• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • essences - voeding

Resultaten voor

Essences - voeding - Import export

 1. P.A. AROMATICS FLAVORS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 1984 vervaardigt en verkoopt P.A Aromatics Flavors aroma's voor de voedingsindustrie, suikerwaren, snoepgoed en likeuren, en voor de farmaceutische industrie. Aroma's voor hartige en zoete producten, dranken, producten om in de oven te bakken, gebak en melkproducten. Etherische oliën en extracten voor de parfumindustrie en cosmetische industrie. UNI EN ISO 9001.

 2. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AROMI MEDITERRANEI VISA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smaakstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Essences - voeding, Specerijen, extracten en kruiden, Conserveringsmiddelen, natuurlijke aromastoffen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, aroma's voor de banketbakkerij-industrie, Essences - voeding, natuurlijke aroma's, Specerijen, extracten en kruiden, en Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Nocera Inferiore, Italië.

 3. DUTCH ESSENTIALS BV

  Nederland

 4. MANUFACTURAS TABERNER

  Spanje

  Sinds 1953 bedenken en creëren we de smaak van elk product om industriële slagers te helpen en om iets meer dan zomaar service te bieden. Ons personeel dat belast is met de ontwikkeling, beschikt over productielijnen die aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen om melanges te maken van kruiden en ingrediënten, en een labo dat met de modernste apparatuur is uitgerust voert de kwaliteitscontroles van onze producten uit. Deze waarden in combinatie met de technische kennis van onze medewerkers hebben ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment producten te ontwikkelen.

 5. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrijk

  Algovital is gespecialiseerd in de vervaardiging van biologische verzorgingsproducten en cosmetica, zoals gel, zalf of olie. Wij kunnen bogen op onze 40-jarige ervaring en op het vertrouwen van de producenten van etherische oliën uit Frankrijk en uit de rest van de wereld en bieden een breed assortiment van 100% natuurlijke, zuivere en gecertificeerd biologische etherische oliën om te voldoen aan uw behoeftes. Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen, o.a. cosmetica, voedingssupplementen, energiedranken, geneesmiddelen, parfums en aromatherapie. Onze oliën zijn verpakt in metalen vaten van 1 kg tot 1 ton. Als erkende leverancier zijn wij in staat u gedurende het volledige productieproces te begeleiden, van de eerste onderzoeken tot en met de strenge kwaliteitscontroles. ALGOVITAL biedt een volledige inzet van de grondstof tot het eindproduct. Ons R&D laboratorium stelt zijn vakbekwaamheid en creativiteit tot uw beschikking voor het formuleren van kwaliteitsproducten op maat.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLANDOR FLAVOURS INTERNATIONAL

  België

  Jarenlange ervaring in de complexe en uitgebreide wereld van aromastoffen en seasonings resulteert in een uitgebreid assortiment van oplossingen voor heel diverse toepassingen. Voedingsproducenten zowel in de “Savory industry” als de “Sweet Industry” kunnen bij ons terecht. Dankzij onze eigen sproeitorens kunnen wij de smaakstoffen in (gesproeidroogde) poedervorm of vloeibare vorm aanbieden. Wij houden rekening met religieus geïnspireerde vragen (Halal, Kosher), en bieden oplossingen voor consumenten met een vegetarische of veganistische levenswijze. Producten: Vlees aroma's, liqueur aroma's, boter aroma's vis en schaaldieren aroma's, kaas aroma's, vis seasoning, kruiden, seasonings, dranken aroma's, groeten seasonings, kruiden aroma's, fruit aroma's, vlees seasoning.

 2. FABSTER AROMATIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf FABSTER AROMATIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsextracten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smaakstoffen, Essences - voeding, Smaakstoffen, Essences - voeding, Fabrikant van aroma's voor levensmiddelen, en export van voedingsaroma's. Het is gevestigd in Angerville, Frankrijk.

 3. PIZZA E ALTRO, S.L

  Spanje

  Het bedrijf PIZZA E ALTRO, S.L, is een Distributeur, en actief in de sector Essences - voeding. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. FLAVOLOGIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FLAVOLOGIC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voedingsextracten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smaakstoffen, Essences - voeding, aromatische producten, Smaakstoffen, Essences - voeding, en aromatiserende oplossingen. Het is gevestigd in Vaterstetten, Duitsland.

 5. PRYMAT

  Polen

  Het bedrijf PRYMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Essences - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Sauzen, Soepen, Specerijen, extracten en kruiden, Sauzen, sauzen en specerijen, en Soepen. Het is gevestigd in Jastrzebie-Zdroj, Polen.

 1. AIOH - ALL IN ONE HEUREKA

  Oostenrijk

  Het bedrijf AIOH - ALL IN ONE HEUREKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Essences - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren essences voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Golling, Oostenrijk.

 2. PAXMAN LTD

  Griekenland

  Het bedrijf PAXMAN LTD, en actief in de sector Essences - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtensappen, etherische oliën citroen, natuurlijke etherische oliën voor de drankindustrie, Vruchtensappen, en vruchtensiroop zonder alcohol. Het is gevestigd in Ag. Stefanos, Patra, Griekenland.

 1. L.R. FLAVOURS & FRAGRANCES INDUSTRIES S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf L.R. FLAVOURS & FRAGRANCES INDUSTRIES S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Essences en aroma's - ongeschikt voor voeding, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Essences - voeding, Essences en aroma's - ongeschikt voor voeding, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Essences - voeding, en geuren. Het is gevestigd in Belpasso, Italië.

 2. MULTI-SERVICES APS AB

  Zweden

  Het bedrijf MULTI-SERVICES APS AB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Essences - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging van gebouwen, reinigingsdiensten voor industriele gebouwen, reinigingsdiensten voor kantoren, machines voor reiniging vlakstrijken en verstuiving voor schoenfabrieken en schoenmakers, en Reiniging van gebouwen. Het is gevestigd in Helsingborg 25230, Zweden.

 3. NAFOODS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NAFOODS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Essences - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven, voedingsmiddelen groothandel, en Conserven. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. LAFAZ TRADING BV

  België

  Het bedrijf LAFAZ TRADING BV, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Essences - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babyvoeding, productie van tomatenpuree, sappen, tomaten, en Babyvoeding. Het is gevestigd in Lummen, België.

 5. THE FLAVORIST

  België

  Het bedrijf THE FLAVORIST, is een Distributeur, en actief in de sector Smaakstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Essences - voeding, aroma, voeding, Essences - voeding, en specerijen en smaakversterkers. Het is gevestigd in Lanaken, België.

 6. WUXI ORIENT ANTS PACKAGING CO.,LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf WUXI ORIENT ANTS PACKAGING CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Essences - voeding. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. CITRUS MEDITERRÁNEO

  Spanje

  Het bedrijf CITRUS MEDITERRÁNEO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Essences - voeding. Het is gevestigd in Orihuela, Spanje.

 8. SUKHDEVS FOOD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SUKHDEVS FOOD LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Essences - voeding. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 1. JUST FALAFELS

  Duitsland

  Het bedrijf JUST FALAFELS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Essences - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren kapucijners. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. SWENORD IMEX TRADING

  Zweden

  Het bedrijf SWENORD IMEX TRADING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Essences - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren taarten, en specerijen voor voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Nyköping, Zweden.

 3. SUNDERBAN VOF

  Nederland

  Het bedrijf SUNDERBAN VOF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Essences - voeding. Het is gevestigd in Den Haag, Nederland.

 4. FOODPLANET

  Spanje

  Het bedrijf FOODPLANET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Essences - voeding. Het is gevestigd in Calella, Spanje.

 5. SOLAROM

  Italië

  Het bedrijf SOLAROM, is een Distributeur, en actief in de sector Essences - voeding. Het is gevestigd in Ragusa, Italië.

 6. AITVARAS UAB "FORTIMA"

  Litouwen

  Het bedrijf AITVARAS UAB "FORTIMA", is een Dienstverlener, en actief in de sector Essences - voeding. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 7. SISTIU

  Italië

  Het bedrijf SISTIU, is een Distributeur, en actief in de sector Essences - voeding. Het is gevestigd in Fonni, Italië.

 8. PIZZERIA SAN NICOLA

  Italië

  Het bedrijf PIZZERIA SAN NICOLA, is een Distributeur, en actief in de sector Essences - voeding. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 9. ROMERON PERFUME

  Turkije

  Verified by europages badge

  ROMERON Perfume is een van de belangrijkste fabrikanten van parfums, rietdiffusors, penparfums, luchtverfrissers voor auto's en Eau de colognes in Turkije. Wij zijn actief in meer dan 15 landen met ongeveer 70 Romeron Perfume Shops. Bovendien bieden wij onze klanten huismerkproductie en aangepaste ontwerpservice. ROMERON Parfum is een van de top 10 leveranciers van parfums in Turkije en is een van de beste klanten van Franse parfumfabrikanten. Bij ROMERON besteden we veel zorg aan de bereiding van al onze creaties door ze een unieke waarde te geven en ingrediënten van topkwaliteit te gebruiken. Onze parfums combineren esthetiek, schoonheid, verfijning en emotioneel welzijn, terwijl ze voldoen aan de strengste kwaliteitscontrolenormen en elke stap in het productieproces nauwlettend in het oog houden. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en grondstoffen die op de markt verkrijgbaar zijn.Het is onze missie om een van de wereldleiders te worden op het gebied van merkparfumerie en in onze winkels een unieke ervaring te creëren met de hoogst mogelijke kwaliteit en een minimale impact op het milieu. Wij streven ernaar hoogwaardige parfumerie-, cosmetica- en huisparfumproducten toegankelijk te maken voor de consument en emoties en unieke ervaringen op te wekken. Bovendien werken wij alleen samen met betrouwbare partners voor de productie van kwaliteitsgeuren en exclusieve verpakkingen. Met ons aan uw zijde kunt u uw klanten trakteren op kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 10. WORLD WIDE COMMODITY TRADING BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Worldwide Commodity Trading B.V is een toonaangevend in Nederland gevestigd handelsbedrijf binnen de cosmetica-sector. Wij importeren, exporteren en verdelen luxe huidverzorgings- en cosmeticaproducten wereldwijd, inclusief parfums en overige lichaamsverzorgingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Contact Whatsapp: +31623485329

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Essences - voeding - Import export

Aantal resultaten

1.931 Bedrijven