• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • extrusie van kunststoffen - machines

Resultaten voor

Extrusie van kunststoffen - machines - Import export

 1. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Precisie en ervaring zijn de juiste mix voor tevreden klanten. Precisie is voor ons veel meer dan alleen nauwkeurigheid. Bij BREYER staat deze term voor nauwkeurigheid op alle gebieden. Van de nauwkeurige planning, via eersteklas productie, kwaliteit, tot tijdige levering. Zo heeft BREYER dankzij precisie en ruime ervaring een omvangrijke betekenis gekregen: Het spreekt een echte belofte uit aan onze klanten. BREYER is: Kwaliteit gemaakt in Duitsland. Dit zijn uw voordelen met de productietechnologie van BREYER: Eigen 3D-programmering, geavanceerd draaien- en freescenter, ideale omstandigheden voor afzonderlijke onderdelen en kleine series. Ook zijn speciale oplossingen mogelijk. Vele tientallen jaren ervaring in de bouw van installaties en just-in-time leveringen. Het belangrijkste voordeel van BREYER is de combinatie van alle bestanddelen van de productie - met slechts één gesprekspartner krijgt u nauwkeurigheid, deskundigheid en betrouwbaarheid.

 2. KUNSTSTOFF-EXTRUSION LEHMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf kunststof-extrusie Lehmann GmbH is een nieuw, jong en innovatief familiebedrijf, maar met een proces dat gebaseerd is op jarenlange ervaring en knowhow, dat zich in de laatste decennia voortdurend heeft ontwikkeld. De directeur en productieleider Nils Lehmann is opgeleid tot fijnmechanicus en werkt nu al meer dan 12 jaar op het gebied van ontwerp, planning en productie van kunststofprofielen. Hier specialiseerde hij zich in de productie van extrusiegereedschap. De kunst van het extrusiematrijzen slijpen en in het bijzonder het filigraan fijnslijpen, waarvan de kwaliteit van de profielen uiteindelijk afhangt, behoren tot zijn bijzondere sterke punten.Zijn vader, Klaus Lehmann, een meester-gereedschapmaker, heeft 35 jaar beroepservaring op het gebied van kunststofverwerking en extrusietechnologie. Hij is medeoprichter van verschillende bedrijven in de kunststof- en gereedschapsindustrie. Hij was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van kunststoffen van TPE en de productie van hun speciale spuitstukken. De productie van dunwandige filigraanprofielen vereist een nauwkeurig extrusiegereedschap. Wij zijn gespecialiseerd in zulke moeilijke en ingewikkelde profielen. Wij produceren profielen en afdichtingen van alle TPE, zachte PVC en PP voor de medische technologie, de automobielindustrie, de bouwindustrie en voor de botenbouw. Wij kunnen op korte termijn, binnen 1-2 weken, profielen voor u produceren volgens tekeningen en monsters.

 3. OMIPA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Volledige extrusielijnen voor plaat, blad, folie, honingraatprofiel, kunststoffen, optische kwaliteit, universele plaat. Het familiebedrijf heeft 140 medewerkers in dienst en is uitgerust om met professionalisme en vakbekwaamheid te voldoen aan de vraag van de internationale markt. Van ontwerp tot klantendienst biedt Omipa zijn klanten in de hele wereld de nodige technische assistentie en knowhow om te voldoen aan de eisen van de markt.

 4. W. MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf W. MÜLLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 5. DALAKER KUNSTSTOFFMASCHINEN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DALAKER KUNSTSTOFFMASCHINEN KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Horb, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PMH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PMH GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Hennef, Duitsland.

 2. CLEXTRAL

  Frankrijk

  Clextral, een afdeling van de groep Legris Industries, beschikt over uitstekende vakkennis op het gebied van bi-schroefextruders en levert turnkey productielijnen voor drie belangrijke markten: Food & Feed: processen voor ontbijtgranen, snacks, voedingsingrediënten, proteïnevezels, producten voor huisdieren en kweekvissen, couscous, pasta. Green Industries: transformatie van grondstoffen van biologische herkomst, zoals papierpap voor bankbiljetten, biologisch afbreekbare verpakkingen, met natuurlijke vezels versterkte polymeren, groentevezels, biobrandstoffen, geraffineerde biologische producten, technische kunststoffen. Powder Industries: avant-gardistische oplossingen voor het energiearm fabriceren van innovatieve poeders. Clextral ontwikkelt en fabriceert sinds 50 jaar zeer nauwkeurige DKM-doseerpompen voor de energiesector en de chemische industrie. Wij zijn actief op alle 5 de continenten en leveren aan klanten in 89 landen.

 3. EXTRUDEX KUNSTSTOFFMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  EXTRUDEX is een naam die staan voor innovatieve oplossingen in de extrusietechnologie - een Zwabisch succesverhaal waarbij de activiteiten vanuit de garage uitgroeiden tot een wereldwijd toonaangevende producent van vijzelextruders en complete extruderinstallaties. De toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld medische, verzorgings-, sanitair- en autotechniek. Andere toepassingen zijn granuleerinstallaties of ommantelingsinstallaties. De nauwe samenwerking met vakinstituten, universiteiten en producenten van grondstoffen heeft ertoe geleid dat het EXTRUDEX-leveringsprogramma vandaag de dag een breed aanbod heeft, waarbij elke uitvoering is afgestemd op het betreffende materiaal en de specifieke toepassing. Ook als losse componenten voor de verwerking van speciale materialen worden de EXTRUDEX-procesunits met succes gebruikt op gradeerblaasmachines van gerenommeerde producenten in binnen- en buitenland, voor het maken van meerlagige holle producten.

 4. TIMAFLEX

  Nederland

  TimaFlex staat in Europa bekend als een van de belangrijkste aanbieders van uiteenlopende kunststof profielen in de huidige extrusiemarkt. Op onze productielocatie in Ermelo maken wij spiraalslangen, profielen en plantstokken van kunststof. TimaFlex ontwikkelt en produceert kunststof profielen op maat. Heeft u al een schetsontwerp? Kom bij ons langs, dan vertalen wij uw schets tot een definitief ontwerp. TimaFlex levert maatwerk van concept tot eindproduct - we houden de lijnen graag kort. Ervaar onze betrokken benadering. TimaFlex mag zich een veelzijdige specialist noemen in kunststof extrusie. Want wereldwijd rekenen onze klanten ons bedrijf tot voorloper in de markt van specifieke kunststofproducten, zoals spiraalslangen, injectiebuizen, hengselbanden, buizen en maatwerkprofielen. Extrusie is een continuproces, waarbij we thermisch vervormbaar materiaal verwarmen en vervormen tot vaste profielen. Op onze productielocatie in Ermelo maakt TimaFlex spiraalslangen, profielen en plantstokken van kunststof. Onze producten worden wereldwijd gebruikt in de bouwsector, glastuinbouw, de automotive sector, de scheepvaart- en de rijwielindustrie. In alle gevallen is TimaFlex een betrokken en betrouwbare productiepartner. Elk uniek extrusieprofiel heeft een eigen matrijs en koelkaliber nodig. Aan de hand van de geometrie, materiaalkeuze en afnamehoeveelheid bepaalt TimaFlex hoe we de matrijs en het koelkaliber vormgeven.

 5. JAPAN STEEL WORKS EUROPE GMBH

  Duitsland

  JSW biedt een breed scala aan dubbelschroefsextruders van TEX25αⅢ (Ø 26, 5 mm) tot TEX400 (Ø 443 mm). JSW heeft uitgebreide knowhow op het gebied van scale up voor het volledige scala aan extrusieprocessen om aan de eisen van de klant te voldoen. Het grootste assortiment dubbelschroefsextruders ter wereld weerspiegelt de constante uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd voor het beste product en de beste innovatie. Japan Steel Works Europe GmbH (JSW Europe), gevestigd in Düsseldorf, is een dochteronderneming van Japan Steel Works, Ltd. JSW Europe verkoopt dubbelschroefsextruders met de optimale oplossing voor het veeleisende doel van de klant, bijv.: Proceswijzigingen, kwaliteitsverbeteringen, doorvoerverhogingen, energiebesparingen, etc. Om de optimale oplossing te bepalen, voert het JSW Europe Extrusion Technical Center gesprekken met de klanten om hun huidige probleem te achterhalen en de oplossingstool te bepalen op basis van jarenlange ervaring.

 1. XTRUTION BV

  Nederland

  Xtrution ontwikkeld, bouwt en verkoopt custom made extruders en randapparatuur voor de kunststof-daar aan gerelateerde industrie.- Enkelschroef extruders van ø14x16D tot ø250x32D- Dubbelschroef extruders van ø14 tot ø140- Lab extruders, enkel en dubbelschroef- Adapters, leidingwerk en matrijsdelen- Schroeven en cilinders van bestaande extruders- Oplossing van materiaalhandeling tot afkorten- drogers, hopperloaders, zeefwisselaar smeltpompenen zins enkele jaren extruders voor kunststoflas en 3D printen op grote schaalperiodiek slijtage meting van schroef en cilinder van ø35 tot ø35o tot diepte van ca 4 meter.

 2. GNEUSS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Machines voor de verwerking en recycling van kunststoffen. Fabricage van extruders, vacuümtechnologie, regeltechniek, smeltfilters, druksensoren, temperatuursensoren, veiligheidssystemen, accessoires.

 1. CCA GMBH

  Duitsland

  Door de lasermeetapparatuur worden inline de diameter en ovaalvorm van de buis na de eerste vacuümtank gemeten. De meetwaarden worden door een elektronische schakeling geëvalueerd en zodoende kan de kalibratiehuls inline bijgesteld worden. Op die manier worden diameter en ovaalvorm van de buis continu bewaakt en op de kleinste gewenste waarde bijgesteld. Robuust, goedkoop, absoluut effectief

 2. FLEXPLAS

  Turkije

  Het bedrijf FLEXPLAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen, buizen en pijpen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van kunststoffen - machines, Extrusie van rubber en kunststof, Extrusie van kunststoffen - machines, machines voor de extrusie van kunststoffen, extrusiemachines voor kunststoffen, en Extrusie van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. KMS-PT, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf KMS-PT, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Bewerking van kunststoffen, Gieten van kunststof materialen, Granulaten voor kunststofindustrie, fabrikant ecologisch industrieel reinigingsmiddel, Bewerking van kunststoffen, en Gieten van kunststof materialen. Het is gevestigd in Presov, Slowakije.

 4. GMR ENDÜSTRI TEKNIK

  Turkije

  Het bedrijf GMR ENDÜSTRI TEKNIK, is een Distributeur, en actief in de sector Kunststofplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van kunststoffen - machines, acrylische kunststoffen, en Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. ADD-CHEM GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ADD-CHEM GERMANY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Langenselbold, Duitsland.

 6. PLAMEX MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PLAMEX MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Kelberg, Duitsland.

 7. GARGIULO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GARGIULO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Nehren, Duitsland.

 8. FARTROUVEN R&D, LDA

  Portugal

  Het bedrijf FARTROUVEN R&D, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Souto Da Carpalhosa, Portugal.

 1. ADREMAC MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ADREMAC MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijmachines voor rubber, extrusiemachines, machinale bewerking voor teeltbakken en -klokken, en extrusielijn. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. KMD PLASTIFIZIERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KMD PLASTIFIZIERUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van mechanische constructies, machines voor de extrusie van kunststoffen, extruders met dubbele schroeven, stoffen van microvezel, en Import-export van mechanische constructies. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 3. KRAUSSMAFFEI BERSTORFF

  Duitsland

  Het bedrijf KRAUSSMAFFEI BERSTORFF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren extrusiemachines, en extrusiemachines voor rubber. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 4. CARTRIDGE HEATER BY MAXIWATT

  Verenigde Staten

  Het bedrijf CARTRIDGE HEATER BY MAXIWATT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van kunststoffen - machines, uitvoering op maat, en Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Miami, Verenigde Staten.

 5. AGI - AUGUSTO GUIMARÃES & IRMÃO, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf AGI - AUGUSTO GUIMARÃES & IRMÃO, LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, Plasticindustrie - grondstoffen, industriecomplexen, Extrusie van kunststoffen - machines, en Spuitgietmachines - kunststof. Het is gevestigd in Vila Nova De Gaia, Portugal.

 6. MEKUMA MECKLENBURGISCHE KUNSTSTOFFMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEKUMA MECKLENBURGISCHE KUNSTSTOFFMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Königsfeld, Duitsland.

 7. EURASIA HEAT & HEATER SYSTEM

  Turkije

  Het bedrijf EURASIA HEAT & HEATER SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. BELLAFORM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BELLAFORM GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van kunststoffen - machines, Extrusie van rubber en kunststof, Extrusie van kunststoffen - machines, Extrusie van rubber en kunststof, thermovormen van kunststoffen, en verwerking en recycling van plastic. Het is gevestigd in Gau-Algesheim, Duitsland.

 9. PLASTIC PROCESSING MACHINERY MANUFACTURING INDUSTRY LTD

  Turkije

  Het bedrijf PLASTIC PROCESSING MACHINERY MANUFACTURING INDUSTRY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervaardiging van machines, granulatoren, co-extruders, en extrusiemachines voor rubber. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. ELES MAKINA CO.

  Turkije

  Het bedrijf ELES MAKINA CO., is een Distributeur, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren stations voor coronabehandeling. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis