• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • essences en etherische olien

Resultaten voor

Essences en etherische olien - Import export

 1. L'OR DES LAVANDES

  Frankrijk

  Wij zijn lavendelkwekers sinds 1916, ofwel sinds 4 generaties, en bieden hoogwaardige etherische olie aan die biologische is en een beschermde oorsprongsbenaming heeft. Onze familie, de familie Fra, kweekt echte lavendel in Lagarde d’Apt, op 1.100 m hoogte tussen Ventoux en Luberon. Sinds 1979, zijn wij overgestapt op de biologische landbouw. Onze productie verkrijgt ieder jaar het BOB label "Etherische olie van echte lavendel uit de Haute Provence", dat de oorsprong, de traceerbaarheid en tevens de kwaliteit garandeert. Deze gezaaide lavendel is afkomstig van de wilde lavendel, waardoor het de beste lavendel is vergeleken met gekloonde lavendel die ook wel "lavandula angustifolia" genoemd wordt of vergelken met lavandin. Wij zijn producenten van biologische etherische olie van echte lavendel, biologische etherische olie van lavandin super en biologische hydrolaten van echte lavendel. Onze etherische oliën van echte lavendel zijn verkregen uit biologische gekweekte planten zonder chemische of synthetische producten. Ze zijn dus ideaal voor gebruik binnen aromatherapie en cosmetica. Wij verkopen onze producten in kleine of grote hoeveelheden. De etherische lavendelolieën hebben talloze kwaliteiten en kunnen gebruikt worden in cosmetica, voor frictie, tegen stress, tegen verkoudheid en zelfs in de keuken, om te genieten van overheerlijke lavendelkoekjes.

 2. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

  Frankrijk

  Ons laboratorium in de buurt van Avignon in Zuid-Frankrijk bestudeert sinds meerdere jaren de biologische effecten van etherische oliën. Het laboratorium biedt u aan één of meerdere natuurlijke aromatische samenstellingen uit te werken op basis van uw specificaties. Wij verdelen etherische oliën voor de cosmetische, farmaceutische en diergeneeskundige industrie evenals voor apotheken. Wij voeren tevens assemblages van etherische oliën uit die bepaalde biologische effecten kunnen combineren (afslanken, kalmeren, hydrateren, ...) met verleidelijke geuren. Op aanvraag kunnen wij specifieke samenstellingen ontwikkelen (zonder te vermelden allergenen, Ecocert gecertificeerd, ...). Wij beschikken over de nodige apparatuur om alle fysische analyses uit te voeren zoals de dichtheid, de brekingsindex, de optische afwijking... kortom alle kenmerkende fysische eigenschappen van een etherische olie. Daarnaast beschikken wij over een chromatografie in gasfase gevolgd door een massa spectrometer om de moleculen te identificeren. Voor onze biologische en standaard etherische oliën werken we wereldwijd samen; zowel met Zuid-Afrika als Canada, China of Indonesië. Wij streven ernaar hoogwaardige grondstoffen te vinden.

 3. INTELCARE

  Marokko

  Intelcare ontwerpt biologische cosmetica op basis van natuurlijke actieve bestanddelen. Intelcare, opgericht in 2017, ontwikkelt producten die aan de behoeften van internationale klanten voldoen en gebruikt hiervoor lokale ingrediënten afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Het cosmeticalabo INTELCARE staat bekend vanwege zijn uitzonderlijke knowhow en de passie van zijn team om schoonheids- en wellnessproducten te ontwikkelen van uitstekende kwaliteit die hun beloften nakomen. Ons cosmeticalabo en onze productie-units voldoen aan de normen van de goede fabricagepraktijken en zijn ISO22716 et ISO 9001 gecertificeerd. Onze werkplaatsen en voorraden beslaan 1.000 m² en omvatten de zone voor de fabricage, de zone voor het verpakken, het laboratorium voor de ontwikkeling van de producten en samenstellingen, de voorraden grondstoffen, verpakkingsartikelen en afgewerkte producten. Wij beschikken over een veelzijdig en accuraat machinepark voor de fabricage, het vullen en verpakken. Wij zetten ons in voor de bescherming van het milieu en de gezondheid van onze klanten; daarom bevatten onze producten gene parabenen, siliconen of minerale oliën. De belangrijkste actieve bestanddelen van onze producten zijn van natuurlijke herkomst. Wij gebruiken vitaminerijke plantenextracten, plantaardige oliën die essentiële vetzuren bevatten en aromatische essentiële oliën. Het zijn ware concentraten van nutriënten.

 4. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Fabricage en verkoop van pepermuntoliën, menthol en andere etherische oliën voor de zoetwarenindustrie, de kauwgomindustrie en aanverwante industrieën. Onze producten worden met name gebruikt op het gebied van cosmetica, huishouden, verzorging (mens en dier), textiel, diervoeder, voeding, mondverzorging, wellness en nog veel meer. Onze ervaren parfumeurs ontwikkelen innovatieve creaties voor u, op basis van uw ideeën en uw vereistenprofiel.Als het gaat om nieuwe ontwikkelingen voor uw producten, houden wij ons uiteraard aan de wettelijke en veiligheidsvoorschriften en aan speciale registratieverzoeken.Onze parfumoliën zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen op veel manieren gebruikt worden.Wij leveren speciaal ontwikkelde pepermuntoliën volgens uw eisen in de hoogste kwaliteit - zowel voor de mondhygiëne, de zoetwarenindustrie als volgens farmaceutische specificaties.

 5. ILANGA NATURE

  België

  ILANGA NATURE is een producent van kruiden, honing uit wilde bijenkorven, olijfolie en fruit. Onze producten hebben een kwaliteitsgarantie en zijn traceerbaar. ILANGA NATURE vindt unieke smaken in Madagaskar, Mauritius en Sardinië en hoogwaardige en smaakvolle producten uit alle windstreken. Wij bieden een breed assortiment natuurlijke producten onder de beste voorwaarden. Wij kunnen aan uw behoeften voor natuurlijke en authentieke producten met de kenmerkende smaak van streekproducten voldoen! Werk u binnen het restaurantwezen? Bent u eigenaar van een kruidenierswinkel? Deelt u onze waarden en onze visie? Zijn de natuurlijke producten de beste optie voor u? Dan bent u hier op de juiste pagina. Vakspecialisten die de beste prijs-kwaliteitsverhouding zoeken zijn bij ons aan het juiste adres. ILANGA NATURE biedt honing, kruiden en specerijen, zouten, suiker, jams en olijfolie in diverse formaten. Wij luisteren naar uw behoeften en wij bieden u producten die hier volledig op aansluiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ETERIKA LTD

  Bulgarije

  ETERIKA LTD. is een Bulgaarse producent van etherische oliën en bloemenwaters, aromatherapieproducten en cosmetische producten voor gezichts-, haar- en lichaamsverzorging opgericht in 1990. Wij zijn gevestigd in de Rozenvallei, een gebied in het centrum van Bulgarije met optimale bodem- en klimaatomstandigheden voor de teelt van de oliehoudende 'Rosa damascena', lavendel 'Lavandula angustifolia' en andere plantages voor hoogwaardige etherische oliën. Een feit waar we trots op zijn: de eerste partij rozenolie die door een privébedrijf in Bulgarije werd geproduceerd buiten de toenmalige staatsbedrijven. Dit wordt gecertificeerd door Protocol № 1/19.06.1992 door het Staatslaboratorium "Bulgarian Rose" - Sofia verleend aan ons bedrijf. In 1996 werd het merk Eterika® geregistreerd. Onze producten zijn vrij van verf, synthetische geurstoffen, dierlijke producten; wij recyclen verpakkingen. Bij de productie en levering van onze producten streven wij ernaar ons te onderscheiden en wijken wij niet af van onze basisbeginselen: eigen grondstoffen, gesloten productiecyclus, natuurlijke en zuivere producten, redelijke prijzen. Aan iedereen die door ons en onze producten geïntrigeerd is, wensen wij: 'Vergroot uw waardering voor de natuur'. In ons assortiment vindt u: ETHERISCHE OLIËN AROMAMENGSELS BLOEMENWATERS PLANTAARDIGE DRAGEROLIËN COSMETISCHE OLIËN VOOR GEZICHTSVERZORGING COSMETISCHE OLIËN VOOR HAARVERZORGING MASSAGEOLIËN VOOR LICHAAMSVERZORGING HANDMASSAGEOLIËN HIELMASSAGEOLIËN BULGAARSE ROZENPRODUCTEN VERPAKKINGEN VOOR COSMETISCHE PRODUCTEN AROMATISCHE ACCESSOIRES COLLAGENEN EN SUPPLEMENTEN

 2. LILIUM XTRACT

  Frankrijk

  Lilium Xtract, gevestigd in Zuid-Frankrijk, is een fabrikant van en groothandelaar in 100% natuurlijke cannabisaroma's (terpenen). Onze producten werken met CBD-bloemen, harsen, extracten, CBD-oliën, e-vloeistoffen, vape pennen (cartridges), cosmetica, tabak, shisha-tabak, levensmiddelen en dranken. Wij beschikken over alle nodige certificeringen en accreditaties – food grade certificering, IFRA, allergenen accreditatie EU normen, veiligheidsinformatiebladen, gegevensbladen. Onze producten bevatten geen CBD en geen THC. Het gebruik ervan maakt het mogelijk om e-vloeistoffen te creëren met een cannabissmaak of met totaal innovatieve smaken door onze cannabis-aroma's met andere aroma's te combineren; de smaak en geur van hun bloemen, CBD-harsen en -derivaten te normaliseren of te verbeteren; avant-gardistische cosmetica met een cannabisgeur te creëren; tabaksproducten te creëren met een unieke cannabissmaak. Ons aanbod omvat twee assortimenten: -Het assortiment "Derived Line", waarvan de terpenen een extract zijn uit de hennepplant (cannabis sativa L). -Het assortiment "Profile Line", waarvan de terpenen een extract zijn uit botanische planten. Onze canabis-aroma's (terpenen) zijn ingedeeld in 3 categorieën: de klassieke, fruitige en zoete variëteiten. Wij kunnen op aanvraag monsterpakketjes leveren zodat u zelf kunt vaststellen met hoeveel zorg wij onze producten omringen.

 3. FÉRET PARFUMEUR

  Frankrijk

  Féret Parfumeur, een Frans familiemerk sinds 1878, - met het label Eeuwenoud familiebedrijf - draagt sinds meerdere generaties de geuren van de Franse levenskunst uit. In 1900, won het Hyaliene blok - 100% natuurlijk aluinsteen - drie medailles tijdens de Wereldtentoonstelling van Parijs 1900 en is ook vandaag nog verkrijgbaar! Tegenwoordig staat Alexis Cabanne - achterachterkleinkind van de oprichter – aan het hoofd van de onderneming.\n\nAlexis is geboren en getogen in de Cognac streek. Dankzij de overdracht van de familie knowhow, traint Alexis, net als zijn voorouders, zijn neus en gehemelte met deze sterke drank. Hij is een ware natuurliefhebber en pakt graag verschillende dingen aan. Hij blaast het cosmeticamerk van de familie in 2012 dan ook nieuw leven in: Féret Parfumeur.\n\nIn een nog altijd retro-chique stijl en 100% MADE IN FRANCE biedt Féret Parfumeur u producten die voornamelijk gebaseerd zijn op honing en etherische oliën. Ze zijn geschikt voor parfumwinkels, apotheken, barbershops, bio-winkels, schoonheidsinstituten en spa's evenals warenhuizen en cadeauwinkels. Ons blikvangende Retro-Chique merk steelt het hart van de consument dankzij producten van uitmuntende kwaliteit die aangename jeugdherinneringen oproepen. De creaties van Alexis doen u een boeiend historisch verhaal uit de doeken: dat van de familie Féret, een verhaal in het teken van elegantie en verfijndheid met een vleugje Franse charme …. .\n\nNeem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. MELINADESTOCK

  Frankrijk

  De firma MELINADESTOCK is fabrikant en wederverkoper van cosmeticaproducten van grote merken, gevestigd in Aubervilliers met zijn showroom van 400 m2 sinds meer dan 30 jaar. Wij bieden meer dan 300 merken en meer dan 2500 referenties in restvoorraden (parfums, tassen, kleding, cosmetica, enz.) Azzaro, Nina Ricci, Paco Rabanne, Hugo Boss, Ted Lapidus, Mauboussin, Mugler, Cacharel, enz.) Gemengde parfums alsmede onze eigen collectie Massimo, parfum vervaardigd in onze frabriek in Frankrijk. Wij bieden privé collecties, Maissa +Brume Corporel voor het lichaam (Parfum Niche, Victoria’s Secret, Women’s Secret, Pascal Morabito, Birraci ...) + Cosmeticaproducten (Botox, Gladmaken van haar, Keratine, Jean Michel Cavada) en ook etherische parfumoliën geïnspireerd door grote merken op basis van parfums (Essentiële olie) (Baccarat, Bois d’argent , vanille ...) + Make-up, Sfeerparfums, Interieurparfums (Black UP, Bouregeois ...). Gratis thuislevering binnen 24U - Mogelijkheid naar de winkel te komen in onze Showroom in Aubervilliers (Zien/testen/kopen/onderhandelen) - Voor detailaankopen wordt u verzocht uw bestelling op onze website door te geven. (Sykze.com) De adresgegevens zijn beschikbaar op ons profiel (Adres, telefoonnummer en e-mailadres). De prijzen variëren afhankelijk van de hoeveelheden. Neem voor meer informatie en om kennis te maken met onze firma gerust contact met ons op!

 5. ROYAL BIO

  Spanje

  Royal Bio is een groothandel in 100% pure en ecologische natuurlijke ingrediënten voor de sectoren cosmetica, voeding, farmaceutische en fytosanitaire producten. Wij verkopen meer dan 2.500 referenties van plantaardige oliën, etherische oliën, boters, wassen, plantenextracten, alcohol, glycerine, aloë vera, hydrosolen, exfoliatoren, zaden, gedroogde planten, kruiden, enz. Onze grote variëteit brengt veelzijdigheid en flexibiliteit in de activiteiten van al onze klanten, ongeacht hun productiecapaciteit. In de eerste plaats bedoeld voor natuurlijke cosmetica, hebben we ons productaanbod verbreed voor andere sectoren zoals voeding, aromatherapie, parfumeurs, kruidengeneeskunde en fytosanitaire producten. Als exporteur en importeur hebben we een volledig assortiment natuurlijke producten van over de hele wereld. Door een nauwe relatie met onze producenten, van meer dan 30 verschillende oorsprong, kan het hele proces zorgvuldig worden gecontroleerd.

 1. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrijk

  Als laboratorium en fabrikant, gespecialiseerd in extracten van verse biologische planten uit de Franse flora stelt Laboratoire Acanthis zijn knowhow ter beschikking van ondernemingen die een assortiment cosmeticaproducten, voedings- en dieetsupplementen of plantenextracten op maat willen ontwikkelen. Laboratoire Acanthis, een maakloonbedrijf in de plantenwereld, beheerst de hele ontwikkelingsketen van producten: vanaf de sourcing van grondstoffen van biologische of natuurlijke herkomst en indien mogelijk plaatselijk geproduceerd tot de fabricage en verpakking van het eindproduct tegen maakloon in onze werkplaatsen midden in de Hautes-Alpes. Ons R&D-team begeleidt u bij de samenstelling op maat van uw product, het opsporen van uw plantaardige actieve bestanddelen en geeft u advies rond de reglementaire en technische aspecten. Onze locatie is ISO 9001 v 2015 gecertificeerd en wij fabriceren volgens de HACCP-principes en de goede praktijken voor de fabricage (BPF) van cosmetica en farmaceutische producten.

 2. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanje

  Instituto Fitológico is een bedrijf dat opgericht werd in 1971 en gevestigd is te Barcelona. Het produceert sinds meer dan 50 jaar producten op basis van plantaardige grondstoffen, plantenextracten, etherische oliën, bloemenwaters, parfums en aroma's voor de farmaceutische, cosmetische, levensmiddelen-, dieet-, diervoeder-, diergeneeskundige en landbouwindustrie. Wij verwerken meer dan 300 planten volgens natuurlijke en bio-ecologische processen voor talloze eindproducten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

 1. LIGNE D COSMETIQUE

  Frankrijk

  Ons doel is om onmiddellijke, langdurige resultaten te garanderen met een ongeëvenaard effect. Wij maken gebruik van de natuur, waar de actieve bestanddelen te vinden zijn die de huid nodig heeft om optimaal te functioneren. Onze formules, ontwikkeld door ervaren anti-aging experts, artsen en chirurgen, zijn gebaseerd op 4 principes: Transparantie van grondstoffen, eco-verantwoordelijkheid, actieve ingrediënten van planten met wetenschappelijk bewijs en gemaakt in Frankrijk.

 2. BIO NEUF

  België

  BIO NEUF, gevoelig voor de natuur en het milieu, biedt u biologische cosmetica voor uw natuurlijke schoonheid: schoonheidsproducten met etherische oliën (AROMATHERAPIE), plantaardige oliën biologische hydrolaten, met een HOGE CONCENTRATIE VAN ACTIEVE PRINCIPES een gecertificeerd door CERTISYS (Belgische controle-instantie). Bijzonderheid voor België: 100% BIO, dat wil zeggen dat alle ingrediënten ervan BIOLOGISCH zijn.Wij verkopen onze producten in België en in heel Europa!

 3. COSMETYS

  Frankrijk

 4. SENS ORIGINAL

  Frankrijk

 5. NÔVENY

  Frankrijk

 6. PHOENIX IMPORT

  Nederland

 7. CDF SOURCING

  Frankrijk

 8. ETHNIKSTORE

  Frankrijk

 1. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrijk

 2. ASTRATELLA

  Frankrijk

 3. BIOLANDES

  Frankrijk

 4. F.J.CAMPOS

  Portugal

 5. KBA

  Frankrijk

 6. EARL DOMAINE DES AROMES PROVENCAUX

  Frankrijk

 7. SALY COSMETIQUES

  Frankrijk

 8. ALL4HOUSE

  Frankrijk

 9. ARÔMA'PLANTES

  Frankrijk

  Franse onderneming gespecialiseerd in de productie van aromatische grondstoffen. Uitgerust met een ultramoderne distilleerderij en een eigen laboratorium, levert zij aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in aromatherapie, cosmetica, zeep en parfum, rechtstreeks in bulk of in verpakte producten. Wij bieden een breed scala aan natuurlijke kwaliteitsproducten, gecertificeerd biologisch of kosmos: etherische oliën, bloemenwaters, maceraten, plantaardige grondstoffen. Wij verwerken ook tot afgewerkte cosmetische producten, koude zepen, onder het merk Arôma'plantes, gecertificeerde Cosmos & slow cosmetics.Vind meer dan 600 referenties gemaakt in Frankrijk in de categorieën: Aromatherapie, cosmetica, zeep maken, hygiëne en biologisch voor thuis.... Als white label biedt Arôma'plantes u ook haar knowhow (onderzoek, ontwikkeling, formulering), kwaliteitsgrondstoffen en al haar materiaal (verpakking, etikettering, logistiek).

 10. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrijk

  Algovital is gespecialiseerd in de vervaardiging van biologische verzorgingsproducten en cosmetica, zoals gel, zalf of olie. Wij kunnen bogen op onze 40-jarige ervaring en op het vertrouwen van de producenten van etherische oliën uit Frankrijk en uit de rest van de wereld en bieden een breed assortiment van 100% natuurlijke, zuivere en gecertificeerd biologische etherische oliën om te voldoen aan uw behoeftes. Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen, o.a. cosmetica, voedingssupplementen, energiedranken, geneesmiddelen, parfums en aromatherapie. Onze oliën zijn verpakt in metalen vaten van 1 kg tot 1 ton. Als erkende leverancier zijn wij in staat u gedurende het volledige productieproces te begeleiden, van de eerste onderzoeken tot en met de strenge kwaliteitscontroles. ALGOVITAL biedt een volledige inzet van de grondstof tot het eindproduct. Ons R&D laboratorium stelt zijn vakbekwaamheid en creativiteit tot uw beschikking voor het formuleren van kwaliteitsproducten op maat.

Filters

Resultaten voor

Essences en etherische olien - Import export

Aantal resultaten

414 bedrijven