• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • essences - voeding

Resultaten voor

Essences - voeding - Import export

 1. P.A. AROMATICS FLAVORS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 1984 vervaardigt en verkoopt P.A Aromatics Flavors aroma's voor de voedingsindustrie, suikerwaren, snoepgoed en likeuren, en voor de farmaceutische industrie. Aroma's voor hartige en zoete producten, dranken, producten om in de oven te bakken, gebak en melkproducten. Etherische oliën en extracten voor de parfumindustrie en cosmetische industrie. UNI EN ISO 9001.

  Website Open In New icon
 2. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 3. DUTCH ESSENTIALS BV

  Nederland

  Dutch Essentials produceert en verhandelt natuurlijke en synthetische aroma's voor voedsel, cosmetica, parfums, schoonmaakmiddelen en farmaceutische toepassingen. Wij beschikken over high-tech destillatie en extractie apparatuur zowel op laboratoriumschaal als op productieschaal. Naast eigen productie is Dutch Essentials ook in staat om toll productie en synthese uit te voeren voor derden. Zowel chemische synthese, analyse en productie behoort tot ons portfolio.

 4. MANUFACTURAS TABERNER

  Spanje

  Sinds 1953 bedenken en creëren we de smaak van elk product om industriële slagers te helpen en om iets meer dan zomaar service te bieden. Ons personeel dat belast is met de ontwikkeling, beschikt over productielijnen die aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen om melanges te maken van kruiden en ingrediënten, en een labo dat met de modernste apparatuur is uitgerust voert de kwaliteitscontroles van onze producten uit. Deze waarden in combinatie met de technische kennis van onze medewerkers hebben ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment producten te ontwikkelen.

 5. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrijk

  Algovital is gespecialiseerd in de vervaardiging van biologische verzorgingsproducten en cosmetica, zoals gel, zalf of olie. Wij kunnen bogen op onze 40-jarige ervaring en op het vertrouwen van de producenten van etherische oliën uit Frankrijk en uit de rest van de wereld en bieden een breed assortiment van 100% natuurlijke, zuivere en gecertificeerd biologische etherische oliën om te voldoen aan uw behoeftes. Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen, o.a. cosmetica, voedingssupplementen, energiedranken, geneesmiddelen, parfums en aromatherapie. Onze oliën zijn verpakt in metalen vaten van 1 kg tot 1 ton. Als erkende leverancier zijn wij in staat u gedurende het volledige productieproces te begeleiden, van de eerste onderzoeken tot en met de strenge kwaliteitscontroles. ALGOVITAL biedt een volledige inzet van de grondstof tot het eindproduct. Ons R&D laboratorium stelt zijn vakbekwaamheid en creativiteit tot uw beschikking voor het formuleren van kwaliteitsproducten op maat.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLANDOR FLAVOURS INTERNATIONAL

  België

  Jarenlange ervaring in de complexe en uitgebreide wereld van aromastoffen en seasonings resulteert in een uitgebreid assortiment van oplossingen voor heel diverse toepassingen. Voedingsproducenten zowel in de “Savory industry” als de “Sweet Industry” kunnen bij ons terecht. Dankzij onze eigen sproeitorens kunnen wij de smaakstoffen in (gesproeidroogde) poedervorm of vloeibare vorm aanbieden. Wij houden rekening met religieus geïnspireerde vragen (Halal, Kosher), en bieden oplossingen voor consumenten met een vegetarische of veganistische levenswijze. Producten: Vlees aroma's, liqueur aroma's, boter aroma's vis en schaaldieren aroma's, kaas aroma's, vis seasoning, kruiden, seasonings, dranken aroma's, groeten seasonings, kruiden aroma's, fruit aroma's, vlees seasoning.

 2. FABSTER AROMATIQUE

  Frankrijk

 3. PIZZA E ALTRO, S.L

  Spanje

 4. AIOH - ALL IN ONE HEUREKA

  Oostenrijk

 5. L.R. FLAVOURS & FRAGRANCES INDUSTRIES S.P.A.

  Italië

 1. PAXMAN LTD

  Griekenland

 2. NAFOODS GMBH

  Duitsland

 3. ANAROMA

  Turkije

 4. WUXI ORIENT ANTS PACKAGING CO.,LTD.

  Duitsland

 5. CITRUS MEDITERRÁNEO

  Spanje

 6. ESSENTIALOIL.IN

  India

 7. ZQDINGCHENG MACHINERY CO.,LTD

  China

 8. JUST FALAFELS

  Duitsland

 9. FOODPLANET

  Spanje

 10. SOLAROM

  Italië

 1. SISTIU

  Italië

 2. PIZZERIA SAN NICOLA

  Italië

 3. AITVARAS UAB "FORTIMA"

  Litouwen

 4. SHANDONG HUANGXIN KITCHEN INDUSTRY LIMITED COMPANY

  China

 5. EVOCATIVE MANAGEMENT SERVICES

  Verenigde Staten

 6. SUKHDEVS FOOD LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. AWANG HAKHEEM GROUP

  Maleisië

 8. THE RESEARCH INSTITUTE OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

  Iran

 9. FLAVOLOGIC GMBH

  Duitsland

 10. HEBEI XIECHENG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD

  China

Filters

Resultaten voor

Essences - voeding - Import export

Aantal resultaten

2.008 bedrijven