• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • extrusie van rubber en kunststof

Resultaten voor

Extrusie van rubber en kunststof - Import export

 1. PROGRESS SILICONES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROGRESS SILICONES is sinds 1985 gespecialiseerd in de productie van onderdelen van siliconen en overige elastomeren voor de industrie en de medische sector. PROGRESS SILICONES ontwerpt, produceert en verhandelt siliconen onderdelen voor de meest veeleisende industrieën. Sectoren als: de voedingsindustrie, de kernindustrie, de cosmetica, de luchtvaart, de farmaceutische en de biomedische industrie. Wij voeren zowel unieke stukken als grote series uit via gieten, ingieten, extrusie, co-extrusie, confectie en op maat snijden. Al deze producties kunnen gecombineerd worden met bedrukking en specifieke verpakkingen naargelang uw bestek. Wij hebben 2 clean rooms met een totaal oppervlak van 550 m2. Deze zijn ISO 7 en ISO 8 gecertificeerd, aangepast aan de productie van medische en farmaceutische artikelen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd.

 2. PLASTFIT PVC PROFILE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Plastfit PVC Profil is een snelgroeiend bedrijf in Turkije dat al meer dan 30 jaar geëxtrudeerde afdichtoplossingen van PVC, TPE en TPV maakt. Het bedrijft ontwerpt en vervaardigt afdichtingen gebruikt in talloze verschillende sectoren en hoofdzakelijk voor binnendeuren, buitendeuren, branddeuren en ramen in de fabriek te Hadımköy, Istanboel. Het bedrijf heeft een oplossingsgericht bedrijfsmodel ontwikkeld waardoor het bedrijf multidimensionaal kan denken en snel specifieke resultaten kan bereiken voor veel afdichtingsoplossingen. De prioriteit van Plastfit is om de meest nauwkeurige afdichtingsoplossingen te realiseren voor de meest kritieke toepassingen van hun klanten. Plastfit is echter toegewijd aan de missie, omdat het begrijpt hoe belangrijk elk van zijn producten is voor het eindproduct en streeft ernaar om elk product een onderdeel van het geheel te maken. Plastfit past zijn machines en productielijn voortdurend aan om zijn klanten een constante productkwaliteit te bieden en voortdurend de nieuwste innovaties te verbeteren. Met het principe van het leveren van nauwkeurige afdichtingsoplossingen als kernwaarde, streeft het bedrijf ernaar een betrouwbare leverancier te worden voor langdurige partnerschappen. De visie van het bedrijf is om duurzame afdichtingsoplossingen naar alle benodigde punten te brengen onze ervaring te actualiseren op een manier die altijd modern is. Plastfit richt zich volledig op afdichtingsoplossingen en sluit zich nauw aan op uw wensen. #wefitanywhere

 3. IGPA RESIDUOS SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  IGPA is gevestigd in Maresme en richt zich op het aanpakken van milieuproblemen door middel van duurzame recycling. Ons ervaren team zorgt voor klanttevredenheid met hoogwaardige, persoonlijke service. Onze kernwaarden Duurzaamheid: Milieuvriendelijke bedrijfsvoering en behoud. Verantwoordelijkheid: De impact op het milieu verminderen. Innovatie: Efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen. Kwaliteit: Producten en diensten van hoge kwaliteit. Transparantie: Open, eerlijke communicatie. Samenwerking: Samenwerken om recycling te bevorderen. Waarom recycling belangrijk is Hulpbronnen besparen: Hergebruikt materialen, waardoor er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn. Vermindert afval: Vermindert stortafval en vervuiling. Bespaart energie: Minder energie dan de productie van nieuwe materialen. Beschermt het milieu: Vermindert de uitstoot en onttrekking van hulpbronnen. Stimuleert de economie: Creëert banen en ondersteunt duurzaamheid. Ons aanbod Gerecycleerd materiaal: Duurzame materialen van hoge kwaliteit. Ecologisch verantwoorde producten Voor duurzaam wonen. individuele oplossingen rcyclingoplossingen op maat. Partner met IGPA Kies IGPA voor duurzaamheid, kwaliteit en uitzonderlijke service. Neem contact met ons op om mee te werken aan een groenere toekomst. IGPA - Innoveren voor een groenere toekomst.

 4. ALPIN RUBBER AND PLASTIC TECHNOLOGIES

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ALPIN Rubber and Plastic Technologies, de beste bestemming voor hoogwaardige rubberen en kunststof oplossingen, met trots gevestigd in Turkije. Van extrusies van rubber tot het gieten van kunststof, ons uiteenlopende productassortiment voldoet aan al uw behoeften. Wij richten ons op uitmuntendheid, innovatie en klanttevredenheid en zijn er trots op dat wij de verwachtingen overschrijden. Bij ALPIN Rubber and Plastic Technologies, zijn wij gespecialiseerd in het bieden van rubberen en kunststof oplossingen op maat voor uiteenlopende industrietakken zoals de aluminium-, glas-, transport-, levensmiddelensector, de machinebouw, de auto-industrie, de sector voor rollend materieel en landbouwmachines. Onze expertise staat garant voor efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid bij diverse toepassingen. Ons specifieke productlijn omvat extrusies van rubber, pakkingen, afdichtingen, profielen, afdichtingsmaterialen, kunststof onderdelen, extrusies, producten verkregen via spuitgieten of gietwerk. Naast ons uitgebreide productassortiment, bieden wij opties op maat om aan uw unieke specificaties en vereisten te kunnen beantwoorden. Ons team van ervaren ingenieurs en technici werken nauw samen met elke klant op oplossingen op maat te ontwikkelen die voldoen aan hun specifieke behoeften om ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid te bieden. Van het ontwerp tot de voltooiing; wij staan aan uw zijde bij elke stap van het proces, door persoonlijke service, tijdige leveringen en constante bijstand te bieden voor gegarandeerde tevredenheid. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten en vertrouw op ons om samen uw doelen te bereiken.

 5. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEXTR

  België

  Verified by europages badge

  Dextr® is een in België gevestigde onderneming gespecialiseerd in het ontwerp en de extrusie van kunststof profielen. Wij verwerken vrijwel alle types technisch kunststof en thermoplastisch rubber, zoals TPE, PVC, HDPE, ABS en zelfs biopolymeren. Wij ontwerpen profielen volgens uw specificaties, buigzaam of stijf, en kunnen ons baseren op uw tekeningen. Onze producten zijn geschikt voor talloze toepassingen van de auto-industrie tot binnenhuisinrichting. Wij vervaardigen afdichtingen en kabels maar tevens anti-slipstroken, trapneuzen, rubbers voor afwerkingen of anders nog rubbers of buizen voor ramen. Naast onze service op maat, beschikken wij tevens over een grote voorraad standaardprofielen, waardoor we snel kunnen leveren. Dextr® staat voor kwaliteit en innovatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. WESTLAKE PLASTICS EUROPE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Westlake Plastics is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige kunststof halffabrikaten. Deze worden in volstaf, plaat of film gevormd door extrusie of persen. Kunststof halffabricaten worden gebruikt voor het verspanen van bijvoorbeeld machineonderdelen of toepassingen in de farmaceutische-, medische- of luchtvaartindustrie. Westlake Plastics Europe is een ISO 9001: 2015 en ISO 13485: 2016 gecertificeerd bedrijf.

 3. VITAL PARTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Fabrikanten van plastic, rubberen en metalen componenten, leveranciers van siliconen producten. Wij leveren plastic, rubberen en metalen componenten geschikt voor ieder project of iedere behoefte. Wij zijn experts in de sector van kunststoffen en rubberen componenten. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala van producten, van standaard vervangingsartikelen tot op maat gemaakte onderdelen. Enkele van de meer standaard productreeksen die wij aanbieden zijn doppen, stekkers, stoelpootdoppen, verstelbare pootdoppen, buisinzetstukken, hoge temperatuur maskeerproducten, maskeertapes, enz.

 4. MARIS FRATELLI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Toonaangevende fabrikant van co-roterende dubbelschroefsextruders met modulaire zelfreinigende schroeven, voor de samenstelling en granulering van materialen, waaronder SBS/SEBS/TPV-PVC, samengestelde composietmaterialen, houtmeel en andere, composietmaterialen versterkt met glasvezels, koolstof vezels, natuurlijke vezels, masterbatches van organische en anorganische pigmenten en additieven, hotmelts en lijmen op basis van oplosmiddelen, natuurlijke en synthetische rubbercompounds, polymeren van reactieve extrusie, polymeerlegeringen en gerecycleerde materialen.

 5. FLEXOPLAST S. L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van profielen, buizen, pijpen en soepele plastic buizen, buigzame en onbuigzame buizen. Voorvormen van plastic, extrusie van plastic profielen. Handgrepen, plaatstaal, dekplaten, gleuven, dichtingen, similikalanderen, zomen, profielen voor kabels, profielen voor deuren. ONTWERP OP MAAT.

 1. EXTRUPLESA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Extruplesa: de specialisten op het gebied van PVC-extrusie, de vervaardiging van PVC profielen en buizen, en de bewerking van alle soorten thermoplasten. Extrusie van technische profielen en buizen. Fabricage van gordijnen. Latten voor zonneblinden. Geëxtrudeerde PVC panelen.

 2. SOPREX PROFIL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOPREX PROFIL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van rubber en kunststof, vensterprofielen van kunststof, kunststof profielen uit hard-PVC, kunststof profielen, geëxtrudeerde, extrusie kunststof profielen, geëxtrudeerde profielen, gecoextrudeerd profielplastic, Extrusie van rubber en kunststof, en profielen voor de bouwsector. Het is gevestigd in Rehau, Duitsland.

 1. WOLFF KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOLFF KUNSTSTOFFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Mörlenbach, Duitsland.

 2. FLUORTEK INC.

  Duitsland

  Sinds 1980 levert FLUORTEK aan wereldwijd toonaangevende fabrikanten van medische instrumenten met precisieslangetjes. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van klantspecifieke extrusieonderdelen. Ons team begeleidt u van de ontwikkeling tot aan de productie en zet daarbij in op snelle en kosteneffectieve oplossingen. Elke extrusie is een klantspecifiek product. Als wereldwijd toonaangevend fabrikant van klantspecifieke PTFE-slangetjes voor de medische industrie biedt FLUORTEK een unieke portfolio aan PTFE-extrusies. Als een van de weinige ondernemingen ter wereld extrudeert FLUORTEK een groot aantal fluorpolymeren/materialen zoals FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF en EFEP. Daarbij wordt rekening gehouden met klantspecifieke wensen qua kleur en vulstoffen die zichtbaar moeten zijn in röntgenopnamen. Als een van de ewinige ondernemingen ter wereld extrudeert FLUORTEK een groot aantal fluorpolymeren/materialen zoals FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF en EFEP.

 3. MANUPLAST

  Frankrijk

  Manuplast, een kunststofverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in verpakkingen en vormgeving aan thermoplasten door middel van extrusie- en injectieblaasvormen . Manuplast kan ook zorgen voor de voltooiing van producten (HSC, afwerking, zeefdruk, assemblages). Manuplast kan technische stukken realiseren, prototypes en maquettes. Manuplast heeft een ISO 9001 en TS16949 certificatie. Het bedrijf heeft een breed productiegamma: Specifieke en customizable verpakkingen; Technische voorwerpen zoals reservoirs, tanks, mandflessen, luchtslangen, inlaten, resonators; Structuur- en beschermingselementen (carters, meubelmodules, vloeren, stoelen, ..); Buizen en balgen (verpakkings- en vulkokers, cardanbalgen, schokbrekers, luchtslangen…); Markeerbakens, dobbers, boeien (bewegwijzering, bouwwerfmarkering, zwembaddrijvers, zeebanden…). De producten gemaakt door Manuplast worden geëxporteerd naar de Verenigde Staten, Mexico en Europa.

 4. THERMOPLAST PROFILS SAS

  Frankrijk

  THERMOPLAST PROFILS produceert profielen van kunststof die bestemd zijn voor de volgende activiteitensectoren: bouw, landbouw, electriciteitsindustrie, koelindustrie. Het bedrijf heeft de beschikking over een modern machinepark en verwerkt profielen van 5 tot 4, 100 gr lineaire meter op lengten die 7, 5 m bereiken, in kleine en middelgrote series. Dankzij zijn doeltreffende controlemiddelen, wordt zijn productie constant geoptimaliseerd met een constante betrouwbaarheid en een kwaliteitssysteem dat conform is aan de NF norm.

 5. JAPAN STEEL WORKS EUROPE GMBH

  Duitsland

  JSW biedt een breed scala aan dubbelschroefsextruders van TEX25αⅢ (Ø 26, 5 mm) tot TEX400 (Ø 443 mm). JSW heeft uitgebreide knowhow op het gebied van scale up voor het volledige scala aan extrusieprocessen om aan de eisen van de klant te voldoen. Het grootste assortiment dubbelschroefsextruders ter wereld weerspiegelt de constante uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd voor het beste product en de beste innovatie. Japan Steel Works Europe GmbH (JSW Europe), gevestigd in Düsseldorf, is een dochteronderneming van Japan Steel Works, Ltd. JSW Europe verkoopt dubbelschroefsextruders met de optimale oplossing voor het veeleisende doel van de klant, bijv.: Proceswijzigingen, kwaliteitsverbeteringen, doorvoerverhogingen, energiebesparingen, etc. Om de optimale oplossing te bepalen, voert het JSW Europe Extrusion Technical Center gesprekken met de klanten om hun huidige probleem te achterhalen en de oplossingstool te bepalen op basis van jarenlange ervaring.

 6. NEOFIBRA

  België

  Neofibra NV is een Belgische fabrikant van Wood Plastic Composite terrasplanken. De homogene menging van HDPE en gerecycleerde houtvezels (PEFC) combineert de voordelen van beide materialen, nl. duurzaamheid, splintervrij en gering onderhoud.Momenteel produceren we 3 types : decodeck, neodeck en de nieuwe volle plank neodeck 100. Al onze profielen zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en diverse lengtes.Onze eigen matrijzenbouw stelt ons eveneens in staat een profiel te ontwerpen volgens uw wens.Het is onze strategie samen te werken met nationale importeurs/groothandelaars met goede contacten in de hout - en bouwwereld.

 7. EMS BAUSTOFFHANDEL E.K.

  Duitsland

  Bij EMS ontvangt u kunststof profielen en aluminium profielen zoals hoekprofielen, sokkellijsten, platte lijsten - platte stangen, ronde buizen, rechthoekige buizen, buisprofiel, betimmeringsprofiel, platenmateriaal of plaatstaal alsook technische profielen volgens tekening van de klant. Alle producten zijn van hoogwaardige grondstoffen van Duitse fabricage gemaakt volgens DIN/ISO 9001: 2008. De kunststof is weer- en UV-straling-bestendig. Het aluminium is in vele legeringen beschikbaar.

 8. AQUATECHNIK GROUP SPA

  Italië

  Aquatechnik vervaardigt en verkoopt systemen voor sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, airconditionningsinstallaties en persluchtinstallaties voor civiele of industriële instellingen. Pers- en spuitgiettechnieken. Buizen en koppelstukken voor hydraulische installaties en voor verwarmingen.

 1. GNEUSS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Machines voor de verwerking en recycling van kunststoffen. Fabricage van extruders, vacuümtechnologie, regeltechniek, smeltfilters, druksensoren, temperatuursensoren, veiligheidssystemen, accessoires.

 2. FLEXPLAS

  Turkije

  Het bedrijf FLEXPLAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen, buizen en pijpen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van kunststoffen - machines, Extrusie van rubber en kunststof, Extrusie van kunststoffen - machines, machines voor de extrusie van kunststoffen, extrusiemachines voor kunststoffen, en Extrusie van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. MYTECH LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf MYTECH LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren bladen van rubber, industriele afdichtingen, bladen van kunststoffen, en o-ringen. Het is gevestigd in Varna, Bulgarije.

 4. OZGUR RUBBER

  Turkije

  Het bedrijf OZGUR RUBBER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van rubber en kunststof, Rubberen fittings, Extrusie van rubber en kunststof, Rubberen fittings, en Pakkingen en dichtingen. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 5. EXTRUDERE MANUALE / ROBOTI PRELATE / SUFLANTE AER CALD

  Roemenië

  Het bedrijf EXTRUDERE MANUALE / ROBOTI PRELATE / SUFLANTE AER CALD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Extrusie van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermoforming van kunststoffen - machines, Heteluchtgeneratoren, Thermoforming van kunststoffen - machines, en Heteluchtgeneratoren. Het is gevestigd in Stefanestii De Jos, Ilfov, Roemenië.

 6. BELLAFORM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BELLAFORM GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van kunststoffen - machines, Extrusie van rubber en kunststof, Extrusie van kunststoffen - machines, Extrusie van rubber en kunststof, thermovormen van kunststoffen, en verwerking en recycling van plastic. Het is gevestigd in Gau-Algesheim, Duitsland.

 7. FIG PLÁSTICOS

  Portugal

  Het bedrijf FIG PLÁSTICOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Extrusie van rubber en kunststof, Kunststof spuitgietwerk, Spuitgietmachines - kunststof, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, en Extrusie van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Zona Industrial En 1 Norte, Portugal.

 8. REILOY METALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REILOY METALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren hoge hoed, materiaal tegen slijtage, anti-roestbehandeling, en extruders met dubbele schroeven. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 9. COPERION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COPERION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren compound voor injectie, masterbatch voor kunststoffen, en Kunststofcomponenten. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 10. RESTINET - RESTICERCA UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf RESTINET - RESTICERCA UNIPESSOAL, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Grijó Vn Gaia, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Extrusie van rubber en kunststof - Import export

Aantal resultaten

3.522 Bedrijven