• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • energiebesparing - adviesbureaus

Resultaten voor

Energiebesparing - adviesbureaus - Import export

 1. MVOPRO

  Nederland

  MVOPro is een bedrijf dat andere bedrijven helpt bij het MVO. Wij helpen bedrijven verduurzamen en zorgen dat er kosten worden bespaard. MVOPro gaat alleen bedrijven en ondernemers aan, niet eindgebruikers. Dit doen wij door ondernemers en bedrijven te helpen met het overstappen op duurzame ledverlichting. Eerst maken wij een audit van de huidige situatie. Vanuit hier kunnen wij een goed advies samen stellen voor het besparen van energie. Door te kijken per verbruikersgroep weten wij hoe bedrijven de kosten maximaal kunnen verlagen en geven wij advies in de juiste producten die geldig zijn voor de persoonlijke situatie. Omdat ieder bedrijf of organisatie andere wensen heeft, zult u nauw worden betrokken in het hele proces. De overstap naar ledverlichting via MVOPro kan kostenneutraal, waardoor ondernemers vanaf dag een geld overhouden. De verlichting wordt betaald vanuit de besparing, subsidies en eventueel door gebruik te maken van een groenfonds. Onze andere diensten zijn: het verzorgen voor energielabels voor bedrijfspanden en kantoren, het helpen van organisaties en bedrijven met de informatieplicht en we hebben ook een zakelijk energiecollectief waarbij bedrijven zich kunnen aansluiten. Hierdoor kunnen we samen een beter tarief realiseren. Wij werken samen met het RVO en MVO Nederland. Samen helpen wij met onze partners met het verduurzamen van Nederland.

  Alle producten voor "energiebesparing - adviesbureaus"

 2. EMAZE

  België

  Emaze is uw gids naar energetisch correcte oplossingen. Onze experten ontrafelen elk energiedoolhof en garanderen steenharde resultaten op vlak van energetische performantie. Emaze legt de nadruk op bruikbaar advies en gidst bedrijven naar een optimale uitkomst. De metafoor waarbij we onszelf aanduiden als energiegids wijst naar onze manier van werken: we analyseren de vragen van onze klanten grondig en kijken waar onze toegevoegde waarde kan liggen, met andere woorden stellen we ons de vraag waar Emaze kan optreden als gids naar optimale resultaten op vlak van energiegebruik. Onze diensten: - Energiemangement : De uitbouw van een energiemanagementsysteem op maat van uw bedrijf met een betere energieperformantie als resultaat. - Energieaudits: de energieaudits leggen de basis voor het opstellen van een actieplan waar u binnen de organisatei meteen mee aan de slag kunt. - Studiebureau Technieken: Onze ingenieurs ontwerpen energieperformante gebouwtechnieken, volgen de aanbestedingen en werken op van A tot Z en monitoren de energie-efficiëntie na commissioning. - Energiemonitoring : Onze ePortal Software stelt u in staat uw energieverbruiken en -facturen op te volgen, te analyseren en te begrijpen op een eenvoudige en efficiënte manier. Emaze ontwikkelde eind 2017 ook bijbehorende gateways en sensoren om alle verbruiken wireless te kunnen meten. - Certificatie: Wij leveren gebouw- en energiecertificaten aan maar voeren ook risicoanalyses uit.

  Alle producten voor "energiebesparing - adviesbureaus"

 3. R&R SYSTEMS

  Nederland

  Producent en leverancier van duurzame energiesystemen voor overheid, bedrijfsleven en particulieren. R&R Systems is dé specialist voor duurzame energieconcepten op basis van warmte en koude opslag, aardwarmte en zonne-energie. We kijken naar uw huidige energiebehoefte en bekijken de mogelijkheden om energie op te wekken en energie op te slaan. We bedenken concepten voor duurzame energie zowel voor bestaande situaties als voor nieuwbouwprojecten. Door onze jarenlange ervaring weten we wat we van installaties kunnen verwachten en komen we met realistische berekeningen en terugverdientijden. Doordat we alle specialismen zelf in huis hebben kunnen wij projecten turn-key opleveren en heeft u slechts met één partij te maken.

 4. POWER PIPE FRANCE

  Frankrijk

  De Power-Pipe™ is een warmterecuperator voor afvalwater. Door zich direct te installeren in het verlengde van de afvoerpijp van het afvalwater, brengt de Power-Pipe™ de calorieën van afvalwater over op het koude water bij de ingang van het heetwatertoestel en de mengkraan van de douche. Power-Pipe™ werd speciaal ontworpen om de productie van warmwater te verminderen voor residentieel gebruik, gemeenschappen, tertiaire en fabrieken ( aparte woningen en gemeenschappelijke woningen, hotelwezen, gezondheidsvestigingen, zwembaden, enz.)

 5. EXERGIE BV

  België

  Wij zijn een team van gedreven ingenieurs die wakker liggen van uw energie- en duurzaamheidsprojecten. Bij Exergie krijgt u op maat gemaakt, kwalitatief advies en een optimale begeleiding om de impact van uw bedrijf op de omgeving te reduceren en er een energie-efficiënte omgeving van te maken. We onderscheiden ons door kennis en inzicht in energieverbruik, technieken en processen én een specialistische kennis van relevante wetgeving (milieuwetgeving, subsidieregelgeving ...). We begeleiden ondernemers, overheden en bedrijven in hun transitie naar hernieuwbare energie. U kan bij ons terecht om advies rond WKK, alternatieve energie, energiecontracten, e.d. Ook voor de verplichte energieaudits voor grote ondernemingen en energieplan en energiestudie bij omgevingsvergunning. Daarnaast adviseren we bedrijven in hun overgang naar duurzaam ondernemen. Het vergroenen van uw wagenpark, eigen energieopwekking, het behalen van certificaten zoals BREEAM, GRO, enzovoort. Tot slot verzorgen we ook de gebouwtechnieken bij nieuwbouwprojecten of renovaties. Exergie maakt deel uit van de adviesgroep United Experts Group.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VEH TECHNICS

  België

  VEH Technics is een jong, dynamisch en succesvol bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in milieuvriendelijke oplossingen inzake verwarmings- en koelsystemen. Wij zijn een totaalleverancier op het vlak van groene, hernieuwbare energie. Wij proberen klanten dan ook perfect aan te voelen, en hun behoeften inzake energiebesparing en hernieuwbare energie om te zetten in een op maat uitgewerkte oplossing. VEH Technics werkt steeds met een ruim gamma aan kwalitatieve en degelijke merken met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zaakvoerder Freddy Van Eeckhoudt heeft meer dan 37 jaar ervaring in de HVAC (Heating Ventilation en Air Cooling) sector. Zijn ruime kennis en passie voor deze sector, tesamen met zijn droom om een eigen bedrijf te starten, hebben geleid tot het opstarten van VEH Technics. Zijn gedrevenheid en ervaring als leidinggevende bij projecten in grote bedrijven wil hij nu aanwenden om degelijke en efficiënte oplossingen voor alternatieve, groene energie aan te bieden.

 2. ENYOU

  België

  Wil je jouw energieverbruik optimaliseren? Onze energiespecialist komt graag langs voor een eerste kennismaking en een energiescan. We brengen jouw huidige energieverbruik en energie infrastructuur in kaart en bekijken samen hoe je hier efficiënter mee kan omgaan. Ook na de energiescan kunnen wij jou verder helpen met een energieplan op maat en de implementatie van zonnepanelen, laadoplossingen, slimme verlichting en/of een thuisbatterij. Over Enyou: - Een energieplan op maat - Naar jouw noden en mogelijkheden - Advies vanuit expertise - Jarenlange ervaring in technologische oplossingen - Een klimaatgerichte oplossing - Samen naar een groenere toekomst - Heldere informatie - Klare en begrijpbare taal - Persoonlijke benadering en communicatie - Een bekend gezicht en vertrouwenspersoon in dit traject Je merkt het al: bij Enyou doen we alles vanuit twee grote drijfveren. Naast aandacht voor economische voordelen, richten we ons op een groene aanpak. Meer dan ooit is het belangrijk om extra in te zetten op klimaatverbetering. Dankzij onze slimme aanpak resulteert dat automatisch in besparingen. Twee vliegen in één klap!

 3. AABOGREENTECH

  Nederland

  AaboGreenTech Duurzame woningen en gebouwen hebben vaak een gezonder leefklimaat voor bewoners en gebruikers. Ook zijn ze energiezuiniger en beter voor het milieu dan de traditionele vormen. Groothandel Aabo GreenTech, onderdeel van Aabo Trading, helpt u graag om ook uw woning of gebouw door middel van innovatieve technieken klaar te maken voor een groene toekomst. Waarom duurzaam? Duurzame woningen en gebouwen hebben vaak een gezonder leefklimaat voor bewoners en gebruikers. Ook zijn ze energiezuiniger en beter voor het milieu dan de traditionele vormen. Wat we doen Door de toepassing van innovatieve systemen met hoogwaardige kwaliteit bieden wij u de mogelijkheid om op een duurzame manier (Co2 neutraal) uw eigen elektriciteit en warmte op te wekken zonder dat u moet inboeten op het woon- en werkcomfort. Wij leveren maatwerk. Wij leveren maatwerk dat volledig aansluit bij uw wensen en uw specifieke situatie. Met de overstap van conventionele energie- en verwarmingstechnieken levert u direct uw bijdrage aan het milieu en aan uw portemonnee.

 4. SMAPPEE

  België

  De buddy die je energiekosten zichtbaar maakt en je helpt om die te controleren en te verlagen. Via een eenvoudige ‘clip-on’-sensor meet Smappee accuraat je verbruik en detecteert het in- en uitschakelen van je toestellen. Real-time inzicht in je huishoudelijk verbruik en dat van je toestellen afzonderlijk helpt je om tot 12% te besparen op je energiefactuur. Smappee ontwikkelt innovatieve oplossingen voor duurzamer energieverbruik. We reiken mensen gebruiksvriendelijke, betaalbare en efficiënte middelen aan minder energie te verbruiken zonder aan comfort in te boeten. Onder het motto “Let’s Win” zorgt Smappee er zo voor dat zowel de consument als het milieu er bij winnen.

 5. ENERPRO

  Nederland

  EnerPro is een adviesbureau op het gebied van energieverbruik. Met als bedoeling natuurlijk om het energieverbruik te verminderen. Op steeds meer terrein is er te winnen om energieverbruik terug te dringen. Dit kan kosten besparend zijn aangezien de energie kosten stijgen. Volgens voorspelling zal deze trend zich doorzetten dit door de steeds schaardere grondstoffen en onzekere aanvoer. Uw energieverbruik en daarmee kosten kunnen gelukkig terug gedrongen worden op vele manieren. Van ons krijgt u advies over de meest efficiënte mogelijkheden voor uw situatie, gebaseerd op de nieuwste kennis over duurzaam wonen en bouwen, zuinig energieverbruik en innovatieve technologie. We zijn een energiek jong team met innoverende blik. Hierdoor hebben een verassend eindresultaat bij elke opdracht. Onze klantenkring bestaat uit zeer uiteenlopende opdrachtgevers. EnerPro is een flexibel en zelfstandig bureau en hierdoor praktisch en efficiënt werken. Kwaliteit, betrouwbaarheid en open communicatie met onze klanten zijn erg belangrijk voor ons.

 1. VIA ENERGETICA

  België

  Via Energetica uit Reet is een studiebureau voor HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning).We begeleiden u bij het opstellen van aanbestedingsdossiers, het berekenen van warmteverliezen en koellasten, en dit vooral bij grotere projecten. U kunt ook bij ons terecht voor de studie van vloerverwarmingsinstallaties. Via Energetica is gespecialiseerd in regeneratieve energietechnieken (warmtepompen, zonnepanelen): oplossingen die op termijn kostenbesparend zijn en die kaderen in een efficiënter energiebeleid dat ook het milieu ten goede komt. Ook installateurs van verwarming en ventilatie kunnen bij ons terecht voor advies over meer ingewikkelde installaties. Door de enorme wijzigingen in isolatiepeil en luchtdichtheid en het gebruik van warmtepompen is de tijd van vuistregels voor het bepalen van warmtevermogens namelijk voorbij en bovendien zeer onbetrouwbaar. Neem daarom contact op voor een gedetailleerde warmteverlies- of koellastberekening, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

 2. CENERGIE

  België

  Cenergie is een onderneming die integrale advies-, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert voor het energie-efficiënt, duurzaam, passief, energie-neutraal of energie-producerend (ver)bouwen en beheren van gebouwen tijdens hun volledige levenscyclus. Het biedt oplossingen met een duurzaam evenwicht tussen energie-efficiëntie, comfort, kosten-efficiëntie, project- en facilitybeheer van de gebouwde leef- en werkomgeving. Cenergie adviseert, ontwerpt, bewaakt de realisatie en inregeling, controleert de comfort- en energieprestaties, audit en certificeert nieuwe en bestaande gebouwen voor overheden, bedrijven en organisaties.  Daarmee creëert Cenergie bijzondere toegevoegde waarde voor onze klanten, medewerkers en aandeelhouders op economisch, sociaal en ecologisch vlak.

 1. AFS ENERGY

  Nederland

  STIGE is dedicated to help companies succeed in their transition towards a more sustainable future. We started in the renewable energy market in 2012 and have been helping companies with reaching sustainability goals ever since. ​ As part of the AFS Group, with over 165 years of history, we value long term relationships. It doesn't get more long term than achieving a more sustainable environment. ​ With our team of international experts we proactively work together with our clients. ​ In addition we provide our clients with the latest product developments, regular market updates, of course all while complying with all regulatory oversight frameworks. ​

 2. OIKOTECH - O.B.T.C. SÀRL

  Luxemburg

  OIKOTECH ondersteunt aannemers en biedt een bijdrage om de projecten op te kunnen leveren waarbij de drie hoofdeisen nageleefd worden: kwaliteit, termijn en respect van het budget. OIKOTECH biedt bijstand en advies tijdens het ontwerp en de uitvoer van uw vastgoedprojecten of de energie-optimalisatie van uw gebouw, of u nu een particulier of een onderneming bent. We zijn tevens experts die beschikken over de nodige certificaties voor uw ENERGIEPASS.

 3. V.M.I. ENGINEERING & CONTRACTING

  België

  VMI Engineering & Contracting : Onze wereld draait op energie. Onze economie, onze maatschappij staan of vallen met een constante, ononderbroken, economisch en ecologisch verantwoorde aanvoer van energie. Want wanneer de stroomvoorziening stokt, zijn de gevolgen vaak zeer groot... Power Quality en Energie zijn onze core business. Het aanbieden van het best mogelijke technische totaalconcept vanuit een flexibele en klantgerichte filosofie is onze missie.

 4. LMAD

  Nederland

  Wij zijn een bedrijf dat Energiebesparende producten levert aan o.a. gemeentes, overheid en woningcorporaties

 5. WALTER SUYKENS

  België

  Walter Suykens is actief in : Veiligheidscoordinatie, Energie Prestatie Berekening (EPB), Plaatsbeschrijving, Beheer van gebouwen.

 6. ARTICAE SMART TECHNOLOGIES

  Spanje

 7. TECNO S.R.L

  Italië

 8. GPI GESELLSCHAFT FÜR PRÜFTSTANDUNTERSUCHUNGEN UND INGENIEURDIENSTLEISTUNGEN MBH

  Duitsland

 1. BARTH.ENERGY SERVICES

  Duitsland

 2. GROUPE CASOL

  Frankrijk

 3. ANALYTICS OPERIT

  Spanje

 4. IBPC GMBH

  Duitsland

 5. AHORRODIRECT

  Spanje

 6. INDUSTRIAL SOLAR GMBH

  Duitsland

 7. BEST CONNECT UNTERNEHMERGEMEINSCHAFT GMBH

  Oostenrijk

 8. ADVIZEO BY SETEC

  Frankrijk

 9. PRAML ENERGIEKONZEPTE GMBH

  Duitsland

 10. ENERGIEDIENSTE ALLER ART

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Energiebesparing - adviesbureaus - Import export

Aantal resultaten

353 bedrijven