• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • essences en etherische olien

Resultaten voor

Essences en etherische olien - Import export

 1. L'OR DES LAVANDES

  Frankrijk

  Wij zijn lavendelkwekers sinds 1916, ofwel sinds 4 generaties, en bieden hoogwaardige etherische olie aan die biologische is en een beschermde oorsprongsbenaming heeft. Onze familie, de familie Fra, kweekt echte lavendel in Lagarde d’Apt, op 1.100 m hoogte tussen Ventoux en Luberon. Sinds 1979, zijn wij overgestapt op de biologische landbouw. Onze productie verkrijgt ieder jaar het BOB label "Etherische olie van echte lavendel uit de Haute Provence", dat de oorsprong, de traceerbaarheid en tevens de kwaliteit garandeert. Deze gezaaide lavendel is afkomstig van de wilde lavendel, waardoor het de beste lavendel is vergeleken met gekloonde lavendel die ook wel "lavandula angustifolia" genoemd wordt of vergelken met lavandin. Wij zijn producenten van biologische etherische olie van echte lavendel, biologische etherische olie van lavandin super en biologische hydrolaten van echte lavendel. Onze etherische oliën van echte lavendel zijn verkregen uit biologische gekweekte planten zonder chemische of synthetische producten. Ze zijn dus ideaal voor gebruik binnen aromatherapie en cosmetica. Wij verkopen onze producten in kleine of grote hoeveelheden. De etherische lavendelolieën hebben talloze kwaliteiten en kunnen gebruikt worden in cosmetica, voor frictie, tegen stress, tegen verkoudheid en zelfs in de keuken, om te genieten van overheerlijke lavendelkoekjes.

 2. ETERIKA LTD

  Bulgarije

  ETERIKA LTD. is een Bulgaarse producent van etherische oliën en bloemenwaters, aromatherapieproducten en cosmetische producten voor gezichts-, haar- en lichaamsverzorging opgericht in 1990. Wij zijn gevestigd in de Rozenvallei, een gebied in het centrum van Bulgarije met optimale bodem- en klimaatomstandigheden voor de teelt van de oliehoudende 'Rosa damascena', lavendel 'Lavandula angustifolia' en andere plantages voor hoogwaardige etherische oliën. Een feit waar we trots op zijn: de eerste partij rozenolie die door een privébedrijf in Bulgarije werd geproduceerd buiten de toenmalige staatsbedrijven. Dit wordt gecertificeerd door Protocol № 1/19.06.1992 door het Staatslaboratorium "Bulgarian Rose" - Sofia verleend aan ons bedrijf. In 1996 werd het merk Eterika® geregistreerd. Onze producten zijn vrij van verf, synthetische geurstoffen, dierlijke producten; wij recyclen verpakkingen. Bij de productie en levering van onze producten streven wij ernaar ons te onderscheiden en wijken wij niet af van onze basisbeginselen: eigen grondstoffen, gesloten productiecyclus, natuurlijke en zuivere producten, redelijke prijzen. Aan iedereen die door ons en onze producten geïntrigeerd is, wensen wij: 'Vergroot uw waardering voor de natuur'. In ons assortiment vindt u: ETHERISCHE OLIËN AROMAMENGSELS BLOEMENWATERS PLANTAARDIGE DRAGEROLIËN COSMETISCHE OLIËN VOOR GEZICHTSVERZORGING COSMETISCHE OLIËN VOOR HAARVERZORGING MASSAGEOLIËN VOOR LICHAAMSVERZORGING HANDMASSAGEOLIËN HIELMASSAGEOLIËN BULGAARSE ROZENPRODUCTEN VERPAKKINGEN VOOR COSMETISCHE PRODUCTEN AROMATISCHE ACCESSOIRES COLLAGENEN EN SUPPLEMENTEN

 3. INTELCARE

  Marokko

  Intelcare ontwerpt biologische cosmetica op basis van natuurlijke actieve bestanddelen. Intelcare, opgericht in 2017, ontwikkelt producten die aan de behoeften van internationale klanten voldoen en gebruikt hiervoor lokale ingrediënten afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Het cosmeticalabo INTELCARE staat bekend vanwege zijn uitzonderlijke knowhow en de passie van zijn team om schoonheids- en wellnessproducten te ontwikkelen van uitstekende kwaliteit die hun beloften nakomen. Ons cosmeticalabo en onze productie-units voldoen aan de normen van de goede fabricagepraktijken en zijn ISO22716 et ISO 9001 gecertificeerd. Onze werkplaatsen en voorraden beslaan 1.000 m² en omvatten de zone voor de fabricage, de zone voor het verpakken, het laboratorium voor de ontwikkeling van de producten en samenstellingen, de voorraden grondstoffen, verpakkingsartikelen en afgewerkte producten. Wij beschikken over een veelzijdig en accuraat machinepark voor de fabricage, het vullen en verpakken. Wij zetten ons in voor de bescherming van het milieu en de gezondheid van onze klanten; daarom bevatten onze producten gene parabenen, siliconen of minerale oliën. De belangrijkste actieve bestanddelen van onze producten zijn van natuurlijke herkomst. Wij gebruiken vitaminerijke plantenextracten, plantaardige oliën die essentiële vetzuren bevatten en aromatische essentiële oliën. Het zijn ware concentraten van nutriënten.

 4. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Fabricage en verkoop van pepermuntoliën, menthol en andere etherische oliën voor de zoetwarenindustrie, de kauwgomindustrie en aanverwante industrieën. Onze producten worden met name gebruikt op het gebied van cosmetica, huishouden, verzorging (mens en dier), textiel, diervoeder, voeding, mondverzorging, wellness en nog veel meer. Onze ervaren parfumeurs ontwikkelen innovatieve creaties voor u, op basis van uw ideeën en uw vereistenprofiel.Als het gaat om nieuwe ontwikkelingen voor uw producten, houden wij ons uiteraard aan de wettelijke en veiligheidsvoorschriften en aan speciale registratieverzoeken.Onze parfumoliën zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen op veel manieren gebruikt worden.Wij leveren speciaal ontwikkelde pepermuntoliën volgens uw eisen in de hoogste kwaliteit - zowel voor de mondhygiëne, de zoetwarenindustrie als volgens farmaceutische specificaties.

 5. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

  Frankrijk

  Ons laboratorium in de buurt van Avignon in Zuid-Frankrijk bestudeert sinds meerdere jaren de biologische effecten van etherische oliën. Het laboratorium biedt u aan één of meerdere natuurlijke aromatische samenstellingen uit te werken op basis van uw specificaties. Wij verdelen etherische oliën voor de cosmetische, farmaceutische en diergeneeskundige industrie evenals voor apotheken. Wij voeren tevens assemblages van etherische oliën uit die bepaalde biologische effecten kunnen combineren (afslanken, kalmeren, hydrateren, ...) met verleidelijke geuren. Op aanvraag kunnen wij specifieke samenstellingen ontwikkelen (zonder te vermelden allergenen, Ecocert gecertificeerd, ...). Wij beschikken over de nodige apparatuur om alle fysische analyses uit te voeren zoals de dichtheid, de brekingsindex, de optische afwijking... kortom alle kenmerkende fysische eigenschappen van een etherische olie. Daarnaast beschikken wij over een chromatografie in gasfase gevolgd door een massa spectrometer om de moleculen te identificeren. Voor onze biologische en standaard etherische oliën werken we wereldwijd samen; zowel met Zuid-Afrika als Canada, China of Indonesië. Wij streven ernaar hoogwaardige grondstoffen te vinden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MELINADESTOCK

  Frankrijk

  De firma MELINADESTOCK is fabrikant en wederverkoper van cosmeticaproducten van grote merken, gevestigd in Aubervilliers met zijn showroom van 400 m2 sinds meer dan 30 jaar. Wij bieden meer dan 300 merken en meer dan 2500 referenties in restvoorraden (parfums, tassen, kleding, cosmetica, enz.) Azzaro, Nina Ricci, Paco Rabanne, Hugo Boss, Ted Lapidus, Mauboussin, Mugler, Cacharel, enz.) Gemengde parfums alsmede onze eigen collectie Massimo, parfum vervaardigd in onze fabriek in Frankrijk. Wij bieden privé collecties, Maissa +Brume Corporel voor het lichaam (Parfum Niche, Victoria’s Secret, Women’s Secret, Pascal Morabito, Birraci ...) + Cosmeticaproducten (Botox, Gladmaken van haar, Keratine, Jean Michel Cavada) en ook etherische parfumoliën geïnspireerd door grote merken op basis van parfums (Essentiële olie) (Baccarat, Bois d’argent , vanille ...) + Make-up, Sfeerparfums, Interieurparfums (Black UP, Bouregeois ...). Gratis thuislevering binnen 24U - Mogelijkheid naar de winkel te komen in onze Showroom in Aubervilliers (Zien/testen/kopen/onderhandelen) - Voor detailaankopen wordt u verzocht uw bestelling op onze website door te geven. (Sykze.com) De adresgegevens zijn beschikbaar op ons profiel (Adres, telefoonnummer en e-mailadres). De prijzen variëren afhankelijk van de hoeveelheden. Neem voor vragen uitsluitend contact op via WhatsApp op het nummer +33752825732

 2. LES PARFUMS D'UGO

  Frankrijk

  Ontdek authentieke en hoogwaardige parfums evenals producten voor het vervaardigen van uw kaarsen en cosmetica dankzij LES PARFUMS D’UGO, een in 2017 opgericht familiebedrijf dat kan bogen op de kennis van vier generaties parfumeurs uit Grasse. De passie voor parfums en een diep respect voor ons erfgoed vormen onze leidraad. Wij zetten ons in om het resultaat van 40 jaar bedrijvigheid binnen de parfumwereld met u te delen. Wij onderscheiden ons door de kwaliteit van onze parfums, die met veel zorg samengesteld worden en de kern van ons aanbod vormen. Ze zijn gegarandeerd 100% vrij van CMR (kankerverwekkende, mutagene, voorplantingsgiftige stoffen), vrij van ftalaten en dierlijke stoffen voor een veilig gebruik gericht op uw welzijn. Wij bieden tevens een compleet assortiment producten voor het vervaardigen van kaarsen zoals plantaardige was, kleurstoffen, lonten, sets, houders en mallen voor kaarsen. Daarnaast bereiden wij het lanceren van een breed aanbod producten voor het vervaardigen van zepen voor. Hiermee versterken wij onze positie als marktleider binnen de levering van hoogwaardige producten voor de ambachtelijke vervaardiging van cosmetica en kaarsen. Al onze producten worden vervaardigd in onze fabriek te Grasse, bakermat van de parfumerie. Deze nabijheid garandeert een onberispelijke traceerbaarheid, een constante kwaliteit en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zorgen voor een permanente voorraad voor snelle leveringen en te voldoen aan de meest urgente behoeften.

 3. WILCO GMBH

  Duitsland

  Wilco creëert producten voor gezond leven, uitgekiende zorg, innerlijk welzijn en harmonie. Wij willen de gezondheid van mensen versterken met natuurlijke producten en hen ondersteunen bij het vinden van hun persoonlijke balans, zich goed voelen en krachtig door het leven gaan. Wij putten uit de schatkist van de natuur en vertrouwen op eenvoudige en doeltreffende recepten zonder veel ballast, die uitsluitend bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Al onze producten zijn 100% natuurlijk, meestal gecontroleerd biologisch en zonder toevoegingen.

 4. PHYTO 3000

  Frankrijk

  Phyto 3000 is een Frans laboratorium dat op de traditionele Chinese fytotherapie gebaseerde producten verkoopt, een ambachtelijke knowhow van meer dan 3.000 jaar oud. In China werd meerdere eeuwen geleden een legendarische balsem uitgevonden. Na maanden onderzoek, heeft Phyto 3000 zijn eigen formule ontworpen waarbij het oorspronkelijke karakter behouden bleef. Deze balsem werd voorheen beschouwd als een aan de elite van de voormalige keizers van China voorbehouden product en is nu beschikbaar voor iedereen die voor welzijn en harmonie kiest. Het laboratorium liet zich inspireren door deze traditionele balsem om een eerste vloeibare versie te ontwikkelen die geconcentreerd is voor een optimale werking. Al onze formules zijn gebaseerd op de eeuwenoude, traditionele, Chinese fytotherapie. Een fytotherapie die sinds meer dan 3.000 jaar erkend staat om de natuurlijk en uitzonderlijke weldaden voor het menselijk lichaam. Phyto 3000 (voorheen Equilibre-Sino Vital) kan bogen op circa 30 jaar ervaring op dit gebied. Phyto 3000 streeft ernaar producten van topkwaliteit te bieden gebaseerd op eeuwenoude knowhow, om een zo groot mogelijk aantal personen te helpen hun leven, gezondheid en welzijn in balans te krijgen of te behouden. De producten van Phyto 3000 worden aanbevolen door talloze professionals, fysiotherapeuten, osteopaten en naturopathen.

 5. ROYAL BIO

  Spanje

  Royal Bio is een groothandel in 100% pure en ecologische natuurlijke ingrediënten voor de sectoren cosmetica, voeding, farmaceutische en fytosanitaire producten. Wij verkopen meer dan 2.500 referenties van plantaardige oliën, etherische oliën, boters, wassen, plantenextracten, alcohol, glycerine, aloë vera, hydrosolen, exfoliatoren, zaden, gedroogde planten, kruiden, enz. Onze grote variëteit brengt veelzijdigheid en flexibiliteit in de activiteiten van al onze klanten, ongeacht hun productiecapaciteit. In de eerste plaats bedoeld voor natuurlijke cosmetica, hebben we ons productaanbod verbreed voor andere sectoren zoals voeding, aromatherapie, parfumeurs, kruidengeneeskunde en fytosanitaire producten. Als exporteur en importeur hebben we een volledig assortiment natuurlijke producten van over de hele wereld. Door een nauwe relatie met onze producenten, van meer dan 30 verschillende oorsprong, kan het hele proces zorgvuldig worden gecontroleerd.

 1. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrijk

  Als laboratorium en fabrikant, gespecialiseerd in extracten van verse biologische planten uit de Franse flora stelt Laboratoire Acanthis zijn knowhow ter beschikking van ondernemingen die een assortiment cosmeticaproducten, voedings- en dieetsupplementen of plantenextracten op maat willen ontwikkelen. Laboratoire Acanthis, een maakloonbedrijf in de plantenwereld, beheerst de hele ontwikkelingsketen van producten: vanaf de sourcing van grondstoffen van biologische of natuurlijke herkomst en indien mogelijk plaatselijk geproduceerd tot de fabricage en verpakking van het eindproduct tegen maakloon in onze werkplaatsen midden in de Hautes-Alpes. Ons R&D-team begeleidt u bij de samenstelling op maat van uw product, het opsporen van uw plantaardige actieve bestanddelen en geeft u advies rond de reglementaire en technische aspecten. Onze locatie is ISO 9001 v 2015 gecertificeerd en wij fabriceren volgens de HACCP-principes en de goede praktijken voor de fabricage (BPF) van cosmetica en farmaceutische producten.

 2. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanje

  Instituto Fitológico is een bedrijf dat opgericht werd in 1971 en gevestigd is te Barcelona. Het produceert sinds meer dan 50 jaar producten op basis van plantaardige grondstoffen, plantenextracten, etherische oliën, bloemenwaters, parfums en aroma's voor de farmaceutische, cosmetische, levensmiddelen-, dieet-, diervoeder-, diergeneeskundige en landbouwindustrie. Wij verwerken meer dan 300 planten volgens natuurlijke en bio-ecologische processen voor talloze eindproducten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

 1. GREEN VERDE B.V

  Nederland

  Green Verde is een verdeler van wellness producten en producten op basis van CBD. Wij bieden natuurlijke CBD-oliën, huidverzorging, gezichtsverzorging en nog veel meer. Al onze producten zijn GMO-vrije, 100% zuiver en natuurlijk. Natuur ten dienste van wellness voor uw hele lichaam! Ons cosmetica aanbod is rijk aan anti-oxidanten en vitamines en herstelt uw huid en de glans van uw haar. De eigenschappen van onze producten zorgen ervoor dat we producten bieden voor een optimaal gevoel van wellness! We hebben de positieve impact op onze dierbaren gezien en wij

 2. LIGNE D COSMETIQUE

  Frankrijk

  Ons doel is om onmiddellijke, langdurige resultaten te garanderen met een ongeëvenaard effect. Wij maken gebruik van de natuur, waar de actieve bestanddelen te vinden zijn die de huid nodig heeft om optimaal te functioneren. Onze formules, ontwikkeld door ervaren anti-aging experts, artsen en chirurgen, zijn gebaseerd op 4 principes: Transparantie van grondstoffen, eco-verantwoordelijkheid, actieve ingrediënten van planten met wetenschappelijk bewijs en gemaakt in Frankrijk.

 3. BIO NEUF

  België

  BIO NEUF, gevoelig voor de natuur en het milieu, biedt u biologische cosmetica voor uw natuurlijke schoonheid: schoonheidsproducten met etherische oliën (AROMATHERAPIE), plantaardige oliën biologische hydrolaten, met een HOGE CONCENTRATIE VAN ACTIEVE PRINCIPES een gecertificeerd door CERTISYS (Belgische controle-instantie). Bijzonderheid voor België: 100% BIO, dat wil zeggen dat alle ingrediënten ervan BIOLOGISCH zijn.Wij verkopen onze producten in België en in heel Europa!

 4. COSMETYS

  Frankrijk

  Het bedrijf COSMETYS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thalassotherapie, aromatherapie, Thalassotherapie, essences en etherische olien, en Fabrikant van natuurlijke cosmetische producten. Het is gevestigd in Montrichard Val De Cher, Frankrijk.

 5. PHOENIX IMPORT

  Nederland

  Het bedrijf PHOENIX IMPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaarsen, Juwelen, wierookvaten, armbanden, halfedelstenen, essences en etherische olien, wierook, Lichaamsverzorging - producten, en Kaarsen. Het is gevestigd in Dalfsen, Nederland.

 6. CDF SOURCING

  Frankrijk

  Het bedrijf CDF SOURCING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën - plantaardige. Het is tevens aanwezig in de sectoren essences en etherische olien, en Biologisch gecertificeerde essences en etherische oliën. Het is gevestigd in Noisy-Le-Grand, Frankrijk.

 7. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrijk

  Het bedrijf CAKESPACE - PRODUITS BIO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Welzijn en fitness, Bloemen, Oliën - plantaardige, Dranken, levensmiddelen dranken groot- en detailhandel, Snacks, Welzijn en fitness, massage-olien, en natuurlijke cosmeticaproducten. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 8. BIOLANDES

  Frankrijk

  Het bedrijf BIOLANDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfums. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Smaakstoffen, Oliën - plantaardige, Cosmetica, Smaakstoffen, aromatherapie, schooneheidsproducten, essences en etherische olien, en plantaardige extracten. Het is gevestigd in Le Sen, Frankrijk.

 1. ETHNIKSTORE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETHNIKSTORE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Specerijen, extracten en kruiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, Kruidenthee, Oliën - plantaardige, Levensmiddelen - import-export, Import-export - levensmiddelen, essences en etherische olien, export van olijfolie, saffraan, en tafelolie. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. OGREENLAB

  Frankrijk

  Het bedrijf OGREENLAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tabak en tabakswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren essences en etherische olien, hennep, Hennep - plant, en geneeskundige planten. Het is gevestigd in Amayé-Sur-Seulles, Frankrijk.

 3. EARL DOMAINE DES AROMES PROVENCAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf EARL DOMAINE DES AROMES PROVENCAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etherische oliën en harsaroma's. Het is tevens aanwezig in de sectoren essences en etherische olien, kiemdodend middel, en natuurlijke cosmetische middelen. Het is gevestigd in Saint Sauveur Gouvernet, Frankrijk.

 4. SALY COSMETIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf SALY COSMETIQUES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën - plantaardige. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hobby- en handwerkartikelen, biologische oliën, plantaardige zeep koud gevormd, biologische haver, kokosolie, zeepfabriek, zeep, olien, en essences en etherische olien. Het is gevestigd in Thonon-Les-Bains, Frankrijk.

 5. ALL4HOUSE

  Frankrijk

  Het bedrijf ALL4HOUSE, is een Multi-Category, en actief in de sector Biologische cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren essences en etherische olien, etherische oliën voor spa's, diffuseur voor etherische oliën, essences en etherische olien voor het lichaam, natuurlijke aroma's en aroma's voor essences en etherische oliën, aroma's etherische oliën, Biologisch gecertificeerde essences en etherische oliën, 100% natuurlijke etherische oliën, en Jojobaolie. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 6. LA VIE EN BLEU

  Zwitserland

  Het bedrijf LA VIE EN BLEU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren essences en etherische olien, zeepfabriek, Zeepproductie, en Zepen. Het is gevestigd in Fribourg, Zwitserland.

 7. ARÔMA'PLANTES

  Frankrijk

  Franse onderneming gespecialiseerd in de productie van aromatische grondstoffen. Uitgerust met een ultramoderne distilleerderij en een eigen laboratorium, levert zij aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in aromatherapie, cosmetica, zeep en parfum, rechtstreeks in bulk of in verpakte producten. Wij bieden een breed scala aan natuurlijke kwaliteitsproducten, gecertificeerd biologisch of kosmos: etherische oliën, bloemenwaters, maceraten, plantaardige grondstoffen. Wij verwerken ook tot afgewerkte cosmetische producten, koude zepen, onder het merk Arôma'plantes, gecertificeerde Cosmos & slow cosmetics.Vind meer dan 600 referenties gemaakt in Frankrijk in de categorieën: Aromatherapie, cosmetica, zeep maken, hygiëne en biologisch voor thuis.... Als white label biedt Arôma'plantes u ook haar knowhow (onderzoek, ontwikkeling, formulering), kwaliteitsgrondstoffen en al haar materiaal (verpakking, etikettering, logistiek).

 8. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrijk

  Algovital is gespecialiseerd in de vervaardiging van biologische verzorgingsproducten en cosmetica, zoals gel, zalf of olie. Wij kunnen bogen op onze 40-jarige ervaring en op het vertrouwen van de producenten van etherische oliën uit Frankrijk en uit de rest van de wereld en bieden een breed assortiment van 100% natuurlijke, zuivere en gecertificeerd biologische etherische oliën om te voldoen aan uw behoeftes. Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen, o.a. cosmetica, voedingssupplementen, energiedranken, geneesmiddelen, parfums en aromatherapie. Onze oliën zijn verpakt in metalen vaten van 1 kg tot 1 ton. Als erkende leverancier zijn wij in staat u gedurende het volledige productieproces te begeleiden, van de eerste onderzoeken tot en met de strenge kwaliteitscontroles. ALGOVITAL biedt een volledige inzet van de grondstof tot het eindproduct. Ons R&D laboratorium stelt zijn vakbekwaamheid en creativiteit tot uw beschikking voor het formuleren van kwaliteitsproducten op maat.

 9. BABA SIDI HERBS

  Marokko

  BABA SIDI HERBS is een firma gevestigd in Marrakech, in Marokko, gespecialiseerd in de productie en de export van geneeskrachtige planten, aromatische kruiden en planten en etherische oliën. De grootste zorg van BABA SIDI HERBS is om op internationaal niveau een reputatie van betrouwbaarheid en toewijding te ontwikkelen.

 10. AHHA SOAP DI ANTONIJEVIC SUNCANA

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Essences en etherische olien - Import export

Aantal resultaten

415 Bedrijven