldt op kantoor, in het magazijn, in het atelier en bij industriële productieprocessen waar koeling, verwarming of luchtbehandeling noodzakelijk is. Inzake klimaatbeheersing is vandaag een arsenaal aan instrumenten beschikbaar die allen eenzelfde doel begon: "optimale resultaten behalen met een minimum aan energie".

 2. IBS INDUSTRIAL

  België

  BS bedrijfsprofiel IBS werd in 1993 opgericht als klantgericht aannemingsbedrijf met een sterke focus op industriële maatwerkprojecten. Onze ervaring, onderscheidende expertise, flexibiliteit en veiligheid leidden tot een grote klantentrouw. Vandaag zijn we uitgegroeid tot een gewaardeerde bouwpartner voor opdrachtgevers uit onder meer de volgende sectoren: • Petrochemie en zware industrie • Opslag en logistiek • Voeding en farmaceutische nijverheid • Energie, utiliteit en waterzuivering • Zorginstellingen en kantoorbouw • Appartementen en projectontwikkeling • Congrescentra, horeca, studentenflats, scholen…

 3. JANSENS

  België

  UW COMFORT IS IN GOEDE HANDEN. Met meer dan 40 jaar ervaring, zijn wij thuis in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie. Al sinds 1970 voorzien wij u graag van het nodige comfort. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het plaatsen van verwarming, sanitair en ventilatie, zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties. Jansens voert de werken uit van begin tot einde, met het oog op een perfecte afwerking. Uiteraard staan wij ook garant voor het onderhoud van uw installaties. Ook voor ketelrenovaties bent u bij ons aan het juiste adres; Jansens is uw partner in de zoektocht naar de installatie die het best bij u en uw noden past. Uiteraard krijgt ook alternatieve energie bij ons een belangrijke plaats, en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op gebied van energie-efficiëntie op de voet. Voor openbare werken beschikken wij over de erkenningsklasse van aannemers 4 D16-D17. Bij Jansens uit Lille is uw comfort in goede handen.

 4. STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK

  Duitsland

  Perfecte systemen en individuele oplossingen | Städtler + Beck is een middenstandsbedrijf voor handwerk met een jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van test- en afsluittechniek voor kanaal- en gasleidingen. Als traditioneel familiebedrijf zijn wij er trots op dat onze producten in Speyer zelf gefabriceerd worden en we deze steeds verder perfectioneren. Met deze gecertificeerde producten en services overtuigen wij klanten in Duitsland en overal ter wereld.

 5. AIRKAN

  België

  Airkan is gespecialiseerd in rechthoekige en ronde luchtkanalen. Momenteel verzorgen wij leveringen aan meer dan 2500 klanten. Met een minimum productie van 55.000 m²/maand en een marktaandeel van 70% is NV. AIRKAN de absolute nummer één in zijn vakgebied.

 6. ALFEN

  Nederland

  Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en een diversiteit aan andere producten en diensten, is Alfen het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet. Met haar brede scala aan in-house ontwikkelde producten en ruime ervaring als systeemintegrator werkt Alfen aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

 7. KLIVATEC GMBH

  Duitsland

 8. KÜHLERBAU SCHNEIDER GMBH & CO. BETRIEBS- KG

  Duitsland

 1. REGATHERM GMBH FLÄCHENHEIZSYSTEME

  Duitsland

 2. TEPSOL - CREATE SOLUTIONS

  Portugal

 3. HELLWIG & LÜNENSCHLOSS GMBH

  Duitsland

 4. INTELMANN GMBH

  Duitsland

 5. FRESH AERTEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. AIR+ S.O.E. GMBH

  Duitsland

 7. SCHALLBOX DEUTSCHLAND E.K.

  Duitsland

 8. MAGNOSPHERE

  Duitsland

 9. CREOS LUXEMBOURG

  Luxemburg

 10. FOURNISSEUR-ENERGIE.COM

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie - Import export

Aantal resultaten

7.305 bedrijven