• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ertswinning

Resultaten voor

Ertswinning - Import export

 1. DOSTKAR MINING

  Turkije

  Het bedrijf DOSTKAR MINING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertswinning, Ertswinning, opalen, bentoniet, en kornalijn. Het is gevestigd in Torbali, Izmir, Turkije.

 2. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NEGAL INTERNATIONAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van diepvriesvis, tonijn in blik, en ferrozink in baren. Het is gevestigd in Lincoln, Verenigd Koninkrijk.

 3. OBSIDIAN V.E.J

  Armenië

  Het bedrijf OBSIDIAN V.E.J, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is gevestigd in Yerevan, Armenië.

 4. ANTATRADE LTD.

  Egypte

  Het bedrijf ANTATRADE LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ertswinning. Het is gevestigd in Badr City, Egypte.

 5. SCYPI, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf SCYPI, S.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwijdering van industrieel afval. Het is gevestigd in Oviedo, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IBEROCLAYS SLU

  Spanje

  Het bedrijf IBEROCLAYS SLU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertswinning. Het is gevestigd in Castellón De La Plana, Spanje.

 2. YAPITASI GRUP

  Turkije

  Het bedrijf YAPITASI GRUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaat, groefbreuksteen, grind voor de bouwindustrie, en steengroeveproducten. Het is gevestigd in Malatya, Turkije.

 3. SKALAND GRAPHITE AS

  Noorwegen

  Het bedrijf SKALAND GRAPHITE AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke grafiet. Het is gevestigd in Skaland, Noorwegen.

 4. CAVA FOFFI SRL

  Italië

  Het bedrijf CAVA FOFFI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is gevestigd in Civita Castellana, Italië.

 5. NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC

  Peru

  Het bedrijf NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren bentoniet, magnesiumsulfaten, calciumsulfaat, en zand voor kattenbakken. Het is gevestigd in Lima, Peru.

 1. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouwdiensten, Lood en -legeringen, Mijnbouwdiensten, zink, en Lood en -legeringen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. DMSA GROUP LLC

  Azerbeidzjan

  Het bedrijf DMSA GROUP LLC, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breek- en maalmachines, Ertswinning, peilapparaten, Breek- en maalmachines, machines en uitrustingen voor de productie van werken in kalk, gips en cement, en Ertswinning. Het is gevestigd in Baku, Azerbeidzjan.

 1. KLAC INDUSTRIE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf KLAC INDUSTRIE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Ertswinning, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, winning, en Ertswinning. Het is gevestigd in St Cyr En Val, Frankrijk.

 2. CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA

  Italië

  Het bedrijf CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren BEKLEDINGEN op trappen en metselwerk. Het is gevestigd in Guamo, Italië.

 3. IMERYS MINERAUX BELGIQUE

  België

  Het bedrijf IMERYS MINERAUX BELGIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertswinning, Niet ijzerhoudend metaalerts, analyselaboratoria van mineralen, Ertswinning, mineralen voor legeringen, en Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is gevestigd in Lixhe, België.

 4. SIBELCO ITALIA SPA

  Italië

  Het bedrijf SIBELCO ITALIA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwartszand, klei, en kaolien. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. AKPER PERLIT

  Turkije

  Het bedrijf AKPER PERLIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren verlicht gips, diensten van filtrering van industriële oliën, constructiemortels, en gietijzer. Het is gevestigd in Cankiri, Turkije.

 6. KALTUN MINING CO.

  Turkije

  Het bedrijf KALTUN MINING CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen constructies, mineralen op basis van silicium, Ertswinning, Glazen constructies, en verffabriek. Het is gevestigd in Aydin/turkey Türkiye, Turkije.

 7. KAOLIN EAD

  Bulgarije

  Het bedrijf KAOLIN EAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren klei, kaolien, en Kwartszand. Het is gevestigd in Senovo, Bulgarije.

 8. SKY GLOBAL MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf SKY GLOBAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dagbouw - machines en materiaal, hydraulische installaties, Ertswinning, Dagbouw - machines en materiaal, en Bewerkte onderdelen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. ZAVALIEVSKY GRAPHITE

  Oekraïne

  Het bedrijf ZAVALIEVSKY GRAPHITE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 2. MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY

  Turkije

  Het bedrijf MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is gevestigd in Kütahya, Turkije.

 3. YAGMUR KUYUMCU MAKINALARI

  Turkije

  Het bedrijf YAGMUR KUYUMCU MAKINALARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Juwelierswerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zuiveringsinstallaties, machines voor juwelen, Ertswinning, en Luchtbehandeling. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. GEO PETRO MINERALES SAS

  Colombia

  Het bedrijf GEO PETRO MINERALES SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is gevestigd in Bogota, Colombia.

 5. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Italië

  Het bedrijf E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertswinning, Ertswinning, bentoniet, en korrelvormige absorbeermiddelen. Het is gevestigd in Villanova Tulo, Italië.

 6. PAKIS DOGALTAS MARBLE CO., LTD.

  Turkije

  Het bedrijf PAKIS DOGALTAS MARBLE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bovenste gedeelte badkamer marmer, Ertswinning, en Natuursteentegels. Het is gevestigd in Amasya, Turkije.

 7. CARBOCIA

  Frankrijk

  Het bedrijf CARBOCIA, is een Distributeur, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Calciumcarbonaat. Het is gevestigd in Louvil, Frankrijk.

 8. NELLES FRERES

  België

  Het bedrijf NELLES FRERES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is gevestigd in Malmedy, België.

 9. ABDOUMINE

  Marokko

  Het bedrijf ABDOUMINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is gevestigd in Errcahidia, Marokko.

 10. CARMEUSE

  België

  Het bedrijf CARMEUSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is gevestigd in Seilles, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis